evoula_ Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 θα ειναι απο κανενα συνεργατη για προσφορα μα δεν είναι κανονική κλήση! αναπάντητες κάνουν... μόνο στα φοιτητικά γίνεται αυτό; στο άλλο νήμα των καρτοκινητών wind δεν έχει αναφέρει κανείς κάτι.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Και σε μενα ξεκινησαν οι αναπαντητες με αποκρυψη!!! Θα μας τρελανει αυτη η wind. Μολις παω να το σηκωςω κλεινει... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επιβεβαιώνω ότι και στα δικά μου φοιτητικά νούμερα τις δύο προηγούμενες μέρες έγιναν αναπάντητες... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σε εμενα τίποτα........ Ακόμη.. :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 εντάξει πέρα από εκνευριστικό έχει γίνει κ λίγο τρομακτικό κάθε τρεις κ λίγο αναπάντητες.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 αναπάντητη με απόκρυψη είχα και εγω πριν λίγες μέρες, δύο φορές χτύπησε και τέλος. Προχθές με κάλεσαν από το 2310 709159 ως συνεργάτες της wind για να το κάνω καρτοσυμβολαιο λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Και σε μενα 2-3 μερες αναπαντητες με αποκρυψη στο φοιτητικο Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καινουργιο κολπο αυτο της wind. Δεν ξερω αν συμβαινει μονο στα φοιτητικα... Οπως και να χει εχει καταντησει εκνευριστικο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καινουργιο κολπο αυτο της wind. Δεν ξερω αν συμβαινει μονο στα φοιτητικα... Οπως και να χει εχει καταντησει εκνευριστικο. Μπορεί να έχουν λίστα κάποιοι και καλά συνεργάτες και να καλούν όλα τα νούμερα ,πρώτη φορά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε εμένα και στα δυο νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Και σε μενα ξεκινησαν οι αναπαντητες με αποκρυψη!!! Θα μας τρελανει αυτη η wind. Μολις παω να το σηκωςω κλεινει... Επειδή αυτές τις κλήσεις τις βλέπω από καιρό, πιστεύω ότι είναι κλήσεις από αυτοματοποιημένα συστήματα προωθητικών εταιρειών που καλούν πολλούς συνδρομητές ταυτόχρονα και η συνομιλία ανοίγει στον πρώτο που θα απαντήσει, ενώ στους υπόλοιπους πέφτει η γραμμή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το θεμα ειναι αν ειναι απο αυτοματοποιημενα εταιριων για προσφορες παει και ερχεται. Μην ειναι τροπος "καταγραφης" τις wind για να μετρισει ποσα φοιτητικα ή "φοιτητικά" εχει δωσει για να κανει αλλαγες ... ξερω το σεναριο που σκεφτικα ειναι sifi αλλα απο οσα εχω διαβασει για την εν λογο εταιρια ολα ειναι πιθανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Την εταιρία την εχει ενημέρωση κανεις ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το θεμα ειναι αν ειναι απο αυτοματοποιημενα εταιριων για προσφορες παει και ερχεται. Μην ειναι τροπος "καταγραφης" τις wind για να μετρισει ποσα φοιτητικα ή "φοιτητικά" εχει δωσει για να κανει αλλαγες ... ξερω το σεναριο που σκεφτικα ειναι sifi αλλα απο οσα εχω διαβασει για την εν λογο εταιρια ολα ειναι πιθανα. Καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου αλλά δεν νομίζω να ασχοληθεί η wind με μερικές χιλιάδες "φοιτητικά" που η ίδια προώθησε για τους παρακάτω λόγους: 1). Κέρδισε συνδρομητές άλλων εταιριών (π.χ. από συμβόλαιο) οι οποίοι απέκτησαν ένα "φοιτητικό" και το χρησιμοποιούν πλέον ως βασικής τους σύνδεση, έτσι κερδίζει η wind από ανανεώσεις+εισερχόμενες κλήσεις. 2). Υπάρχει τόσο μεγάλος κατακερματισμός συνδρομητών σε διαφορετικά καρτοκινητά πακέτα/βασικές χρεώσεις/παλιούς-νέους συνδρομητές/έλλειψη ενημέρωσης κλπ που η wind (και αντίστοιχα οι υπόλοιπες εταιρίες) κερδίζει ούτως ή άλλως. Λίγοι είναι οι πολύ ενημερωμένοι συνδρομητές που κάνουν την πλέον συμφέρουσα χρήση του καρτοκινητού τους καταναλώνοντας μόνο μέσα από πακέτα & bonus. Η Vodafone μπορεί να το έκανε αυτό που λες...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ σε φοιτητικό την κλήση αριθμών με απόκρυψη. Το είχα αφήσει λίγες μέρες στην άκρη και είχα κλήσεις, και σήμερα που το χρησιμοποίησα το ίδιο. Γίνονται σαν αναπάντητες και δεν προλαβαίνεις να το σηκώσεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 έλαβα το μεσημέρι άλλη μια κλήση με απόκρυψη... αυτή τη φορά κράτησε λίγο παραπάνω από αναπάντητη... πρόλαβα να το σηκώσω αλλά δεν μιλούσε κανείς.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 μια απο τα ιδια με τις αποκρυψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Στη Wind σε όλα τα τηλέφωνα μπαίνει φραγή για απόρρητα, απλά πληκτρολογώντας *254# και απενεργοποιείται ανά πάσα στιγμή πατώντας #254# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Στη Wind σε όλα τα τηλέφωνα μπαίνει φραγή για απόρρητα, απλά πληκτρολογώντας *254# και απενεργοποιείται ανά πάσα στιγμή πατώντας #254# Η συγκεκριμενη εντολη λειτουργει και οταν εισαι εξωτερικο η ενεργοποιηται μονο εντος Ελλαδας; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Και σήμερα αναπάντητη με απόκρυψη στις 20:00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Και σήμερα αναπάντητη με απόκρυψη στις 20:00. Και σε μένα και στης γυναίκας μου την ίδια ώρα! Μα τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 θα μπορούσαμε να πούμε κάτι στην wind; ή θα κάνει την ανήξερη και απλά θα μας πει να κάνουμε φραγή απόρρητων κλήσεων; κάθε μέρα στις 17:30 καλεί εμένα και την μαμά μου! ταυτόχρονα! δεν μας ξεχνάει πλέον ούτε μέρα!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Στη Wind σε όλα τα τηλέφωνα μπαίνει φραγή για απόρρητα, απλά πληκτρολογώντας *254# και απενεργοποιείται ανά πάσα στιγμή πατώντας #254# Το έκανα και εγώ και η κοπελιά μου,όλα κομπλέ. Μην ψάχνεστε τι,πως,που, πληκτρολογήστε, καλέστε, είστε έτοιμοι. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 άρχισαν και σε μένα οι αναπάντητες με απόκρυψη ίσα που πρόλαβε να ακουστεί ο ήχος κλήσης βέβαια εγώ έχω Q τι είναι πάλι αυτά.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ. Πρώτη φορά μου δίνουν δώρο σε φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts