Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην λέμε τα ίδια.

Δεν φταίνε οι κινέζοι για τα χάλια των ΕΛΤΑ.

Σε άλλες χώρες έρχονται από Αλι σε 2-3 βδομάδες τα πράγματα.

Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

Χαχαχα οτινανε ρε φιλε

Διαβασε και λιγο πριν γραψεις !

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα οτινανε ρε φιλε

Διαβασε και λιγο πριν γραψεις !

Μιλάς εσύ;;

Πού στο θέμα του Paypal έγραφες για το Ali;

Πώς δεν έγραψες και στο θέμα του Αμαζον, ότι δεν σου ήρθε η παραγγελία του ali.

:lol::lol:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μιλάς εσύ;;

Πού στο θέμα του Paypal έγραφες για το Ali;

Πώς δεν έγραψες και στο θέμα του Αμαζον, ότι δεν σου ήρθε η παραγγελία του ali.

:lol::lol:

Εγω ρωτησα κατι

εσυ που απαντας οτι νανε για να κανεις τον εξυπνο ??:lol::lol::lol:

• 3 weeks later...

Καλημέρα παιδιά, τι σημαίνει αυτό που λέει όταν κάνεις μια αγορά....

Reminder:

This order will be automatically canceled if the seller does not ship your order within: 1 day 14 hours 48 minutes....

Και τι κάνουμε μετά από αυτό;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Συνήθως ο πωλητής μαρκάρει το αντικείμενο σαν αποσταλμένο εντός αυτού του χρονικού διαστήματος. Αν ακυρωθεί αγοράζουμε από άλλον.

Καλημέρα παιδιά, τι σημαίνει αυτό που λέει όταν κάνεις μια αγορά....

Reminder:

This order will be automatically canceled if the seller does not ship your order within: 1 day 14 hours 48 minutes....

Και τι κάνουμε μετά από αυτό;

Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, μην αγχώνεσαι.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, μην αγχώνεσαι.

Δεν είναι θέμα αν χάσω τα χρήματα, σιγά τα ποσά (1 και 2€) κοστολόγιο. Το θέμα είναι τι κάνω στην περίπτωση που δεν έχει αυτό που έχω αγοράσει και πώς προχωράμε στην επιστροφή και στην αγορά από αλλού. Θέλω απλά να ξέρω γιατί μπορεί να αγοράσω κάτι πιο ακριβό οπότε πρέπει να ξέρω πως να το χειριστώ.

Δεν είναι θέμα αν χάσω τα χρήματα, σιγά τα ποσά (1 και 2€) κοστολόγιο. Το θέμα είναι τι κάνω στην περίπτωση που δεν έχει αυτό που έχω αγοράσει και πώς προχωράμε στην επιστροφή και στην αγορά από αλλού. Θέλω απλά να ξέρω γιατί μπορεί να αγοράσω κάτι πιο ακριβό οπότε πρέπει να ξέρω πως να το χειριστώ.

Σου απάντησαν.

Ακυρώνεται αυτόματα και γίνεται επιστροφή στην κάρτα σου το ίδιο ποσό.

Amazon Fire stick 4k max

Α, τόσο απλά; Ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο baofeng γύρω στα 23 και έχει αποστολή με NL post θα περάσει τελειώνειο? Αν είναι να ψάξω από πωλητή που να το φέρνει με China Post η sf eparcel η κτ άλλο. Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο baofeng γύρω στα 23 και έχει αποστολή με NL post θα περάσει τελειώνειο? Αν είναι να ψάξω από πωλητή που να το φέρνει με China Post η sf eparcel η κτ άλλο. Ευχαριστώ

τι ακριβως παιζει για να περασει τελωνειο; να ειναι ο πωλητης μη αναγνωρισμενος; . δεν το εχω καταλαβει και εγω.

Όλα αυτά παίζουν να περάσουν τελωνείο.

Μόνο αν κάνει την λεγόμενη τριγωνική μέσω Ευρώπης μπορεί να το αποφύγει.

Από Aliexpress δύσκολο να πετύχεις τέτοιους πωλητές.

Amazon Fire stick 4k max

Όλα αυτά παίζουν να περάσουν τελωνείο.

Μόνο αν κάνει την λεγόμενη τριγωνική μέσω Ευρώπης μπορεί να το αποφύγει.

Από Aliexpress δύσκολο να πετύχεις τέτοιους πωλητές.

Μέσω eBay τότε είναι πιο πιθανό να το αποφύγω που το στέλνουν με economy International shipping? Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση πάντως

Μέσω eBay τότε είναι πιο πιθανό να το αποφύγω που το στέλνουν με economy International shipping? Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση πάντως

Μέχρι 24 ευρώ, είναι free από τελωνείο.Αν τα ξεπεράσεις, μόνο με τριγωνική επιστολή δεν περνάει τελωνείο.

Δεν παίζει ρόλο αν αγοράσεις από ali η ebay.στην μέθοδο αποστολής πρέπει να δεις αν έχει επιλογή priority line η ευρωπαϊκή αποθήκη,η κάτι παρόμοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν αγοράσεις κάτι σου στέλνουν traking number, παρατήρησα λοιπόν ότι σε μερικά που αγόρασα το traking number έχει γράμματα μπροστά (π.χ RB466528963SG) ενώ σε κάποια άλλα μόνο αριθμούς (π.χ 0821427174), σε αυτά με τα γράμματα μπροστά όταν μπεις στο https://m.17track.net/en/ μπορείς να τα δεις και να παρακολουθήσω την πορεία της αποστολής, ενώ στα άλλα που είναι μόνο αριθμοί δεν υπάρχει πουθενά καμία πληροφορία της αποστολής. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με αυτό;

Όταν αγοράσεις κάτι σου στέλνουν traking number, παρατήρησα λοιπόν ότι σε μερικά που αγόρασα το traking number έχει γράμματα μπροστά (π.χ RB466528963SG) ενώ σε κάποια άλλα μόνο αριθμούς (π.χ 0821427174), σε αυτά με τα γράμματα μπροστά όταν μπεις στο https://m.17track.net/en/ μπορείς να τα δεις και να παρακολουθήσω την πορεία της αποστολής, ενώ στα άλλα που είναι μόνο αριθμοί δεν υπάρχει πουθενά καμία πληροφορία της αποστολής. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με αυτό;

Προφανώς σε κάποια αγόρασες υπηρεσία συστημένης αλληλογραφίας, ενώ στα υπόλοιπα υπηρεσία απλής αλληλογραφίας.

Ναι έχεις δίκιο, αυτά που έχουν γράμματα μπροστά έχουν φύγει με υπηρεσία AliExpress standard shipping, ενώ τα άλλα με μόνο νούμερα μπροστά έχουν φύγει με China small ordinary small pocket. Οπότε δεν μπορώ να τα παρακολουθώ αυτά έτσι;

Ναι έχεις δίκιο, αυτά που έχουν γράμματα μπροστά έχουν φύγει με υπηρεσία AliExpress standard shipping, ενώ τα άλλα με μόνο νούμερα μπροστά έχουν φύγει με China small ordinary small pocket. Οπότε δεν μπορώ να τα παρακολουθώ αυτά έτσι;

Mπορείς, αλλά δίνουν πληροφορίες μόνο από china post tracking, μέχρι να φτάσει στη χώρα προορισμού. Μετά τα περιμένεις σαν μη συστημένα.

Μάλλον πρέπει να έχω το ρεκόρ. Από 1 Οκτώβρη σήμερα μου ήρθε κάτι φθηνά ακουστικά. 4,5 μήνες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@smartfonakias

με NL registered πιανονται ολα τελωνειο, ειδικα κινητα και μεγαλυτερες ηλεκτρονικες συσκευες. μπορει να ερχονται μεσω Ολλανδιας αλλα φαινεται αποστολεας απο Κινα και οι δικοι μας το εχουν ψιλιαστει και τα σταματανε. Το Gearbest τα στελνει απο κινα και ολλανδια τα ξαναπακεταρουν μαλλον και δεν φαινεται ολλανδικη διευθυνση σαν αποστολεας, ετσι περνανε χωρις τελωνειο στην ελλαδα. Οι πωλητες του aliexpress μεχρι τωρα δεν εχουν παρομοια υπηρεσια. καποιο στελνουν απο ευεωπαικη αποθηκη αλλα με τσιμπημενες τιμες....το πιο σιγουρο να μην περασει τελωνειο ειναι απλο ( μη συστημενο) απο κινα, κανει 1 μηνα περιπου, αλλα δεν εχει tracking και οι κινεζοι το χρησιμοποιουν για να στειλουν μικρης αξιας πραγματα....αν χαθει υπαρχει προβλημα η αν το λαβεις και πουλησεις τρελιτσα ο κινεζος δεν μπορει να αποδειξει οτι το πηρες και χανει τα χρηματα του. τα μη συστημενα δεν ελεγχονται σχεδον καθολου στο τελωνειο, ενα 5%, και περνανε απαρατηρητα.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Μάλλον πρέπει να έχω το ρεκόρ. Από 1 Οκτώβρη σήμερα μου ήρθε κάτι φθηνά ακουστικά. 4,5 μήνες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλύτερα να το έγραφες στο θέμα των ΕΛΤΑ.

Το Aliexpress τι σχέση έχει;

Εγώ ότι παραγγέλνω (σχεδόν κάθε βδομάδα), τα λαμβάνω σε 2-4 βδομάδες.

Amazon Fire stick 4k max

Καλύτερα να το έγραφες στο θέμα των ΕΛΤΑ.

Το Aliexpress τι σχέση έχει;

Εγώ ότι παραγγέλνω (σχεδόν κάθε βδομάδα), τα λαμβάνω σε 2-4 βδομάδες.

Από το Aliexpress τα αγόρασα, γιαυτό το έγραψα εδώ.

Από το Aliexpress τα αγόρασα, γιαυτό το έγραψα εδώ.
Ναι αλλά πολύ πιθανόν να μην φταίει το Aliexpress για αυτή την κατάσταση.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι αλλά πολύ πιθανόν να μην φταίει το Aliexpress για αυτή την κατάσταση.

Eιναι σίγουρο ότι δεν φταίει. Απλά το ανάφερα 1) Για να έχω το ρεκόρ χα 2) Για να ξέρουν οι φίλοι ότι οι παραγγελίες από την Κίνα μπορεί να διαρκέσουν από 2 βδομάδες έως 4,5 μήνες.

Άλλωστε 19 παραγγελίες που έκανα στο Aliexpress, μετα την 1/10, τις έχω παραλάβει εδώ και καιρό.

Αν παραγγείλω κάτι, και τελικά αποφασίσω πως δεν το θέλω και το ακυρώσω τι γίνεται, τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα πίσω στον λογαριασμό μου;