Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω στείλει λεφτά σε revolut και ακόμα να φανούνε 5η μέρα να στείλω email?

μεσω ebanking την γέμισα

Δες αν:

Εβαλες το reference?

Εβαλες το EUR IBAN?

Τα εστειλες απο λογαριασμοq σου που ειναι ιδιο ονομα με τον λογαριασμο της revolut?

Κοίταξες στο e banking σου να δεις αν όντως έγινε σωστά η διαδικασία;

Δες αν:

Εβαλες το reference?

Εβαλες το EUR IBAN?

Τα εστειλες απο λογαριασμοq σου που ειναι ιδιο ονομα με τον λογαριασμο της revolut?

όντως δεν έχω συμπληρώσει reference!!!

τι κάνω?

έχει εκτελεσθεί η μεταφορά.στέλνω κάποιο email?

[sIGPIC][/sIGPIC]

όντως δεν έχω συμπληρώσει reference!!!

τι κάνω?

έχει εκτελεσθεί η μεταφορά.στέλνω κάποιο email?

Στείλε e-mail στο transfers@revolut.com γράφοντας στα αγγλικά οτι εστειλες έμβασμα χωρίς το reference.Στείλε τους και εικόνα το έμβασμα που να φαινετε το ονομα σου το ποσο το IBAN της revolut κ.α. και σε 1-2 μέρες θα στα βάλουν.Μην ξεχάσεις να γραψεις στο e-mail τον αριθμό του κινητού σου που έχεις βάλει στην revolut.

Στείλε e-mail στο transfers@revolut.com γράφοντας στα αγγλικά οτι εστειλες έμβασμα χωρίς το reference.Στείλε τους και εικόνα το έμβασμα που να φαινετε το ονομα σου το ποσο το IBAN της revolut κ.α. και σε 1-2 μέρες θα στα βάλουν.Μην ξεχάσεις να γραψεις στο e-mail τον αριθμό του κινητού σου που έχεις βάλει στην revolut.

ευχαριστώ πολύ :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπόν μου φορτώθηκαν τα euro τώρα από ali να επιλέξω να πληρώσω σε euro ή σε δολάρια στο ali?

επίσης απο revolut να πληρώσω με euro ή με $ στο ali?

δεν ξέρω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσυ κανονικα κανε την αγορα μην πειραζεις τιποτα θα κανει την αλλαγη η ρεβολουτ,βαλε οτι σε ενδιαφερει και κανε αγορα μεσω αλιπαυ θα εχεις και εκπτωση πανω απο 59ευρω -7 ευρω συμφερει
Poco x3

Να σας ρωτήσω, με Revolut αγοράζουμε από Aliexpress;

Στις επιλογές πληρωμής, ποιο διαλέγουμε;

πχ http://prntscr.com/adgi80

Προσπαθώ να συντονιστώ με το ιντερνετικό χρήμα :p

Να σας ρωτήσω, με Revolut αγοράζουμε από Aliexpress;

Στις επιλογές πληρωμής, ποιο διαλέγουμε;

πχ http://prntscr.com/adgi80

Προσπαθώ να συντονιστώ με το ιντερνετικό χρήμα :p

Mastercard επιλέγεις

No root->No problem

Πριν μερικές ημέρες παρήγγειλα από ali κάτι ψιλοπραγματακια. Χρησημοποιησα την viva wallet card για πρώτη φορά και πραγματικά εντυπωσιαστηκα! Την επόμενη ημέρα πηγα6στο public, την φορτωσαμε 100€ να υπάρχουν μέσα. Σε χρεώνει 1€ και that's all! Στις τελευταίες 15 σελίδες που διάβασα δεν αναφέρεται οπότε το λέω. ..
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Πριν μερικές ημέρες παρήγγειλα από ali κάτι ψιλοπραγματακια. Χρησημοποιησα την viva wallet card για πρώτη φορά και πραγματικά εντυπωσιαστηκα! Την επόμενη ημέρα πηγα6στο public, την φορτωσαμε 100€ να υπάρχουν μέσα. Σε χρεώνει 1€ και that's all! Στις τελευταίες 15 σελίδες που διάβασα δεν αναφέρεται οπότε το λέω. ..

Περνάει η viva wallet card στο aliexpress? :blink: .Γιατί μόνο για κατάθεση στην pokerstar την έχω δοκιμάσει και πέρασε ενώ δεν περνάνε η ελληνικές (visa) και ήθελα να την δοκιμάσω για aliexpress.

κανεις πλακα; δεν το περιμενα να το ακουσω αυτο! ,να το εχουμε υποψιν μας! παντως περιμενω και αλλα ατομα να το αναφερουνε! .

Μια διευκρίνηση εχω κανει σύνδεση στο site της VivaWallet αλλα επειδη συνηθως απο εκει, μπαινω για ονλινε στοιχημα πληρωνω με τον αριθμο της καρτα του ΑΤΜ/ δεν έχω βγάλει κάρτα VivaWallet με τον κωδικο που σου δινουν στα διαφορα σημεια πωλησης, μπορούν να περαστούν και χωρίς να έχεις την κάρτα???Ξερω ειναι οφτοπικ αλλα τι να κάνω τώρα!!!

Μια διευκρίνηση εχω κανει σύνδεση στο site της VivaWallet αλλα επειδη συνηθως απο εκει, μπαινω για ονλινε στοιχημα πληρωνω με τον αριθμο της καρτα του ΑΤΜ/ δεν έχω βγάλει κάρτα VivaWallet με τον κωδικο που σου δινουν στα διαφορα σημεια πωλησης, μπορούν να περαστούν και χωρίς να έχεις την κάρτα???Ξερω ειναι οφτοπικ αλλα τι να κάνω τώρα!!!

Δεν ξέρω να σου πω επί τούτου αλλά η καρτούλα 5 € κοστιζει!

κανεις πλακα; δεν το περιμενα να το ακουσω αυτο! ,να το εχουμε υποψιν μας! παντως περιμενω και αλλα ατομα να το αναφερουνε! .

Πλεον και geek/wish.Παντού εξωτερικό viva!

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Καλησπέρα έχω αγοράσει κάτι από το aliexpress έχουν περάσει 15 μέρες από τότε που μου έδωσε το truck numper και ακόμη δεν δουλεύει και δεν μου απαντάει και ο πωλητής αν πατήσω στο open dispute τι γίνεται σε πόσο καιρώ θα μπουν τα λεφτά πίσω στην revolut?

Καλησπέρα έχω αγοράσει κάτι από το aliexpress έχουν περάσει 15 μέρες από τότε που μου έδωσε το truck numper και ακόμη δεν δουλεύει και δεν μου απαντάει και ο πωλητής αν πατήσω στο open dispute τι γίνεται σε πόσο καιρώ θα μπουν τα λεφτά πίσω στην revolut?

Άνοιξε και επέλεξε οτι δεν έχεις πληροφορίες από το tracking.Θα περάσουν 5 μέρες ο πωλητής(Της περισσότερες φόρες που δεν δουλεύει το tracking και δεν απαντάει) Δεν θα δώσει καμιά απάντηση στο dispute και μετά θα πάρεις τα χρήματα πίσω.2-3 μέρες θέλει για να μπουν πίσω στην revolut.

Πόσο έκανε αυτό που πήρες?

Αν είναι πολύ φτηνο το Tracking number που δίνουν συνήθως είναι fake χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το έστειλε.

Dispute άνοιξε στις μέρες που σου δίνει η αντίστροφη μέτρηση.

No root->No problem

Πόσο έκανε αυτό που πήρες?

Αν είναι πολύ φτηνο το Tracking number που δίνουν συνήθως είναι fake χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το έστειλε.

Dispute άνοιξε στις μέρες που σου δίνει η αντίστροφη μέτρηση.

Είναι γύρο στα 25 ευρώ κάτι παπούτσια απλά το θέμα είναι ότι πέρασαν 15 μέρες από τότε που μου έδωσε το Tracking numper δεν απαντά στα μυνηματα και ο πωλητής έχει βγει τελείως από το aliexpress τι να κάνω τι προτείνετε;

τι εταιρεια ειναι το tracking number

China post ειναι απλα απο τι βλεπω βγηκε τελειως ο πωλτητης απο το aliexpress

Τότε ανοίγεις dispute

No root->No problem

Τελικά παιδιά, περνάει η viva wallet; Είναι σίγουρο;

Ελληνική κάρτα δεν είναι; πίσω απο ελληνική εταιρεία δεν βασίζεται; αν ναι, τότε έχει την ίδια τύχη να περάσει σε αγορά, όσο και μια ελληνική από alpha bank πχ