MIKU Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Όχι κάθε τρίμηνο κάνω εγώ μια για να φαίνεται "κίνηση" στο πακέτο. Έχει αναφερθεί εδώ ότι σε κάποιους το κόψανε γιατί δεν είχε γινει καμια ενεργοποίηση εδώ και ένα εξάμηνο . Οποτέ αυτό που είπα , το είπα σε σχέση με το τι κάνω εγώ πάντα... Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση και ρώτησα.Όσοι έχουν το φοιτητικό πακέτο με τα 8,5 ευρώ, είτε είναι φοιτητές είτε επειδή το πήραν με το ειδικό sms,πρέπει να το ενεργοποιούν ανά 6μηνο αλλιώς κόβεται!Εγώ είχα λάβει την προσφορά το καλοκαίρι σε 2 νούμερα.Στο ένα το βάζω κάθε μήνα.Στο 2ο είχα να το ενεργοποιήσω από το καλοκαίρι και μου το κόψανε!Έκανα αίτημα από το chat να το ξαναβάλουν και περιμένω.....Πάντως ωραίο κολπάκι για να τσεπώνει 8,5 ευρώ κάθε 6 μήνες από νούμερα που δεν είναι τα βασικά σε χρήση! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση και ρώτησα.Όσοι έχουν το φοιτητικό πακέτο με τα 8,5 ευρώ, είτε είναι φοιτητές είτε επειδή το πήραν με το ειδικό sms,πρέπει να το ενεργοποιούν ανά 6μηνο αλλιώς κόβεται!Εγώ είχα λάβει την προσφορά το καλοκαίρι σε 2 νούμερα.Στο ένα το βάζω κάθε μήνα.Στο 2ο είχα να το ενεργοποιήσω από το καλοκαίρι και μου το κόψανε!Έκανα αίτημα από το chat να το ξαναβάλουν και περιμένω.....Πάντως ωραίο κολπάκι για να τσεπώνει 8,5 ευρώ κάθε 6 μήνες από νούμερα που δεν είναι τα βασικά σε χρήση! αφού δεν το έχεις για βασικό .............. τι σε νοιάζει;Μηπως σου περισσευει και δεν το χρειάζεσαι πραγματικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 αφού δεν το έχεις για βασικό .............. τι σε νοιάζει;Μηπως σου περισσευει και δεν το χρειάζεσαι πραγματικά; Ναι οκ.Απλά το γράφω. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ πήρα στην εξυπηρέτηση και ρώτησα.Όσοι έχουν το φοιτητικό πακέτο με τα 8,5 ευρώ, είτε είναι φοιτητές είτε επειδή το πήραν με το ειδικό sms,πρέπει να το ενεργοποιούν ανά 6μηνο αλλιώς κόβεται!Εγώ είχα λάβει την προσφορά το καλοκαίρι σε 2 νούμερα.Στο ένα το βάζω κάθε μήνα.Στο 2ο είχα να το ενεργοποιήσω από το καλοκαίρι και μου το κόψανε!Έκανα αίτημα από το chat να το ξαναβάλουν και περιμένω.....Πάντως ωραίο κολπάκι για να τσεπώνει 8,5 ευρώ κάθε 6 μήνες από νούμερα που δεν είναι τα βασικά σε χρήση! Εγώ πάντως είχα να ενεργοποιήσω το φοιτητικό εδώ και σχεδόν δέκα μήνες από τον περασμένο Απρίλη γιατί δεν το είχα χρειαστεί και το ενεργοποίησα σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Είχα ένα φοιτητικό ενεργοποιημένο σε άγνωστο κάτοχο, από promo. Δυστυχώς πέρασε καιρός που δεν ενεργοποίησα το γνωστό πακέτο και τώρα γιοκ. Τι θα μπορούσα να κάνω τώρα; Αλλαγή σε Q φαντάζομαι ούτε καν... Ήταν εύκολο νούμερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Τώρα μπορείς να πάρεις ένα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Guys and girls, χρησιμοποιώ φοιτητικό νούμερο Wind το οποίο όμως είναι στο όνομα φίλης καθώς έχω πάψει εδώ και καιρό να είμαι φοιτητής. Μπορώ να κάνω μεταφορά του αριθμού στο όνομά μου ή θα χαθεί η προσφορά του φοιτητικού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Τα "φοιτητικά" έχουν αλλάξει σε "Ειδικές προσφορές" και μπορεί εύκολα να γίνει η μεταβίβαση σε ένα κατάστημα, φυσικά με την παρουσία και των δύο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Τα "φοιτητικά" έχουν αλλάξει σε "Ειδικές προσφορές" και μπορεί εύκολα να γίνει η μεταβίβαση σε ένα κατάστημα, φυσικά με την παρουσία και των δύο. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προχωρήσω σε μεταβίβαση! Ελπίζω να γίνει χωρίς προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αυτό το ****ευρω άμα δεν βάλεις πακέτο για το ίντερνετ από ποτέ στο τρώει;ποια ώρα ξεκινά να το βάζω νωρίτερα;έλεός πάλι μου έφαγε ένα ευρώ κ προφανώς φταίω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εχω την πληροφορία ότι σταμάτησαν τα πακέτα με τις ειδικές προσφορές , υπάρχει κανένα νεο? Χρειάζομαι ένα πακέτο και τα κορίτσια στην Ομόνοια αδυνατούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εχω την πληροφορία ότι σταμάτησαν τα πακέτα με τις ειδικές προσφορές , υπάρχει κανένα νεο? Χρειάζομαι ένα πακέτο και τα κορίτσια στην Ομόνοια αδυνατούν. Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου είναι οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις. Προλαβαίνεις να γίνεις κανονικός φοιτητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εχω την πληροφορία ότι σταμάτησαν τα πακέτα με τις ειδικές προσφορές , υπάρχει κανένα νεο? Χρειάζομαι ένα πακέτο και τα κορίτσια στην Ομόνοια αδυνατούν. Δε μπορείς να βρεις κάποιο γνωστό/συγγενή/φίλο σου που να είναι φοιτητής? Αυτός θα δικαιούται δύο πακέτα, οπότε μπορεί να παραγγείλει online άλλο ένα, να σου το δώσει και να πάτε σε ένα κατάστημα, να το μεταβιβάσετε στο όνομά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 υπαρχει το τηλεφωνο των κοριτσιων για να παρουμε την ειδικη προσφορα? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Θεσσαλονικη μερια τιποτα? Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 υπαρχει το τηλεφωνο των κοριτσιων για να παρουμε την ειδικη προσφορα? Χτες που πήγα Ομόνοια μου είπαν τα κορίτσια ότι δεν έχουν κάρτες με ειδική προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 εμενα σημερα που εστειλα 1000 μου το χουν κοψει.... τους καλεσα και μου ζητησαν πασο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ξεχασα να βαλω χρηματα για να ανανεωσω την διαρκεια που εληγε στις 15/3. Ειδα οτι γυρω στα 9Ε που ειχε υπολοιπο μηδενιστηκαν. Τωρα τι γινεται ; Χαθηκε οριστικα ο αριθμος ; Αν ξαναβαλω χρηματα θα ξαναενεργοποιηθει σαν αριθμος και θα ισχυει και σαν φοιτητικο οπως πριν ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τίποτα δεν χάθηκε εκτός από τα 9 ευρώ., Απλά κάνε μια ανανέωση και όλα θα είναι όπως πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τίποτα δεν χάθηκε εκτός από τα 9 ευρώ., Απλά κάνε μια ανανέωση και όλα θα είναι όπως πρίν. να ξαναβαλω δηλαδη χρηματα μεσω paypal πχ 10ε και οά θα ειναι οκ η πρεπει να παω σε καταστημα ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 εμενα σημερα που εστειλα 1000 μου το χουν κοψει.... τους καλεσα και μου ζητησαν πασο...... Είχες κάνει φορητότητα αριθμού με πάσο ή είχες αγοράσει νέο φοιτητικό αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 να ξαναβαλω δηλαδη χρηματα μεσω paypal πχ 10ε και οά θα ειναι οκ η πρεπει να παω σε καταστημα ; Όπως θες εσύ.Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για να μην στο κόψουν. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Είχες κάνει φορητότητα αριθμού με πάσο ή είχες αγοράσει νέο φοιτητικό αριθμό? Απο ομονοια το χα αγορασει. Φυσικα χωρις πασο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Απο ομονοια το χα αγορασει. Φυσικα χωρις πασο.... Αυτές οι κάρτες έχουν μετονομαστεί σε "ειδικές προσφορές" και αντιμετωπίζονται από την Wind ως τέτοιες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Όπως θες εσύ.Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για να μην στο κόψουν. Δεν προλαβα ουτε κιχ να κανω. Εβαλα 10€ μεσω pp και βλεπω διαθεσιμα 8,93€. Παω να δω τα πακετα μου κανει ανανεωση χωρις να πατησω τιποτα (νομιζω) και μου δειχνει διαθεσιμο 3,93€ και οτι εχω πλεον 300' προς ολους και 1024 ιντερνετ. Μετα μου ηρθε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε λογω της ανανεωσης 10+€ και οτι χρεωθηκε μονο την πρωτη φορα και τις αλλες για το 2016 θα ειναι δωρεαν. Δεν πολυκαταλαβα απο που μου ηρθε και βεβαια δεν προλαβα να στειλω μηνυμα για ενεργοποιηση του 1500+1500 .... ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτές οι κάρτες έχουν μετονομαστεί σε "ειδικές προσφορές" και αντιμετωπίζονται από την Wind ως τέτοιες. Τι ακριβως εννοεις ; Πως δηλαδη αντιμετωπιζονται ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts