Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως σκέφτομαι να αποκτήσω ζευγάρι, κυρίως για την συντροφιά. Έχω διαβάσει οτι όταν είναι με όμοιά τους δένονται περισσότερο μεταξύ τους και όχι τόσο πολύ με τον ιδιοκτήτη (ενώ όταν είναι μόνο του δένονται πιό εύκολα μαζί σου), αλλά δεν με πειράζει και τόσο.

Θα κατέβω σε λίγο στο petshop της γειτονιάς μου να ρίξω μια ματιά :) Ποιό είδος έχεις εσύ;

Από φωνή τι λένε; Χαλάνε τον κόσμο φαντάζομαι :lol:

Πάντως είναι πραγματικά απίστευτα πτηνά :cool:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα την εντύπωση ότι δεν πουλιούνται μόνα τους καθώς δεν μπορούν να..ζήσουν μόνα τους,χωρίς το ταίρι τους δηλαδή. :worry:

Εννοειται οτι θα παρεις ζευγαρι γιατι μονα τους δε λενε και επισης νομιζω μαραζωνουν... Α, και κατι αλλο... Μην διαλεξεις ξεχωριστα το ζευγαρι. Διαλεξε 2 που να ειναι ηδη ζευγαρι στο κλουβι του pet shop. Εγω δεν εχω lovebirds, ειχε μια φιλη μου, αλλα εχω κανονικα παπαγαλακια και δεν εχουν μεγαλη διαφορα. Επισης παρε σχετικα μεγαλο κλουβι και βαλε οπωσδηποτε φωλιτσα στη μια πορτα. Επισης...καλο θα ηταν να σου απαντησει και καποιος που να εχει lovebirds γιατι σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα ένα ζευγάρι τέτοια πιο παλιά!

Αν και μικρούλια, μπορείτε να τα διδάξετε πολλά κόλπα!

Είναι κουκλάκια!:D

http://www.zooroco.ch/images/Heimtier/wellensittiche.jpeg

• 2 weeks later...

και ναι ενα ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα,απο την τεταρτη ειμαι κατοχος ενος υπεροχου γερμανικου λυκου ποιμενικο οπως το λενε.θηλυκο εννοειται.

ειναι μια γλυκα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

έχουμε περίπου ένα χρόνο να τα πούμε

ήταν 29 Αυγούστου που πήρα ένα υπέροχο κουνελάκι την αννυ αν θυμάστε…

τελικά μετά από 1 μήνα μας βγήκε ….Μήτσος..(μην με ρωτήσετε πως το κατάλαβα)

πλέων ο Μήτσος μου (του έμεινε το όνομα και η …χάρη) είναι 1 έτους και …μπαμπάς! Ένα συγγενικό μου άτομο που μένει σπίτι μου το τελευταίο καιρό έχει κουνελάκι και ζευγάρωσαν έχουν κάνει 2 μικρά και είναι μερικών ημερών!

Όταν απογαλακτιστούν θα τα δώσουμε

Το ένα θα το πάρει μια εξαδέλφη μου και το άλλο μάλλον σε ένα pet shop της γειτονιάς ευτυχώς είναι καλό το περιβάλλον εκεί και τα αγαπάνε ελπίζω να βρει και αυτό οικογένεια.

η κοπελα μου εχει ενα κοκερ σπανιελ 2 ετων.ο σκυλος γενικοτερα ειχε προβλημα συμπεριφορας,οταν ετρωγε δεν μπορουσες να τον πλησιασεις και δεν ακουγε κανεναν.αργα σχετικα το πηγαν σε εκπαιδευτη,βελτιωθηκε η συμπεριφορα του,και στο θεμα φαγητου,αλλα ο σκυλος ειχε συνεχως προβλημα με τη μητερα της.την εχει δαγκωσει 2-3 φορες.και ακομα το φαγητο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση.ενω τα πραγματα μπορει να πηγαινουν καλα,ξαφνικα ο σκυλος αγριευει στη μητερα της.υπαρχει κατι αλλο που μπορει να κανει?γιατι αλλιως θα πρεπει να τον δωσει και τον αγαπαει πολυ.το φιμωτρο το αποκλεισαμε γιατι θα τα χειροτερεψει μαλλον τα πραγματα οταν ειναι χωρις αυτο.καποια χαπια anxitane τα γνωριζετε?της τα προτεινε καποιος οτι κανουν δουλεια,εχει κανεις καποια εμπειρια απο το δικο του ζωακι?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Φίλε μου, εγώ βέβαια δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τον

Κανέλο (!!!) είναι ένα κοκεράκι 8 χρονών και όταν τρώει

τον πειράζω, τον ταίζω χαμός αλλά τπτ...

Εκνευρίζεται και γαυγίζει μόνο όταν βλέπει γάτες και ανθρώπους

που φοράνε μαύρα.

Όταν τρώει να τον έχετε περιορισμένο και να τον βγάζετε όταν

τελειώσει.

Μήπως η μητέρα της κοπέλας του δεν του συμπεριφέρεται καλά

και για αυτό συμβαίνει αυτό; Μήπως δεν το θέλει; Τα σκυλιά

τα καταλαβαίνουν όλα και τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα.

Με τα χάπια δεν έχω κάποια εμπειρία, ρώτησε καλύτερα τον κτηνίατρο

σου.

Μακάρι να βρεις λύση, γιατί τα κόκερ είναι πανέμορφα, γεμάτα ζωή

και αξιαγάπητα σκυλιά και μου φαίνεται παράξενο να παρουσιάζουν

τέτοια συμπεριφορά.

ΥΣ: Μπορεί ακόμα να φύγει η μαμά της κοπέλας σου από το σπίτι

και έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα :lol:

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

κοιτα γενικοτερα μπορει να αγριευε οταν τον πλησιαζε καποιος ξαφνικα στο φαι,αλλα ποτε να ορμαγε εκτος απο τη μητερα της,ομως μου ειπες κατι που μ εβαλε σε σκεψεις,η μητερα της φοραει συνεχεια μαυρα ρουχα,και μου ειπες πως ο δικο σου αγριευει σε ανθρωπους που φορανε μαυρα.αμα εχει και κανενας αλλος κανενα κοκερακι και εχει παρατηρησει το ιδιο προβλημα καλο ειναι να το αναφερει να δουμε μηπως τελικα συνδεονται καπως.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

και ναι ενα ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα,απο την τεταρτη ειμαι κατοχος ενος υπεροχου γερμανικου λυκου ποιμενικο οπως το λενε.θηλυκο εννοειται.

ειναι μια γλυκα.

Να το χαίρεσαι!

Έχω και εγώ ένα θηλυκό γλυκόσκυλο:D περίπου 6-7 χρόνια τώρα που ακούει στο όνομα Ίνα και θα σου πρότεινα, αν έχεις τα χρήματα βέβαια και λίγο χρόνο για να αφιερώσεις, να το πας κατευθείαν για εκπαίδευση. Σου εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανιώσεις καθόλου[από όποια άποψη και να το δείς]! :)

Είναι σίγουρο ότι δεν συμπαθεί το δικό μου κοκεράκι

τους ανθρώπους με μαύρα ρούχα, γαυγίζει συνέχεια

γριές κ.τ.λ. που φοράν μάυρα...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Να το χαίρεσαι!

Έχω και εγώ ένα θηλυκό γλυκόσκυλο:D περίπου 6-7 χρόνια τώρα που ακούει στο όνομα Ίνα και θα σου πρότεινα, αν έχεις τα χρήματα βέβαια και λίγο χρόνο για να αφιερώσεις, να το πας κατευθείαν για εκπαίδευση. Σου εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανιώσεις καθόλου[από όποια άποψη και να το δείς]! :)

εννοειται οτι θα το παω μετα τον 6ο μηνα ομως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδώ και 2 μέρες υπάρχει στο σπίτι μου ένα θηλυκό μαλτεζάκι 800γρ που ακούει στο όνομα Denny :happy: .

Ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα, αλλά έχει καμιά ιδέα κανείς για το πως θα την μάθω να κάνει τις ανάγκες της σε κάποια εφημερίδα και όχι οπουδήποτε αλλού όπως συνηθίζει;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Παιδιά θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με ποιό σκυλάκι να πάρω δώρο στην κόρη μου - 6 ετών -.

Θα ήθελα να μην είναι μόνο του σαλονιού, αλλά να ξεσηκώνει και τον κόσμο σε περίπτωση π.χ άγνωστου εισβολέα στο σπίτι.

Δεν θέλω να μου πείτε doperman, απλά να γαυγίζει θέλω και να μην "το τρώει και πάει χαμένο".

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

pare maltez,i monadiki ratsa pou to trixwma tis den myrizei.mpaineis se spitia kai myrizeis oti yparxei skylos mesa,me to maltez den symvainei ayto.einai tou saloniou,tha to latrepsei giati einai poly omorfokai toulaxiston to diko mas me to paramikro thoryvo sto spiti to vrady mas ksesikwne olous.mexri twra toulaxiston pou gerase kai o kakomoiris den akouei kala.kai egw peripou 6 xronwn imoun otan mou ton agorasane.

Pasalimani σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και κάτι ακόμη σε παρακαλώ, τι μέγεθος και χρώμα έχει το maltez? Επίσης πως και δεν μυρίζει αυτό?
Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

einai poly mikro kai ololeyko me isio trixwma,den gnwrizw giati den myrizei,to exw diavasei kai mou to exoun pei kai se pet shop,pws einai i moni ratsa pou exei ayti tin idieterotita.pigene sto yahoo kai psakse gia foto apo maltese.merika apo ta xaraktiristika pou exei to diko mou to maltese,san afentiko exei gnwrisei ti mitera mou,tin akolouthei pantou akoma kai se elaxistes apostaseis den tin afinei stigmi moni tis.kai ean ton afinei mono tou,den trwei den koimatai.denete apisteyta me to afentiko tou.kai etsi kai kapoios kanei epithetiki kinisi pros aytin ormaei kai as einai dekaplasios se megethos.den kwlwnei gia to megethos tou gia na prostatepsei to afentiko tou.

Κι εγώ που έχω κοκερ σπάνιελ πάντως μπορεί να μη μας αγριεύει οταν τρώει αλλά γενικά έχει πολύ κακή συμπεριφορά. Δλδ ενώ έχει φτάσει 3 χρονών μετά από άπειρες προσπάθειες δεν έχει καταλάβει που είναι η τουαλέτα και πότε πρέπει να τα κάνει εκεί που πρέπει να τα κάνει. Επίσης γαυγίζει αδιάκοπα και όσο και να του λές σουτ η με το καλό ή με το κακό σε γράφει κανονικότατα. Χοροπηδάει σαν τρελό σε όλους ανεβαίνει επάνω τους ακόμα και σε αγνώστους στο δρόμο δλδ έχει τρομερή ενέργεια και δε καταλαβαίνω γιατί. Επίσης οταν το φωνάζεις δεν έρχεται αλλά όποτε θέλει εκείνη. Τς τς τς έχω απηυδήσει. Το λυκόσκυλο που έχω μέσα σε μια εβδομάδα τα έμαθε όλα και χωρίς κόπο. Είναι τρομερά υπάκουο το άλλο άκρο δλδ.
Bazinga!!!

telika meta apo megali stenaxwria,dystixws to edwse simera..:(

isws na einai kalytera etsi.to kako einai pws i oikogeneia pou to pire den eixe pote skylo kai to sygkekrimeno exei kapoies idiotropies eidika sto fagito..

tha doume..

Ελπίζω να το είπατε στην οικογένεια ότι εχει αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα και να μην το ανακαλύψουν μόνοι τους για να το δώσουν κι αυτοί!! Κρίμα!!! Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά την εκπαίδευση απλά διστάζω στο ότι μπορεί να είναι πολύ ακριβά και επίσης είναι ήδη 3 χρονών δεν ξέρω αν το αναλάβουν και φοβάμαι μήπως το κακομεταχειριστούν!! :(
Bazinga!!!

fysika kai ta eipe ta provlimata pou exei, i oikogeneia ayti exei mikra paidia kai thelei megali prosoxi min dagkwsei kanena,3 xronwn einai ontos megalos gia ekpaidevsi,edw 1,5 xronwn kai ton thewrousan megalo.o ekpaideytis erxete spiti sou den ton pas esy gia ekpaidevsi allou,alla thelei poooola lefta,an den kanw lathos eixe dwsei gyrw sta 1000 evrw.

fysika kai ta eipe ta provlimata pou exei, i oikogeneia ayti exei mikra paidia kai thelei megali prosoxi min dagkwsei kanena,3 xronwn einai ontos megalos gia ekpaidevsi,edw 1,5 xronwn kai ton thewrousan megalo.o ekpaideytis erxete spiti sou den ton pas esy gia ekpaidevsi allou,alla thelei poooola lefta,an den kanw lathos eixe dwsei gyrw sta 1000 evrw.

Πω πω 1000 ευρώ???? Πάαρα πολλά ειδικά για το δικό μου που είναι ανεπίδεκτο μαθήσεως θα δώσω μια περιουσία δηλαδή :( :(

Bazinga!!!