kre Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κανα νέο με την αναβάθμιση του Lolipop? Την περιμένω για να κάνω restore factory settings, επείγομαι:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κανα νέο με την αναβάθμιση του Lolipop? Την περιμένω για να κάνω restore factory settings, επείγομαι:(:( Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, συμβουλευόμαστε αυτό http://samsung.youmobile.org/ που βέβαια τώρα δεν μας δίνει τον χρονικό ορίζοντα για την αναβάθμιση. Τώρα τι είναι αυτό που επείγει, αν έχεις κάποιο πρόβλημα που απαιτεί το reset, δεν καταλαβαίνουμε. Γιατί δεν κάνεις τώρα το reset και μια που μάλλον θ' αργήσει λιγάκι να μας έρθει η 5.1 το ξανακάνεις τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, συμβουλευόμαστε αυτό http://samsung.youmobile.org/ που βέβαια τώρα δεν μας δίνει τον χρονικό ορίζοντα για την αναβάθμιση. Τώρα τι είναι αυτό που επείγει, αν έχεις κάποιο πρόβλημα που απαιτεί το reset, δεν καταλαβαίνουμε. Γιατί δεν κάνεις τώρα το reset και μια που μάλλον θ' αργήσει λιγάκι να μας έρθει η 5.1 το ξανακάνεις τότε; Μου κάνει συνεχόμενα restart και σαν εύκολη λύση σκέφτηκα το reset. Επίσης θέλω να βάλω το ΟΤΕ onthe go οπότε θεώρησα οτι πρέπει να γίνουν όλα μαζί και αν συνδυαζόταν με αναβάθμιση θα ήταν το ιδανικό. Όμως δεν το βλέπω να συμβαίνει οπότε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μου κάνει συνεχόμενα restart και σαν εύκολη λύση σκέφτηκα το reset. Επίσης θέλω να βάλω το ΟΤΕ onthe go οπότε θεώρησα οτι πρέπει να γίνουν όλα μαζί και αν συνδυαζόταν με αναβάθμιση θα ήταν το ιδανικό. Όμως δεν το βλέπω να συμβαίνει οπότε..... Οι επανεκινησεις ειναι απο μπαταρια φιλε μου. Το κανει και σε μενα, οταν πεφτει η μπαταρια κατω απο 40%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Αυτό είχα πει και εγώ αλλα ο φίλος το απέκλεισε (σχεδόν). Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό, συν βέβαια το "κόλλημα" της μπαταριας στην φόρτιση. Σε γενικές γραμμές η μπαταρία του βγήκε προβληματική. Τώρα αυτή που πήρα από ebay να δουμε τι θα βγεί γιατί και αυτή original είναι. Edited November 14, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αυτό είχα πει και εγώ αλλα ο φίλος το απέκλεισε (σχεδόν). Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό, συν βέβαια το "κόλλημα" της μπαταριας στην φόρτιση. Σε γενικές γραμμές η μπαταρία του βγήκε προβληματική. Τώρα αυτή που πήρα από ebay να δουμε τι θα βγεί γιατί και αυτή original είναι. Δεν το ειχα αποκλείσει, απλά δεν είχα κάποιο σημάδι οτι φταίει αυτή συγκεκριμένα, οπότε θεωρούσα οτι ευθύνεται κάτι άλλο.Το κόλλημα της φόρτισης το χα περάσει παλαιότερα και το χα φτιάξει με τον γνωστό τρόπο. Κανα link για αγορά μπαταρίας από Ευρώπη παίζει μήπως? Για θέμα γρηγορότερης παραλαβής το ζητάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καινούργια μπαταρία από smartec 19,80 αν θυμάμαι καλά. Άντε να το ξανά πω. Δεν είναι Bug. Η μπαταρία τα εφτυσε . Να πω εδώ ότι δεν χρεώθηκα εργασία γιατί μου άλλαξαν και οθόνη μέσα στην εγγύηση. Οπότε μπορεί να πάει πιο πάνω. Η μπαταρία έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Μολις αλλαξα μπαταρία στο 8αρι. 19 ευρω απο ebay πλευρά. Ενα εχω να πω. Το ασημί πλαστικό γυρω - γύρω ειναι απαράδεκτο. Ούτε απο ζυμάρι να ήταν. Με πλαστικό εξωλκεα και πλαστική πένα και πάλι σε 2 σημεία φαίνεται ζουλιγμενο! Δεν υπάρχει δηλαδή! Κατα τα άλλα την τερματίζω γιατι ειναι στο 58% και την βάζω για τον πρώτο κύκλο της. Αντε να ξεμπερδέψω απο τα reboot που ειχαν γινει πλεον αηδία. Δεν το ειχα αποκλείσει, απλά δεν είχα κάποιο σημάδι οτι φταίει αυτή συγκεκριμένα, οπότε θεωρούσα οτι ευθύνεται κάτι άλλο.Το κόλλημα της φόρτισης το χα περάσει παλαιότερα και το χα φτιάξει με τον γνωστό τρόπο. Κανα link για αγορά μπαταρίας από Ευρώπη παίζει μήπως? Για θέμα γρηγορότερης παραλαβής το ζητάω. Τες πα, no problem. Διάβασε τα δύο παραπανω ποστ. Θα σε βοηθησουν. PS: Δεν την πήρα απο Ευρώπη αλλα ήρθε εξαιρετικά γρήγορα. Ισως ο πωλητής είχε αποθήκη στην Ευρώπη. Δεν έδωσα προσοχή ομως. Θα την βρεις και απο Σκρουτζο-μαγαζο, εδω. Ρωτα ομως πρώτα στην smartec. Ισως σε καλύπτει και εγγύηση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλή σας μέρα. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας καθώς δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα. Μόλις έκανα root το PRO 8,4" με towelroot και odin 3.10 και όλα πήγαν καλά. Έχω μόνο το εξής θεματάκι. Συνέχεια μου βγάζει ειδοποίηση ότι εντοπίστηκαν μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες και με προτρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Πατώντας πάνω στην ειδοποίηση παρατεταμένα με πηγαίνει στο Knox notification manager κι από κει και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης κάθε φορά που ανοίγω το Supersu μου λέει ότι εντοπίστηκε samsung knox και αν θέλω να τον απενεργοποιήσω. Τι πρέπει να κανω; Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλή σας μέρα. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας καθώς δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα. Μόλις έκανα root το PRO 8,4" με towelroot και odin 3.10 και όλα πήγαν καλά. Έχω μόνο το εξής θεματάκι. Συνέχεια μου βγάζει ειδοποίηση ότι εντοπίστηκαν μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες και με προτρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Πατώντας πάνω στην ειδοποίηση παρατεταμένα με πηγαίνει στο Knox notification manager κι από κει και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης κάθε φορά που ανοίγω το Supersu μου λέει ότι εντοπίστηκε samsung knox και αν θέλω να τον απενεργοποιήσω. Τι πρέπει να κανω; Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Oταν το είχα ρουτάρει και εγώ με τον ίδιο τρόπο (πρίν πολύ καιρό) είχα απενεργοποιήσει τον KNOX όταν μου το ζήτησε το Supersu και δεν είχα κάποιο θέμα,οπότε όταν ανοιξεις το Supersu πες του να απενεργοποιήσει τον KNOX και πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey44 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Oταν το είχα ρουτάρει και εγώ με τον ίδιο τρόπο (πρίν πολύ καιρό) είχα απενεργοποιήσει τον KNOX όταν μου το ζήτησε το Supersu και δεν είχα κάποιο θέμα,οπότε όταν ανοιξεις το Supersu πες του να απενεργοποιήσει τον KNOX και πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ Τελικά αυτό φαίνεται να ήταν. Απενεργοποίησα το Knox μέσω Surersu και μέχρι στιγμής δεν μου έχει ξαναεμφανίσει το ίδιο μήνυμα. Θα το παρακολουθώ. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το ταμπλετακι 8.4 είναι τελείως στοκ μαμά κατάσταση με την Κ.Κ όπως το αγόρασα πέρυσι τον Οκτώβριο. Είμαι καθόλα ευχαριστημενος, λειτουργία άψογη όπως την πρώτη μέρα. Τι λέτε αξίζει η μετάβαση στην λολιποπ? Δεν καίγομαι κιόλας ,έχω το lg-g2 στοκ μαμά κι αυτό με την λολιποπ κι ενώ σε πολλούς έχει κάτσει "στραβά " και παραπονιουνται για υψηλές θερμοκρασίες και κατανάλωση μπαταρίας σε εμένα τουλάχιστον είναι σούπερ.Θέλω να πω ότι μου αρέσει το περιβάλλον χρήσης της λολιποπ δεν θα θελα όμως σε καμία περίπτωση να θυσιαστεί η μπαταρία ή να αρχίσουν σκαλωματα στο ταμπλετ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το ταμπλετακι 8.4 είναι τελείως στοκ μαμά κατάσταση με την Κ.Κ όπως το αγόρασα πέρυσι τον Οκτώβριο. Είμαι καθόλα ευχαριστημενος, λειτουργία άψογη όπως την πρώτη μέρα. Τι λέτε αξίζει η μετάβαση στην λολιποπ? Δεν καίγομαι κιόλας ,έχω το lg-g2 στοκ μαμά κι αυτό με την λολιποπ κι ενώ σε πολλούς έχει κάτσει "στραβά " και παραπονιουνται για υψηλές θερμοκρασίες και κατανάλωση μπαταρίας σε εμένα τουλάχιστον είναι σούπερ.Θέλω να πω ότι μου αρέσει το περιβάλλον χρήσης της λολιποπ δεν θα θελα όμως σε καμία περίπτωση να θυσιαστεί η μπαταρία ή να αρχίσουν σκαλωματα στο ταμπλετ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Γιατι πηρε λολιποπ το 8.4? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Oupsss νόμιζα πως είχε πάρει. ..παράξενο μου φαίνεται, Χίλια συγνώμη παιδιά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Με την Samsung μην σου φαίνεται τίποτα παράξενο!! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ίσως πάει τελικά κατευθείαν στην 6 για δείτε. .... ;) http://techblog.gr/software/cyanogen-13-7-smartphones-and-tablets-marshmallow-8721/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ίσως πάει τελικά κατευθείαν στην 6 για δείτε. .... ;) http://techblog.gr/software/cyanogen-13-7-smartphones-and-tablets-marshmallow-8721/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Ίσως πάει τελικά κατευθείαν στην 6 για δείτε. .... ;) http://techblog.gr/software/cyanogen-13-7-smartphones-and-tablets-marshmallow-8721/ Aπο που προκυπτει οτι μπορει να παει στην 6? Επειδη εβγαλε η Cyanogen? Eπισης δεν υπαρχει μονο το 8αρι, υπαρχει και το 10αρι με τον Exynos που εχουμε παρει καποιοι... Εγω λεω απλα οτι οι ανθρωποι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Ουτε βιδα Samsung ξανα. Ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα. Edited November 25, 2015 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Aπο που προκυπτει οτι μπορει να παει στην 6? Επειδη εβγαλε η Cyanogen? Eπισης δεν υπαρχει μονο το 8αρι, υπαρχει και το 10αρι με τον Exynos που εχουμε παρει καποιοι... Εγω λεω απλα οτι οι ανθρωποι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Ουτε βιδα Samsung ξανα. Ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα. Μια απο τα ιδια και εγω....ειναι τραγικη η Samsung στην περίπτωσή της αναβάθμισης της 4.4.2 σε τουλάχιστον 5.0 που θα έπρεπε να την βγαλουν, μόνο και μονο, για να διορθωθούν τα λαθη τους. Σταματησα επιπλέον να ασχολούμαι με αυτους τους αθλιους και δεν βλέπω ουτε τα διαφημιστικά τους επιπλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Με τόσο καιρό που έχει περάσει, με ένα tablet που μόνο φτηνό δεν ήταν και χαμηλής κατηγορίας δε το λες, όπως και με φτηνές δικαιολογίες που δίνουν τόσο καιρό για να δώσουν μια αναβάθμηση πέραν της 4.4.2 είναι το λιγότερο γελοίοι και αναξιόπιστοι! Επειχηρήματα τύπου δεν θα πάρετε την 5.0 ετοιμάζουμε την 5.0.2, δεν μας έκαστε αυτή σας ετοιμάζουμε την 5.1.1 κατευθείαν και τώρα τα ίδια (που δε πιστεύω πως ισχύει) για την 6.0 λες πολύ απλά το γνωστό "αντε γεια!" Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες με πετάει εκτός από το wifi του σπιτιού μου (8.4 tab pro). Αυτό συμβαίνει κάθε 10 δευτερόλεπτα περίπου. Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες με πετάει εκτός από το wifi του σπιτιού μου (8.4 tab pro). Αυτό συμβαίνει κάθε 10 δευτερόλεπτα περίπου. Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω; Δες στις Συνδέσεις πατώντας τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά αν έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή "πάντα" εκεί που λέει "Διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wi-Fi". Κι επίσης να έχεις off τον χρονοδιακόπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είναι αυτό που λέμε άντε πάλι. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) http://www.sammobile.com/2015/11/25/samsung-uk-no-android-lollipop-update-for-the-galaxy-tab-pro-8-4/ Ορίστε και απο άλλο επίσημο σαιτ. Τώρα σίγουρα ξέρουμε. Και όπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν:"ουτε βιδα απο Samsung":@ Edited November 26, 2015 by Alexandros2666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ούτε ενα update δηλαδή;;; απαραδέκτοι. μου αναβάθμισαν τα κουτσουρεμενα Tab 4 που κυκλοφόρησαν κανα 3μηνο μετά το Tab pro, και τις 'ναυαρχίδες' Tab pro τις αφησε στο Κιτ κατ.. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ ελπίζω ότι δεν θα πάρουμε Lollipop γιατί θα πάμε απευθείας σε Marshmallow. Eκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά. Διαφορετικά, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω...ούτε βίδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts