Jump to content

huey44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About huey44

  • Ημ. Γέννησης 29/03/1969

huey44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και στο δικό μου ιταλικό Α5 ενώ με ΟΤΑ δεν βρίσκει τίποτε, με Smart Switch μου λέει ότι υπάρχει αναβάθμιση. Όμως όταν ξεκινάω τη διαδικασία βγάζει μια μπάρα που ''φορτώνει'' μέχρι το 100% κι από κει και πέρα φαίνεται να κολλάει και δεν γίνεται καμιά πρόοδος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, μάλλον θα περιμένω την ΟΤΑ.
  2. Καλή σας μέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ΜΧΙΙΙ-G κι έχω πελαγώσει. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ενώ προσπαθώ να συνδεθώ με τον Google λογαριασμό μου στο Google play store βάζοντας τους κωδικούς μου με ''πετάει'' πίσω στην αρχική οθόνη. Πριν την επαναφορά όλα ήταν κανονικά. Γνωρίζει κάποιος σχετικά; Σας ευχαριστώ.
  3. έχεις δίκιο, ούτε με marhmellow μου αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα στην paypal....
  4. Σε μένα με marshmellow 6 μέσα στο app της τράπεζας Πειραιώς, ενώ υπάρχει η επιλογή για το δακτυλικό αποτύπωμα δεν γίνεται να το ενεργοποιήσω. Μπαίνω και κάνω συναλλαγές με μόνο QUICK PIN. Κατά τ΄άλλα το δακτυλικό αποτύπωμα στη συσκευή για τις υπόλοιπες λειτουργίες δουλεύει μια χαρά.
  5. σ' ευχαριστώ..θα το κοιτάξω γιατί τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται με το Kodi και γενικά με τη λειτουργία του box...θα ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο....
  6. Καλησπέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος και γω εδώ και λίγες μέρες ενός MXiii-G. Aκόμη το ''ψάχνω'' βέβαια, μιας και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με tv box, παρατήρησα κάποια θεματάκια. Όταν πάω να κάνω OTA update, κάνει search και μετά εμφανίζει μήνυμα ότι απέτυχε. Στην εφαρμογή YOUTUBE δεν μου δίνει επιλογή ανάλυσης του βίντεο 1080p παρά μόνο μέχρι 720p. Επίσης στο Kodi όταν πάω να τρέξω ταινία 1080p μου εμφανίζει μήνυμα ''unplayable stream''. Έχω καταφέρει να δω ταινία μόνο μέχρι 720p. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Μήπως ανιχνεύει την ταχύτητά μου στο internet που φτάνει το πολύ μέχρι 6,5mbps και δεν μου ανοίγει τα Full HD; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  7. Τελικά αυτό φαίνεται να ήταν. Απενεργοποίησα το Knox μέσω Surersu και μέχρι στιγμής δεν μου έχει ξαναεμφανίσει το ίδιο μήνυμα. Θα το παρακολουθώ. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  8. Καλή σας μέρα. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας καθώς δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα. Μόλις έκανα root το PRO 8,4" με towelroot και odin 3.10 και όλα πήγαν καλά. Έχω μόνο το εξής θεματάκι. Συνέχεια μου βγάζει ειδοποίηση ότι εντοπίστηκαν μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες και με προτρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Πατώντας πάνω στην ειδοποίηση παρατεταμένα με πηγαίνει στο Knox notification manager κι από κει και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης κάθε φορά που ανοίγω το Supersu μου λέει ότι εντοπίστηκε samsung knox και αν θέλω να τον απενεργοποιήσω. Τι πρέπει να κανω; Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
  9. Θα το δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...
  10. Το δοκίμασα και δεν έγινε τίποτε.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τώρα έχω βάλει το swiftkey. Ένας λόγος που θέλω να γυρίσω στο stock είναι πως μου αναγνωρίζει το πενάκι όταν αφαιρεθεί από την υποδοχή και αυτόματα σε γυρνάει στην επιλογή χειρογράφου ενώ με το swiftkey δεν γίνεται..
  11. και γω εκεί βλέπω να καταλήγω. Ευχαριστώ πολύ
  12. Δεν έχω greenify. Έχω ψάξε τα πάντα και άκρη δεν βγάζω. Έχω πελαγώσει....
  13. καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εντελώς ξαφνικά όταν κάνω swipe στο spacebar του πληκτρολογίου δεν μου αλλάζει τη γλώσσα από ελληνικά στα αγγλικά και το αντίστροφο. Στις ρυθμίσεις έχω επιλεγμένες και τις δύο γλώσσες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...