gkpapad Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ναι, με το που περνάς custom recovery το KNOX γίνεται 1. κολλάει στο 'samsung', το άφησες αρκετή ώρα;;; το 1ο boot αργεί γενικά. εχει κολλησει εδω και 30'.Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) εχει κολλησει εδω και 30'.Ειναι φυσιολογικο αυτο; Πρώτο boot είναι συνήθως από 10' μέχρι 40' πάνω-κάτω αν θυμάμαι καλά. Μη σε αγχώνουν όποια θέματα έχεις, η συσκευή είναι ακόμα ζωντανή. Αν δεν επανέλθει, περνάς την official πάλι μέσω odin. Και μετά ξαναδοκιμάζεις για CM αν έχεις κουράγιο. CM που λες ότι είχες πρόβλημα με το playstore είναι επειδή μάλλον δε φλάσαρες σωστή έκδοση. Edited December 9, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/44418/T320XXU1BOC1_T320OXA1BOC1_BTU/ και περασε την με ODIN! Να ρωτήσω και εγώ κάτι, είναι official το παραπάνω firmware? Δεν επηρεάζει ΚΝΟΧ και μπορεί να περαστεί με odin? Εγώ έχω αυτό -Τ320ΧΧU1ΒΝΙ1- μπορείς να μου πείς τι είναι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Πρώτο boot είναι συνήθως από 10' μέχρι 40' πάνω-κάτω αν θυμάμαι καλά. Μη σε αγχώνουν όποια θέματα έχεις, η συσκευή είναι ακόμα ζωντανή. Αν δεν επανέλθει, περνάς την official πάλι μέσω odin. Και μετά ξαναδοκιμάζεις για CM αν έχεις κουράγιο. CM που λες ότι είχες πρόβλημα με το playstore είναι επειδή μάλλον δε φλάσαρες σωστή έκδοση. Ευχαριστω πολυ και παλι φιλε μου.Περασα 2-3 φορες μεσω odin την Rom,αλλα παντα κολλουσε στο λογοτυπο για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να γινεται τιποτα.Ξαφνικα ομως σκεφτηκα το εξης.Μπηκα μεσω στοκ recovery και εκανα wipe data/factory reset και ως εκ θαυματος ΔΟΥΛΕΨΕ.Τωρα κατεβαζω τα προγραμματα μου παλι. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Να ρωτήσω και εγώ κάτι, είναι official το παραπάνω firmware? Δεν επηρεάζει ΚΝΟΧ και μπορεί να περαστεί με odin? Εγώ έχω αυτό -Τ320ΧΧU1ΒΝΙ1- μπορείς να μου πείς τι είναι? Ευχαριστώ Ναι, από το sammobile τα firmware είναι official. Δεν πειράζουν το knox. ΦΥΣΙΚΑ, οταν φλασαρεις ακομη και official roms, παντα μα παντα υπάρχει μια (πολύ μικρή) πιθανότητα να γράψει το knox. Πολυ σπάνιο αλλά έχει αναφερθεί οτι έχει συμβεί σε χρήστες galaxy s5. Οσο για το δικο σου firmware, εχει search engine στο sammobile. Βαλε τα 3 τελευταία γράμματα (χωρις το νουμερο) και θα σου βγαλει την rom και ποιας χώρας είναι. Edited December 9, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ΦΥΣΙΚΑ, οταν φλασαρεις ακομη και official roms, παντα μα παντα υπάρχει μια (πολύ μικρή) πιθανότητα να γράψει το knox. Πολυ σπάνιο αλλά έχει αναφερθεί οτι έχει συμβεί σε χρήστες galaxy s5. Σε πολλά μοντέλα έχει γράψει.... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα, για να το λες. Εγώ γνωρίζω για το SGS5 που το παρακολουθώ ότι υπήρξαν περιπτώσεις που έγραψε, ενώ φλασάρανε στοκ ρομ!:worry: Επομένως, πάντα το ρίσκο υπάρχει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλημέρα, η μπαταρία μου και εμένα θέλει αλλαγή. Την μια φορτίζει μέχρι το 60% την άλλη μέχρι το 90% κτλ. Για να το στείλω στην smartec θα χω πρόβλημα που το έχω κάνει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλημέρα, η μπαταρία μου και εμένα θέλει αλλαγή. Την μια φορτίζει μέχρι το 60% την άλλη μέχρι το 90% κτλ. Για να το στείλω στην smartec θα χω πρόβλημα που το έχω κάνει root? Αν έχει γράψει ο knox πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα,αλλιώς κάνε το πολύ-πολύ ένα unroot.Eγώ το είχα στείλει ρουταρισμένο αλλά με knox 0x0 στην smartec και δεν είχα κανένα πρόβλημα...Υπ'όψιν ότι οι μπαταρία έχει 1 χρόνο εγγύηση και όχι 2 σαν την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Η μαμά μπαταρία έχει βγεί τελικά πολύ μάπα. Η νέα που πήρα από eBay, αν και original, ευτυχώς μέχρι στιγμής είναι άψογη. Ξανά βλέπω χρόνους 7-8 ώρες! Και από reboot ούτε δείγμα από την στιγμή που την πέρασα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παιδες ξερετε τιμη για μπαταρια σε Galaxy Tab Pro 10.1 SM-T520;βασικα θελω απο αθηνα για να μου την περασουν,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα. Μετά από σχεδόν 1 χρόνο, η μπαταρία μου άρχισε τα κόλπα. Όλο το βράδυ στην πρίζα και πάει μέχρι 84%, σύν ότι αδειάζει με ταχύτερο ρυθμό από οτι πριν. Κάνω το κολπάκι με την αποσύνδεση-σύνδεση της μπαταρίας ή αλλάζω μπαταρία να τελειώνουμε? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δοκιμασε διαφορετικο καλωδιο usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και καπου εδω κλαιμε με την Samsung http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6448989#post6448989 Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Και Μ, ε? Εντάξει πιο άθλια υποστήριξη απο της Σαμμυ δεν νομίζω να υπάρχει. Μιλαμε ουτε Κινέζικο απο το καλάθι, δηλαδή! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Να ρωτησω κατι, επειδη εβαλα ote go και πρεπει να κανω unroot γιατι αλλιώς δεν παιζει, μπορει να με βοηθήσει κάποιος με τη διαδικασία? Δεν εχει γραψει ο knox, εκανα μονο greenify τα άχρηστα apps αλλα και αυτο πολυ καιρο πριν με τη βοηθεια φιλου και δεν θυμαμαι πως. Επισης Θα ήθελα να μην χρειαστεί να κανω factory reset γιατι εχω επανω business applications τα οποια δεν μπορω να ξαναπερασω ευκολα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγώ το έχω κάνει Un root αλλά ote go δεν παίζει και πάλι. Μόνο το replay μου παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Γιατι ρε παιδια πρεπει να το κανετε unroot για να παιξει tv go; Εγώ εχω το tab S2 και μια χαρα βλεπω tv go χωρις να κανω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Δυστυχως ετσι μονο λειτουργει η εφαρμογη του ote tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Δυστυχως ετσι μονο λειτουργει η εφαρμογη του ote tv. Αυτό συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Οχι, δεν ειναι θεμα συσκευης, ειναι θεμα εφαρμογης. Το ιδιο ισχυει πχ και για την εφαρμογη e-banking της εθνικης τραπεζας. Δεν λειτουργει σε ρουτ συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το κατάλαβα λίγο ανάποδα...κατάλαβα ότι πρέπει να κάνεις root για να δεις ote tv go..τωρα που το εκανες πιο συγκεκριμένο το ξεκαθάριασα...λεω και γω χωρις να πειραξω τιποτα λειτουργισε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έκανα κ full unroot απο SU αλλά πάλι τίποτα:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Οχι, δεν ειναι θεμα συσκευης, ειναι θεμα εφαρμογης. Το ιδιο ισχυει πχ και για την εφαρμογη e-banking της εθνικης τραπεζας. Δεν λειτουργει σε ρουτ συσκευες. Note 4 με custom rom και δουλεύει κανονικά η εφαρμογή της εθνικής. Ζητάει και δικαιώματα superuser μάλιστα. Ο ΟΤΕ δεν δουλεύει σε root συσκευές ούτε με hide my root εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Note 4 με custom rom και δουλεύει κανονικά η εφαρμογή της εθνικής. Ζητάει και δικαιώματα superuser μάλιστα. Ο ΟΤΕ δεν δουλεύει σε root συσκευές ούτε με hide my root εφαρμογές. Ωπ για πες πως το εκανες? Γιατι εμενα στο νοτε2 με καστομ ρομ δεν εγκαθισταται. Στο στοκ νοτε4 εγκατασταθηκε κανονικα μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts