evansarmor Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Nεα πληροφορια tracking "25 Μαρ dispatchet to overseas (country region GR) που σημαινει;;;; Πήγαινε εκεί που σε παραπέμπει η .. υπογραφή μου. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Χαχαχααααααααα μπορει και να......προλαβουμε το Πασχα Edited March 28, 2015 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 RN073372705CN μου έχει δώσει αυτόν τον αριθμό εδώ και 11 μέρες και ακόμα δεν εμφανίζεται πουθενά η τύχη του. Να κάνω dispute ή να περιμένω λίγο ακομα? να περιμενεις,θα αργησει λιγο αλλα θα εμφανιστει.στις περισσοτερες παραγγελειες μου ετσι εχει γινει.μπορει ομως να μην εμφανιστει και ποτε ειδικα εαν εχεις παραγγειλει κατι πολυ χαμηλης αξιας.θα το στειλει απλα δεν τον συμφερει να παρει TN .ειχα παραγγειλει ζελατινες οι οποιες ηρθαν κανονικα παρολο που το ΤΝ που μου ειχε δωσει ηταν ψευτικο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Για αποστολές συζητάμε εδώ: Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα. Παραμείνετε στο θέμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα παιδια επειδη δεν εχω ξανα αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα ηθελα να ρωτησω τι βαζω στα κουτακια country code aera code και local number στην φια να φτιαξω μια δειυεθυνση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://i.imgur.com/jfmasui.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/001/582/picard-facepalm.jpg?1240934151 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα παιδια επειδη δεν εχω ξανα αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα ηθελα να ρωτησω τι βαζω στα κουτακια country code aera code και local number στην φια να φτιαξω μια δειυεθυνση ευχαριστω Καταρχήν το Alixpress δεν είναι ένα μαγαζί, αλλά μία πλατφόρμα ηλεκτρονική που μπορεί να πουλάει ο καθένας ότι θέλει. Δεν ξέρω εάν έχεις ασχοληθεί με το Ebay, γιατί κάτι ανάλογο είναι και το Aliexpress. Τώρα στα κουτάκια: country εάν εννοείς τη δεύτερη σειρά, κάτω από το όνομα, βάσεις Ελλάδα, ή αν δεν κάνω λάθος, είναι προεπιλεγμένο Greece. Πιο κάτω που λέει State/Province/County (και όχι country): γράφεις την περιοχή/νομό σου, π.χ. Αχαία που είμαι εγώ. Aera code τον τηλεφωνικό κωδικό της πόλης σου. Π.χ. 261 για Πάτρα, 21 για Αθήνα κ.τ.λ. Και local number το σταθερό σου τηλέφωνο 033.... εγώ π.χ. Ότι υπάρχει δηλαδή μετά τον aera code. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά δεν ξερω εαν σας εχει τύχει εχω κάνει λίγες αγορές απο το αλι και ολα καλα μεχρι πριν λίγες ήμερες που παω να αγοράσω κατι βαζω τους κωδικούς καρτας παταω να πληρωθεί και μου βγάζει οτι δεν γίνεται η πληρωμή και να απευθυνθώ στην τραπεζα τηλεφωνικός. Ενω η καρτα ληγει το επομενο ετος,πηγα στην τραπεζα και μου ειπε οτι ειναι ενταξει ενεργη η καρτα,την τσέκαρα και στο ebay που την εχω βαλει στο paypall και λειτουργεί, εκανα την αγορα απο το ebay τελικα.Το θέμα ειναι γιατί δεν την δεχετε το αλι???Ας μου απαντήσει όποιος ξέρει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ερωτηση παρειγγειλα ενα τηλεφωνο. Στα 10 τελευταια feedback διαβαζω οτι προκειται για απατεωνια τα specs του. (Διπυρινο αντι οχταπυρινο κλπ) Δεν το εχω παραλαβει ακομα ουτε εχει ερθει. Μπορω να κανω dispatch και να τους πω οτι δεν το θελω για τον λογο που ειπα να μην το παραλαβω και να μου επιτραφουν τα χρηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ότι θες κάνεις. Το θέμα είναι ότι για βρεις το δίκιο σου πρέπει να παραλάβεις πρώτα και να αποδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ότι θες κάνεις. Το θέμα είναι ότι για βρεις το δίκιο σου πρέπει να παραλάβεις πρώτα και να αποδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα Δηλαδη δεν μπορω να επικαλεστω τις αξιολογησεις για να μην παραλαβω;;;; Κακο αυτο γιατι μετα εχει μανουρα και χασουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Οι αξιολογήσεις δε λένε κάτι από μόνες τους. Αυτές είναι για να τις βλέπεις από πριν και να μην ψωνίζεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πριν καλα τα λεγανε. Το τελευταιο δεκαημερο αρχισε το μαυρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 http://i.imgur.com/jfmasui.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/001/582/picard-facepalm.jpg?1240934151 32 μαρτίου; :lol: Δηλαδη δεν μπορω να επικαλεστω τις αξιολογησεις για να μην παραλαβω;;;; Κακο αυτο γιατι μετα εχει μανουρα και χασουρα Πρώτα διαβάζουμε τις αξιολογήσεις.. τέλος πάντων παραλαμβάνεις και κάνεις dispute. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) 32 μαρτίου; :lol: Πρώτα διαβάζουμε τις αξιολογήσεις.. τέλος πάντων παραλαμβάνεις και κάνεις dispute. Οι αξιολογησεις οταν το παρειγγειλα και μεχρι πριν 10 μερες ηταν 150 πεντε αστερια και 2 με ενα........το τελευταιο δεκαημερο επεσε το μαυρισμα Edited April 3, 2015 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια εψαχνα να παραγγειλω το cubot X9 απο aliexpress (μιας και το εχω συνηθισει και δεν χρησιμοποιω paypal) και παρατηρησα κατι περιεργα στην αναζητηση! -Οταν πατουσα να κανει ταξινομηση με βαση τις πωλησεις, τα πρωτα κινητα στην ταξινομηση εγραφαν 700, 800,1000 orders αλλα οταν πατουσες-"εμπαινες" να δεις το κινητο- εβγαζε 100 ή 5 ή 20 κτλ ...Δηλαδη οι πραγματικες πωλησεις ηταν γενικα πολυ λιγοτερες απο αυτες που εβλεπες εξω στην αναζητηση. Ξερεις κανεις τι παιζει;; Προκειται για απατεωνιά;; -Μετα απο αυτο περιεργο επελεξα εναν πωλητη με 150+ παραγγελιες, καλο feedback και χαμηλη τιμη....Την επομενη μερα οταν πηγα και εγραψα cubot x9 στην αναζητηση του ali δεν το εβρισκα πουθενα το κινητο απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Παρ' ολα αυτα οταν μπηκα στο καταστημα του πωλητη υπηρχε κανονικα και ηταν ενεργο το link. Μηπως εχει φαει καποιο προστιμο-ποινη απο το site;; Αυτα τα ολιγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο να αγορασει καποιος απο το aliexpress. Και μονο απο το ονομα καταλαβαινει κανεις ποσο μουφα ειναι. Δεν εχω πετυχει πωλητη που να εχει 100% θετικες αξιολογισεις αυτο απο μονο του ειναι αποτρεπτικο. Αν προσθεσουμε και την μη υπαρξη πληρωμης με paypal το κανει τελειως απογορευτικο. Και απο πλευρας τιμων δεν βρηκα κατι φθνηοτερο σε σχεση με τα κονεζομαγαζα-ebay. Οποτε για μενα τουλαχιστον δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει καποιος γιατι απλα δεν προσφαιρει τιποτα περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο να αγορασει καποιος απο το aliexpress. Και μονο απο το ονομα καταλαβαινει κανεις ποσο μουφα ειναι. Δεν εχω πετυχει πωλητη που να εχει 100% θετικες αξιολογισεις αυτο απο μονο του ειναι αποτρεπτικο. Αν προσθεσουμε και την μη υπαρξη πληρωμης με paypal το κανει τελειως απογορευτικο. Και απο πλευρας τιμων δεν βρηκα κατι φθνηοτερο σε σχεση με τα κονεζομαγαζα-ebay. Οποτε για μενα τουλαχιστον δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει καποιος γιατι απλα δεν προσφαιρει τιποτα περισσοτερο. Μάλλον φίλε μου δεν ξέρεις να ψάξεις .. και το ότι είναι "απαγορευτική" η μη ύπαρξη paypal είναι 100% λάθος, γιατί η "προστασία" του ALI είναι καλύτερη από του PAYPAL Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 εγω παντως εκανα πριν απο 2 ημερες την πρωτη μου παραγγελια και σημερα ηρθε ειδοποιηση οτι το πακετο εφυγε ( shipped ) 15€ απο κατηγορια ρουχισμου , πιστευω θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Απο λαθος μου μια οθονη που εκανα Παραγγελια ηρθε Ελλαδα και μετα απο 1 μηνα εφυγε πισω (αζητητο). Μετα απο επικοινωνια με τον πωλητη μου εστειλε αλλη χωρις χρεωση, ενω ειχε περασει ο χρονος που μπορουσα να κανω dispute. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σιγουρα το ονομα δεν ειναι οτι καλυτερο (ουτε εμενα μου αρεσει) αλλα δεν κανουν τα ρασα τον παπα. Επισης σιγουρα υπαρχουν και δυσαρεστημενοι πελατες (οπως υπαρχουν παντου). Απο το Ali εχω κανει πανω απο 30 αγορες. Απο 5€-200€. Την πρωτη φορα που κατι δεν ηταν "σωστο" με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας καθως δεν ηξερα οτι υπαρχει dispute-refund. Φυσικα εμαθα και πηρα τα λεφτα μου πισω. Απο τοτε και επειτα οτι δεν ειναι "σωστο" ανοιγω dispute και περνω τα λεφτα μου ή μερος αυτων (αν το δεχτει ο πωλητης αμεσα αλλιως με λιγη καθυστερηση). Ισως καποιες φορες η παραδοση να καθυστερει λιγο παραπνω(απο οτι διαβαζω) σε σχεση με μαγαζια οπως vickmall, gearbest κτλ....αλλα μικρο το κακο. Γενικα αν ξερεις τι αγοραζεις, πως να το αγοραζεις και πως να διεκδικεις τα λεφτα σου σε περιπτωση διαφωνιας, το site σε καλυπτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill_888 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Καλησπέρα πήγα να κάνω μια αγορά από το aliexpress Κ μου Εβγαλέρα αυτό https://cap.securecode.com/acspage/cap Είναι ασφαλές ή θα τη πατήσω? Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία χρειάζεται τέτοια εγγραφή? Edited April 8, 2015 by kill_bill_888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα πήγα να κάνω μια αγορά από το aliexpress Κ μου Εβγαλέρα αυτό https://cap.securecode.com/acspage/cap Είναι ασφαλές ή θα τη πατήσω? Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία χρειάζεται τέτοια εγγραφή? http://www.mastercard.us/securecode.html Αν δεν έχεις φτιάξει κωδικό securecode, επικοινώνησε με την τράπεζά σου για να σε κατευθύνουν στη δημιουργία του. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εγω παντως ειχα αγοραση μια μπαταρια που εκανε 3ε. Μου ζητησαν αλλο 1,5ε για να δουλεψη και καλα το τρακινγκ αλλα δεν τα εδωσα. μου εδωσαν κανονικα αριθμο αλλα δεν βρισκη πουθενα τπτ. Μετα απο 50 μερες δεν ηρθε τπτ και ανοιξα dispute. Ο πωλητης δεν απαντησε και πηρα τα 3ε πισω:lol:. Παρολο που η πρωτη που αγορα πηγε σ.... ειδα οτι εχουνε πολυ καλη αντιμετωπιση στα disputes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIOLOP Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 πηγα να κανω μια αγορα και μετα απο καποιοες ωρες μου ειπε οτι ακυρωθηκε η αγορα γιατι λεει δεν ειχα στειλει αντιγραφο ταυτοτητας η διαβατηριου :( εσεις εχετε στειλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts