Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (24 Οκτ. 2004 , 16:16)

μονο προστιμο πληρωσε τελικα arfi... κανονικα θα επρεπε να πληρωσει και ψυχικη οδυνη για τον ανθρωπο που πηρε την κουτα (δε θελω να πω για το θεαμα, ολοι εχετε δει σκουπιδιαρες, ολοι εχετε δει πως δουλευει ο μηχανισμος, ολοι εχετε δει εκεινο το λουκι που χρησιμευει σαν "αποχετευση", μπορειτε να φανταστειτε). Κι αν δεν κατηγγειλε η γειτονια ποιος το εκανε, δε θα πληρωνε βεβαια ουτε το προστιμο γιατι μια κουτα διπλα στον καδο μπορει να αφησει ο καθενας.... Ητανε τα μπασταρδα της σιαμεζας της και δεν τα ηθελε!!!!!

Παρόμοια ιστορία με αυτό που λέγεται ότι έκανε ένας σκουπιδιάρης πριν μερικά χρόνια στην γειτονιά μου ( με την διαφορά ότι σε αυτό που είδες ο σκουπιδιάρης πέταξε την κούτα χωρίς να ξέρει τι είχε μέσα ) ... Είναι περιττό να σου πω τι θα γινόταν αν είχα μπροστά μου εκείνη την ώρα την "κυρία" που έβαλε τα γατιά στην κούτα :mad: :mad: Πόσο πρόστιμο πλήρωσε η βρωμιάρα; Και μετά ήθελε να έχει και γάτα η βρωμιάρα :mad:

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (29 Οκτ. 2004 , 20:13)

Σήμερα η Νέλλη λύσσαξε!!! Ολη μέρα έτρεχε σαν τρελή πάνω - κάτω σ' όλο το σπίτι με μια ουρά φουντωτή σαν του σκίουρου. :)

Πολύ χαίρομαι. Πάει να πει πως η θεραπεία της έπιασε.

Αφού όλη τη μέρα έκανε ένα κάρο αταξίες, μέχρι που γρατζούναγε το μωρό όταν περνούσε δίπλα της -έβλεπες ένα μαύρο χέρι να βγαίνει κάτω από την καρέκλα και σαν αστραπή να χτυπάει και να τραβιέται - επίτέλους ξεράθηκε.

Επεσε ο Μαραθωνοδρόμος και από τον κάματο της μέρας ψιλοροχαλίζει κι όλας!!! :D

Χα-χα-χα,εμενα το σιαμ κοιματε αναποδα,με την πλατη δηλαδη και ροχαλιζει το μουλαρι!!!! :p :p :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (26 Οκτ. 2004 , 15:06)

http://www.geocities.com/woudoulis/Gallery9.html

Νέες φωτογραφίες του Αγάπιου

τελειο :lol: :D :) ειναι μια σκετη γλυκα ο Αγαπιος !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (30 Οκτ. 2004 , 03:10)

Χα-χα-χα,εμενα το σιαμ κοιματε αναποδα,με την πλατη δηλαδη και ροχαλιζει το μουλαρι!!!! :p :p :p :p

Καλά η περιγραφή είναι μοναδικη! Πέθανα. :D :D :D

Jane δε θα κρυωνει σε λίγο που θα αλλάξει ο καιρός?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (30 Οκτ. 2004 , 19:40)

μπα...μια χαρα είναι , είναι μέχρι να συνηθήσει :rolleyes:

τώρα συνέχεια κάθεται στο χαλάκι έξω απο το μπάνιο ..μέσα στο καλάθι της ( χρόνια και ζαμάνια :D μόνο όταν την κουρεύουμε το θυμάται :happy: )

εχθές κοιμήθηκε μαζί μου..όχι ότι το συνηθίζει...( λόγω κουβέρτας με προτίμησε :blink: :lol: )

Λοιπόν ο Μπίλυ όταν τον κουρεύαμε (είχε πάρα πολύ μακρύ μαλλί , ήταν προβατόσκυλο) πήγαινε πίσω από τις κουρτίνες και περπατούσε εξαιρετικά αργά, τόσο που οι κουρτίνες σέρνονταν πάνω στην πλάτη του. Ο άντρας μου έλεγε ότι προσπαθούσε να "βάλει μαλλιά". Μιλάμε αυτό το έκανε ώρες , ούτε βαριόταν ούτε κουραζόταν. Πολύ αργό βήμα και η κουρτίνα να σέρνεται πάνω στην πλατούλα του!

Ο αγαπούλης, ο Μπιλιόκας μας. Καλό σκυλάκι....

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (30 Οκτ. 2004 , 19:40)

Καλά η περιγραφή είναι μοναδικη! Πέθανα. :D :D :D

κανει και αλλα που δεν μπορω να τα πω :p μιλαμε για γυφτο!!!απο τροπους μηδεν!!!!κριμα τα γαλλικα και το πιανο :p

λοιπον μια και βαλαμε και τα σκορδα νατοι.. ο πρωην και ο νυν... το εχω βαλει wallpaper στο κινητο μου.. ελπιζω ο winston απο κει που ειναι να φωτισει το μικρο και να γινει κι αυτος πριγκηπας, γιατι για την ωρα οταν με ρωτανε τι κανει το μονο που μπορω να πω ειναι "Ζημιες!"

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Να ρωτήσω : Μήπως ξέρει κανείς γιατρό που να ειδικεύεται σε μικρά ζώα,στην προκειμένη περίπτωση χάμστερ; :worry: Επειδή οι πιο πολύ κτηνίατροι στην Ελλάδα δε γνωρίζουν πολλά από χάμστερ :worry:

Αν έχει κανείς κάτι υπόψην,π.χ. τηλέφωνο,θα με βοηθούσε,είτε με pm είτε από δω.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Ti exei kalh mou to mwro? 8a rwthsw thn mhtera mou pou asxoleite me auta mhpws kai gnwrizei kati,kai 8a sou steilw pm..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (31 Οκτ. 2004 , 01:02)

λοιπον μια και βαλαμε και τα σκορδα νατοι.. ο πρωην και ο νυν... το εχω βαλει wallpaper στο κινητο μου.. ελπιζω ο winston απο κει που ειναι να φωτισει το μικρο και να γινει κι αυτος πριγκηπας, γιατι για την ωρα οταν με ρωτανε τι κανει το μονο που μπορω να πω ειναι "Ζημιες!"

Ζήλεψα και γω και αύριο θα σας έχω τη φωτο του Μπίλυ μου, που είναι το ωραιότερο και γλυκύτερο σκυλί που έχω δει στη ζωή μου. Και μας λείπει πάρα πολύ. Οποιος έχει χάσει σκύλο θα με καταλάβει. :(

Lagoudaki πες μας τι άλλο κάνει ο γάτος.... :D Ο μικρούλης πως τα πάει?

Arfi φιλιά απ' όλους μας στα νινιά. :)

γλυκιά μου garfield σε ευχαριστώ :D η μπέμπης και η μικρή κοιμούνται τώρα εδώ σε μένα :) ο αχιλλέας μου παρέα με ένα σκυλί που έφερε η μάνα μου.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (31 Οκτ. 2004 , 16:19)

Ζήλεψα και γω και αύριο θα σας έχω τη φωτο του Μπίλυ μου, που είναι το ωραιότερο και γλυκύτερο σκυλί που έχω δει στη ζωή μου. Και μας λείπει πάρα πολύ. Οποιος έχει χάσει σκύλο θα με καταλάβει. :(

Lagoudaki πες μας τι άλλο κάνει ο γάτος.... :D Ο μικρούλης πως τα πάει?

Arfi φιλιά απ' όλους μας στα νινιά. :)

μικρος καλα ειναι,οσο καλα μπορει με τον γυψο :( το θεμα ειναι οτι θελει να κοιμαται το βραδυ διπλα στα μουτρα μου στο μαξιλαρι και φοβαμαι μην τον πλακωσω!!!!καθε βραδυ στο κρεβατι ειμαστε 4!!!! :wacko: η χελωνα που εχω στο μπαλκονι λειπει για να ειναι τελειο το τσιρκο!!!! :p :wacko:το σιαμ δεν λεγεται αυτο που κανει,παντως οταν το κανει βρωμαει!!!!!τι γυφτος θεε μου!!!!

8a einai arwstouli kai emena h mikri ekane auto otan htan arwsth twra einai mia xara kai de kanei pia :p alla isws einai kai sto gati pali eixa enan axillea allon.....pou emoiaze me ton twrino pou htan etsi opws to siam :)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (31 Οκτ. 2004 , 20:42)

8a einai arwstouli kai emena h mikri ekane auto otan htan arwsth twra einai mia xara kai de kanei pia :p alla isws einai kai sto gati pali eixa enan axillea allon.....pou emoiaze me ton twrino pou htan etsi opws to siam :)

αντε ρε με τον γυφτο!!!!7 χρονια αρρωστος ειναι; :p :p :p αλλα τωρα που θα του βαλω ταπα θα δει τι ωραια που ειναι :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (31 Οκτ. 2004 , 21:16)

αντε ρε με τον γυφτο!!!!7 χρονια αρρωστος ειναι; :p :p :p αλλα τωρα που θα του βαλω ταπα θα δει τι ωραια που ειναι :p

:lol: :lol: και μενα η σκυλα μου οταν την ειχα στο κρεβατι και κοιμοταν μαζι μου πεταγε κατι βρωμερες και με ειχε πεθανει.

Λες και το εκανε επιτηδες.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (31 Οκτ. 2004 , 21:22)

:lol: :lol: και μενα η σκυλα μου οταν την ειχα στο κρεβατι και κοιμοταν μαζι μου πεταγε κατι βρωμερες και με ειχε πεθανει.

Λες και το εκανε επιτηδες.

και βεβαια το κανουν επιτηδες!!! :pκαι ειναι και κουφιες δεν τις παιρνεις χαμπαρι!!!τουλαχιστον με τον ηχο προλαβαινεις να τρεξεις!!!! :pτι στο καλο σιγαστηρα εχουν;

einai merika zwakia pou to kanoun, emena ta dika mou de to kanoun einai alliws ma8hmena :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (31 Οκτ. 2004 , 21:40)

einai merika zwakia pou to kanoun, emena ta dika mou de to kanoun einai alliws ma8hmena :p

Πηγαινουν στην τουαλέτα τα δικά σου;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (31 Οκτ. 2004 , 21:40)

Arfi πες μου και μενα να τη μαθω γιατι δεν εχει καθολου τροπους :p που να την ακουσεις να ρευεται κιολας. :lol: :lol:
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Guest lagoudakis
ρε παλιανθρωποι την λετε τωρα στον arfi επειδη εχουν τροπο τα δικα του; :pμην τους ακους,απο τα κλ.....δια που εχουν φαει ολοι τα εχουν χαμενα!!! :p :p :p

parepiptontws nai phgenoun sthn toualeta :p thn dikia tous toualeta kai einai pentaka8ara :D spaniws exw atyxhmata mikra apo ton mpemph pou ton phra sxedon 1+ xronou alla ma8enei kai autos siga siga.

Παιδιά γειά

Ελειπα για τετραήμερο

Εκανε ο Αγάπιος το πρώτο του μπάνιο

Στο site του αργότερα θα δείτε νέες φώτο πολύ αστείες θα σας πω μόλις τις ανεβάσω

Εχτές έπαθα το σοκ της ζωής μου

Ετοιμαστείτε να φρικάρετε

Είχα πάει σπίτι του κολλητού μου να δούμε Fame Story και ξαφνικά ακούω κάτι περίεργους ήχους σαν γάτα αλλά περίεργους πολύ ήχους

Το μυαλό μου πήγε ότι κάποιοι σκύλοι άρπαξαν κάποια γάτα αλλά δεν άκουγα σκύλους , βγαίνω στο μπαλκόνι τρομαγμένος και βλέπω την πλάτη μιανού σαν σχιζοφρενή χοντρού με φανέλα λευκή μαύρο παντελόνι παντόφλες πρέπει να είχε να είναι πάνω από κάτι που ερχόντα οι ήχοι αυτοί της γάτας. Φωνάζω στον κολλητό μου να έρθει γρήγορα έξω γιατί μάλλον έπεσε κάποιο γατάκι από το μπαλκόνι

Εκεί πήγε το μυαλό μου

Ξαφνικά βλέπω μετά από αυτές τις κραυγές της γάτας αυτόν τον αχαρακτήριστο να φεύγει σιγά σιγά με βήματα νωχελικά κρατώντας μια γατούλα στην αγκαλιά του και χαιδεύοντάς την η δε γατούλω προφανώς ψόφια αφού εκεί που ήταν είδα μετά ένα πλαστικό κεσεδάκι με νερό .

Ο τύπος αυτός προφανώς έπνιξε το γατάκι του ή μέσα στο κεσεδάκι με το νερό και το κρατούσε με το ζόρι μέσα στο νερό και αυτό γιαυτό έκανε έτσι και σπάραζε στην προσπάθειά του να σωθεί

Αυτός ο κακούργος μετά για να μη δώσει στόχο έφυγε με το γατάκι στην αγκαλιά του χαιδεύοντας το αν και πνιγμένο.

Προσπάθησα να το σκεφτώ και έτσι και αλλιώς

Να ήταν κάποιος σχιζοφρενής που βρίσκει γατάκια και τα πνίγει το βρήκα λίγο απίθανο γιατί το πιο δύσκολο είναι να πιάσεις γάτα αδέσποτη και να τολμήσεις να την πνίξεις κι όλας.

Εδώ του σπιτιού είναι η γάτα και σε ξεσκίζει αν της επιτεθείς βάναυσα.

Να του έπεσε από το μπαλκόνι αποκλείεται γιατί αυτός κατευθύνθηκε από την άλλη πλευρά του δρόμου και έφυγε

Να ήταν ζωντανή η γατούλα αποκλείεται γιατί καμμία γάτα μετά από μεγάλη ταραχή δεν κάθεται έτσι στην αγκαλιά κάποιου χωρίς καν να νιαουρίζει έστω λίγο

Προφανώς ο τύπος ήθελε να πνίξει κάποιο ανεπιθύμητο γατάκι

Δεν ήξερα πως να αντιδράσω

Ηταν όλα αστραπιαία

Μέχρι να καταλάβω τι έκανε αυτός από το μπαλκόνι δεν μπορούσα να κάνω κάτι

Σκέφτηκα να του φωνάξω να ουρλιάξω αστυνομία αλλά ο κολητός μου μου είπε να μην τον πάρω στο κατόπι γιατί μπορεί να είναι ένας τρελλός σχιζοφρενής και να πάθω κάνα κακό ή το πιο απλό να δει που μένουμε και να βρει κάνα μπελά ο Αγάπης

Και σκέφτηκα να πάρω αστυνομία αλλά να πω τι ? θα κοροιδέψουν

Υπάρχει περίπτωση γάτα να ουρλιάζει έτσι σαν να επιτίθεται αυτό το χχχΧΧΧΧχχχχχχχχ το ατέλειωτο και μετά από τη μια στιγμή στην άλλη να μένει ακούνητη στην αγκαλιά του άλλου ? και τι ήθελε εκεί το κεσεδάκι με το νερό το μισοχυμένο ?

Τι να πω ρε παιδιά ....................τι να πω ..............

File mou mia fwnh an ebazes isws eixes glitwsei to zwo.....8a fobotan oti ton eidan kai 8a to afhne ,eleos re pedia mhn ka8omaste apla na koitame