manosn2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν ξέρω αν θυμάσε κάτι δημοσκοπήσεις 'καλύτερος Πρωθυπουργός Σημίτης, πρώτο κόμα η Νεα Δημοκρατία"... Μου κάνει εντύπωση από τον Νοέμβριο και δεν έχει γίνει μεταβιβαση? Και γω στις τρείς εβδομάδες βιάστηκα να τους πάρω τηλέφωνο? Εσενα εχει γινει μεταβιβαση; Εγω το πηρα 08/01 απο Βικτωρια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εσενα εχει γινει μεταβιβαση; Εγω το πηρα 08/01 απο Βικτωρια. Το έγραψα παραπάνω ότι το πήρα πρίν δύο εβδομάδες (Oμόνοια, Casio) και σήμερα τους έκανα τηλέφωνο και μου είπαν στην αρχή σε δύο εβδομάδες γίνονται συνήθως οι μεταβιβάσεις, αλλα ενδεχεται να περιμένουν οι κοπέλες του προμόσιον να τελειώσουν όλα τα πακέτα που έχουν, και μετά να ξεκινήσουν οι μεταβιβάσεις. Μάλιστα μου είπε ότι θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά (ναι καλά!) όταν γίνει η μεταβίβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το έγραψα παραπάνω ότι το πήρα πρίν δύο εβδομάδες (Oμόνοια, Casio) και σήμερα τους έκανα τηλέφωνο και μου είπαν στην αρχή σε δύο εβδομάδες γίνονται συνήθως οι μεταβιβάσεις, αλλα ενδεχεται να περιμένουν οι κοπέλες του προμόσιον να τελειώσουν όλα τα πακέτα που έχουν, και μετά να ξεκινήσουν οι μεταβιβάσεις. Μάλιστα μου είπε ότι θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά (ναι καλά!) όταν γίνει η μεταβίβαση. καλά αυτό το τελευταίο με την ενημέρωση σαν ανέκδοτο ακούγεται!! για σοβαρά θέματα δεν τηλεφωνούν, με μια απλή μεταβίβαση θα ασχοληθούν; πάντως έχω ενημερώσει κ σε άλλο θέμα.. εγώ 9/01 πήρα τον αριθμό από θεσσαλονίκη όμως (καμάρα) κ η μεταβίβαση έχει γίνει κανονικά στο όνομά μου.. πριν καμιά βδομάδα ρώτησα σε ένα κατάστημα! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το έγραψα παραπάνω ότι το πήρα πρίν δύο εβδομάδες (Oμόνοια, Casio) και σήμερα τους έκανα τηλέφωνο και μου είπαν στην αρχή σε δύο εβδομάδες γίνονται συνήθως οι μεταβιβάσεις, αλλα ενδεχεται να περιμένουν οι κοπέλες του προμόσιον να τελειώσουν όλα τα πακέτα που έχουν, και μετά να ξεκινήσουν οι μεταβιβάσεις. Μάλιστα μου είπε ότι θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά (ναι καλά!) όταν γίνει η μεταβίβαση. Εγω πηρα τηλεφωνο τωρα το απογευμα και μου ειπε οτι θελει συνηθως εναν μηνα. Σου ειπε τιποτα αλλο εσενα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σημερα που πηγα να κανω ανανεωση χρονου σε καταστημα ολα τα νουμερα εχουν μεταβιβαστει κανονικα 3 στο δικο μου κ 3 στης γυναικας μου χωρις κανενα προβλημα αγορα 5/1 απο καμαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 μα ειναι δυνατον να ρωτατε εμπειροι χρηστες ,εαν ειναι για παντα? φυσικα και δεν θα ειναι.ειναι ενα προμοσιον για να φερουν κοσμο και μετα θα θα το σταματησουν για τους μη φοιτητες με καποιο τροπο.μπορει να ζητησουν ταυτοποιηση ξανα με το πασο π.χ αυτο που τους νοιαζει ειναι να τσιμπησει ο κοσμος με το νεο νουμερο και να εγκλωβιστει.το εργο το ειδαμε με το γουατσαπι οταν μοιραζε 1600' ομιλιας και τωρα επεσε στα 600' με δυσκολια. Γνωρίζεις κάποιον υπεύθυνο που ξέρει την πολιτική της Wind και σου το είπε ή περιγράφεις τι θα ήθελες να κάνει η Wind; Από όσα γνωρίζω και έχω μιλήσει αφενός με τα παιδιά που το δίνουν (Ομόνοια) αφετέρου με την εταιρεία που είχε αναλάβει την προώθηση, η προσφορά αυτή δεν έχει σχέση με τις υποθέσεις που κάνεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 η ιστορία πάντως έχει δείξει ότι η wind κρατάει τις προσφορές τις για πάντα ακόμα κι αν δεν ισχύουν πια για νέες συνδέσεις.. πόσοι εδώ μέσα έχουν ακόμα το πρόγραμμα f2g2 ή τα 300 λεπτά προς όλους με ανανέωση 10€.. αυτά είναι προγράμματα που έχουν λήξει κι όμως τα έχουμε ακόμα.. άρα μου φαίνεται πολύ πιθανό και τα φοιτητικά να μείνουν για πάντα.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Επιβεβαιώνω αυτό που λες, με βάση το συμβόλαιο που είχα μέχρι πριν 1 μήνα και το κουβαλούσα πάνω από 15+ χρόνια. Ενώ είχε καταργηθεί από πολλά χρόνια, συνέχιζε να μου το προσφέρει κανονικά, κάθε χρόνο που το ανανέωνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Επιβεβαιώνω αυτό που λες, με βάση το συμβόλαιο που είχα μέχρι πριν 1 μήνα και το κουβαλούσα πάνω από 15+ χρόνια. Ενώ είχε καταργηθεί από πολλά χρόνια, συνέχιζε να μου το προσφέρει κανονικά, κάθε χρόνο που το ανανέωνα. Σε αντίθεση με την κοσμοτέ που μου κατάργησαν καρτοσυμβόλαιο μονομερώς, ενώ ήταν αορίστου χρόνου. Και μου έδωσαν διέξοδο να φύγω αν δεν μου αρέσει. Αυτοί χάσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σε αντίθεση με την κοσμοτέ που μου κατάργησαν καρτοσυμβόλαιο μονομερώς, ενώ ήταν αορίστου χρόνου. Και μου έδωσαν διέξοδο να φύγω αν δεν μου αρέσει. Αυτοί χάσανε. εμένα υπάλληλος της κοσμοτε μου είπε ότι μπορώ να τους κάνω μήνυση επειδή μου άλλαξαν το πρόγραμμα του καρτοσυμβολαίου χωρίς να με ενημερώσουν.. δεν ασχολήθηκα όμως.. απλά μόλις έληξε τους άφησα.. κ μετά λέμε για την wind! μπορεί να είναι λίγο στον κόσμο της σαν εταιρία αλλά τουλάχιστον δεν κάνει τέτοια πράγματα Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) εμένα υπάλληλος της κοσμοτε μου είπε ότι μπορώ να τους κάνω μήνυση επειδή μου άλλαξαν το πρόγραμμα του καρτοσυμβολαίου χωρίς να με ενημερώσουν.. δεν ασχολήθηκα όμως.. απλά μόλις έληξε τους άφησα.. κ μετά λέμε για την wind! μπορεί να είναι λίγο στον κόσμο της σαν εταιρία αλλά τουλάχιστον δεν κάνει τέτοια πράγματα Κάθε εταιρεία στοχεύει σε διαφορετικούς πελάτες. Είναι συνήθης η τακτική. Όπως ποτέ δεν θα βγουν φτηνά αιφον, έτσι και η κοσμοτέ θα δίνει τα ακριβότερα πακέτα και "προχωρημένη" τεχνολογία. Edited February 5, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 η ιστορία πάντως έχει δείξει ότι η wind κρατάει τις προσφορές τις για πάντα ακόμα κι αν δεν ισχύουν πια για νέες συνδέσεις.. πόσοι εδώ μέσα έχουν ακόμα το πρόγραμμα f2g2 ή τα 300 λεπτά προς όλους με ανανέωση 10€.. αυτά είναι προγράμματα που έχουν λήξει κι όμως τα έχουμε ακόμα.. άρα μου φαίνεται πολύ πιθανό και τα φοιτητικά να μείνουν για πάντα.. Η πρόσφατη ιστορία.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts