panosntok Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τελικά το φοιτητικό είναι ισόβια κατάσταση ή έχει ημερομηνία λήξεως για αυτον που θα το αποκτήσει? Είναι για πάντα με την λογικη της wind. Πολλά στην wind ήταν για πάντα και τώρα δεν υπάρχουν π.χ. το non stop που μιλούσαμε 24 ωρες το 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1962 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Η προσφορά έχει πράγματι πολύ καλά στοιχεία! Να δούμε όμως και ποιοί και πόσοι θα το πάρουν! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 μα ειναι δυνατον να ρωτατε εμπειροι χρηστες ,εαν ειναι για παντα? φυσικα και δεν θα ειναι.ειναι ενα προμοσιον για να φερουν κοσμο και μετα θα θα το σταματησουν για τους μη φοιτητες με καποιο τροπο.μπορει να ζητησουν ταυτοποιηση ξανα με το πασο π.χ αυτο που τους νοιαζει ειναι να τσιμπησει ο κοσμος με το νεο νουμερο και να εγκλωβιστει.το εργο το ειδαμε με το γουατσαπι οταν μοιραζε 1600' ομιλιας και τωρα επεσε στα 600' με δυσκολια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καμμία ενημέρωση για το αν θα είναι σήμερα τα κορίτσια στην Ομόνοια από 17.00 μέχρι 19.00? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Μα με 10 € έχω τα ίδια. Γιατί να το πάρω? Αν δουνε πάντως ότι οι χρήστες πληρώνουν 2πακετα τον μήνα, θα βγει στην τηλεόραση. Τότε να δεις πανικό. Τι πακέτο έχεις; Γιατί εγώ ως μη φοιτητής μόνο αυτό μπόρεσα να βρω νόμιμα στο όνομά μου από το public τις γιορτές που το έδιναν σε όλους. μα ειναι δυνατον να ρωτατε εμπειροι χρηστες ,εαν ειναι για παντα? φυσικα και δεν θα ειναι.ειναι ενα προμοσιον για να φερουν κοσμο και μετα θα θα το σταματησουν για τους μη φοιτητες με καποιο τροπο.μπορει να ζητησουν ταυτοποιηση ξανα με το πασο π.χ αυτο που τους νοιαζει ειναι να τσιμπησει ο κοσμος με το νεο νουμερο και να εγκλωβιστει.το εργο το ειδαμε με το γουατσαπι οταν μοιραζε 1600' ομιλιας και τωρα επεσε στα 600' με δυσκολια. Ας κάνουν ότι νομίζουν. Εγώ είχα cosmote χρόνια. Έκανα απόπειρες να βρω κάτι με λογικές χρεώσεις και δεν με βόλεψε κανένα πακέτο. Βρήκα αυτό. Σε συνδυασμό με το ότι έχω 2 δίκαρτα τηλέφωνα έτσι και αλλάξουν πολιτική θα χρησιμοποιήσω όποιο άλλο πακέτο βρω και θα το αφήσω μόνο για να μου τηλεφωνούν, όπως κάνω τώρα με την cosmote. Σε απλά ελληνικά θα πάψουν να βλέπουν τα λεφτά μου. Μέχρι στιγμής η wind έχει πάρει από εμένα 50 Ευρώ για διάφορα πακέτα, που δεν έχω αναλώσει πλήρως. Ε δε θα τα ξαναπάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Τι πακέτο έχεις; Γιατί εγώ ως μη φοιτητής μόνο αυτό μπόρεσα να βρω νόμιμα στο όνομά μου από το public τις γιορτές που το έδιναν σε όλους. Εχω το free talker με 300' προς όλους στην ενεργοποίηση 10€. +120' wind. Αγοράζοντας ένα πακέτο, Μαζί με τα 2€υρα και τα login καλύπτομαι άνετα. Τώρα το φοιτητικό είναι καλύτερο και το έχω. Το free talker μάλλον θα αχρηστευθει. Και τώρα το δίνουν σε όλους. Δόθηκε παράταση κι άλλη για τα φοιτητικά. Πάει για γενίκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εχω το free talker με 300' προς όλους στην ενεργοποίηση 10€. +120' wind. Αγοράζοντας ένα πακέτο, Μαζί με τα 2€υρα και τα login καλύπτομαι άνετα. Τώρα το φοιτητικό είναι καλύτερο και το έχω. Το free talker μάλλον θα αχρηστευθει. Και τώρα το δίνουν σε όλους. Δόθηκε παράταση κι άλλη για τα φοιτητικά. Πάει για γενίκευση. Τι εννοεις παει για γενικευση; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Τι εννοεις παει για γενικευση; Πάει καλά και μάλλον θα το κάνουν για όλους. Edited February 3, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση off topic σχολιασμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Πάει καλά και μάλλον θα το κάνουν για όλους. Παει για γενικευση το 5ευρω 1000λεπτα? Edited February 4, 2014 by impreza_sti Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 μακαρι για να κρατησουμε και το νουμερο εμεις που θα θελαμε την προσφορα αλλα με το ιδιο νουμερο και χωρις δικαρτο.και μετα λογικα θα τρεξουν και οι αλλες εταιρειες να πατσισουν την προσφορα και θα εχουμε ξανα πολλες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν ειναι δυνατον καμια εταιρεια να δωσει πακετο για ολους 5€ 1000'+1Giga net. Ειναι αδυνατον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν ειναι δυνατον καμια εταιρεια να δωσει πακετο για ολους 5€ 1000'+1Giga net. Ειναι αδυνατον. Γιατί όχι; Εγω μέχρι τώρα ειχα το f2g με 10€ κάρτα έπαιρνα δώρο 300΄ και μου έμεινε το 10ρικο. Τον επόμενο μήνα αγόραζα 200΄με 5€ και τον μεθεπόμενο άλλα 200΄με 5€, δηλαδή 10€ σε 3 μήνες. Τώρα με το φοιτητικό θέλω 15€ σε 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 μακαρι για να κρατησουμε και το νουμερο εμεις που θα θελαμε την προσφορα αλλα με το ιδιο νουμερο και χωρις δικαρτο.και μετα λογικα θα τρεξουν και οι αλλες εταιρειες να πατσισουν την προσφορα και θα εχουμε ξανα πολλες επιλογες. κανείς απ οτι φανταζομαι δεν θα κανει ρελανς στη γουιντ. οι πελάτες της είναι φτωχοί και έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αργά η γρήγορα όλοι οι φτωχοί θα πάνε στην γουίντ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 κανείς απ οτι φανταζομαι δεν θα κανει ρελανς στη γουιντ. οι πελάτες της είναι φτωχοί και έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αργά η γρήγορα όλοι οι φτωχοί θα πάνε στην γουίντ.:) Δεν τα εννοείς αυτά περί φτώχειας ετσι; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Απογευματινή ενημέρωση από το μέτωπο της CASIO στην Ομόνοια..... Τους ήρθε μήνυμα σήμερα, λέει, ότι τελείωσε η προσφορά με τα φοιτητικά και δεν θα δώσουν άλλα.... Μένει να επιβεβαιωθεί..... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Μια πληροφορια για τις μεταβιβασεις, μετα απο επισημη πληροφορηση, θελει τουλαχιστον ενα μηνα για να γινει η μεταβιβαση, οποτε να ξερετε. Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση, εχω ηδη παρει 2φοιτητικα, ενα για εμενα και ενα για εναν καλο μου φιλο επαρχια, να παω να χτυπησω αυριο αλλο ενα η θα με κοψουν στο τελος οταν ερθουν στο ονομα μου, ξερει κανεις να πει με σιγουρια? Edited February 4, 2014 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τωρα μίλησα και φοιτητικά τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μια πληροφορια για τις μεταβιβασεις, μετα απο επισημη πληροφορηση, θελει τουλαχιστον ενα μηνα για να γινει η μεταβιβαση, οποτε να ξερετε. Ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση, εχω ηδη παρει 2φοιτητικα, ενα για εμενα και ενα για εναν καλο μου φιλο επαρχια, να παω να χτυπησω αυριο αλλο ενα η θα με κοψουν στο τελος οταν ερθουν στο ονομα μου, ξερει κανεις να πει με σιγουρια? Εγώ έχω στείλει επίσημο ερώτημα μέσω email, αν μου απαντήσουν ποτέ θα ενημερώσω. Με μιά κοπέλα που μίλησα το πρωί στο cc μου είπε ότι συνήθως η μεταβίβαση γίνεται σε δύο εβδομάδες, αλλά περιμένουν πρώτα να δωθούν όλα τα πακέτα από τις κοπέλες και μετά να αρχίσει η μεταβίβαση. Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα μας ζητήσουν πάσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τωρα μίλησα και φοιτητικά τέλος Παυλιτακι ξερεις να πεις σαυτο που ρωταω? Εγώ έχω στείλει επίσημο ερώτημα μέσω email, αν μου απαντήσουν ποτέ θα ενημερώσω. Με μιά κοπέλα που μίλησα το πρωί στο cc μου είπε ότι συνήθως η μεταβίβαση γίνεται σε δύο εβδομάδες, αλλά περιμένουν πρώτα να δωθούν όλα τα πακέτα από τις κοπέλες και μετά να αρχίσει η μεταβίβαση. Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα μας ζητήσουν πάσο! Αν ειναι ετσι την κατσαμε την βαρκα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παυλιτακι ξερεις να πεις σαυτο που ρωταω? Αν ειναι ετσι την κατσαμε την βαρκα!!! Υπερβολές, καταρχήν τίποτε δν χάθηκε ακόμη, θα κάνουμε μαζικές αγωγές, θα απευθυνθούμε στο Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο ανώτατο δικαστήριο της Χάγης... Πέρα από την πλάκα και εγώ περιμένω να δώ τι θα γίνει για να το κάνω το βασικό μου νούμερο αλλιώς πίσω στο F2G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Υπερβολές, καταρχήν τίποτε δν χάθηκε ακόμη, θα κάνουμε μαζικές αγωγές, θα απευθυνθούμε στο Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο ανώτατο δικαστήριο της Χάγης... Πέρα από την πλάκα και εγώ περιμένω να δώ τι θα γίνει για να το κάνω το βασικό μου νούμερο αλλιώς πίσω στο F2G2. O μονος λογος που και εγω δεν εχω δωσει το φοιτητικο περα απο 2-3 πολυ γνωστα μου ατομα ειναι αυτος, να γινει μεταβιβασει, να σιγουρευτουμε οτι θα μπορουμε να εχουμε ακομη το φοιτητικο και μετα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 . Με μιά κοπέλα που μίλησα το πρωί στο cc μου είπε ότι συνήθως η μεταβίβαση γίνεται σε δύο εβδομάδες, Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα μας ζητήσουν πάσο! Εγω που το πήρα τέλος Νοέμβρη δεν έχει γίνει ακόμη μεταβίβαση. Οχι ότι με καίει και ιδιαίτερα να γίνει σύντομα. Θα ζητήσουν πάσο; Ε και; Στον κουβά θα πάει όπως τόσες και τόσες κάρτες. όσο κράτησε καλό ήταν, μόνο κάτι κολλημένοι και ανημέρωτοι παραμένουν στο σημείο που ξεκίνησαν την κινητή τηλεφωνία. Διαβάζω σε άλλο θέμα ότι οι μισοί πιστεύουν ότι το f2g είναι η καλύτερη καρτοκινητή και σε άλλο διαβάζω ότι το 99% των επαφών τους είναι wu, θα μας τρελάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εγω που το πήρα τέλος Νοέμβρη δεν έχει γίνει ακόμη μεταβίβαση. Οχι ότι με καίει και ιδιαίτερα να γίνει σύντομα. Θα ζητήσουν πάσο; Ε και; Στον κουβά θα πάει όπως τόσες και τόσες κάρτες. όσο κράτησε καλό ήταν, μόνο κάτι κολλημένοι και ανημέρωτοι παραμένουν στο σημείο που ξεκίνησαν την κινητή τηλεφωνία. Διαβάζω σε άλλο θέμα ότι οι μισοί πιστεύουν ότι το f2g είναι η καλύτερη καρτοκινητή και σε άλλο διαβάζω ότι το 99% των επαφών τους είναι wu, θα μας τρελάνουν; χαχαχα καλα τα λες, ετσι και αλλιως το βασικο μας νουμερο ειναι αλλο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ε ναι ετσι ειναι γιατι αγορασαν ολοι τοτε γουατσαπι γιατι ειχε 1000+' λεπτα ομιλιας για κατι καιρους, οπως τωρα ο φριτουγκοου και ειναι λογικο να εχει μεινει το βασικο νουμερο εκει.τωρα αν μεινει το φοιτητικο μπορει να γινει μεταφορα του μεριδιου σε γουιντ αν και δυσκολο γιατι προλαβε η κοσμοτε που ηταν πρωτη και δεν γινεται να παει ενας μονο απο την παρεα.γιατι καλα ειναι να καλεις προς ολους δωρεαν αλλα να σε καλουνε δεν γινεται αμα δεν ερθει και ο αλλος.και ειναι δυσκολο να φυγει καποιος μονος του.για τους νεους εννοω,οι μεγαλυτεροι δεν τους νοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εγω που το πήρα τέλος Νοέμβρη δεν έχει γίνει ακόμη μεταβίβαση. Οχι ότι με καίει και ιδιαίτερα να γίνει σύντομα. Θα ζητήσουν πάσο; Ε και; Στον κουβά θα πάει όπως τόσες και τόσες κάρτες. όσο κράτησε καλό ήταν, μόνο κάτι κολλημένοι και ανημέρωτοι παραμένουν στο σημείο που ξεκίνησαν την κινητή τηλεφωνία. Διαβάζω σε άλλο θέμα ότι οι μισοί πιστεύουν ότι το f2g είναι η καλύτερη καρτοκινητή και σε άλλο διαβάζω ότι το 99% των επαφών τους είναι wu, θα μας τρελάνουν; Δεν ξέρω αν θυμάσε κάτι δημοσκοπήσεις 'καλύτερος Πρωθυπουργός Σημίτης, πρώτο κόμα η Νεα Δημοκρατία"... Μου κάνει εντύπωση από τον Νοέμβριο και δεν έχει γίνει μεταβιβαση? Και γω στις τρείς εβδομάδες βιάστηκα να τους πάρω τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts