Jump to content

iOcean X7s

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελειώσαν οι γιορτές στη κίνα και τα μαγαζιά ανοίξαν πάλι. Φυσικά εμφανίστηκαν και αρκετά νέα 8πύρηνα, ένα από αυτά που νομίζω διακρίνεται είναι το iOcean X7S οι λόγοι παρακάτω.

http://www.1949deal.com/media/wysiwyg/2014-1/iocean-x7s/5.jpg

Basic Information

Model iOcean X7S Elite

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 900/2100MHz

Sim Card Dual SIM Card Dual Standby

Service Provide Unlocked

Stylε Bar

Color White

Shell Material Plastic

System

OS Android 4.2.2

CPU MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz

ROM 16GB

RAM 2GB

Screen

Display Size 5.0 Inch

Type IPS, capacitive touch screen

Resolution 1920 x 1080 pixels FHD screen, OGS

Screen Color 16000K Colors

Support Format

Ringtones Type Polyphonic/MP3

Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB

Video File Format 3GP/MPEG4

Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF

E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML

FM Radio Yes, earphone needed

Earphone Port 3.5mm

Card Extend Support TF card up to 32GB extended

Data Transfer & Connectivity

Data transfer USB/Bluetooth

Mobile internet WAP/WIFI

General

Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 5.0MP front camera, 13.0MP back camera with flashlight auto focus, support full screen capturing

Language Support Multilanguage, English, Bahasa Indonesia, Bahasa Mealyu,

Cestina, Deutsch, Espanol, Filipino, Francais, Khmer,Italiano,

Magyar, Nederalands, Portuguese, Romana,Vietnamese,

Turkish, Greek, Russian, Arabic, Thai, Korean,

Simplified/Traditional Chinese, Please see details in the picture.

Phonebook 500

Message SMS/MMS

Input Handwrite/Keypad

GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning

WIFI Yes, 802.11 b/g/n

Bluetooth Yes

Gravity Sensor Yes

Multi-Touch Yes , 5 point touch

Dimensions 141 x 69 x 8.95mm

Net Weight(Including battery) 150g

Standby Time About 2~3 days

Other Feature:

3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers,

calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, LED

notification , compass , gyroscope , screenshot shortcut

( power button & volume - ), etc

Package

Size 180 x 100 x 41mm/7.08 x 3.93 x 1.61 inch

Weight 433g

Accessories

1 x 2000mAh Battery

1 x Charger

1 x USB Cable

1 x 3.5mm Earphone

1 x Screen Protector

Επίσης μερικές σελίδες εμφανίζουν και τα παρακάτω features που ελπίζω να είναι αληθινά.

9.Support OTG

10.Face Identification

11.Air Gesture

12.Voice Shot

Το μελανό σημείο όπως όλα τα κινεζάκια φυσικά είναι η μπαταρία που είναι στα 2000mah. Βέβαια το iocean X7s χρησιμοποιεί το ίδιο σασί με τον προκάτοχο του Χ7 οπότε μπορεί άνετα να πάρει άλλο καπάκι και 3000mah μπαταρία. Κάτι που βλέπω παρέχεται εδώ http://www.chinapadmall.com/iocan-x7s-octa-core

Τι γνώμες έχουμε για το κιν από τους κατόχους του 4πύρινου μοντέλου του?

• Απαντήσεις 185
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα κοιτούσα και γω αυτό το κινητό και ήθελα να ρωτήσω γιατί το έχουνε πιο φτηνά από το Χ7 elite και αν θα έχει τα ίδια προβλήματα με το GPS και κάποια άλλα που είχανε τα τετραπύρηνα.
Xiaomi Mi Mix 3

Παιδια που το είδατε?Σε τι τιμή παίζει? Edited by liakosele

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Στο link που έχω δώσει στο chinapadmall έχει και τιμή...εκεί γύρο θα είναι. Το ατού για μένα είναι επιλογή της 3000Mah μπαταρία που είναι must για τις 5' και μάλιστα σε 8πύρινα. Ως τώρα σε ότι review διάβασα για 8πύρινα mediatek δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα με το GPS.

H δεύτερη μπαταρία έχει 20$ παραπάνω μαζί με το καπάκι του υπόψιν!Κοιτάω αυτό η το Neken N6 Pro που ειναι ακόμη πιο φτηνό, έχει 2000 μπαταρία αλλά έχει τρομερή φωτογραφική απο ότι έχω δει , επίσης το Neken δε ξέρω απο υποστηρίξη rom κτλπ τι υπάρχει ενώ στο iOcean υπάρχουνε σίγουρα.Είμαι σε δίλημμα :worry: Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

Εχω παρει το Zopo Zp980+ και η 2000 μπαταρια παλευεται.Με αρκετη χρήση την μέρα την βγάζει

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

H δεύτερη μπαταρία έχει 20$ παραπάνω μαζί με το καπάκι του υπόψιν!Κοιτάω αυτό η το Neken N6 Pro που ειναι ακόμη πιο φτηνό, έχει 2000 μπαταρία αλλά έχει τρομερή φωτογραφική απο ότι έχω δει , επίσης το Neken δε ξέρω απο υποστηρίξη rom κτλπ τι υπάρχει ενώ στο iOcean υπάρχουνε σίγουρα.Είμαι σε δίλημμα :worry:

Μπορώ να προσθέσω στο δίλημα σου και το Newman K18 http://www.1949deal.com/newman-k18-mtk6592-1-7ghz-octa-core-android-4-2-smartphone-2g-ram-32g-rom-5-0-inch-fhd-ogs-screen-ultra-thin-6-17mm-dark-blue.html Αυτό με την κόκκινη ρίγα μοιάζει πολύ με το ZTE Nubia Που το βρίσκω εξίσου πολύ όμορφο. Βέβαια φοβάμαι πως λανθασμένα στο 1949deal λέει 3000mah μπαταρία.

Αλλά δες εδώ πόσο άνετα ΠΑΤΑΕΙ το iNew V3 σε μέγεθος

Έχουμε ξεφύγει βέβαια οπότε αν κάποιος κάτοχος iOcean Χ7 μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για το σασί και την οθόνη του κινητού θα ήμασταν ευγνώμονες.

Το inewV3 έχω απλά έλεγα να το δώσω και να πάω σε κάτι με πιο καλή οθόνη, πιο καλή φωτογραφική και μπαταρία . Μια κινέζα στο to2c.com μου είπε να περιμένω λιγάκι για το συγκεκριμένο κινητό διότι είναι καινούργιο οπότε και παρέμεινα σε αυτό που έχω..

Επίσης πολύ καλό και το Newman Κ18!

Xiaomi Mi Mix 3

Γνώμη μου ειναι να μην περιμένεις πολλά στο θέμα της κάμερας απο τα mtk και κυρίως αυτά που είναι απο σχετικά άγνωστες εταιρίες

• 1 month later...

Σήμερα μου ήρθε το iocean X7S.... καμιά ιδέα πως το κάνουμε root γιατί ο οδηγός εδώ ---------->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4942653#post4942653

δεν λειτουργεί....του έχουν περάσει εκτός απο το playstore και το superuser που δεν αφήνει το SuperSu να λειτουργήσει σύμφωνα με τον οδηγό του forum εδώ....το superuser τι το έβαλαν αφου τελικά δεν το έκαναν root το τηλέφωνο και με βασανίζουν... :( .....καμιά βοήθεια; :worry:

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις σου!Τώρα όσον αφορά το root δε γνωρίζω πολλά αλλά με framaroot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5194496#post5194496 δοκίμασες?Λογικά κάνει και για το δικο σου!
Xiaomi Mi Mix 3

Τελικά με πρόλαβες.....με farmaroot ξεκλείδωσε αμέσως......σε ευχαριστώ για την βοήθεια.....το μόνο θέμα εώς τώρα είναι το κουμπί power ...έχω συνηθίσει να είναι από πάνω (HTC κάτοχος)......στο πλάι είναι δύσκολο αλλά...συνήθεια είναι....αύριο θα....το βγάλω βόλτα να δω και το gps...
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Ωραία χαίρομαι που πέτυχε!Γενικά κάνε ενα review αν μπορείς , gps, photo,μπαταρία κτλπ και θα ήθελα να μας πεις αν και σε αυτό το μοντέλο τα πλήκτρα δεν είναι φωτιζόμενα, θα ήθελα μια εξακρίβωση πανω σε αυτό!Είμαι στο τσακ να το πάρω και με ξενερώνει του οτι δεν εχει φωτιζόμενα πλήκτρα!

Επίσης αν λειτουργει το notification led που έχει :rolleyes:!

Λογικά με gravity box θα μπορείς να το ανοίγεις και με αλλο πλήκτρο, κοίταξε το αυτό!

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

Με το gravitybox υπάρχει επιλογή και για τα φωτιζομενα πλήκτρα εκτος αν δεν έχουν καθόλου Λεντ από κάτω τους Edited by minotavros
No root->No problem

Λίγο δύσκολο να έχουνε led και να μη τα έχουνε ενεργοποιημένα απο τη μάνα τους, μακάρι να έχουνε αλλά δε το νομίζω εκτός και επειδή είναι πιο ακριβή έκδοση μήπως το βγάλανε με φωτιζόμενα.
Xiaomi Mi Mix 3

Ακόμα το ψάχνω παιδιά....στα αρνητικά όπως είπατε δεν έχει φωτεινά πλήκτρα....έλεγα δε θα με πείραζε αλλά τελικά είναι πρόβλημα το βράδυ που το δοκίμαζα...θα δοκιμάσω το μεσημέρι με gravity box ..το μόνο πρόβλημα που εχω βρει μέχρι τώρα.. :D

Παιδάκια παρακαλώ τα φώτα σας......αυτο το Recovery TWRP ------> http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45803550&postcount=190

θα παίζει στο δικό μας ; δεν καταλαβαίνω και πολλά από τον οδηγό εδώ και ψάχνω κάτι δοκιμασμένο.....αν γνωρίζει κάποιος....ακόμα για το gravitybox....όπως είδα σε ξένο σάιτ http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7s/ έχουν θέμα με bootloop....οπότε χωρίς Recovery TWRP δεν κάνω δοκιμή....αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...

Edited by athanaso77

Aπό ότι φαίνεται υπάρχει ένα θέμα με bootloop μετά απο εγκατάσταση του xposed framework σε πολλά mtk6592.Μακάρι ο δημιουργός του xposed,να μπορέσει να το λύσει

σχετικά με το recovery....... να βάλω κάποια από αυτά;

ok...άρα....έχω διάβασμα.....καταραμένα γεράματα...

Δες τον οδηγό recovery http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδια το κινητό σε γενικες γραμμες ειναι καταπληκτικό. Έχω παθει πλακα με την κάμερα του σε σχεση με του zopo zp998 που πηρα πρόσφατα και ψιλοαπογοητευτηκα. Έχω ένα πρόβλημα με την ενδειξη ποσοστου τη μπαταριας. Ενω δείχνει 50% μόλις κάνω reboot μετά δείχνει 100%!!! Περάσα και το νέο firmware που βγήκε έκανα και battery calibration αλλα τζίφος. Κατέληξα να κόψω τα restart και να το αφηνω να ρολαρει απο μονο του και όταν θέλω να το απενεργοποιώ και από τότε έστρωσε κάπως. Δεν ξέρω ομως απ ότι εψαξα στο ίντερνετ μπορεί να είναι και θέμα kernel. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει θα του ημουν ευγνώμων.

Συνηθισμένο πρόβλημα οι λανθασμένες ενδείξεις της μπαταρίας σε πάρα πολλά mtk κινέζικα.Το θέμα είναι ότι αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει απο την εποχή των πρώτων mtk65xx (στα πιο άγνωστα mtk κυρίως) και δε φαίνεται να έχει διορθωθεί ακόμη και στα octa.Μαθαίνεις να ζεις με αυτό και ελπίζεις κάποια στιγμή να βγάλει αναβάθμιση η εταιρεία και να το διορθώσει

Συνηθισμένο πρόβλημα οι λανθασμένες ενδείξεις της μπαταρίας σε πάρα πολλά mtk κινέζικα.Το θέμα είναι ότι αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει απο την εποχή των πρώτων mtk65xx (στα πιο άγνωστα mtk κυρίως) και δε φαίνεται να έχει διορθωθεί ακόμη και στα octa.Μαθαίνεις να ζεις με αυτό και ελπίζεις κάποια στιγμή να βγάλει αναβάθμιση η εταιρεία και να το διορθώσει

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου κι εχεις απόλυτο δίκιο. Επειδή στο παρελθόν είχα αγοράσει και εγώ φτηνά κινέζικα κινητά τα οποια ολα ειχαν αυτο το προβλημα ηλπιζα τωρα με τα επωνυμα οτι θα λυνοταν το θεμα αυτο. Ενα thl w300 που εχω δεν εχω κανενα θεμα με το ποσοστο της μπαταριας. Μπορει ημουν τυχερος και να μη συμβαινει σε ολα.

Η iocean δεν ειναι το ίδιο επώνυμη με την ThL και επίσης το w300 ειναι το ακριβό τους μοντέλο.Στο φθηνό w100s οι κάτοχοι του,έχουν παρόμοιο θέμα