Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα......από την στιγμή που θα γίνει δεκτή η επιστροφή χρημάτων από το aliexpress(Refund completed) πόσες μέρες θα κάνουν να φανούν στην revolut???? :)

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα......από την στιγμή που θα γίνει δεκτή η επιστροφή χρημάτων από το aliexpress(Refund completed) πόσες μέρες θα κάνουν να φανούν στην revolut???? :)

Αν ξεπεράσεις τη μια βδομάδα, μίλα τους στο support για άμεση πίστωση.

Με ποιόν τρόπο να αγοράσω κάτι απο το aliexpress; (γιατι με ελληνικη πιστωτική visa δεν με αφήνει)

Ένα παράδειγμα θα σου δώσω, revolut

μονο η λυση revolut είναι για να ψωνίσουμε μεσω aliexpress ?

πριν 1,5 μηνα χρησιμοποιησα την American Express με επιτυχια αλλά τωρα την εβγαλαν αυτην την επιλογη

το revolut ειναι δωρεαν;;;

αν θελω να φορτωσω απο τραπεζικο λογαριασμο δεν πληρωνω προμηθεια;;;

πως αλλιως μπορουμε να φορτωσουμε την revolut card;

μετά από μια αποτυχημένη αγορά στο aliexpress και επιστροφή των χρημάτων στην revolut το Σάββατο προσπάθησα να κάνω ξανά την ίδια αγορά από άλλο πωλητή....μέχρι και σήμερα όμως μου γράφει "Payment being verified" 4 μέρες τώρα......να περιμένω τι πρέπει να κάνω?????

μονο η λυση revolut είναι για να ψωνίσουμε μεσω aliexpress ?

πριν 1,5 μηνα χρησιμοποιησα την American Express με επιτυχια αλλά τωρα την εβγαλαν αυτην την επιλογη

το revolut ειναι δωρεαν;;;

αν θελω να φορτωσω απο τραπεζικο λογαριασμο δεν πληρωνω προμηθεια;;;

πως αλλιως μπορουμε να φορτωσουμε την revolut card;

Από το webbanking της τράπεζας σου φορτώνεις την προμήθεια, ένα ευρώ ανά φόρτιση είναι, όχι δεν τρώει τπτ η ιδιαη revolut (μέχρι κάποιο ποσό βέβαια αν και αυτό δεν είναι καθόλου μικρό αν κάνεις verify το ποιος είσαι με ταυτότητα), ψάξε για revolut guide έχει ένα καλό στο iphonehellas

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετά από μια αποτυχημένη αγορά στο aliexpress και επιστροφή των χρημάτων στην revolut το Σάββατο προσπάθησα να κάνω ξανά την ίδια αγορά από άλλο πωλητή....μέχρι και σήμερα όμως μου γράφει "Payment being verified" 4 μέρες τώρα......να περιμένω τι πρέπει να κάνω?????

Περίμενε λίγο ακόμη (και εμένα τελευταία αγορά είναι εδώ και 3 μέρες έτσι, δεν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο) περιμένω και εγώ

Καλημέρα παιδιά,

Μέχρι πριν απο ένα μηνα μέσω viva wallet έπαιρνα κανονικα πραγματα απο ali, τώρα όχι.( τους πήρα τηλεφωνο και μου ειπανε πως τους το μπλοκάρανε)

Είπα να δοκιμάσω την revolut αλλα την μπλοκάρει η πειραιώς τώρα. Μου είπανε λογο κάπιταλ..

στο μπει παίρνω κανονικα... καμια λύση????

ΥΣ. όσο αφορά τα dispute στο ali, καθως για εμας τις γυναικες ειναι ο παραδεισος και εχω παρει απειρα πράγματα, πάντα έπαιρνα χρηματα πισω ποτε δεν ετυχε κάτι. Ακομα και αν ο πωλητής έλεγε τα δικά του μέσω βίντεο και φωτο εκανα escalate και τακτοποιούταν το θέμα αμέσως.

Να προσέχετε τους πωλητές στους οποίους απευθύνεστε :D

Edited by marissaki

Από το webbanking της τράπεζας σου φορτώνεις την προμήθεια, ένα ευρώ ανά φόρτιση είναι, όχι δεν τρώει τπτ η ιδιαη revolut (μέχρι κάποιο ποσό βέβαια αν και αυτό δεν είναι καθόλου μικρό αν κάνεις verify το ποιος είσαι με ταυτότητα), ψάξε για revolut guide έχει ένα καλό στο iphonehellas

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περίμενε λίγο ακόμη (και εμένα τελευταία αγορά είναι εδώ και 3 μέρες έτσι, δεν έχει ξανά γίνει κάτι τέτοιο) περιμένω και εγώ

Οποτε επιβεβαιωνεται οτι η revοlut δουλευει στο aliexpress;;;

γιατι απο το online chat μου ειπαν ΟΧΙ δεν υποστηριζεται

ΜΟΝΟ αυτα υποστηριζονται:

Visa/MasterCard/Maestro, Wire Transfer, WebMoney, Yandex.Money, Western Union, QIWI,American Express (only a few customers can choose these two currencies at this stage)( DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideal, Giropay, Sofort Banking, Przelewy24, mobile phone for Russian (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2).

Δεν ξέρω για την revolut, αλλά η Papaya μια χαρά περνάει.

Έκανα 2 παραγγελίες τις τελευταίες μέρες.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οποτε επιβεβαιωνεται οτι η revοlut δουλευει στο aliexpress;;;

γιατι απο το online chat μου ειπαν ΟΧΙ δεν υποστηριζεται

ΜΟΝΟ αυτα υποστηριζονται:

Visa/MasterCard/Maestro, Wire Transfer, WebMoney, Yandex.Money, Western Union, QIWI,American Express (only a few customers can choose these two currencies at this stage)( DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideal, Giropay, Sofort Banking, Przelewy24, mobile phone for Russian (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2).

σήμερα εχω κάνει αγορά 45 ευρω :D

MasterCard ειναι Btw κανονικη καρτα ειναι της εχω βαλει γυρο στα 3,000 και την χρησιμοποιώ και για αγορες εξω και για τοπικες αγορες (Στα supermarket κλπ)

Edited by egodemis

Στη revolut εχω περασει το οριο τω 1000€ ανα ετος και με ζηταει να κανω verify σκαναρωντας διαβατήριο ή ταυτοτητα ή διπλωμα.

Ειναι ασφαλες? Να το κανω? Το εχει κανει κανενας?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Στη revolut εχω περασει το οριο τω 1000€ ανα ετος και με ζηταει να κανω verify σκαναρωντας διαβατήριο ή ταυτοτητα ή διπλωμα.

Ειναι ασφαλες? Να το κανω? Το εχει κανει κανενας?

Ναι κάνε κανονικά απλά να ξέρεις αν έχεις παλιά ταυτότητα στην οποία γράφει στα ελληνικά θα σε γειωσει

Ναι κάνε κανονικά απλά να ξέρεις αν έχεις παλιά ταυτότητα στην οποία γράφει στα ελληνικά θα σε γειωσει

Εγω εκανα με ταυτοτητα παλιού τύπου (Με λατινικά αλλα χειρόγραφη) αλλα τα έστειλα μεσω του chat μαζι με μια φωτογραφια μου μετα απο 2-3 παρακάλια με έκαναν approved

Εγω εκανα με ταυτοτητα παλιού τύπου (Με λατινικά αλλα χειρόγραφη) αλλα τα έστειλα μεσω του chat μαζι με μια φωτογραφια μου μετα απο 2-3 παρακάλια με έκαναν approved

ετσι ναι... εγω λεωφ για αυτόματη διαδικασία εκεί θέλει πολύ συγκεκριμένα standar

Εμένα η ταυτότητα που είναι καινούργιου τύπου που τα γράφει και στα αγγλικά και στα ελληνικά θα μου την περάσουν χωρίς τίποτα άλλο? Δηλαδή θα στείλω φωτογραφία την ταυτότητα μπρος πίσω και θα γίνει approved η θέλει και κάτι άλλο?

Τελικα ο μονος τροπος να αγορασω απο aliexpress ειναι με revolut ? ειχα κανει εγγραφη σε αυτους, δοκιμαστηκα εβαλα ενα 10αρικο να δω τι γινεται ... μεχρι που χαθηκαν τα λεφτα και δεν ηξεραν να μου απαντησουν ουτε απο το revolut ... οποτε φυσικα δεν τους ξαναεμπιστευομαι ουτε για ενα ευρω αυτους ... αλλος τροπος υπαρχει ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

2 φορές έστειλα εμβασμα στην ρεβολουτ , όλα οκ πηγαν

Τωρα αν περναει η καρτα σου στο αλι εισαι τυχερος!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

2 φορές έστειλα εμβασμα στην ρεβολουτ , όλα οκ πηγαν

Τωρα αν περναει η καρτα σου στο αλι εισαι τυχερος!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

πορτα εφαγε η πειραιως και η εθνικη ... η ρεβολουτ μου εφαγε τα λεφτα και κανουν τους κινεζους ... προσπαθησα να φορτωσω τη σκριλ με μεταφορα απο λογαριασμο δικο μου σε λογαριασμο στη πειραιως της σκριλ ... πορτα και εκει .... οποτε θα κανω υπομονη μεχρι να χρεωκοπησουμε η να γινει αρση των cc

banggood και dealxtreme δουλευουν με τις καρτες αλλα ειναι αρκετα πιο ακριβοι

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Κανονικά Αγορές από παντού με revolut..δεν είχα κανένα θεμα ακόμη.. 600 ευρω της περασα αυτο το μήνα και όλα μια χαρά

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Mafia κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα με τη revolut, πανω απο 1000€ εχω στειλει και δεν εχω χασει ουτε 1 και ειναι και πολυ εξυπηρετεικοι στο support

Τελικα ο μονος τροπος να αγορασω απο aliexpress ειναι με revolut ? ειχα κανει εγγραφη σε αυτους, δοκιμαστηκα εβαλα ενα 10αρικο να δω τι γινεται ... μεχρι που χαθηκαν τα λεφτα και δεν ηξεραν να μου απαντησουν ουτε απο το revolut ... οποτε φυσικα δεν τους ξαναεμπιστευομαι ουτε για ενα ευρω αυτους ... αλλος τροπος υπαρχει ;

Μαλλον εσυ εκανες κάποιο λαθος με το έμβασμα δεν το εστειλες σωστα/ελλιπές.Εχω στειλει μεχρι σημερα περίπου 1.200 ευρω σύνολο με την μεγαλύτερη μεταφορά 450 ευρώ και πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα!

Κάποιο λάθος έχεις κάνει μάλλον, πανο από μερικά χιλιάρικα πέρασα από εκεί όσο την έχω ποτέ τπτ (πέρα από μερικές καθυστερήσεις)

Τώρα αν θέλεις κάτι άλλο κάνε ότι κάνω και εγώ πάνε Βουλγαρία βγάλε μια χρεοωστικη και τελείωσε