Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά τι να πω...μονάχα εγώ είμαι ευχαριστημένος από το ταμπλετάκι? :rolleyes:

έχω το 8.4 αγορασμένο από τον Οκτώβρη του '14 και είναι όπως την 1η μέρα...λίγο έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας εκεί που έβγαζε χονδρικά 8 ώρες sot τώρα είναι στις 6μιση και λίγο παραπάνω πιθανόν, η δε οθόνη του παραμένει ότι καλύτερο σε χρώματα πιστότητας και το επέλεξα τότε επειδή ήταν φυσικά ανάλυσης 2Κ και ΟΧΙ amoled.

Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφία υπάρχουν στον κύκλο μου 2,3 παιδιά πολύ ψαγμένοι οι οποίοι έχουν ξετρελαθεί ,ο ένας μάλιστα από αυτούς όταν το είδε το περασμένο Πάσχα εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ,όπου το ήθελε σαν τρελός.Του ανέφερα πως έχει σταματήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και απογοητεύτηκε.Εκεί που απογοητεύτηκε διπλά είναι όταν πήγε σε ένα Public και είδε τα τωρινά μοντέλα της Sammy ,με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ρε φίλε δεν έχουν καμία σχέση με το δικό σου ...τονισμένα χρώματα υπερβολικά...στο θέμα της φωτογραφίας και ανάγνωσης γενικώς πιστεύω πως παραμένει κορυφή ειδικά στην εξευτελιστική τιμή των 205 ευρώ που το είχα πάρει τότε (γερμανικό) όπως επίσης δεν είναι τυχαίο πως κατά μέσο όρο στις περισσότερες συσκευές παγκοσμίως η KIT KAT έχει την πιο καλή λειτουργία και θεωρείται ίσως το καλύτερο λειτουργικό πλην της υπέροχης 4.4.4 (τελευταίας δηλ. αναβάθμισης της ΚΚ) που έχει περάσει στο android.Συνοψίζοντας πιστεύω ότι καλά έκαναν και δεν έδωσαν update (μόνο την 4.4.4 θα ήθελα όπου πραγματικά είχε βελτιώσει στα μέγιστα το έρμο xperia Z που είχα ποτέ δεν το είχα δει να έχει τόσο καλή μπαταρία και ομαλή λειτουργία) στο λογισμικό , η δε οθόνη του για τα μάτια μου ότι καλύτερο.Ναι εντυπωσιακές για την παρέα και το ¨εφέ" οι τωρινές στα s6,s7 κινητά όμως είμαι λάτρης των αληθινών σε πιστότητα χρωμάτων ....

φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν σε οθόνες Note 3, note 4 s6,s7 ...μόλις "μπουν" σε οθόνες υπολογιστή 22,24'' και πάνω, ξεγυμνώνονται το ίδιο και στο ταπεινό tab 8.4 pro.

Είμαι τυχερός και μακάρι να παραμείνω, διότι για μένα είναι ουσιαστικά εργαλείο στην φωτογραφία και έχει καταργηθεί to lap (μιας και έχει αντικαταστήσει πλήρως το laptop= πουλήθηκε φυσικά πριν ένα χρόνο και έκανα πλήρη αναβάθμιση σε desktop) ,όλες οι δουλειές μου παραγγελίες στην επιχείρηση ,emails, γίνονται με το τάμπλετ. Χρησιμοποιείται καθημερινά ακόμα και τα σαββατοκύριακα και φορτίζεται κατά μέσο όρο κάθε 3 μέρες περίπου δηλαδή 10 με 12 φορτίσεις τον μήνα .Όταν θα τα φτύσει η μπαταρία σίγουρα θα του αλλάξω μία και θα το κρατήσω έως ώσπου αντέξει και η συσκευή η οποία εμφανισιακά είναι σαν καινούρια ....μου έδινε ένα από τα παιδιά που ανέφερα πριν 200 ευρώ και ένας άλλος συνάδελφος "μανιακός" με την τεχνολογία ο οποίος είχε πάρει το παλιό μου g2 μου (16αρι) ,220 ευρώ και φυσικά αρνήθηκα!

Αυτά πιστεύω να μην σας κούρασα...απλά σε μερικούς μήνες κλείνει δύο χρονάκια μαζί μου και ήθελα να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου.

Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου . Και το κυριότερο ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με το tablet μια συναδέλφου μου samsung αλλά άλλο μοντέλο που το πήγαινε συνέχεια για service . Και ενώ το συγκεκριμένο tablet ήταν το δεξί μου χέρι δυστυχώς έφαγε τούμπα και έσπασε η οθόνη . :(

London for ever

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κρίμα σε καταλαβαίνω. :(

Κι εγώ τόσο καιρό το παραμικρό θέμα δεν μου έχει εμφανίσει και κάθε μέρα μεταφέρεται σπίτι-μαγαζί, κάνω τις δουλειές μου και με συντροφεύει ευχάριστα στην καθημερινή μου δραστηριοτητα με Internet social media κλπ " ξεκουραζοντας" τοενεργοβόρο g4 το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό όμως με πολλά θέματα ειδικά το γνωστό bootloop που έχει παρουσιαστεί σε πολλά άτομα όπως διαβάζω στο νήμα του g4.

Edited by konakis
Konakis.

Μα δεν νομίζω να είπε κάποιος οτι το ταμπλετακι είναι κακό. Το αντίθετο μάλιστα. Μονον με την μπαταρία του υπάρχει κάποιο θέμα, αυτή που έχει απο την μαμά του.

Όλοι όσοι γκρινιάζουμε τα έχουμε με την samsung που ενα πραγματικά πολύ καλό ταμπλετ το έχει τελείως στο φτύσιμο.

Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

@fanatikos ναι οκ δεν έχεις άδικο, απλά νομίζω πως η εταιρεία ήθελε κλασσικά να δώσει βάση σε αυτό για το οποίο φημίζεται, για τις Amoled οθόνες της δηλαδή για αυτό και δεν το κράτησε ούτε ένα χρόνο στην αγορά. Κρίμα διότι τέτοια ταμπλετ και συμπαγή και λεπτά και με ρεαλιστικά χρώματα με εξαιρετική ανάλυση 2Κ με έναν sd 800 να τα καταφέρνει μια χαρά, ειδικά εσύ που έχεις κάνει και ρουτ θα είσαι διπλά ευχαριστημενος!...λάθη λάθη των εταιρειών ειδικά η lg πέραν της καινοτομίας που παρουσιάζει κάθε χρόνο σε διάφορα μοντέλα της είναι τραγική τελικά με τόσα προβλήματα που εμφανίζονται, γνωστά σε όλους μας.

Έχω την αίσθηση πως το ταμπλετακι 8.4 είναι σαν τις παλιότερες dslr των σωστών megapixel (12 έως 16) με τα εξαιρετικά κουφάρια τους σε κατασκευή ειδικά nikon d90, nikon d300 & 300s ....όπου δεν συμφερε την nikon λ.χ. να συνεχίσει την παραγωγή τέτοιων εξαιρετικών σωμάτων, όπου σήμερα για να πάρεις κάτι πραγματικά αξιόλογο πρέπει να ακουμπήσεις πανω από 2 χιλιάρικα ....αυτά. ....

Konakis.

@fanatikos ναι οκ δεν έχεις άδικο, απλά νομίζω πως η εταιρεία ήθελε κλασσικά να δώσει βάση σε αυτό για το οποίο φημίζεται, για τις Amoled οθόνες της δηλαδή για αυτό και δεν το κράτησε ούτε ένα χρόνο στην αγορά. Κρίμα διότι τέτοια ταμπλετ και συμπαγή και λεπτά και με ρεαλιστικά χρώματα με εξαιρετική ανάλυση 2Κ με έναν sd 800 να τα καταφέρνει μια χαρά, ειδικά εσύ που έχεις κάνει και ρουτ θα είσαι διπλά ευχαριστημενος!...λάθη λάθη των εταιρειών ειδικά η lg πέραν της καινοτομίας που παρουσιάζει κάθε χρόνο σε διάφορα μοντέλα της είναι τραγική τελικά με τόσα προβλήματα που εμφανίζονται, γνωστά σε όλους μας.

Έχω την αίσθηση πως το ταμπλετακι 8.4 είναι σαν τις παλιότερες dslr των σωστών megapixel (12 έως 16) με τα εξαιρετικά κουφάρια τους σε κατασκευή ειδικά nikon d90, nikon d300 & 300s ....όπου δεν συμφερε την nikon λ.χ. να συνεχίσει την παραγωγή τέτοιων εξαιρετικών σωμάτων, όπου σήμερα για να πάρεις κάτι πραγματικά αξιόλογο πρέπει να ακουμπήσεις πανω από 2 χιλιάρικα ....αυτά. ....

Ναι, βέβαια. Με custom το 8.4 περνάει σε άλλη διάσταση. Ειναι εξαιρετικό μηχάνημα και πραγματικά απαράδεκτο απο πλευράς samsung το οτι το παράτησαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Καλά να 'ναι λοιπόν η cm που με την 12.1 (+ ενσωματωμένο root) το έκαναν όπως πραγματικά του αξίζει. Έτσι όπως θα έπρεπε να ειναι.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παίδες έχει κάποιος την έκδοση του Nova go που παίζει σε root

δεν υπάρχει πλέον!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430591

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• 3 weeks later...

Είχα προβλήματα restarts (και πολλές φορές να κολλάει στo Samsung logo), μπαταρία να πέφτει γρήγορα και να μη φορτίζει μέχρι 100%. Το έστειλα για service, άλλαξαν κάτι connectorες λέει και ξανά μανά τα ίδια προβλήματα. Το ξαναστέλνω καπάκι και τους ζητάω να αλλάξουν μπαταρία.

Την άλλαξαν και 2 μέρες που το έχω τώρα κάνει restarts (η μπαταρία φαίνεται smooth). Τι μπορεί να φταίει? Είμαι με stock 4.4.2, kernel version 3.4.0-2690686.

Δε θέλω να το ξαναστείλω γτ φεύγω για διακοπές και όταν γυρίσω θα έχει τελειώσει η εγγύηση!

Κάνε ενα factory reset και βάλε τα απολύτως απαραίτητα για να το δουλέψεις.

Μιλάμε τα απολύτως -απολύτως απαραίτητα και δες το 1-2 μέρες αν θα σου κάνει restart και σε ποιο σημείο θα σου κάνει. Μήπως ειναι κάτι συγκεκριμμένο που στο κάνει.

• 2 weeks later...
Eχει νοημα να κανεις calibration στην μπαταρια η ουσιαστικα δεν κανει τιποτα? Και αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε καποια εφαρμογη?

Προσωπικά δεν έχω κανει ποτέ μου και σε κανένα τηλέφωνο. Δεν καταλαβαίνω και την χρησιμότητα.

Τες πα, έχεις κάποιο πρόβλημα δηλαδή και ψαχνεσαι?

Προσωπικά δεν έχω κανει ποτέ μου και σε κανένα τηλέφωνο. Δεν καταλαβαίνω και την χρησιμότητα.

Τες πα, έχεις κάποιο πρόβλημα δηλαδή και ψαχνεσαι?

Χρησιμοητητα σχεδον καμια..Απλα διαγραφουν αυτου του τυπου εφαρμογες το αρχειο batterystats.bin & ερχεται το συστημα και δημιουργει νεο..Αυτα βεβαια τα κανει καποιος και μονος ( χρειαζεται root ) με εναν file explorer ..Το ιδιο κανεις & μονος να φορτιζεις & ξεφορτιζεις εντελως τη μπαταρια κλπ ...

:respect:

Το τελευταίο κάνω.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! :D

Απο προχτες εχει αρχισει να μου βγαζει ενα κοκκινο Χ στην μπαταρια. Οταν το αποσυνδεω και το ξανασυνδεω μερικες φορες, φτιαχνει. Αλλα σημερα το βραδυ που το ειχα αφησει για να φορτισει ξυπνησα και ειχε σταματησει παλι. Τωρα φορτιζει κανονικα βεβαια.

Πριν 1 μηνα ειχα παει στην smartec και μου ειχαν αλλαξει τον κονεκτορα γιατι ειχε το γνωστο προβλημα της αποτομης πτωσης.

Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι η μπαταρια ειναι στα τελευταια της, ετσι?

Edited by ardi21

Από διάρκεια τι λέει? Θυμάμαι πως είχες γράψει για σκαμπανεβάσματα στο ποσοστό.

Από διάρκεια τι λέει? Θυμάμαι πως είχες γράψει για σκαμπανεβάσματα στο ποσοστό.

Aυτο λυθηκε οταν το πηγα στην smartec και αλλαξαν τον κονεκτορα. Απ'οτι μου ειπαν η μπαταρια δεν ειχε προβλημα και δεν χρειαζοταν αντικατασταση. Τωρα ομως μου παρουσιαζει αυτο το θεμα με το κοκκινο Χ.

Απο διάρκεια τι σου λέει?

Μπορείς να κάνεις το κλασσικό κόλπο με το κούμπωμα - ξεκουμπωμα και μάλλον θα φτιάξει αυτό.

Το θέμα είναι οτι αν αρχίσει κάθε τρεις και λίγο τα κόλπα, δεν λέει.

Απο διάρκεια τι σου λέει?

Μπορείς να κάνεις το κλασσικό κόλπο με το κούμπωμα - ξεκουμπωμα και μάλλον θα φτιάξει αυτό.

Το θέμα είναι οτι αν αρχίσει κάθε τρεις και λίγο τα κόλπα, δεν λέει.

Καλη ειναι η διαρκεια του. Οχι οπως ηταν πριν 2 χρονια που το ειχα παρει, αλλα δεν εχω θεμα.

Δεν παιζει να το ανοιξω, εχω κακη εμπειρια...

Edited by ardi21

Ε τότε άλλαξε μια μπαταρία να ξεμπερδευεις.

Απο τοτε που την αλλαξα στο δικό μου δεν ξανά είχα κανένα πρόβλημα.

Βέβαια εγώ την άλλαξα ο ίδιος.

Καλησπερα στα παιδια.Το tabletακι κλεινει αισιως 2 χρονια και αφου ειναι πλεον εκτος εγγυησης ηρθε η ωρα να γραψουμε τον Knox.Εχε χαρη που ειναι της γυναικας και εκανα υπομονη μη γινει καμια χαζομαρα και εχουμε γκρινιες μετα. Λογικα θα παω για Official CM 13 να ειμαι οσο πιο stable γινεται. Gapps τι περναμε γιατι ειδα στο XDA δε δινουν Download link.

Οι opengapps mini είναι ένα καλό πακέτο...Μπορείς να χρησιμοποιήσεις & μεγαλύτερο πακέτο αν θέλεις οι mini γενικά είναι ένα ικανοποιητικό πακέτο. .Καλό είναι να διαβάσεις πρώτα τί προτείνει ο προγραμματιστής για τη συγκεκριμένη rom πού θα φλασαρεις ...: http://opengapps.org ( Pico προτείνει ο προγραμματιστής χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείς να διαλέξεις άλλο πακέτο )
:respect:

Βασικά αυτό που θέλει προσοχή για την εγκατάσταση των Gapps είναι αν είναι X64 ή ARM, το τι πακέτο θα διαλέξεις είναι τέρμα υποκειμενικό, διάλεξε ένα με πληκτρολόγιο πάντως, γιατί εγώ είχα βάλει το πιο μικρό(δεν μπορούσα να κάνω τίποτα) και πέρασα μετά με apk swiftkey αφού το κατέβασα από pc.

Για το ταμπ νομίζω είναι arm!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ναι arm είναι. Το Χ64 είναι για τα soc της Microsoft.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην τελευταία nightly ( cm-13.0-20160722) πιέζοντας στο κάτω μέρος της οθόνης, ενεργοποιείται το drop down menu από τις ειδοποιήσεις και έτσι δεν έχω πρόσβαση στην task bar.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Να αναφέρω ότι όταν πιέζεις στην συγκεκριμένη περιοχή εμφανίζονται 3 on screen icons ( recorder? lock camera)

Edited by valasis

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1