Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γι αυτό προτείνω να φτιάξεις 2 επαφές με τους αριθμούς εκτροπής. Μια για έμμεση (μετά από 5-6 χτυπήματα, ώστε να μπορείς να απαντήσεις αν είσαι παρων) και μια άμεση. Έτσι αναλόγως Ενεργοποιείς ότι θέλεις με ένα πάτημα της επαφής "ααααα" η "αααεε"

Όταν το τηλέφωνο σου δεν απαντά(έμμεση)

Ενεργοποίηση: Πληκτρολογείς *61*αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείς να γίνει η εκτροπή # (π.χ. *61*2102345678#)

Απενεργοποίηση: Πληκτρολογείς #61#

Έλεγχος κατάστασης εκτροπής: Πληκτρολογείς *#61#

Όταν όλες σου οι κλήσεις μεταφέρονται απευθείας σε κάποιο άλλο τηλέφωνο (αμεση)

Ενεργοποίηση: Πληκτρολογείς *21* αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείς να γίνει η εκτροπή # (π.χ. *21*2102345678#)

Απενεργοποίηση: Πληκτρολογείς #21#

Έλεγχος κατάστασης εκτροπής: Πληκτρολογείς *#21#*

Μετά το δίμηνο θα έχουν ενημερωθεί όλοι και δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις 2€. Αλλά θα έχεις το βάσανο πλέον των 5€ ανά εξάμηνο για τυχόν ξεχασμένους. Άρα καλό θα είναι να ενημερώσεις πρώτα του μακρινούς φίλους, γιατί οι κοντινοι θα το μάθουν γρήγορα.

Αν δεν θυμάσαι τι εκτροπή έχεις κάνει πατάς #002# και τις απενεργοποιεις όλες. Πρώτα απενεργοποιεις και μετά αλλάζεις.

Άνετα πιάνεις δουλειά σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, αυτοί που δουλεύουν ξερουν σίγουρα λιγότερα...

Εκτός θέματος αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Χα χα χα!!!

Εχω γραψει ηδη για την προβληματικη ληψη της wind που εχω.

Για να εχω μια πληρη εικονα των δυνατοτητων μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι ισχυει για την χρηση στο εξωτερικο ;

Τοσο σε εισερχομενες οσο και εξερχομενες.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Στο εξωτερικό είσαι σε roaming σε ένα από τα διαθέσιμα δίκτυα και έχεις την κάλυψη αυτού του δικτύου.

Οι χρεώσεις είναι περίπου 0,30 για εξ και 0,10 για εισ.

Εχω γραψει ηδη για την προβληματικη ληψη της wind που εχω.

Για να εχω μια πληρη εικονα των δυνατοτητων μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι ισχυει για την χρηση στο εξωτερικο ;

Τοσο σε εισερχομενες οσο και εξερχομενες.

Οι χρεωσεις απο πανω αφορουν τις χωρες της Ευρ. Ενωσης. Στις υπολοιπες, μπορεις να το χρησιμοπκιεις για ξυπνητήρι. Ειναι γελοια ακριβες.

Ναι στη Παροικια .....

Μιλάω χρόνια με Παροικιά, από τα λιβάδια μέχρι τα κακαπετρα, πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ μου.

Λοιπον, θα ήθελα να σας ενημερώσω τι θα κανω πλεον.

Αρχικά, θα γυρίσω το cosmote σε συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Και αυτο γιατί;; Διότι εχω μια πιστωτική κάρτα συνδεμενη και παίρνω εδώ και 2 χρονια, καθε μήνα 2% επι των αγορών. Και την πιστωτική, την χρησιμοποιώ πολύ.

Άρα, προωθώ το cosmote στο φοιτητικό, και οι εκτροπές θα πληρώνονται απο το κέρδος της κάρτας. Ούτε ανανέωση συμβολαίου, ούτε τιποτα.... Αυτά....

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Το μηδενικό πάγιο είναι εμπορικά διαθέσιμο ;

Βάλε φοιτητικό συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο

Edited by Vasileios

Μιλάω χρόνια με Παροικιά, από τα λιβάδια μέχρι τα κακαπετρα, πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ μου.

Από τα Λειβαδια μεχρι τα Κακαπετρα, είναι ένα τμημα της Παροικιας.

Η ουσια είναι πως μεσα στην πολη και ιδιαιτερα μεσα σε κτιρια ΔΕΝ πιανει.

Ειχα προσφατη εμπειρια (προβληματικης ληψης) με μια καρτα Q που ειχα παρει για συναγερμο, αλλα το δελεαρ του φτηνου σε συνδυασμο με την εναλλακτικη του συμβολαιου, μου θολωσαν το μυαλο.

Αρα οι εναλακτικες μου παραμενουν μεταξυ βοντα και κοτε, θεωρώντας καλυτερη σε καλυψη την κοτε.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα post αλλα ο γαμπρος μου που ειχε φοιτητικο εκανε 2 μηνες να το ανανεωσει πηγε προχθες κ εχασε την προσφορα κ τωρα λειτουργει με τα 200 λεπτα.Κ στην WIND που πηγε μετα το ιδιο του ειπαν οτι αν δεν το ανανεωσεις χανεις την προσφορα εχει συμβει σε κανεναν αλλο?Αυτος 1000%την εχασε το ειδα με τα ματια μου μαλλον το ακουσα με τα αυτια μου

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα post αλλα ο γαμπρος μου που ειχε φοιτητικο εκανε 2 μηνες να το ανανεωσει πηγε προχθες κ εχασε την προσφορα κ τωρα λειτουργει με τα 200 λεπτα.Κ στην WIND που πηγε μετα το ιδιο του ειπαν οτι αν δεν το ανανεωσεις χανεις την προσφορα εχει συμβει σε κανεναν αλλο?Αυτος 1000%την εχασε το ειδα με τα ματια μου μαλλον το ακουσα με τα αυτια μου

Δλδ έστειλε το μήνυμα στο 1264 και δεν έγινε τίποτα? Η καλώντας στο 1269 δεν αναφερε τπτ στην αρχή?

Edited by pavlitakis1

Δλδ έστειλε το μήνυμα στο 1264 και δεν έγινε τίποτα? Η καλώντας στο 1969 δεν αναφερε τπτ στην αρχή?

ναι δεν εγινε τιποτα το μνμ μου ειπε οτι ελεγε οτι εχασε την προσφορα (το μνμ δεν το ακουσα)αλλα σε καταστημα wind που πηγαμε μαζι το ακουσα με τα αυτια μου που ειπε ο υπαλληλος οτι η προσφορα ισχυει εφοσων ανανεωνεις καθε μηνα

ναι δεν εγινε τιποτα το μνμ μου ειπε οτι ελεγε οτι εχασε την προσφορα (το μνμ δεν το ακουσα)αλλα σε καταστημα wind που πηγαμε μαζι το ακουσα με τα αυτια μου που ειπε ο υπαλληλος οτι η προσφορα ισχυει εφοσων ανανεωνεις καθε μηνα

Εννοείς να βάζει χρήματα η να αγοράζει πακέτο?

Ακούγεται λογικό. Αν δεν το χρησιμοποιεί κάποιος για δύο μήνες, σημαίνει ότι δεν το χρειάζεται. Στις αρχές είχα ακούσει κι εγώ ότι αν βάζει κάποιος ταληρακι κάθε μήνα θα κρατήσει για πάντα. Να που τώρα αποδεικνύεται.

Νομίζω ότι αν πιέσει λίγο, θα το ξαναενεργοποιησουν.

Εννοείς να βάζει χρήματα η να αγοράζει πακέτο?

Ακούγεται λογικό. Αν δεν το χρησιμοποιεί κάποιος για δύο μήνες, σημαίνει ότι δεν το χρειάζεται. Στις αρχές είχα ακούσει κι εγώ ότι αν βάζει κάποιος ταληρακι κάθε μήνα θα κρατήσει για πάντα. Να που τώρα αποδεικνύεται.

Νομίζω ότι αν πιέσει λίγο, θα το ξαναενεργοποιησουν.

Που είναι το λογικό ??? Αν δηλαδή κάποιος βάλει μέσα ένα 50άρικο για να ξεμπερδεύει για 8-9 μήνες, θα χάσει την προσφορά στο δίμηνο ???

Μόνο λογικό δεν ακούγεται αυτό !!!

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Που είναι το λογικό ??? Αν δηλαδή κάποιος βάλει μέσα ένα 50άρικο για να ξεμπερδεύει για 8-9 μήνες, θα χάσει την προσφορά στο δίμηνο ???

Μόνο λογικό δεν ακούγεται αυτό !!!

Εννοείται αυτό.

Λογικό είναι αν δεν ανανεώσει πακέτο στο δίμηνο. Πάντως εγώ είχα ακούσει ότι αν βάζει κάποιος πακέτο κάθε μήνα κλπ κλπ. Το ταληρακι πήγαινε στην κατανάλωση.

Όταν καλεί στο 1296 του λέει στην αρχή ότι έχει τη μοναδική φοιτητική προσφορά;; Εγώ έχω νούμερο φοιτητικό, αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει τη προσφορά ακόμα, γιατί έχω το φοιτητικό της vodafone προς το παρών, αλλά όταν καλώ στο 1269 μου λέει ότι έχω τη φοιτητική προσφορά. Δεν είναι λίγο άκυρο αν πάω να στείλω μήνυμα για να το ενεργοποιήσω να μην γίνεται;;Αν μπορείς μάθε και πες μας τι λέει στο γαμπρό σου όταν καλεί στο 1269, γιατί αν του λέει ότι έχει τη προσφορά αλλά δεν του την ενεργοποιεί έχουμε πρόβλημα, αλλιώς κάτι άλλο θα έγινε στο νούμερο του και θα έχασε τη προσφορά.

Λοιπον, θα ήθελα να σας ενημερώσω τι θα κανω πλεον.

Αρχικά, θα γυρίσω το cosmote σε συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Και αυτο γιατί;; Διότι εχω μια πιστωτική κάρτα συνδεμενη και παίρνω εδώ και 2 χρονια, καθε μήνα 2% επι των αγορών. Και την πιστωτική, την χρησιμοποιώ πολύ.

Άρα, προωθώ το cosmote στο φοιτητικό, και οι εκτροπές θα πληρώνονται απο το κέρδος της κάρτας. Ούτε ανανέωση συμβολαίου, ούτε τιποτα.... Αυτά....

Απλά πρέπει να έχεις το νου σου γιατί η χρέωση στην εκτροπή είναι 0,33ευρώ το λεπτό οπότε με ένα τρίλεπτο τηλέφωνο ξόδεψες 1ευρώ. Μη ξεχαστείς και σε έχουν πάρει από εκτροπή και σκάσεις κάνα 10αρικο στη κόσμους τσαμπα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τι λέτε ρε παιδιά, λογικό να ανανεώνεις κάθε μήνα μόνο και μόνο για να συνεχίσεις να είσαι στο πακέτο? Και εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι πήραν για καβάτζα και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Δεν μπορει να ειναι έτσι ακριβως. Μαλλον έχουμε ελλειπή ενημέρωση. Ας περιμένουμε τον φίλο να μας ενημερώσει περαιτέρω...
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Τι λέτε ρε παιδιά, λογικό να ανανεώνεις κάθε μήνα μόνο και μόνο για να συνεχίσεις να είσαι στο πακέτο? Και εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι πήραν για καβάτζα και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη.

Κάθε 2 μήνες βάζεις, αλλά οι καβατζες τα στερούν από άλλους που τα χρειάζονται.

Δωστο σε κάποιον φίλο σου.

Συγνώμη αλλά άποψή μου είναι. Κάτι που δεν το χρειαζόμαστε να μην πετάμε λεφτά να το πάρουμε, ούτε να το πληρώνουμε για να υπάρχει.

Η wind, όπως όλοι, θέλει ενεργούς αριθμούς.

Δεν μπορει να ειναι έτσι ακριβως. Μαλλον έχουμε ελλειπή ενημέρωση. Ας περιμένουμε τον φίλο να μας ενημερώσει περαιτέρω...

Συμφωνώ, αλλά και έτσι να είναι, κανένα πρόβλημα.

Edited by pavlitakis1

Όταν είχα αγοράσει φοιτητικά από την κοπέλα της Wind στην Ομόνοια πριν 2 μήνες, μου χε πει ότι αν δεν ενεργοποιηθεί πακέτο εντός 6μηνου, τότε απενεργοποιείται το φοιτητικό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις το πακετο ειχε ενεργοποιηθει 5/1 ειχε παρει κανονικα τα πρωτα 1000 κ δεν ανανεωσε φλεβαρη μαρτη

Σας ξαναλεω οτι το μνμ δεν το ακουσα ακουσα ομως τον υπαλληλο της wind να λεει οτι η προσφορα ληγει αυτοματα αν δεν ανανεωσει χωρις να προσδιορισει κ αυτος για 1 η 2 μηνες

Το ποσο γνωστης ειναι κ ο υπαλληλος δεν το ξερω παντως κ αυτος οταν πηγε να βαλει τα χρηματα του ειπε οτι εχασε την προσφορα

Οσο για το αν εχεις το πακετο χωρις να το εχεις ενεργοποιησει το θυμαμαι ξεκαθαρα οτι ακυρωνεται αν περασει 6μηνο κ δεν το ενεργοποιησεις γιατι το ειχα ρωτησει αφου πηρα πακετα κ γι αλλους που θα το χρησινοποιουσαν αργοτερα

Παντως θα προσπαθησω αυριο να ακουσω το ηχογραφημενο κ να ενημερωσω

Οσο για το αν εχεις το πακετο χωρις να το εχεις ενεργοποιησει το θυμαμαι ξεκαθαρα οτι ακυρωνεται αν περασει 6μηνο κ δεν το ενεργοποιησεις γιατι το ειχα ρωτησει αφου πηρα πακετα κ γι αλλους που θα το χρησινοποιουσαν αργοτερα

Παντως θα προσπαθησω αυριο να ακουσω το ηχογραφημενο κ να ενημερωσω

Αν στο 1269 λέει ότι έχει ακόμα τη προσφορά, ενώ την έχει χάσει τότε τη πατήσαμε άσχημα.