Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χτες στην καθιερωμενη βολτα του σκυλου μου,αφου πηγαμε στην παραλια να γαβγισει τους γλαρους και να βαλει μονο το αριστερο ποδι μεσα στην θαλασσα(παντα αυτο κανει),τον πηγα στο παρκακι που συνηθως....ξαλαφρωνει.

αφου εκανε οτι εκανε λοιπον,αρχισε να "σκαβει" με τα μπροστινα ποδια και να πεταει χωματα προς τα πισω.

στον γυρισμο ηταν σαν κακομοιρο,και κουτσαινε

νομισα πως στραμπουλιξε το ποδαρακι του αλλα οταν γυρισα στο σπιτι και τον ειδα(δεν με αφηνε να του ακουμπησω το ποδι και εκανε πως θα με δαγκωσει,γρυλιζε κτλ) ειδα πως του ειχε βγει ενα νυχι.

τον αφησα,αυτος το εγλυφε και περπατουσε στα 3 ποδια..σημερα το πρωι πριν φυγω για θεσσαλονικη,ειδα πως το παταει αλλα ελαφρα,και μετα το γλυφει διαρκως.

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να μην ποναει?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά, ακόμα δεν μπορώ να..

είμαι σε μία αγροικία, όπου έδινα φαγητό σε μερικές γάτες..

αφού είχα ταίσει μερικές..

υπήρχε μία με 2 μικρά που τα θήλαζε και θεώρησα

σωστό να τις δώσω λίγο περισσότρο και καλύτερο..

το έβαλα στο μπώλ, αλλά μετά από λίγο βλέπω 2 άλλες γάτες να το τρώνε..

είχανε δει και την προσπάθεια να δώσω το φαγητό στην "μητέρα με τα μικρά¨..

κάνοντας να τις απομακρύνω..

η μία εφυγε αμέσως, ενώ η άλλη που ήταν ΓΚΡΙ έμεινε και μάλιστα μου έκανε και

χρρρρ.. (καταλάβατε..) αυτά εχθές..

οπότε λεώ, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.. διότι και η "μητέρα με τα μικρά¨ δεν πλησίαζε να το φάει..

αυτά όλα χτες..

ΣΗΜΕΡΑ

κάνοντας το πρωί κάτι δουλειές..

τι να δώ;;;;..

ΚΑΙ Η ΓΚΡΙ είχε παιδάκια..

(οπότε έμεινα άγαλμα..) και απομακρύνθηκα στεναχωρημένος..

μετά έβγαλα πάλι φαγητό και ήρθε η ΓΚΡΙ και βλέποντας με,

χωρίς να φοβάται καθόλου έφαγε..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ..

τι να πώ, δεν ξέρω.. έχουν τόσο πολύ μυαλό;;...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Είναι καταπληκτικές. Δεν τους αξίζει αυτό που έχουμε κάνει στη ζωή τους. Όσοι από εμάς κατανοούν το πόσο έχουμε διαταράξει τη φυσική ισορροπία, ας συνεχίσουμε να βοηθούμε κάθε είδους πλασματάκι!

Για τον φίλο που ψάχνει σκυλάκι, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από καταφύγιο ή από κάπου που να χαρίζουν ζωάκια γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν σταματούν να φροντίζουν κάθε αναξιοπαθούσα επόμενη γενιά που τους προκύπτει.

Καταφύγιο έχει και ο Δήμος Αθηναίων. Μια μικρή έρευνα στο δίκτυο θα σου δώσει διευθύνσεις και τηλέφωνα. Και μια συμβουλή-ιδέα-πρόταση: Δεν είναι τραγικό το σκυλί σου να είναι κάπως μεγαλωμένο. Δεν θα μειώσει την αγάπη του η ηλικία του - ποτέ! Όσο καταπληκτικά και αν είναι τα κουτάβια, είναι πολύ μεγάλο ζόρι. Καλύτερα λίγο μεγαλύτερο, και από αυτά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα (εξ αιτίας μας...).

“Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος

χτες στην καθιερωμενη βολτα του σκυλου μου,αφου πηγαμε στην παραλια να γαβγισει τους γλαρους και να βαλει μονο το αριστερο ποδι μεσα στην θαλασσα(παντα αυτο κανει),τον πηγα στο παρκακι που συνηθως....ξαλαφρωνει.

αφου εκανε οτι εκανε λοιπον,αρχισε να "σκαβει" με τα μπροστινα ποδια και να πεταει χωματα προς τα πισω.

στον γυρισμο ηταν σαν κακομοιρο,και κουτσαινε

νομισα πως στραμπουλιξε το ποδαρακι του αλλα οταν γυρισα στο σπιτι και τον ειδα(δεν με αφηνε να του ακουμπησω το ποδι και εκανε πως θα με δαγκωσει,γρυλιζε κτλ) ειδα πως του ειχε βγει ενα νυχι.

τον αφησα,αυτος το εγλυφε και περπατουσε στα 3 ποδια..σημερα το πρωι πριν φυγω για θεσσαλονικη,ειδα πως το παταει αλλα ελαφρα,και μετα το γλυφει διαρκως.

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να μην ποναει?

η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα τηλ τον κτηνίατρο ή να επισκεφτείς κάποιον στην περιοχή που είσαι μήπως και το σκυλάκι σ έχει κάτι στο πόδι του και πρέπει να το δει....

l33t )3\/&1_[]|* &2

Κανείς με BOXER?:)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα τηλ τον κτηνίατρο ή να επισκεφτείς κάποιον στην περιοχή που είσαι μήπως και το σκυλάκι σ έχει κάτι στο πόδι του και πρέπει να το δει....

το ποδι οκ ειναι.απλα βγηκε τελειως ενα νυχακι(το δευτερο)

ο κτηνιατρος του ειναι σε διακοπες.

σημερα παντως μου ειπαν πως ειναι καλυτερα.το παταει αλλα οχι πολυ.

παιδιά, ακόμα δεν μπορώ να..

είμαι σε μία αγροικία, όπου έδινα φαγητό σε μερικές γάτες..

αφού είχα ταίσει μερικές..

υπήρχε μία με 2 μικρά που τα θήλαζε και θεώρησα

σωστό να τις δώσω λίγο περισσότρο και καλύτερο..

το έβαλα στο μπώλ, αλλά μετά από λίγο βλέπω 2 άλλες γάτες να το τρώνε..

είχανε δει και την προσπάθεια να δώσω το φαγητό στην "μητέρα με τα μικρά¨..

κάνοντας να τις απομακρύνω..

η μία εφυγε αμέσως, ενώ η άλλη που ήταν ΓΚΡΙ έμεινε και μάλιστα μου έκανε και

χρρρρ.. (καταλάβατε..) αυτά εχθές..

οπότε λεώ, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.. διότι και η "μητέρα με τα μικρά¨ δεν πλησίαζε να το φάει..

αυτά όλα χτες..

ΣΗΜΕΡΑ

κάνοντας το πρωί κάτι δουλειές..

τι να δώ;;;;..

ΚΑΙ Η ΓΚΡΙ είχε παιδάκια..

(οπότε έμεινα άγαλμα..) και απομακρύνθηκα στεναχωρημένος..

μετά έβγαλα πάλι φαγητό και ήρθε η ΓΚΡΙ και βλέποντας με,

χωρίς να φοβάται καθόλου έφαγε..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ..

τι να πώ, δεν ξέρω.. έχουν τόσο πολύ μυαλό;;...

Υπάρχουν πολλά αρχαία ρητά για τις γάτες. Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά είναι: «Thousands of years ago, the Egyptians worshipped cats as gods. Cats have never forgotten this.» ;)

Ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα, κατάθλιψη, άγχος, επιθετική συμπεριφορά, καταστροφική συμπεριφορά και παχυσαρκία, δεν απειλούν μόνο τον άνθρωπο του 21ου αιώνα αλλά και το... κατοικίδιό του.

Οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν λύσεις ακόμα και για αυτή την περίπτωση χορηγώντας χάπια, παρόμοια με εκείνα που παίρνουν οι άνθρωποι.

Η πρακτική αυτή, έχει εξοργίσει τον Αμερικανικό Ιατρικό Σύλλογο Κτηνιάτρων (ΑVΜΑ), ο οποίος φοβάται πως θα δημιουργηθεί μια ολόκληρη γενιά «εθισμένων κατοικίδιων».

Στο ετήσιο συνέδριο του ΑVΜΑ, στη Νέα Ορλεάνη, ακούστηκαν ποικίλες απόψεις σχετικά με τα σκυλίσια αντικαταθλιπτικά Clomicalm και Reconcile, καθώς και το Slentrol, το πρώτο σκυλίσιο χάπι εναντίον της παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με Τα Νέα της Τρίτης, τα περισσότερα νέα φάρμακα στοχεύουν στην καταπολέμηση του άγχους του αποχωρισμού, ενός συνδρόμου που προκαλεί στον σκύλο έντονο στρες κάθε φορά που μένει μόνος στο σπίτι, κάνοντάς τον να γαβγίζει, να κάνει ζημιές, να λερώνει, αν και εκπαιδευμένος, ή ακόμα και να γίνεται επιθετικός προς άλλα σκυλιά.

Η πρώην πρόεδρος της ΑVΜΑ, Μπόνι Μπίβερ, τονίζει ότι υπάρχουν κατοικίδια που κυριολεκτικά ανησυχούν μέχρι θανάτου και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται να χορηγηθούν χάπια.

Στο Χόλυγουντ, πολλοί εκπαιδευτές σκύλων καλούνται να συνεργαστούν με κατοικίδια που ακολουθούν θεραπεία με αντικαταθλιπτικά χωρίς όμως να είναι όλοι σύμφωνοι με αυτή την προσέγγιση.

Ο εκπαιδευτής που ασχολείται με τα προβληματικά λαμπραντόρ του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, φοβάται πως τα ψυχοφάρμακα χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο ως πρώτη και όχι έσχατη λύση, ενώ προσθέτει ότι τις περισσότερες φορές δεν είναι καν αναγκαία.

Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο Ίαν Ντάνμπαρ, ιδρυτής της αυτοκρατορίας σχολών εκπαίδευσης σκύλων Sirius, ο οποίος υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα χάπια είναι άχρηστα.

Πηγή: news.in.gr

ΟΚ παιδια θελω μια βοηθεια.Θελω να παω διακοπες και θελω να παρω το σκυλι μαζι μου.Μπορειτε να μου πειτε που να ψαξω για hotels που δεχονται ζωα?Για Ελλαδα μιλαμε. Thanks
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

δε ξερω,αν ομως εμενα σε μονοκατοικια με αυλη μια ρατσα θα επαιρνα http://petz-rottweiler.blogspot.com/

μα τι κανει αυτο το σκυλι :blink:

Ποιά είναι η ακριβότερη ράτσα σκύλων;

Αν μιλάς για κυνηγόσκυλα αγώνων pointer και seter μπορεί απο 3000€ - 50000€:)

Αν μιλάς για κυνηγόσκυλα αγώνων pointer και seter μπορεί απο 3000€ - 50000€:)

μμμ σιγά.

Είχα ένα pointer και όποτε με έβλεπε κατουριόταν από χαρά.

Πρώτη φορά είδα τόσο χαζό σκυλί.

Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι πουλόσκυλα (δηλαδή σηκώνουν πουλιά,προς αποφυγήν παρεξηγήσεως)...

μμμ σιγά.

Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι πουλόσκυλα (δηλαδή σηκώνουν πουλιά,προς αποφυγήν παρεξηγήσεως)...

Μαλλον εσυ θα ήθελες λουλου και όχι σκυλι ......

Πάντος τα καλα σκυλία αγώνων αξίζουν όσο σου ειπα!!!!!;)

egw eixa mono kati xelonakia.....ta agapousa poli!!!!!alla ta erma poli vroma....myrize olo to spiti......

Κι εγώ είχα μια χελωνίτσα,και ποτε δν μύριζε..Μόνο αν δεν άλλαζα το νερό του ενυδρείου που είναι και λογικό!Κάθε πότε άλλαζες το νερό τους?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/05-06-04_11-43.jpg

μμμ σιγά.

Τα pointer ειναι πανέξυπνα σκυλιά..Με λιγη εκπαίδευση κάνουν τα πάντα.Αλλά δεν κατάλαβα,θεωρείς κακό να χαίρεται το σκυλί όταν βλέπει τον ιδιοκτήτη του??:wacko:

Τα pointer ειναι πανέξυπνα σκυλιά..Με λιγη εκπαίδευση κάνουν τα πάντα.Αλλά δεν κατάλαβα,θεωρείς κακό να χαίρεται το σκυλί όταν βλέπει τον ιδιοκτήτη του??:wacko:

Όχι δεν το θεωρώ κακό.

Αλλά θεωρώ κακό να κατουριέται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (και όχι μεταφορικά) όποτε σε βλέπει.

Επίσης το σκυλί ήταν στην ουσία του πατέρα μου (εγώ λείπω) και εμένα ζήτημα να με είχε δει 20 φορές...

τις 15 κατουρήθηκε πάνω της(θηλυκο ήταν).

Όχι δεν το θεωρώ κακό.

Αλλά θεωρώ κακό να κατουριέται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (και όχι μεταφορικά) όποτε σε βλέπει.

Επίσης το σκυλί ήταν του μπαμπά μου και εμένα ζήτημα να με είχε δει 20 φορές...

τις 15 κατουρήθηκε πάνω της(θηλυκο ήταν).

Επέτρεψέ μου να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου. Κανένα σκυλί δεν κατουριέται κυριολεκτικά όταν σε βλέπει εκτός αν έχει πρόβλημα συχνουρίας ή κάτι τέτοιο! Και μάλιστα όχι συγκεκριμένα όταν βλέπει εσένα!

Επέτρεψέ μου να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου. Κανένα σκυλί δεν κατουριέται κυριολεκτικά όταν σε βλέπει εκτός αν έχει πρόβλημα συχνουρίας ή κάτι τέτοιο! Και μάλιστα όχι συγκεκριμένα όταν βλέπει εσένα!

Όχι δεν σου επιτρέπω!!!:lol:

Ε μα για αυτό είπα ότι ήταν χαζό...

Όχι δεν είχε πρόβλημα συχνοουρίας, απλά είχε την τάση να με κατουράει.

Κανεις λαθος. :) Εχω δει και εγω σκυλα να κατουριεται κυριολεκτικα (απο τη χαρα της) οποτε εβλεπε καποιο γνωστο της προσωπο. Και δεν ηταν λογω συχνουριας γιατι συνεβαινε μολιες περνουσε καποιος την πορτα.

Και εκτος αυτου, θα μπορουσε να συμβαινει γιατι το σκυλι τρομαζε, γιατι ηθελε να δειξει οτι αυτο ειναι το αφεντικο, κτλ. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Βάλε και μια περιγραφή........μου ήρθε κάπως απότομα!

Πω πω... σοκαριστηκα με αυτο το βίντεο... το καημένο το σκυλάκι...

Εγώ πάντως έχω ενα κουνελάκι, τον Blix!

Πανέμορφο και σκανταλιάρικο!

ανατριχιαστικό το βίντεο παιδιά.. προειδοποιήστε τουλάχιστον..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB