Jump to content

{σπλιτ} φοιτητικα

vaskor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα πηρα και εγω απο Ομονοια, τι να λεμε τωρα συμφερον πακετακι εψαχνα για μια δευτερη καρτα και ηταν το μονο πιο συμφερον απο τον συνδιασμο Q που εχω. Ευχαριστω για την υπενθυμηση οτι υπαρχουν ακομα τα πακετα.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

• Απαντήσεις 86
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο πλ βικτωριας για φιλους για επαρχια πηρα 11 !!!! Και μου ειπε η κοπελα οτι για κανα μηνα απ οτι τους ειπαν θα εχουν μετα ισως να μην εχουν !!! Και εγω αν θελει κανας φιλος απο επαρχια μπορω να εξυπηρετησω καθοσον εχω το κινητο μιας κοπελας και της λεω ποσες θελω και την αλλη μερα μου τις εχει !!!:D:D

φιλαρακι μπορεις να μου βρεις μια η δυο τετοιες καρτες ?ποσο κοστιζουν? αν ειναι πες να σου δωσω τα στοιχεια μου , αν μπορεις φιλαρακι με σωζεις!!!

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

παιδια ισχυει ακομα το φοιτιτικο σε μη φοιτητες? αν ειναι να παω να ψαξω ομονοια η οπου αλλου δινουν αυτη τη βδομαδα αν ξερει καποιος που πηρε αυτες τις μερες ας μου πει...δεν ειμαι φοιτητης ετσι :lol:

ευχαριστω προκαταβολικα

παιδια ισχυει ακομα το φοιτιτικο σε μη φοιτητες? αν ειναι να παω να ψαξω ομονοια η οπου αλλου δινουν αυτη τη βδομαδα αν ξερει καποιος που πηρε αυτες τις μερες ας μου πει...δεν ειμαι φοιτητης ετσι :lol:

ευχαριστω προκαταβολικα

Να πας Ομόνοια στα σκαλιά του μετρό ή casio. Εγώ εκεί την βρήκα την κοπέλα.

Να πας Ομόνοια στα σκαλιά του μετρό ή casio. Εγώ εκεί την βρήκα την κοπέλα.

ευχαριστω!! εγω βρηκα σημερα στο μετρο εξω απο το casio και στην αλλη εισοδο εξω απο το γρηγορης...τωρα πρεπει να γινει αλαγη σε micro sim ελπιζω να μη μου ζητησουν πασο σε καταστημα wind,το εχει κανει καποιος αλλος?

ευχαριστω!! εγω βρηκα σημερα στο μετρο εξω απο το casio και στην αλλη εισοδο εξω απο το γρηγορης...τωρα πρεπει να γινει αλαγη σε micro sim ελπιζω να μη μου ζητησουν πασο σε καταστημα wind,το εχει κανει καποιος αλλος?

Σου κάνει το κατάστημα με 5 ευρώ αλλά εγώ την έκοψα στις εγκοπές που έχει και όλα οκ.

Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει γινει μεταβιβαση απο το φοιτητικο στα στοιχεια του?

πρεπει καποιος να πάει σε καταστημα να ρωτήσει και αν θα του πούνε για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Γιατί στεναχωριέσαι?????:)

Να ρωτήσω, δηλαδή σου δίνουν πακέτο και χωρίς πάσο ενεργοποιείται η προσφορά;

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

πρεπει καποιος να πάει σε καταστημα να ρωτήσει και αν θα του πούνε για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Γιατί στεναχωριέσαι?????:)

Απλα αν ερθει βρε στο ονομα μας θα σιγουρευτουμε και θα δωσουμε παντου τον αριθμο μας!!!

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Απλα αν ερθει βρε στο ονομα μας θα σιγουρευτουμε και θα δωσουμε παντου τον αριθμο μας!!!

Δώστον παντού.....δεν θα στον πάρει κανένας....στο υπόσχομαι:lol:

Edited by pavlitakis1

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιο σημείο που μπορούμε να πάρουμε και εμείς που δεν είμαστε φοιτητές :p?

Δεν εχουν σταματησει κανενα πακετο εως τωρα.

Μια σκεψη ειναι οτι ισως ζητήσουν πάσο μετά απο κανένα χρόνο και μας το κόψουν. Το θεωρώ απίθανο, αλλα.......

Γι αυτό κρατάω τους παλιούς αριθμούς με τα δωράκια 10€/300'.

Θέλω να πιστεύω ότι αφού η πολιτική τους ήταν να το δώσουν σε όλους, έστω και βάζοντας ένα όριο ηλικίας (άκουσα με τα αυτιά μου τα 42), δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το θέμα του αν έχει την ιδιότητα, όντως, ο νέος (μετά τον promoter) κάτοχος του πακέτου.

Θέλω να πιστεύω ότι αφού η πολιτική τους ήταν να το δώσουν σε όλους, έστω και βάζοντας ένα όριο ηλικίας (άκουσα με τα αυτιά μου τα 42), δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το θέμα του αν έχει την ιδιότητα, όντως, ο νέος (μετά τον promoter) κάτοχος του πακέτου.

Αρα οι μεγαλυτερης ηλικιας τη βαψαμε σε κανα δυο χρονακια. Γιατι αυτο το 42 δεν εχει τηρηθει στην πραξη. :lol:

Απο οτι εχω καταλαβει οι καρτες αυτες εχουν βγει στο ονομα καποιου ειναι ενεργοποιημενες και απλα με την ταυτοτητα γινεται μεταβιβαση του νουμερου. Καπως εχουν εξασφαλισει οτι θα δουλευει και για τον νεο ιδιοκτητη. παντως δεν πιστευω να διαρκει το προγραμμα για παντα, πιστευω σε εναν χρονο θα βγει μια ωραια ανακοινωσουλα και θα κοπει... Παντως σημερα μια αλλη κοπελια δεν εκανε την μοντα μετα 6 ευρω αλλα ηθελε καρτα των 10 απο το περιπτερο. Ηθελα να παρω μια καρτα και να ενεργοποιησω το πακετο τον αλλο μηνα αφου τωρα εχω δυο πακετα ενεργα (ενα Q) αλλα δεν γινεται...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Αρα οι μεγαλυτερης ηλικιας τη βαψαμε σε κανα δυο χρονακια. Γιατι αυτο το 42 δεν εχει τηρηθει στην πραξη. :lol:

εγω ειμαι 55 και το εχω απο περισυ

Δεν υπάρχει μοντα φίλε με 6€. Την κάρτα από το περίπτερο την αγοράζουν για να μην περιμένουν να πιάσουν γραμμή στο μαγαζί, ώστε να βάλουν το 10€υρο.

Μην αγχώνεστε.... Αν καταφέρουν να τους δίνει κάποιος φτωχός 5€ το μήνα, συνεχώς, είναι ευτυχισμένοι.

Το login θα μειώσουν πολύ απ ότι υποψιάζομαι και θα δώσουν διέξοδο σε παρόμοια πακέτα.

Όταν τώρα οι άλλοι βγάλουν παρόμοια πακέτα, να δούμε τι θα κάνουμε.

Αν βγάλει η βοντα πακέτα ευέλικτα όπως 500'&2gb, η 1500' και 500ΜΒ κλπ.

Να έχουμε πάλι τρεχάματα και αλλαγές αριθμών.:lol:

Εμένα πάντως που το πήρα απο Αττικη μου έβαλε 6ευρω από μαγαζί λογικά γιατί πήρε τηλέφωνο κάποιον.

Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά, ίσως δεν κατάλαβες το σχόλιο, αλλά αυτό που έγραψα είναι ότι, έστω και αν όρισαν ένα τυπικό ηλικιακό όριο, η όλη πολιτική της εταιρείας φαίνεται ότι είναι να δοθεί το πακέτο σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό, για κάποιους λόγους που δεν μάς ενδιαφέρουν στην παρούσα, και, συνεπώς, δεν θα ληφθούν μέτρα περιορισμού της χρήσης αυτού του πακέτου, κατά την ταπεινή μου άποψη.

ΥΓ

Ίσως περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε περιορισμό σ' αυτό το πακέτο και, προσωπικά, πιστεύω ότι ανταγωνισμός βοηθάει στην κατεύθυνση να αναγγελθεί κάποια καλλίτερη προσφορά που θα επισκιάσει αυτή που τώρα ψηφίζεται από ΟΛΟΥΣ ως η καλλίτερη.

Edited by makap

H γνωμη μου για το συγκεκριμενο πακετο ειναι 9 γραμματα... τρεχοντας!

Η μοντα που ελεγα ειναι το τηλεφωνημα, δινεις 6 ευρω περνει τηλεφωνο καταστημα και σου τα βαζει και ετσι εχεις υπολοιπο για ενεργοποιησει το πακετο, δεν χρειαζεται να δωσεις 10 εξ αρχης...

H γνωμη μου για το συγκεκριμενο πακετο ειναι 9 γραμματα... τρεχοντας!

Η μοντα που ελεγα ειναι το τηλεφωνημα, δινεις 6 ευρω περνει τηλεφωνο καταστημα και σου τα βαζει και ετσι εχεις υπολοιπο για ενεργοποιησει το πακετο, δεν χρειαζεται να δωσεις 10 εξ αρχης...

Εγω πηρα 10 απο το περιπτερο και απλα μου την περασε την καρτα, το πακετο το ενεργοποιησα εγω μολις ηρθα σπιτι μου και μου εκανε εντυπωση γιατι διοτι μου εμεινε στην καρτα 4,01 που λογικα πρεπει να ηταν λιγοτερα λογο του φορου! Τα δεινουν αραγε ακομη αυτα τα πακετα?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σε εμένα, με αίτηση στο site, μου ζητήσανε να στείλω φωτοτυπία το πάσο για να ενεργοποιηθεί.

Από εκεί μόνο φοιτητές μπορούν να το ενεργοποιήσουν. Για να το πάρεις , πρέπει να ''πετύχεις'' στο δρόμο promotion της wind, που το δίνουν σε όλους, ανεξάρτητα με το αν είσαι φοιτητής.

Μεχρι ποτε θα συνεχισουν να το δινουν και σε μη φοιτητες

Ειμαι απο επαρχια και καιγομαι να παρω ενα

Μεχρι ποτε θα συνεχισουν να το δινουν και σε μη φοιτητες

Ειμαι απο επαρχια και καιγομαι να παρω ενα

Τελικά το φοιτητικό είναι ισόβια κατάσταση ή έχει ημερομηνία λήξεως για αυτον που θα το αποκτήσει?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!