mples Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μην λέμε τα ίδια. Δεν φταίνε οι κινέζοι για τα χάλια των ΕΛΤΑ. Σε άλλες χώρες έρχονται από Αλι σε 2-3 βδομάδες τα πράγματα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Χαχαχα οτινανε ρε φιλε Διαβασε και λιγο πριν γραψεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Χαχαχα οτινανε ρε φιλε Διαβασε και λιγο πριν γραψεις ! Μιλάς εσύ;; Πού στο θέμα του Paypal έγραφες για το Ali; Πώς δεν έγραψες και στο θέμα του Αμαζον, ότι δεν σου ήρθε η παραγγελία του ali. :lol::lol: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μιλάς εσύ;; Πού στο θέμα του Paypal έγραφες για το Ali; Πώς δεν έγραψες και στο θέμα του Αμαζον, ότι δεν σου ήρθε η παραγγελία του ali. :lol::lol: Εγω ρωτησα κατι εσυ που απαντας οτι νανε για να κανεις τον εξυπνο ??:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλημέρα παιδιά, τι σημαίνει αυτό που λέει όταν κάνεις μια αγορά.... Reminder: This order will be automatically canceled if the seller does not ship your order within: 1 day 14 hours 48 minutes.... Και τι κάνουμε μετά από αυτό; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Συνήθως ο πωλητής μαρκάρει το αντικείμενο σαν αποσταλμένο εντός αυτού του χρονικού διαστήματος. Αν ακυρωθεί αγοράζουμε από άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλημέρα παιδιά, τι σημαίνει αυτό που λέει όταν κάνεις μια αγορά.... Reminder: This order will be automatically canceled if the seller does not ship your order within: 1 day 14 hours 48 minutes.... Και τι κάνουμε μετά από αυτό;Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, μην αγχώνεσαι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, μην αγχώνεσαι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν είναι θέμα αν χάσω τα χρήματα, σιγά τα ποσά (1 και 2€) κοστολόγιο. Το θέμα είναι τι κάνω στην περίπτωση που δεν έχει αυτό που έχω αγοράσει και πώς προχωράμε στην επιστροφή και στην αγορά από αλλού. Θέλω απλά να ξέρω γιατί μπορεί να αγοράσω κάτι πιο ακριβό οπότε πρέπει να ξέρω πως να το χειριστώ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Δεν είναι θέμα αν χάσω τα χρήματα, σιγά τα ποσά (1 και 2€) κοστολόγιο. Το θέμα είναι τι κάνω στην περίπτωση που δεν έχει αυτό που έχω αγοράσει και πώς προχωράμε στην επιστροφή και στην αγορά από αλλού. Θέλω απλά να ξέρω γιατί μπορεί να αγοράσω κάτι πιο ακριβό οπότε πρέπει να ξέρω πως να το χειριστώ. Σου απάντησαν. Ακυρώνεται αυτόματα και γίνεται επιστροφή στην κάρτα σου το ίδιο ποσό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Α, τόσο απλά; Ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο baofeng γύρω στα 23 και έχει αποστολή με NL post θα περάσει τελειώνειο? Αν είναι να ψάξω από πωλητή που να το φέρνει με China Post η sf eparcel η κτ άλλο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο baofeng γύρω στα 23 και έχει αποστολή με NL post θα περάσει τελειώνειο? Αν είναι να ψάξω από πωλητή που να το φέρνει με China Post η sf eparcel η κτ άλλο. Ευχαριστώ τι ακριβως παιζει για να περασει τελωνειο; να ειναι ο πωλητης μη αναγνωρισμενος; . δεν το εχω καταλαβει και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο baofeng γύρω στα 23 και έχει αποστολή με NL post θα περάσει τελειώνειο? Αν είναι να ψάξω από πωλητή που να το φέρνει με China Post η sf eparcel η κτ άλλο. ΕυχαριστώΌλα αυτά παίζουν να περάσουν τελωνείο. Μόνο αν κάνει την λεγόμενη τριγωνική μέσω Ευρώπης μπορεί να το αποφύγει. Από Aliexpress δύσκολο να πετύχεις τέτοιους πωλητές. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Όλα αυτά παίζουν να περάσουν τελωνείο. Μόνο αν κάνει την λεγόμενη τριγωνική μέσω Ευρώπης μπορεί να το αποφύγει. Από Aliexpress δύσκολο να πετύχεις τέτοιους πωλητές. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μέσω eBay τότε είναι πιο πιθανό να το αποφύγω που το στέλνουν με economy International shipping? Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μέσω eBay τότε είναι πιο πιθανό να το αποφύγω που το στέλνουν με economy International shipping? Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση πάντως Μέχρι 24 ευρώ, είναι free από τελωνείο.Αν τα ξεπεράσεις, μόνο με τριγωνική επιστολή δεν περνάει τελωνείο. Δεν παίζει ρόλο αν αγοράσεις από ali η ebay.στην μέθοδο αποστολής πρέπει να δεις αν έχει επιλογή priority line η ευρωπαϊκή αποθήκη,η κάτι παρόμοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Όταν αγοράσεις κάτι σου στέλνουν traking number, παρατήρησα λοιπόν ότι σε μερικά που αγόρασα το traking number έχει γράμματα μπροστά (π.χ RB466528963SG) ενώ σε κάποια άλλα μόνο αριθμούς (π.χ 0821427174), σε αυτά με τα γράμματα μπροστά όταν μπεις στο https://m.17track.net/en/ μπορείς να τα δεις και να παρακολουθήσω την πορεία της αποστολής, ενώ στα άλλα που είναι μόνο αριθμοί δεν υπάρχει πουθενά καμία πληροφορία της αποστολής. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με αυτό; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Όταν αγοράσεις κάτι σου στέλνουν traking number, παρατήρησα λοιπόν ότι σε μερικά που αγόρασα το traking number έχει γράμματα μπροστά (π.χ RB466528963SG) ενώ σε κάποια άλλα μόνο αριθμούς (π.χ 0821427174), σε αυτά με τα γράμματα μπροστά όταν μπεις στο https://m.17track.net/en/ μπορείς να τα δεις και να παρακολουθήσω την πορεία της αποστολής, ενώ στα άλλα που είναι μόνο αριθμοί δεν υπάρχει πουθενά καμία πληροφορία της αποστολής. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με αυτό; Προφανώς σε κάποια αγόρασες υπηρεσία συστημένης αλληλογραφίας, ενώ στα υπόλοιπα υπηρεσία απλής αλληλογραφίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ναι έχεις δίκιο, αυτά που έχουν γράμματα μπροστά έχουν φύγει με υπηρεσία AliExpress standard shipping, ενώ τα άλλα με μόνο νούμερα μπροστά έχουν φύγει με China small ordinary small pocket. Οπότε δεν μπορώ να τα παρακολουθώ αυτά έτσι; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ναι έχεις δίκιο, αυτά που έχουν γράμματα μπροστά έχουν φύγει με υπηρεσία AliExpress standard shipping, ενώ τα άλλα με μόνο νούμερα μπροστά έχουν φύγει με China small ordinary small pocket. Οπότε δεν μπορώ να τα παρακολουθώ αυτά έτσι; Mπορείς, αλλά δίνουν πληροφορίες μόνο από china post tracking, μέχρι να φτάσει στη χώρα προορισμού. Μετά τα περιμένεις σαν μη συστημένα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μάλλον πρέπει να έχω το ρεκόρ. Από 1 Οκτώβρη σήμερα μου ήρθε κάτι φθηνά ακουστικά. 4,5 μήνες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 @smartfonakias με NL registered πιανονται ολα τελωνειο, ειδικα κινητα και μεγαλυτερες ηλεκτρονικες συσκευες. μπορει να ερχονται μεσω Ολλανδιας αλλα φαινεται αποστολεας απο Κινα και οι δικοι μας το εχουν ψιλιαστει και τα σταματανε. Το Gearbest τα στελνει απο κινα και ολλανδια τα ξαναπακεταρουν μαλλον και δεν φαινεται ολλανδικη διευθυνση σαν αποστολεας, ετσι περνανε χωρις τελωνειο στην ελλαδα. Οι πωλητες του aliexpress μεχρι τωρα δεν εχουν παρομοια υπηρεσια. καποιο στελνουν απο ευεωπαικη αποθηκη αλλα με τσιμπημενες τιμες....το πιο σιγουρο να μην περασει τελωνειο ειναι απλο ( μη συστημενο) απο κινα, κανει 1 μηνα περιπου, αλλα δεν εχει tracking και οι κινεζοι το χρησιμοποιουν για να στειλουν μικρης αξιας πραγματα....αν χαθει υπαρχει προβλημα η αν το λαβεις και πουλησεις τρελιτσα ο κινεζος δεν μπορει να αποδειξει οτι το πηρες και χανει τα χρηματα του. τα μη συστημενα δεν ελεγχονται σχεδον καθολου στο τελωνειο, ενα 5%, και περνανε απαρατηρητα. Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μάλλον πρέπει να έχω το ρεκόρ. Από 1 Οκτώβρη σήμερα μου ήρθε κάτι φθηνά ακουστικά. 4,5 μήνες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλύτερα να το έγραφες στο θέμα των ΕΛΤΑ. Το Aliexpress τι σχέση έχει; Εγώ ότι παραγγέλνω (σχεδόν κάθε βδομάδα), τα λαμβάνω σε 2-4 βδομάδες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Καλύτερα να το έγραφες στο θέμα των ΕΛΤΑ. Το Aliexpress τι σχέση έχει; Εγώ ότι παραγγέλνω (σχεδόν κάθε βδομάδα), τα λαμβάνω σε 2-4 βδομάδες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Από το Aliexpress τα αγόρασα, γιαυτό το έγραψα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Από το Aliexpress τα αγόρασα, γιαυτό το έγραψα εδώ.Ναι αλλά πολύ πιθανόν να μην φταίει το Aliexpress για αυτή την κατάσταση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ναι αλλά πολύ πιθανόν να μην φταίει το Aliexpress για αυτή την κατάσταση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Eιναι σίγουρο ότι δεν φταίει. Απλά το ανάφερα 1) Για να έχω το ρεκόρ χα 2) Για να ξέρουν οι φίλοι ότι οι παραγγελίες από την Κίνα μπορεί να διαρκέσουν από 2 βδομάδες έως 4,5 μήνες. Άλλωστε 19 παραγγελίες που έκανα στο Aliexpress, μετα την 1/10, τις έχω παραλάβει εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Αν παραγγείλω κάτι, και τελικά αποφασίσω πως δεν το θέλω και το ακυρώσω τι γίνεται, τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα πίσω στον λογαριασμό μου; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts