gtb Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αν δεν κάνω λάθος 10 Σεπτεμβρίου ανανέωσα οπότε δεν είναι αυτή η αιτία. Άλλη ιδέα για το τί μπορεί να φταίει ; 10 Σεπτεμβρίου έβαλες λεφτά στην κάρτα ή τότε πήρες κάποιο πακέτο με λεφτά που ήδη είχες στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 10 Σεπτεμβρίου έβαλες λεφτά στην κάρτα ή τότε πήρες κάποιο πακέτο με λεφτά που ήδη είχες στην κάρτα; 10 Σεπτεμβρίου ενεργοποίησα πακέτο από λεφτά που ήταν ήδη στην κάρτα καθότι 5€ είναι η αξία του πακέτου βάζω 10€ κάθε 2 μήνες, λες αυτό να είναι η αιτία ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Για πρώτη φορά μπαίνω στο myf2g και τα login n win ναι μεν είναι εκεί αλλά δεν μου δίνει την επιλογή να τα πάρω ενώ το προηγούμενο έληξε χτες. Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς ; Το ιδιο ακριβως με σενα , συμβαινει και σε μενα. Δεν εχει κλεισει μηνας απο την αγορα πακετου με 5 ευρω κα τα log & win εξαφανιστηκαν. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τα log n win είναι για 30 ημέρες από την ανανέωση χρημάτων και όχι από την αγορά πακέτου. Για να τα λάβει κάποιος ως δώρο πρέπει να έχει ανανεώσει μέχρι 3 μήνες πριν . Για ενα διάστημα πρέπει να είχε μπερδευτεί το σύστημα με το τρίμηνο . Αλλά φαίνεται ότι διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στα άτομα που διαβάζουν αυτά που γράφετε παραθέτω το κείμενα που συνοδεύει τα log & win Τα Log n Win δώρα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση σε συνδρομητές που έχουν κάνει μία ανανέωση τουλάχιστον 5€ τις τελευταίες 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στα άτομα που διαβάζουν αυτά που γράφετε παραθέτω το κείμενα που συνοδεύει τα log & win Τα Log n Win δώρα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση σε συνδρομητές που έχουν κάνει μία ανανέωση τουλάχιστον 5€ τις τελευταίες 30 ημέρες. Εγω τα εχω κανονικα τα login και εχω ενα 2μηνο να βαλω καρτα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σύμφωνα με αυτά που γράφετε δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το τί συμβαίνει και για ποιό λόγο ξαφνικά "μπλόκαραν" τα Log n Win δώρα. Και έτσι για να δώ άν δουλεύει το σύστημα μπήκα από το pc και ενεργοποίησα τώρα κανονικά το bonus εγγραφής που δίνεται. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σύμφωνα με αυτά που γράφετε δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το τί συμβαίνει και για ποιό λόγο ξαφνικά "μπλόκαραν" τα Log n Win δώρα. Και έτσι για να δώ άν δουλεύει το σύστημα μπήκα από το pc και ενεργοποίησα τώρα κανονικά το bonus εγγραφής που δίνεται. Το bonus εγγραφης ειναι διαφορετικο απο τα log n win . Το μεν σχετίζεται με την εγγραφη που εχεις κανει στο myf2g και το αλλο με τις ανανεωσεις που κανεις στο κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το bonus εγγραφης ειναι διαφορετικο απο τα log n win . Το μεν σχετίζεται με την εγγραφη που εχεις κανει στο myf2g και το αλλο με τις ανανεωσεις που κανεις στο κιν. Δεκτό όντως είναι έτσι, αλλά το πρόβλημα είναι αλλού και παραμένει. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 λοιπόν σε έμενα έχω φοιτητικό και το έχω βάλει σε μια κάρτα με 2 νούμερα.πόλοι είπαν ότι ακυρώνουν το φοιτητικό.έμενα δουλεύει μια χαρά και ακόμα με 10 euro κάρτα έχω 300 λεπτά προς όλους και τα 10 σου μένουν στην κάρτα.δεν ξέρω πως έγινε. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 λοιπόν σε έμενα έχω φοιτητικό και το έχω βάλει σε μια κάρτα με 2 νούμερα.πόλοι είπαν ότι ακυρώνουν το φοιτητικό.έμενα δουλεύει μια χαρά και ακόμα με 10 euro κάρτα έχω 300 λεπτά προς όλους και τα 10 σου μένουν στην κάρτα.δεν ξέρω πως έγινε. Μπερδεψαν τα νουμερα μαλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 και εμενα δουλευε μετα την αλλαγη αλλα μολις εληξε το πακετο που ειχα και εστελνα 1000 στο 1264 δεν το δεχονταν αν και στο 1269 μου ελεγε πως εχω φοιτητικο. Ειναι δυστυχως αμεσα συνδεδεμενο με την συγκεκριμενη καρτα που εχεις παρει απο την αρχη και δεν μπορει να μπει το 2 σε 1 Εκανες ανανεωση της προσφορας με 1000 στο 1264 μετα την αλλαγη σε 2 σε 1 γιατι και εγω ετσι χαιρομουν αλλα μετα απο 1 μηνα ετρεχα και δεν εφτανα καλοκαιριατικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Χθες πήρα το 1158 (Ιντεραμέρικαν) που νόμιζα πως ήταν χωρίς χρέωση, αλλά μου έφαγε 0,59 για 2 λεπτά συνομιλία. Μετά το έψαξα λίγο και βρήκα τις χρεώσεις εδώ Κι εγώ την πάτησα γμτ με την εξυπηρέτηση της HOL και ενώ είχα 6 ευρώ τα έφαγε όλα γιατί νόμιζα πως έχει χρέωση σταθερού και θα καταναλώσει από τα 1000' :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Για εξυπηρέτηση HOL καλούμε 2130013844 και καταναλώνει από το πακέτο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δυστυχώς ολα τα πενταψηφια χρεώνονται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 σε συμβόλαιο δεν καταναλώνει από το πακέτο; γιατί δεν γίνεται το ίδιο από καρτοκινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Και στα καρτοκινητά το ίδιο συμβαίνει . Τα πενταψήφια ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ HOL 2130013844 Cosmote 6971013838 Vodafone 6944403830 Edited September 26, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 και εμενα δουλευε μετα την αλλαγη αλλα μολις εληξε το πακετο που ειχα και εστελνα 1000 στο 1264 δεν το δεχονταν αν και στο 1269 μου ελεγε πως εχω φοιτητικο. Ειναι δυστυχως αμεσα συνδεδεμενο με την συγκεκριμενη καρτα που εχεις παρει απο την αρχη και δεν μπορει να μπει το 2 σε 1 Εκανες ανανεωση της προσφορας με 1000 στο 1264 μετα την αλλαγη σε 2 σε 1 γιατι και εγω ετσι χαιρομουν αλλα μετα απο 1 μηνα ετρεχα και δεν εφτανα καλοκαιριατικα δεν έχω κάνει ακόμα ανανέωση 1000 στο 1264 .γιατί είχα τα 300 λεπτά.εσύ το έχασες το φοιτητικό? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δυστυχώς ολα τα πενταψηφια χρεώνονται κανονικα. Στο λογαριασμό της HOL δεν γράφουν για χρέωση.... επίτηδες μάλλον... γκρρρ... τεσπά... πάθαμε και μάθαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Στο λογαριασμο hol δεν λενε χρεωση γιατι αν καλεις απο δικτυο hol ειναι δωρεαν η κληση. Δεν εχω τωρα προχειρα καποιο τιμοκαταλογο τις wind αλλα στο site υπαρχει και λεει τι χρεωνει για καθε 5ψηφιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 δεν έχω κάνει ακόμα ανανέωση 1000 στο 1264 .γιατί είχα τα 300 λεπτά.εσύ το έχασες το φοιτητικό? δεν ισχύει τελικά το φοιτητικό.άλλαξα καρτα και μου είπαν ότι μαλον θα το χάσω. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και στα καρτοκινητά το ίδιο συμβαίνει . Τα πενταψήφια ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ HOL 2130013844 Cosmote 6971013838 Vodafone 6944403830 Να σαι καλά. δεν ισχύει τελικά το φοιτητικό.άλλαξα καρτα και μου είπαν ότι μαλον θα το χάσω. Γιατί αυτό; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γιατί αυτό; γιατί λέει ότι άλλαξα πρόγραμμα.άλλα το μόνο που έκανα είναι ότι έβαλα 2 νούμερα σε 1 μια κάρτα.και μου είχαν πει ότι δεν αλλάζει τίποτα. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 γιατί λέει ότι άλλαξα πρόγραμμα.άλλα το μόνο που έκανα είναι ότι έβαλα 2 νούμερα σε 1 μια κάρτα.και μου είχαν πει ότι δεν αλλάζει τίποτα. Το 2in1 σε μεταφερει αυτοματα απο το student στο 2inOne πακετο. Το f2g διαθετοι επιμερους πακετα f2g1, f2g2, ..., f2g7, f2g 2inOne, f2g Student. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το 2in1 σε μεταφερει αυτοματα απο το student στο 2inOne πακετο. Το f2g διαθετοι επιμερους πακετα f2g1, f2g2, ..., f2g7, f2g 2inOne, f2g Student. πάντως εγώ έχω 2in1 με το ενα F2G2 εδώ και κάμποσα χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts