jimmis1974 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://www.mediafire.com/view/b4bdksne3mpcb8i Τώρα το ανέβασα ελπίζω να δουλεύει το link Κατέβασα και γω τον youtube αλλα παντου μεχρι 720p μου εχει, γιατι ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcfreak Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Με το τελευταίο update (5.10) έχω 1080p. Mε το 5.9 και το 5.7 720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Με το τελευταίο update (5.10) έχω 1080p. Mε το 5.9 και το 5.7 720p και εμενα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εγώ τελικά το έστειλα στο service γιά το θέμα του wifi... Μετά από περίπου 10 εργάσιμες θα σας πω νέα αν και δεν βλέπω να βρίσκω άκρη....Δές λίγο πιό πίσω τα πόστ μου,το ακριβώς ίδιο θέμα έχω και εγώ Ενημέρωσέ μας όταν με το καλό παραλάβεις το tablet από το service γιατί μας έχει εκνευρίσει αφάνταστα αυτό το θέμα με τη λήψη του wifi, όσους τουλάχιστον αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Κρίμα γιατί κατά τ΄άλλα πρόκειται για ένα καταπληκτικό tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ενημέρωσέ μας όταν με το καλό παραλάβεις το tablet από το service γιατί μας έχει εκνευρίσει αφάνταστα αυτό το θέμα με τη λήψη του wifi, όσους τουλάχιστον αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Κρίμα γιατί κατά τ΄άλλα πρόκειται για ένα καταπληκτικό tablet. Θα ενημερώσω λεπτομερώς... αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, περίπου κατά τις 5 του μήνα μου είπαν ότι θα το έχω πίσω και να δούμε τι θα δούμε.Το σέρβις πάντως μου είπε ότι και καλά δεν το έχει ξανακούσει το θέμα με το wifi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Θα ενημερώσω λεπτομερώς... αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, περίπου κατά τις 5 του μήνα μου είπαν ότι θα το έχω πίσω και να δούμε τι θα δούμε.Το σέρβις πάντως μου είπε ότι και καλά δεν το έχει ξανακούσει το θέμα με το wifi.... Περίεργο να μην έχουν ακούσει τίποτε. Τόσος ντόρος έχει γίνει και εδώ και στο εξωτερικό. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με το wifi είναι τέλειο απλός να ελέγξετε το router γιατί ένας φίλος έκανε σύνδεση και το router που του δώσανε είναι για κλοτσιές πχ το ps3 ενώ το βλέπει δεν συνδέεται όπως και το tablet του κάνει αποσυνδέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με το wifi είναι τέλειο απλός να ελέγξετε το router γιατί ένας φίλος έκανε σύνδεση και το router που του δώσανε είναι για κλοτσιές πχ το ps3 ενώ το βλέπει δεν συνδέεται όπως και το tablet του κάνει αποσυνδέσεις Τι σχέση έχει το ρουτερ με το γνωστό πρόβλημα όταν το πιάνεις από την κάτω αριστερή γωνία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τι σχέση έχει το ρουτερ με το γνωστό πρόβλημα όταν το πιάνεις από την κάτω αριστερή γωνία??? Καί χωρίς να το πιάνεις από εκεί σε σύγκριση με 5-6 άλλες συσκευές που έχω η έχουν φίλοι και 2 άλλα router το ταβ μου έχει 15-20db πιό χαμηλό σήμα από όλα τα υπόλοιπα δίπλα-δίπλα με το wifi analyzer, γιά μένα είναι μέγα θέμα...γιά τα κατά τ'άλλα υπέροχο τάμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Κρίμα, μακάρι να λυθεί το πρόβλημα σου, ενημέρωσε μας ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Παιδιά μάλλον στις επόμενες μέρες θα αγοράσω το εν λόγω ταμπλετάκι, μιας και στα ~200€ δεν έχω βρει τίποτα καλύτερο στην Ελλάδα. Η χρήση που το θέλω είναι κυρίως για τη σχολή (ανάγνωση pdf/word/powerpoint) και εφόσον έχει τόσο καλή οθόνη πιστεύω θα με καλύψει. Επίσης χρησιμοποιώ και κάποιες βαριές εφαρμογές αλλά και παιχνίδια αλλά δεν νομίζω να κολλήσει πουθενά το τερατάκι. Εκτός λοιπόν από το θέμα που έχω διαβάσει (από πολλούς:confused:) για το wifi υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω...? Edited October 30, 2014 by tsourakis13 Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση στα λεφτά του. Οθόνη εξαιρετική, ότι πρέπει για αυτό που το θες. Είναι αρκετά φωτεινή κι εγώ την δουλεύω γύρω στο 25 %, όσο αυξάνεται η φωτεινότητα τόσο καταναλώνει, επεξεργαστής sd 800 εγγύηση!! Εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημενος δεν το συζητώ.... Καλές αγορές ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Καλημερα! Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου tablet εδω και 10 μερες και εχω προβλημα με το υπερευαισθητο touch. Πχ: το να συρω ενα εικονιδιο στην homescreen ειναι δυσκολο, γιατι ενω το σερνω σταματαει σαν να σηκωσα το δακτυλο απο την οθονη και "πεφτει" το εικονιδιο. Οποτε για να το παω σε αλλη θεση, πρεπει να κανω 2-3 προσπαθειες. Ή ενω ειμαι και κανω browsing, συχνα οταν κανω scrolling πατιουνται διαφορα links , παρολο που το δακτυλο μου κανει συνεχη κινηση χωρις να το σηκωσω απο την οθονη. Ή ενώ κανω scrolling από την μια επιφάνεια/homescreen στην άλλη άνοιγουν κάποια apps τυχαία. Βλεπω οτι και αλλοι ειχαν το προβλημα: Καλησπερα παιδες. Εχει κανεις απο εσας κανενα προβλημα με την οθονη; Εχω την εντυπωση οτι ειναι υπερ ευαισθητη. Πολλες φορες θελω να scrollαρω κατω και πατιετε κατι px οταν ειμαι youtube συμβαινει αυτο. Συμβαινει σε κανεναν αλλον; Ευχαριστω, αλλα το εχω δει ηδη αυτο. Δεν ισχυει. Δεν φτιαχει, και αν φτιαχνει ειναι εντελως προσωρινο. Τελικα, αλλαξα Rom και εβαλα αυτη: http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=29095 Απο τοτε το προβλημα εχει εξαφανιστει. Επισεις ειναι το ποιο ενημερωμενο Firmware απο αυτο που εχουμε ολοι μας. Εχουμε του Γεναρη ενω αυτο ειναι του Απριλιου. Το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα; Edited October 31, 2014 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλημερα! Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου tablet εδω και 10 μερες και εχω προβλημα με το υπερευαισθητο touch. Πχ: το να συρω ενα εικονιδιο στην homescreen ειναι δυσκολο, γιατι ενω το σερνω σταματαει σαν να σηκωσα το δακτυλο απο την οθονη και "πεφτει" το εικονιδιο. Οποτε για να το παω σε αλλη θεση, πρεπει να κανω 2-3 προσπαθειες. Ή ενω ειμαι και κανω browsing, συχνα οταν κανω scrolling πατιουνται διαφορα links , παρολο που το δακτυλο μου κανει συνεχη κινηση χωρις να το σηκωσω απο την οθονη. Ή ενώ κανω scrolling από την μια επιφάνεια/homescreen στην άλλη άνοιγουν κάποια apps τυχαία. Βλεπω οτι και αλλοι ειχαν το προβλημα: Το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα; Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Θα το πηγαινα πισω αλλα ειχα πειραξει Knxox λογο Root και ετσι ειχα χασει την εγγυηση. Οπως γραφω και ποιο πανω, η λυση ειναι μια. Να περασεις τη Rom που προανεφερα. Το χρησιμοποιω κανα μηνα απο τοτε καθημερινα χωρις να μου ξανακανει το προβλημα με την ευαισθησια. Σου προτεινω να το δοκιμαεις. Αν θελεις βοηθεια πως να το βαλεις, εδω ειμαστε. Επισεις εχω ακουσει οτι το βαζεις αφοβα λογο οτι δεν πειραζει ΚΝΟΧ. Εγω δεν το ξερω αυτο γιατι ειχα ηδη πειραγμενο το ΚΝΟΧ πριν το βαλω. Αν ξερεις καποιος αλλος σιγουρα να πειραζει ΚΝΟΧ η οχι, ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Θα το πηγαινα πισω αλλα ειχα πειραξει Knxox λογο Root και ετσι ειχα χασει την εγγυηση. Οπως γραφω και ποιο πανω, η λυση ειναι μια. Να περασεις τη Rom που προανεφερα. Το χρησιμοποιω κανα μηνα απο τοτε καθημερινα χωρις να μου ξανακανει το προβλημα με την ευαισθησια. Σου προτεινω να το δοκιμαεις. Αν θελεις βοηθεια πως να το βαλεις, εδω ειμαστε. Επισεις εχω ακουσει οτι το βαζεις αφοβα λογο οτι δεν πειραζει ΚΝΟΧ. Εγω δεν το ξερω αυτο γιατι ειχα ηδη πειραγμενο το ΚΝΟΧ πριν το βαλω. Αν ξερεις καποιος αλλος σιγουρα να πειραζει ΚΝΟΧ η οχι, ας μας πει. Δεν το πειραζει. Την εχω βαλει και εγω και εχω δει διαφορά. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Θα το πηγαινα πισω αλλα ειχα πειραξει Knxox λογο Root και ετσι ειχα χασει την εγγυηση. Οπως γραφω και ποιο πανω, η λυση ειναι μια. Να περασεις τη Rom που προανεφερα. Το χρησιμοποιω κανα μηνα απο τοτε καθημερινα χωρις να μου ξανακανει το προβλημα με την ευαισθησια. Σου προτεινω να το δοκιμαεις. Αν θελεις βοηθεια πως να το βαλεις, εδω ειμαστε. Επισεις εχω ακουσει οτι το βαζεις αφοβα λογο οτι δεν πειραζει ΚΝΟΧ. Εγω δεν το ξερω αυτο γιατι ειχα ηδη πειραγμενο το ΚΝΟΧ πριν το βαλω. Αν ξερεις καποιος αλλος σιγουρα να πειραζει ΚΝΟΧ η οχι, ας μας πει. Δεν το πειραζει. Την εχω βαλει και εγω και εχω δει διαφορά. Ωραια, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Λυθηκε τελειως το προβλημα με την αναβαθμιση;; Οσον αφορα την αναβαθμιση, θα ηθελα λιγες πληροφοριες, γιατι το tablet βασικα ειναι μιας φιλης και θα κανω την αναβαθμιση απομακρυσμενα μεσω teamviewer. 1) Με την αναβαθμιση, σβηνονται τα παντα ή μπαινει απο πανω και δεν χανεις τιποτα; (μικρο το κακο και να χαθουν, μιας και θα γινει restore τα apps μετα ) 2) Γενικοτερα, κατεβαζω τη rom και την περναω μεσω odin. Kατι που πρεπει να προσεξω; Σε τι mode πρεπει να βαλω το tablet για να περαστει η rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ωραια, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Λυθηκε τελειως το προβλημα με την αναβαθμιση;; Οσον αφορα την αναβαθμιση, θα ηθελα λιγες πληροφοριες, γιατι το tablet βασικα ειναι μιας φιλης και θα κανω την αναβαθμιση απομακρυσμενα μεσω teamviewer. 1) Με την αναβαθμιση, σβηνονται τα παντα ή μπαινει απο πανω και δεν χανεις τιποτα; (μικρο το κακο και να χαθουν, μιας και θα γινει restore τα apps μετα ) 2) Γενικοτερα, κατεβαζω τη rom και την περναω μεσω odin. Kατι που πρεπει να προσεξω; Σε τι mode πρεπει να βαλω το tablet για να περαστει η rom; Δεν σβηνει τιποτα. Το βλεπει σαν update το τα μπλετ. Εχει οδηγίες στη σελιδα της sammy για την εγκατάσταση. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Δεν σβηνει τιποτα. Το βλεπει σαν update το τα μπλετ. Εχει οδηγίες στη σελιδα της sammy για την εγκατάσταση. Ωραιος, ευχαριστω πολυ! (δεν ειχα προσεξει τις οδηγιες που ειχε πιο κατω το site http://www.sammobile.com/firmwares/download/29095/T320XXU1BND3_T320OXA1BND3_BTU.zip/ ) Και οπως ειπες, εξαληφθηκε τελειως το προβλημα, ετσι; Edited October 31, 2014 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο ενα μηνα περιπου παρελαβα το tempered glass http://www.ebay.com/itm/9H-Tempered-Glass-Screen-Film-Protector-For-Samsung-Galaxy-tab-Pro-8-4-T320/331238709144?_trksid=p3693.c100102.m2452&_trkparms=aid%3D333008%26algo%3DRIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140212121249%26meid%3Ddd39f4812aed437db97783bd0931d38e%26pid%3D100102%26prg%3D20140212121249%26rkt%3D4%26 Πριν λιγο το εγκατεστησα ,εχει καλη εφαρμογη σαν μεγεθος ,ανοιγμα για το home button και στρογγυλεμενες ακρες.Προς το παρον οι δακτυλιες καθαριζονται πανευκολα (θα δειξει η πορεια ποσο θα κρατησει η επιστρωση).Το μονο μειον του ειναι οτι εχει και μια οπη για ηχειο (για τη εκδοση 4g) που πιανει και τον proximity-light sensor. Γενικως ικανοποιημενος σαν ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Τι προβληματα εχει το tablet; Αυτο με το wifi που λετε; Αποσυνδεεται απο μονο του; Ισχυει οτι δε παιζει divx; Σε σχεση με το lg g pad v500 πως τα παει; Edited October 31, 2014 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Για το ευαίσθητο touch κατέβασα μια εφαρμογή από το play που ρυθμίζεις την ευαισθησία και δουλεύει άριστα, ούτε ROM ούτε τίποτα. Είμαι έξω τώρα και δε θυμάμαι πως τη λένε, όταν γυρίσω σπίτι θα την γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Για το ευαίσθητο touch κατέβασα μια εφαρμογή από το play που ρυθμίζεις την ευαισθησία και δουλεύει άριστα, ούτε ROM ούτε τίποτα. Είμαι έξω τώρα και δε θυμάμαι πως τη λένε, όταν γυρίσω σπίτι θα την γράψω. Οποτε, σχεδον ολοι εχουν το προβλημα με το touch. Την εφαρμογη SGS Screen Booster την εχω κατεβασει και εγω, αλλα βελτιωθηκαν ελαχιστα τα πραγματα και για λιγο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τι προβληματα εχει το tablet; Αυτο με το wifi που λετε; Αποσυνδεεται απο μονο του; Ισχυει οτι δε παιζει divx; Σε σχεση με το lg g pad v500 πως τα παει; Με το Mx player παιζει τα πάντα απο βίντεο . Το Lg gpad είναι μια γενιά πίσω και οθόνη αρκετά χειρότερη θα έλεγα βλέποντας τα δίπλα δίπλα . Έχει χειρότερο cpu + gpu , νομίζω οτι δεν υπάρχει πλέον θέμα σύγκρισης . Το Samsung pro 8.4 είναι κορυφή στη σχέση απόδοσης / τιμής . :) Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Και αυτο που λετε με τις αποσυνδεσεις τι ειναι; Το θελω κυριως για ιντερνετ. Δε θελω να μου δημιουργει προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Οποτε, σχεδον ολοι εχουν το προβλημα με το touch. Την εφαρμογη SGS Screen Booster την εχω κατεβασει και εγω, αλλα βελτιωθηκαν ελαχιστα τα πραγματα και για λιγο καιρο. Ναι αυτήν έλεγα κι εγώ. Βάζοντας πάντως το sensitivity στο 45 (από το 40 default) είδα σημαντική βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts