gerstavros2 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ψωνισα κατι απο aliexpress, αργησε λιγο αλλα τελικα μου δωσε tracking number, εχει περασει ενας μηνας και δεν εμφανιστηκε ποτε στο online ο αριθμος, ειναι registered αλλα οταν ρωτησα στο forum των κινεζικων ταχυδρομειων για βοηθεια μου ειπαν οτι δηλωσε μεν τον αριθμο ο πωλητης αλλα ποτε δεν τους παρεδωσε κατι. Αρχισα λοιπον εδω και μερες το dispute, εγινε αυτοματα escalate στην Aliexpress αλλα πανε ηδη 8-10 μερες απο το escalate και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ειναι ξεκαθαρη απατη εκ μερους του πωλητη και ερωτω τωρα, υπαρχει περιπτωση να μου παιξει φουστια το Aliexpress και να δικαιωσει τον απατεωνα; γενικα εχει παρει κανεις τα χρηματα του πισω; Ειναι αξιοπιστο; Ακουσα Alibaba και νομιζα πως ειναι εγγυηση λογω της IPO στο χρηματιστηριο των ΗΠΑ αλλα η αληθεια ειναι πως φοβαμαι πως τα χασα τα λεφτα, πολυ κριμα. Οχι τιποτα αλλο εχει 220 score kai 95% feedback. Διαβαζοντας βεβαια τα σχολια δεν ειμαι ο μονος που δεν παρελαβε τιποτα.. αφού το tracking ειναι ανύπαρκτο, είναι θέμα χρόνου να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. πώς θα δικαιωθεί ο πωλητής απ τη στιγμή που δεν έχει tracking ν αποδυκνείει οτι παρέλαβες κάτι; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ψωνισα κατι απο aliexpress, αργησε λιγο αλλα τελικα μου δωσε tracking number, εχει περασει ενας μηνας και δεν εμφανιστηκε ποτε στο online ο αριθμος, ειναι registered αλλα οταν ρωτησα στο forum των κινεζικων ταχυδρομειων για βοηθεια μου ειπαν οτι δηλωσε μεν τον αριθμο ο πωλητης αλλα ποτε δεν τους παρεδωσε κατι. Αρχισα λοιπον εδω και μερες το dispute, εγινε αυτοματα escalate στην Aliexpress αλλα πανε ηδη 8-10 μερες απο το escalate και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ειναι ξεκαθαρη απατη εκ μερους του πωλητη και ερωτω τωρα, υπαρχει περιπτωση να μου παιξει φουστια το Aliexpress και να δικαιωσει τον απατεωνα; γενικα εχει παρει κανεις τα χρηματα του πισω; Ειναι αξιοπιστο; Ακουσα Alibaba και νομιζα πως ειναι εγγυηση λογω της IPO στο χρηματιστηριο των ΗΠΑ αλλα η αληθεια ειναι πως φοβαμαι πως τα χασα τα λεφτα, πολυ κριμα. Οχι τιποτα αλλο εχει 220 score kai 95% feedback. Διαβαζοντας βεβαια τα σχολια δεν ειμαι ο μονος που δεν παρελαβε τιποτα.. Ότι αναφέρθηκε πιό πρίν ισχύει, τά χρήματα δέ τά χάνεις.μόνο τό χρόνο σου. Έχουν περάσει οι μερες πού έχει δώσει διορία ο πωλητής μέχρι τήν παραλαβή τού πακέτου? Έχεις παρουσιάσει όλα όσα στοιχεία έχεις στο Ali για νά δούν τήν υπόθεση πιό σωστά? Μέ τον πωλητή έχεις μιλήσει πριν . . . . φτάσεις νά ζητησεις βοήθεια από Ali? Απλά να ξέρεις θέλει υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ότι αναφέρθηκε πιό πρίν ισχύει, τά χρήματα δέ τά χάνεις.μόνο τό χρόνο σου. Έχουν περάσει οι μερες πού έχει δώσει διορία ο πωλητής μέχρι τήν παραλαβή τού πακέτου? Έχεις παρουσιάσει όλα όσα στοιχεία έχεις στο Ali για νά δούν τήν υπόθεση πιό σωστά? Μέ τον πωλητή έχεις μιλήσει πριν . . . . φτάσεις νά ζητησεις βοήθεια από Ali? Απλά να ξέρεις θέλει υπομονή... τα εχω κανει ολα, μαλιστα ο πωλητης ειχε ενα σημαιακι full refund if not received in 30 days, κατι τετοιο. Εχουν περασει ανω των 30 ημερων, συγκεκριμενα εκανα την αγορα 29 Νοεμβρη και αφησα το dispute να γινει escalate μονο του να περασει ο καιρος για να δωσω ευκαιρια στον πωλητη να δικαιολογηθει/ρωτησει το ταχυδρομειο. Οτι και να τον ρωτησω απανταει τα ιδια λογια,( I am an honest seller, please wait friend) λογικα copy paste, δεν ξερει γρι αγγλικα. Τελοσπαντων, νομιζω και εγω θα παρω πισω τα χρηματα μου αλλα οπως και να εχει αν συμβει κατι διαφορετικο θα το γραψω εδω να γνωριζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 τα εχω κανει ολα, μαλιστα ο πωλητης ειχε ενα σημαιακι full refund if not received in 30 days, κατι τετοιο. Εχουν περασει ανω των 30 ημερων, συγκεκριμενα εκανα την αγορα 29 Νοεμβρη και αφησα το dispute να γινει escalate μονο του να περασει ο καιρος για να δωσω ευκαιρια στον πωλητη να δικαιολογηθει/ρωτησει το ταχυδρομειο. Οτι και να τον ρωτησω απανταει τα ιδια λογια,( I am an honest seller, please wait friend) λογικα copy paste, δεν ξερει γρι αγγλικα. Τελοσπαντων, νομιζω και εγω θα παρω πισω τα χρηματα μου αλλα οπως και να εχει αν συμβει κατι διαφορετικο θα το γραψω εδω να γνωριζετε. Απλά αφού υπάρχει τέτοια συμβάν νά έχεις υπομονή. Είχα ανάλογο γεγονός όπου είχα δώσει ευκαιρία στό πωλητή νά πάρει χρόνο αλλά καί πάλι δέν. . . όπου στό τέλος επέστρεψε τα χρήματα τήν ίδια μέρα,χωρίς να φτάσουμε στα άκρα! Αυτά νά ξέρεις θά υπάρχουν και εδώ αλλά καί αλλού,eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αμα ειναι φτηνο το προιον τοσ στελνουν χωρις Tracking και ποσταρουν ενα "μαιμου" 30 ημερες ειναι λιγες για να παραλαβεις απο κινα cn post . Σημερα παραλαβα παραγγελια ( Untracked ) που εφυγε απο εκει 29/10 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπερα θερμη παρακληση αν υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονικη να με βοηθησει σε αγορα απο aliexpress,με το ebay ειμαι εξοικειωμενος αλλα με aliexpress εντελος ασχετος.Αν ειναι δυνατο να τον συναντησω απο κοντα μενω δυτικα της θεσσαλονικης ,αν θελει ασ αφησει τηλεφωνο,ευχαρηστω περιμενω π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αμα ειναι φτηνο το προιον τοσ στελνουν χωρις Tracking και ποσταρουν ενα "μαιμου" 30 ημερες ειναι λιγες για να παραλαβεις απο κινα cn post . Σημερα παραλαβα παραγγελια ( Untracked ) που εφυγε απο εκει 29/10 Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ που έχω 5 παραγγελίες Untracked από banggood από 25 Οκτωβρίου υπάρχει περίπτωση να έρθουν η μπορεί να χάθηκαν? Μένω επαρχία Χαλκιδική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Επειδή δεν έχω ξαναασχοληθεί με το aliexpress, από την εμπειρία σας η αγορά της παρακάτω οθόνης κινητού από τον συγκεκριμένο πωλητή σας φαίνεται οκ; Το συνολικό κόστος για εμένα θα είναι 29,27€ η οθόνη + 1€ για το revolut = 30,27€; http://www.aliexpress.com/item/Original-I9100-LCD-display-touch-screen-digitizer-assembly-for-samsung-galaxy-S2-i9100-white-Free-shipping/32472958324.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Επειδή δεν έχω ξαναασχοληθεί με το aliexpress, από την εμπειρία σας η αγορά της παρακάτω οθόνης κινητού από τον συγκεκριμένο πωλητή σας φαίνεται οκ; Το συνολικό κόστος για εμένα θα είναι 29,27€ η οθόνη + 1€ για το revolut = 30,27€; http://www.aliexpress.com/item/Original-I9100-LCD-display-touch-screen-digitizer-assembly-for-samsung-galaxy-S2-i9100-white-Free-shipping/32472958324.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_9 Εγω πάντως με βαθμολογια κοντα στο 95 τετοιες αγορες δεν κάνω. Για υποδεεστερα πράγματα δεν με απασχολει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χθες έριξα δύο παραγγελίες από AliExpress και κλασσικά σήμερα ήρθε μήνυμα από τον ένα πωλητή, ότι είναι out of stock το αντικείμενο.. Του είπα να κάνει refund άμεσα και περιμένω απάντηση.. Μετά είδα ότι υπάρχει και επιλογή cancel, οπότε το πάτησα και για λόγο επέλεξα ότι είναι out of stock.. Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα ότι απορρίφθηκε το αίτημα μου και ότι θα έπρεπε να επιλέξω ότι δε θέλω το αντικείμενο.. Αν το κάνω έτσι, είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω τα χρήματα και άμεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χθες έριξα δύο παραγγελίες από AliExpress και κλασσικά σήμερα ήρθε μήνυμα από τον ένα πωλητή, ότι είναι out of stock το αντικείμενο.. Του είπα να κάνει refund άμεσα και περιμένω απάντηση.. Μετά είδα ότι υπάρχει και επιλογή cancel, οπότε το πάτησα και για λόγο επέλεξα ότι είναι out of stock.. Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα ότι απορρίφθηκε το αίτημα μου και ότι θα έπρεπε να επιλέξω ότι δε θέλω το αντικείμενο.. Αν το κάνω έτσι, είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω τα χρήματα και άμεσα? περιμενε να περασουν 5 ημερες περιπου για να μπορεσεις να κανεις dispute και να εισαι ποιο σιγουρα καλυμμένος. και εκει βαζεςι σαν ατιολογια οτι δεν εχει πλεον αυτο το προιον ο πωλητης. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χθες έριξα δύο παραγγελίες από AliExpress και κλασσικά σήμερα ήρθε μήνυμα από τον ένα πωλητή, ότι είναι out of stock το αντικείμενο.. Του είπα να κάνει refund άμεσα και περιμένω απάντηση.. Μετά είδα ότι υπάρχει και επιλογή cancel, οπότε το πάτησα και για λόγο επέλεξα ότι είναι out of stock.. Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα ότι απορρίφθηκε το αίτημα μου και ότι θα έπρεπε να επιλέξω ότι δε θέλω το αντικείμενο.. Αν το κάνω έτσι, είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω τα χρήματα και άμεσα? Εξαρτάται. Αν ήρθε το μήνυμα από τον πωλητή αγνοησε τον,αν ήρθε από το aliexpress συνέχισε κανονικά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δυστυχώς το έσβησα.. Έχω την εντύπωση ότι ήταν από το AliExpress και ήταν αυτοματοποιημενο.. Ξέρει κάποιος με σιγουριά αν όντως το Ali στέλνει τέτοιου είδους μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Εγω πάντως με βαθμολογια κοντα στο 95 τετοιες αγορες δεν κάνω. Για υποδεεστερα πράγματα δεν με απασχολει. Κοιτα να δεις , υπαρχει λογικη σε αυτο που λες , αλλα καλο ειναι οταν μιλαμε για μεγαλες αγορες ή ειδικα ανταλλακτικα να κοιταμε τις αξιολογησεις τι λενε . Πολλοι ειδικα ρωσοι βαζουν 1-2-3 αστερια οχι γιατι δεν ειναι οκ το προιον αλλα γιατι αργησε να φτασει ή πληρωσαν φορο στο τελωνειο κλπ κλπ . Καλο ειναι να βλεπουμε απο τι αποτελουνται οι αρνητικες ψωνισα κατι απο aliexpress, αργησε λιγο αλλα τελικα μου δωσε tracking number, εχει περασει ενας μηνας και δεν εμφανιστηκε ποτε στο online ο αριθμος, ειναι registered αλλα οταν ρωτησα στο forum των κινεζικων ταχυδρομειων για βοηθεια μου ειπαν οτι δηλωσε μεν τον αριθμο ο πωλητης αλλα ποτε δεν τους παρεδωσε κατι...... Εγω ΠΑΝΤΑ παρακολουθω το Tracking και εαν δεν εμφανισει πληροφοριες μετα απο 12-13 ημερες , 1ον ερωτηση στον πωλητη για το εαν ειναι σωστο και εαν πει οτι ειναι κλπ ή δεν απαντα κατευθειαν dispute [no tracking information επιλογη] Edited December 8, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εγω πάντως με βαθμολογια κοντα στο 95 τετοιες αγορες δεν κάνω. Για υποδεεστερα πράγματα δεν με απασχολει. Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά ακόμα το σκέφτομαι γιατί είναι αρκετά πιο χαμηλή η τιμή σε σχέση με το ebay. Κοιτα να δεις , υπαρχει λογικη σε αυτο που λες , αλλα καλο ειναι οταν μιλαμε για μεγαλες αγορες ή ειδικα ανταλλακτικα να κοιταμε τις αξιολογησεις τι λενε . Πολλοι ειδικα ρωσοι βαζουν 1-2-3 αστερια οχι γιατι δεν ειναι οκ το προιον αλλα γιατι αργησε να φτασει ή πληρωσαν φορο στο τελωνειο κλπ κλπ . Καλο ειναι να βλεπουμε απο τι αποτελουνται οι αρνητικες Φίλε με βάση την εμπειρία σου, η γνώμη σου ποια είναι; να προχωρήσω στην συγκεκριμένη αγορά; και αν ναι, ποιο θα είναι το τελικό ποσό που θα πληρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) κοιτα να δεις . Στο συγκεκριμενο προιον λιγες αλλα καλες κριτικες 2 ( παρελαβαν - δοκιμασαν ) Δωσε κατι παραπανω και παρε απο εδω ( € 33,69 ) που σου δινει μαζι και 1 x Tools + Adhesive Tape. http://www.aliexpress.com/item/100-Original-White-For-Samsung-Galaxy-S2-i9100-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Adhesive-Tape/32451305462.html? Το εχει και χωρις tools αλλα ειναι ελαχιστη η διαφορα και δεν αξιζει να μην παρεις το πανω ( € 32,76 ) http://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-White-For-Samsung-Galaxy-S2-i9100-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Free-shipping/228981_32452695095.html Θα πληρωσεις € 33,69 +1 του Revolut . Λαβε υποψην οτι μεχρι να γινει η μεταφορα στην Revolut μπορει να αλλαξει η ισοτιμια €-$ οποτε καλο ειναι να μεταφερεις παραπανω χρηματα για να μην την πατησεις για κανα ευρω ** Επισης ειναι πιο "ειδικος" και φαινετε απο το οτι εχει (ships out within 2 business days) ενω ο αλλος που ειδες εσυ (ships out within 5 business days) αρα δεν το εχει σε στοκ και θα παει να παρει να στο στειλει . Καλο ειναι να μαθουμε να ερμηνευουμε τι βλεπουμε σε ενα Listing Edited December 8, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το 1 δεν είναι της revolut, είναι της τράπεζας για το εμβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δυστυχώς το έσβησα.. Έχω την εντύπωση ότι ήταν από το AliExpress και ήταν αυτοματοποιημενο.. Ξέρει κάποιος με σιγουριά αν όντως το Ali στέλνει τέτοιου είδους μηνύματα? Υπαρχει κ κάδος απορριματων στα ιμειλ. Πάντως όχι, το μειλ δεν ειν απ το Αλι σε καμία περίπτωση. Απλά ο πωλητής σου ζήτησε ν αλλάξεις τον λόγο ακυρωσης της παραγγελίας για να μην εχει αρνητικό feedback Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το 1 δεν είναι της revolut, είναι της τράπεζας για το εμβασμα Ok i know απλα το εγραψα ετσι για να το καταλαβει γιατι ετσι το ελεγε ....... Το συνολικό κόστος για εμένα θα είναι 29,27€ η οθόνη + 1€ για το revolut = 30,27€; ..... Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Αν βάλω περισσότερα χρήματα στην revolut και θελήσω κάποια στιγμή να τα επαναφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό, θα πληρώσω κάποια προμήθεια ή θα μεταφερθεί όλο το ποσό ακέραιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Αν βάλω περισσότερα χρήματα στην revolut και θελήσω κάποια στιγμή να τα επαναφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό, θα πληρώσω κάποια προμήθεια ή θα μεταφερθεί όλο το ποσό ακέραιο; Για να μην χρεωθεις τα 3-4 ευρω απο την ελληνικη τραπεζα για το εισερχομενο εμβασμα καλυτερα αναλιψη αμεσως απο ΑΤΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Για να μην χρεωθεις τα 3-4 ευρω απο την ελληνικη τραπεζα για το εισερχομενο εμβασμα καλυτερα αναλιψη αμεσως απο ΑΤΜ. Όταν λες αμέσως τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Όταν λες αμέσως τι εννοείς; Mε την κάρτα που θα πάρεις μπορεις να κάνεις αναλήψεις απο ατμ χωρις προμήθεια. Επίσης και αγορές απο σουπερ μαρκετ κλπ κανονικά. Εγω βάζω κάθε μήνα 500 ευρω και κάνω τις συναλλαγές μου Ελλάδα και εξωτερικό με την revolut + paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Mε την κάρτα που θα πάρεις μπορεις να κάνεις αναλήψεις απο ατμ χωρις προμήθεια. Επίσης και αγορές απο σουπερ μαρκετ κλπ κανονικά. Εγω βάζω κάθε μήνα 500 ευρω και κάνω τις συναλλαγές μου Ελλάδα και εξωτερικό με την revolut + paypal Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός, ότι αν δεν κάνουμε συναλλαγή π.χ. για έναν χρόνο, να χάνουμε τα χρήματα που έχουμε στην revolut; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Υπαρχει κ κάδος απορριματων στα ιμειλ. Πάντως όχι, το μειλ δεν ειν απ το Αλι σε καμία περίπτωση. Απλά ο πωλητής σου ζήτησε ν αλλάξεις τον λόγο ακυρωσης της παραγγελίας για να μην εχει αρνητικό feedback Είχα σβήσει και τον κάδο δυστυχώς! Αν επιλέξω αυτό που θέλει ο πωλητής, ότι δηλαδή "δε θέλω το αντικείμενο", θα πάρω τα χρήματα μου πίσω και σύντομα? Εννοείται ότι αυτά τα δύο είναι που με ενδιαφέρουν και ρωτάω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα πετύχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts