Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς, από που μπορώ να βρω ένα πακέτο σύνδεσης? Είμαι φοιτητής σε διδακτορικό και έχω πάσο που ισχύει μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Δυστυχώς όμως, η φόρμα παραγγελίας του ειδικού πακέτου στο site της Wind δε λειτουργεί, που σημαίνει ότι μάλλον εξαντλήθηκαν τα αποθέματα. Υγ. Για προσωπικούς λόγους, δε θα ήθελα να το πάρω από κοπέλες σε μετρό, ηλεκτρικό ή κάτι τέτοιο, αλλά είτε από κάποιο κατάστημα, είτε να το παραγγείλω να μου το φέρουν, ώστε να καταχωρηθεί εκείνη την ώρα στο όνομά μου και όχι στο όνομα κάποιας προωθήτριας. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παρε καλυτερα q ειδικο αν βρεις.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παρε καλυτερα q ειδικο αν βρεις.

Πού να βρω Q ειδικό? Είναι καλύτερο από το ειδικό F2G? Γνωρίζεις κάποιον τρόπο για να το αποκτήσω? Ευχαριστώ!

Μια ερώτηση για f2go και public.

Αν κάνεις αγορά και δεν θες να πάρεις νούμερο,γιατί έχεις ήδη f2go,σου πιστώνουν τα χρήματα στο νούμερο σου;

Μια ερώτηση για f2go και public.

Αν κάνεις αγορά και δεν θες να πάρεις νούμερο,γιατί έχεις ήδη f2go,σου πιστώνουν τα χρήματα στο νούμερο σου;

Δυστυχώς όχι, αφορά μόνο νέους αριθμούς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

15 μερες σημερα και ακομη να γινει (ειδικης προσφορας) ενας αριθμος που ειχα παρει απο αγορα απο το public.κανεις αλλος? Που δεν εγινε ...η προσφορα? Σε τετοιο διαστημα η και καθολου.

Επαθα ακριβως το ιδιο με το φίλο pablo521απο τα public. Υποτιθεται οτι με την αγορα ,μιας τηλεορασης θα επαιρνα την ειδικη προσφορα που θα ενεργοποιειτο σε 5-6 εργασιμες μερες! Πηρα προχθες τηλ στα public Ιωαννινων και τελικα μου ειπαν οτι η Wind απροειδοποιητα ακυρωσε την ειδική προσφορα!!! Το θεωρω εντελώς απαραδεκτο και ουσιαστικα κρεμανε τους υπαλλήλους στα public αλλα και εμας που θεωρησαμε οτι θα παρουμε την ειδική προσφορα! Θεωρω οτι θα επρεπε να πουνε οτι απο ενα σημειο και μετα τερμα. Οχι να μας δουλεψουν έτσι! Πολύ απαράδεκτοι εκει στην Wind!!

Υ.Γ Μπορει να εχω στειλει και 500 μηνυματα 1000 στο 1264!!!

Αν ξερει κανεις αλλος τι εχει γίνει ας μας ενημερώσει!!

Τι ακριβώς ακυρώσανε? Επίσημα,το πακέτο συνδεσης απο τα public εχει προσφορά το ποσο της αγοράς σε ευρώ. Τιποτε αλλο. Το οτι καποια ή ολα επαιρναν την ειδική προσφορα δεν εχει σχεση με τα public,ηταν θεμα της wind. Τι προειδοποιηση να δωσει για κατι που εδινε ανεπισημα μονη της σε αυτά τα πακετα,οπως και σε υπαρχοντα νούμερα κατα καιρούς?

Aπό όσο ξέρω, και μου συνέβη 2 φορές δηλαδή, η προωθητική ενέργεια από τα public είχε ως δώρο την αξία των αγορών έως 100€ max. σαν υπόλοιπο στo νουμεράκι που σου δίνουν. Το ότι θα γινόταν ειδικής προσφοράς αριθμός μετά από λίγο ουδέποτε αναφέρθηκε από κάποιον υπάλληλο.

Ναι ειχε τα 100 ευρω προσφορα αλλα εμενα μου το δήλωσαν ξεκαθαρα απο τα public Ιωαννινων οτι θα μετατραπει σε φοιτητικό. Αυτος ηταν ο λόγος που το ενεργοποιησα αλλωστε. 100 ευρω για ενα μηνα τι να τα κανω? ποσο να μιλησω και να σερφάρω!!! Αρα ηταν ασχετοι οι υπάλληλοι και παραπλανηθηκαμε! Γιατι δεν ημουν μόνο εγώ! Και αυτό δηλώνει κακή συνεργασία μεταξυ των δύο εταιριων!

Ε ενταξει ο υπάλληλος είπε αυτό που συνήθως γινόταν,η εταιρεία δεν τους ενημερωσε για την διακοπή. Κάτι που δεν νομίζω οτι ηταν και υποχρεωμενη να το κάνει αφού αφορούσε δική της ανεπίσημη πρωτοβουλία

Βρε παιδιά,έκανα αγορά από public,κ μου δώσανε νούμερο.

Δεν έχει γίνει ακόμα ούτε εμένα.ΑΛΛΑ, στο πίσω μέρος,κάτω κάτω γράφει,

F2G PUBLIC 2017

"Το πακέτο περιλαμβάνει ειδική προσφορά

περιορισμένης διάθεσης"

Και σε εσάς έτσι γράφει;

Ναι έτσι γράφει , αλλα η ειδικη προσφορα προφανώς ειναι για τα 100 ευρω για ενα μηνα!! Αφήστε την πατήσαμε!!

Οκ δωρεαν σας το δωσανε μην κανετε έτσι δεν χασατε κατι. Υπάρχουν μέλη εδω που εχουν τηλέφωνα ατόμων που δινουν νούμερα με την ειδική προσφορα. Μπορουν να σας τα στειλουν με πμ. Αντε να πληρωσετε κανενα ταληρο για τα μεταφορικά και κανενα δεκαρικο για την πρωτη ανανέωση.

Πριν απο λιγες μερες μου εδωσαν εναν F2g public 2017. Απο οτι μου ειπε η κοπελα του public ειναι καινουργια πακετα στα οποια οποιαδηποτε αγορα κανεις απο κει (μεχρι 100€/μηνα) προστιθεται το αντιστοιχο ποσο σε χρονο ομιλιας και ισχυει για ενα μηνα. Απ'οτι μου ειπε συμπεριλαμβανεται και η ανανεωση χρονου ομιλιας αρκει να γινει φυσικα απο public. Λιγες μερες μετα μου ενεργοποιησαν και την προσφορα που δινει 300 λεπτα προς ολους στις δυο πρωτες ανανεωσεις απο 10€/μηνα. Στο sms δεν αναφερει αν θα αφαιρουνται τα 6€/εξαμηνο ή οχι.

Εγώ δεν έχω κρατήσει τη συσκευασία, αλλά θυμάμαι ότι έγραφε κάτι του στυλ προσφορά public. Αυτό που πρόσεξα στο 2ο νούμερο που πήρα είναι πως δίνει 120' προς όλους κάθε μήνα χωρίς τίποτα. Και η κάρτα sim που είναι άσπρη-μαύρη και γράφει wind prepaid.

Sent from my Moto X Play

Επειδή έπεσε 1 sim στα χέρια μου με την εν λόγο προσφορα, τα λεπτά ή MB προστίθενται τον επόμενο μήνα ή χάνονται;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επειδή έπεσε 1 sim στα χέρια μου με την εν λόγο προσφορα, τα λεπτά ή MB προστίθενται τον επόμενο μήνα ή χάνονται;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χάνονται... Πότε η wind δεν πρόσθετε τα λεπτά MB sms

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Παιδιά, μην κολλάτε με την προσφορά των Public. Εξ'άλλου, δωρεάν δίνονται τα νούμερα, αν δε σας κάνουν, πετάξτε τα στα σκουπίδια και τελείωσε η υπόθεση. Ούτε δέσμευση υπάρχει, ούτε κόστος. Τι είχαμε, τι χάσαμε! Αν θέλετε πακέτα ειδικής προσφοράς, με ενημέρωσε ο γνωστός μου που τα μοιράζει, ότι υπάρχουν πολλά, αρκετά από τα οποία, είναι και ωραία (εύκολα) νούμερα. Εκείνα που είναι πολύ πιο περιορισμένα, είναι τα αντίστοιχα πακέτα της Q, πράγμα λογικό, δεδομένου ότι η ειδική προσφορά της Q, είναι καλύτερη από αυτή του F2G.

τι προσφορα εχει η Q ;

1500' προς όλους+1,5 GB, με κόστος 8,07€ και διάρκεια 30 ημέρες. Επιπλέον, επειδή τα πακέτα ειδικής προσφοράς της Q είναι Q international, παρέχουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης δύο σούπερ πακέτων internet: 4 GB με 4,44€ και 8 GB με 8,88€. Μήπως είμαστε off topic?

• Administrators

Διαγράφτηκαν posts. Αγγελίες δεν επιτρέπονται, ούτε για ζήτηση.

Επίσης προσωπικά στοιχεία όπως τηλέφωνα και ονόματα επίσης δεν επιτρέπεται να αναγράφονται.

Τέλος οποιοσδήποτε έχει pm με το που συνδεθεί θα έχει ειδοποίηση. Δεν χρειάζεται να τον ειδοποιεί οποίος στέλνει και δημόσια.

Απέκτησα σήμερα το προωθητικό πακέτο μέσω public.

Πήγα να κάνω εγγραφή στο myf2g βγάζει μυνημα οτι έχει ήδη γίνει εγγραφή.

Τι μπορώ να κάνω?