Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι κάθε τρίμηνο κάνω εγώ μια για να φαίνεται "κίνηση" στο πακέτο. Έχει αναφερθεί εδώ ότι σε κάποιους το κόψανε γιατί δεν είχε γινει καμια ενεργοποίηση εδώ και ένα εξάμηνο . Οποτέ αυτό που είπα , το είπα σε σχέση με το τι κάνω εγώ πάντα...

Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση και ρώτησα.Όσοι έχουν το φοιτητικό πακέτο με τα 8,5 ευρώ, είτε είναι φοιτητές είτε επειδή το πήραν με το ειδικό sms,πρέπει να το ενεργοποιούν ανά 6μηνο αλλιώς κόβεται!Εγώ είχα λάβει την προσφορά το καλοκαίρι σε 2 νούμερα.Στο ένα το βάζω κάθε μήνα.Στο 2ο είχα να το ενεργοποιήσω από το καλοκαίρι και μου το κόψανε!Έκανα αίτημα από το chat να το ξαναβάλουν και περιμένω.....Πάντως ωραίο κολπάκι για να τσεπώνει 8,5 ευρώ κάθε 6 μήνες από νούμερα που δεν είναι τα βασικά σε χρήση!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση και ρώτησα.Όσοι έχουν το φοιτητικό πακέτο με τα 8,5 ευρώ, είτε είναι φοιτητές είτε επειδή το πήραν με το ειδικό sms,πρέπει να το ενεργοποιούν ανά 6μηνο αλλιώς κόβεται!Εγώ είχα λάβει την προσφορά το καλοκαίρι σε 2 νούμερα.Στο ένα το βάζω κάθε μήνα.Στο 2ο είχα να το ενεργοποιήσω από το καλοκαίρι και μου το κόψανε!Έκανα αίτημα από το chat να το ξαναβάλουν και περιμένω.....Πάντως ωραίο κολπάκι για να τσεπώνει 8,5 ευρώ κάθε 6 μήνες από νούμερα που δεν είναι τα βασικά σε χρήση!

αφού δεν το έχεις για βασικό .............. τι σε νοιάζει;Μηπως σου περισσευει και δεν το χρειάζεσαι πραγματικά;

αφού δεν το έχεις για βασικό .............. τι σε νοιάζει;Μηπως σου περισσευει και δεν το χρειάζεσαι πραγματικά;

Ναι οκ.Απλά το γράφω.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εγώ πάντως είχα να ενεργοποιήσω το φοιτητικό εδώ και σχεδόν δέκα μήνες από τον περασμένο Απρίλη γιατί δεν το είχα χρειαστεί και το ενεργοποίησα σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα.

• 2 weeks later...

Είχα ένα φοιτητικό ενεργοποιημένο σε άγνωστο κάτοχο, από promo. Δυστυχώς πέρασε καιρός που δεν ενεργοποίησα το γνωστό πακέτο και τώρα γιοκ. Τι θα μπορούσα να κάνω τώρα;

Αλλαγή σε Q φαντάζομαι ούτε καν... Ήταν εύκολο νούμερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guys and girls, χρησιμοποιώ φοιτητικό νούμερο Wind το οποίο όμως είναι στο όνομα φίλης καθώς έχω πάψει εδώ και καιρό να είμαι φοιτητής. Μπορώ να κάνω μεταφορά του αριθμού στο όνομά μου ή θα χαθεί η προσφορά του φοιτητικού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τα "φοιτητικά" έχουν αλλάξει σε "Ειδικές προσφορές" και μπορεί εύκολα να γίνει η μεταβίβαση σε ένα κατάστημα, φυσικά με την παρουσία και των δύο.

Τα "φοιτητικά" έχουν αλλάξει σε "Ειδικές προσφορές" και μπορεί εύκολα να γίνει η μεταβίβαση σε ένα κατάστημα, φυσικά με την παρουσία και των δύο.

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προχωρήσω σε μεταβίβαση! Ελπίζω να γίνει χωρίς προβλήματα!

Αυτό το ****ευρω άμα δεν βάλεις πακέτο για το ίντερνετ από ποτέ στο τρώει;ποια ώρα ξεκινά να το βάζω νωρίτερα;έλεός πάλι μου έφαγε ένα ευρώ κ προφανώς φταίω εγώ

Εχω την πληροφορία ότι σταμάτησαν τα πακέτα με τις ειδικές προσφορές , υπάρχει κανένα νεο?

Χρειάζομαι ένα πακέτο και τα κορίτσια στην Ομόνοια αδυνατούν.

Εχω την πληροφορία ότι σταμάτησαν τα πακέτα με τις ειδικές προσφορές , υπάρχει κανένα νεο?

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου είναι οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις. Προλαβαίνεις να γίνεις κανονικός φοιτητής.

Δε μπορείς να βρεις κάποιο γνωστό/συγγενή/φίλο σου που να είναι φοιτητής? Αυτός θα δικαιούται δύο πακέτα, οπότε μπορεί να παραγγείλει online άλλο ένα, να σου το δώσει και να πάτε σε ένα κατάστημα, να το μεταβιβάσετε στο όνομά σου.

• 2 weeks later...
υπαρχει το τηλεφωνο των κοριτσιων για να παρουμε την ειδικη προσφορα?

Χτες που πήγα Ομόνοια μου είπαν τα κορίτσια ότι δεν έχουν κάρτες με ειδική προσφορά.

• 2 weeks later...

ξεχασα να βαλω χρηματα για να ανανεωσω την διαρκεια που εληγε στις 15/3. Ειδα οτι γυρω στα 9Ε που ειχε υπολοιπο μηδενιστηκαν.

Τωρα τι γινεται ;

Χαθηκε οριστικα ο αριθμος ;

Αν ξαναβαλω χρηματα θα ξαναενεργοποιηθει σαν αριθμος και θα ισχυει και σαν φοιτητικο οπως πριν ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Τίποτα δεν χάθηκε εκτός από τα 9 ευρώ., Απλά κάνε μια ανανέωση και όλα θα είναι όπως πρίν.

Τίποτα δεν χάθηκε εκτός από τα 9 ευρώ., Απλά κάνε μια ανανέωση και όλα θα είναι όπως πρίν.

να ξαναβαλω δηλαδη χρηματα μεσω paypal πχ 10ε και οά θα ειναι οκ η πρεπει να παω σε καταστημα ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

εμενα σημερα που εστειλα 1000 μου το χουν κοψει....

τους καλεσα και μου ζητησαν πασο......

Είχες κάνει φορητότητα αριθμού με πάσο ή είχες αγοράσει νέο φοιτητικό αριθμό?

να ξαναβαλω δηλαδη χρηματα μεσω paypal πχ 10ε και οά θα ειναι οκ η πρεπει να παω σε καταστημα ;

Όπως θες εσύ.Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για να μην στο κόψουν.

Είχες κάνει φορητότητα αριθμού με πάσο ή είχες αγοράσει νέο φοιτητικό αριθμό?

Απο ομονοια το χα αγορασει. Φυσικα χωρις πασο....

Απο ομονοια το χα αγορασει. Φυσικα χωρις πασο....

Αυτές οι κάρτες έχουν μετονομαστεί σε "ειδικές προσφορές" και αντιμετωπίζονται από την Wind ως τέτοιες.

Όπως θες εσύ.Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για να μην στο κόψουν.

Δεν προλαβα ουτε κιχ να κανω.

Εβαλα 10€ μεσω pp και βλεπω διαθεσιμα 8,93€. Παω να δω τα πακετα μου κανει ανανεωση χωρις να πατησω τιποτα (νομιζω) και μου δειχνει διαθεσιμο 3,93€ και οτι εχω πλεον 300' προς ολους και 1024 ιντερνετ. Μετα μου ηρθε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε λογω της ανανεωσης 10+€ και οτι χρεωθηκε μονο την πρωτη φορα και τις αλλες για το 2016 θα ειναι δωρεαν. Δεν πολυκαταλαβα απο που μου ηρθε και βεβαια δεν προλαβα να στειλω μηνυμα για ενεργοποιηση του 1500+1500 ....

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτές οι κάρτες έχουν μετονομαστεί σε "ειδικές προσφορές" και αντιμετωπίζονται από την Wind ως τέτοιες.

Τι ακριβως εννοεις ;

Πως δηλαδη αντιμετωπιζονται ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ