Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι μέσω υπολογιστή και myf2g. Δεν νομίζω πως έχει σημασία βέβαια.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όχι μέσω υπολογιστή και myf2g. Δεν νομίζω πως έχει σημασία βέβαια.

Μπορείς να το κάνεις και από τον browser του κινητού :)

Μεσω viva wallet εχει βαλει κανεις ?

Λεει οτι σου δινει και 1 ευρω δωρο σε καθε ανανεωση

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

ισχυει. δινει δωρο το 1 ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

EIΣAI K EΣY ENAΣ AΠO TOYΣ MEΓAΛOYΣ F2G TYXEPOYΣ KAI ME MONO 8E EXEIΣ 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1,5GB INTERNET ME IΣXY 30 HMEPEΣ! MΠOPEIΣ NA ENEPΓOΠOIEIΣ TO ΠAKETO 2 ΦOPEΣ/ 30 HMEPEΣ ΣTEΛNONTAΣ SMS ME TH ΛEΞH '1000' ΣTO 1264. ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣOY MΠOPEIΣ NA KAΛEIΣ 1269 K NA EΠIΣKEΠTEΣAI TO http://WWW.F2G.GR ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA ΔΩPA K ΠPOΣΦOPEΣ.

Μου ηρθε το παραπανω δεν ειμαι φοιτητης

1 Ερώτηση - έχω τα 300 με ανανέωση 10 ευρώ και τα λεφτά στην κάρτα .εάν βάλω αυτό χάνονται τα 300....? Η προσφορα με τα 300 δηλαδη

2 ερώτηση- θα μπορώ κάθε μηνα να το ενεργοποιώ εγώ οποτε το θελω...? η θα μπαίνει αυτόματα....?

Απαντήστε άμεσα!!! Ευχαριστω

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

EIΣAI K EΣY ENAΣ AΠO TOYΣ MEΓAΛOYΣ F2G TYXEPOYΣ KAI ME MONO 8E EXEIΣ 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1,5GB INTERNET ME IΣXY 30 HMEPEΣ! MΠOPEIΣ NA ENEPΓOΠOIEIΣ TO ΠAKETO 2 ΦOPEΣ/ 30 HMEPEΣ ΣTEΛNONTAΣ SMS ME TH ΛEΞH '1000' ΣTO 1264. ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣOY MΠOPEIΣ NA KAΛEIΣ 1269 K NA EΠIΣKEΠTEΣAI TO http://WWW.F2G.GR ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA ΔΩPA K ΠPOΣΦOPEΣ.

Μου ηρθε το παραπανω δεν ειμαι φοιτητης

1 Ερώτηση - έχω τα 300 με ανανέωση 10 ευρώ και τα λεφτά στην κάρτα .εάν βάλω αυτό χάνονται τα 300....? Η προσφορα με τα 300 δηλαδη

2 ερώτηση- θα μπορώ κάθε μηνα να το ενεργοποιώ εγώ οποτε το θελω...? η θα μπαίνει αυτόματα....?

Απαντήστε άμεσα!!! Ευχαριστω

1) κανονικα δεν θα επρεπε να το τονιζει αυτο?

το οτι , με την αποστολη αυτου του μηνυματος,η,με την ενεργοποιηση αυτης της υπηρεσιας,χανονται ολες οι προηγουμενες πιθανες προσοφρες που εχετε?

2)αυτο νομιζω πως το αναφερει ξεκαθαρα: μπορεις να το ενεργοποιησεις εως 2 φορες τον μηνα.

αν ηταν να γινεται αυτοματα θα ελεγε: θα χρεωνεσαι εως 2 φορες μηνιαιως την ενεργοποιηση (με την προυποθεση οτι τελειωσες το πακετο σου και ενεργοποιηθηκε αυτοματα το δευτερο)

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

παιδια εγω ουτε με paypal, ουτε με απευθειας καρτα μπορω να ανανεωσω μεσω ιντερνετ γιατι ομως?

Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών σχετικά με τα capital controls, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της ΡayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Απόπειρες πληρωμών δύνανται επίσης να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε άλλωστε εδώ και πάνω από μία δεκαετία στην χώρα.

Η PayPal είναι μία αληθινά παγκόσμια πλατφόρμα πληρωμών, η οποία είναι διαθέσιμη σε 203 αγορές, επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνονται σε πάνω από 100 νομίσματα, να κάνουν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους σε 57 νομίσματα και να διατηρούν λογαριασμούς PayPal σε 26 νομίσματα. Η PayPal είναι μία εταιρεία του eBay Inc. (Nasdaq: EBAY). Τον Σεπτέμβριο του 2014, το eBay Inc. ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διαχωρίσει τις δραστηριότητες του ebay και της PayPal, καθιστώντας τες σε δύο αυτόνομες εισηγμένες εταιρείες το 3ο τρίμηνο του 2015.

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Δεν γίνεται ανανέωση μέσω Paypal βέβαια κάποιοι λένε πως ακόμα λειτουργεί, πιθανόν θα έχουν λεφτά μέσα στον PayPal λογαριασμό τους. Από εκεί και πέρα γίνεται κανονικά ανανέωση από το Myf2g στο site της Wind κανονικά αλλά και από το Viva Wallet που λέει και ο φίλος παραπάνω.

Που φαίνεται ότι σου δίνει δώρο 1 ευρω σε ανανέωση; Δηλαδή πας να πάρεις κάρτα 10 και σου δίνει 11 (εστω με φόρο κλπ);;

Το ίδιο μήνυμα που ακούς στα φοιτητικά ακούς και σε όσους ήρθε το μήνυμα οτι με 8€ εχεις τα 1500 λεπτά και gb Edited by lefkaditis
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μπορείς να το κάνεις και από τον browser του κινητού :)

Το ξέρω αλλά δεν χρειάστηκε.

Για ανανεώσεις από 10€ και άνω παίρνεις το 1GB;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι κανονικά αλλά έχω την εντύπωση ότι η λέξη Tip (φιλοδώρημα) σημαίνει ότι εσύ δίνεις δώρο στο VIVA και όχι οτι αυτό σου δίνει δώρο....

Εχουμε και λεμε μπαταλο σημα, χαλια ταχυτητες data και τα συνεχωμενα drop calls. :worry::worry:

ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ!εδω πειραια δεν υπαρχει περιπτωση,πρεπει να εχουν κατεβασει κεραιες!το σημα 3g εχει πεσει κατα 60 %!!!τους το λες και σε γραφουν.αλλα ελα που ειναι οικονομικοτερη δυστυχως και αναγκαζομαστε και μενουμε.(βεβαια περσι που δοκιμασα vodafone τα ιδια και χειροτερα ηταν το σημα της )

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ!εδω πειραια δεν υπαρχει περιπτωση,πρεπει να εχουν κατεβασει κεραιες!το σημα 3g εχει πεσει κατα 60 %!!!τους το λες και σε γραφουν .αλλα ελα που ειναι οικονομικοτερη δυστυχως και αναγκαζομαστε και μενουμε.(βεβαια περσι που δοκιμασα vodafone τα ιδια και χειροτερα ηταν το σημα της )

Κοιτα να δεις τωρα που θα δεινη σε ολους το πακετακι με τα 8ε για τα 1500 τι χαμος εχει να γινει. Για να καταφερης να βγαλεις κληση θα πρεπει να κανεις ταμα. τα καλα που εκανε το whats up αρκετα χρονια πριν. :)

Edited by impreza_sti

Ναι κανονικά αλλά έχω την εντύπωση ότι η λέξη Tip (φιλοδώρημα) σημαίνει ότι εσύ δίνεις δώρο στο VIVA και όχι οτι αυτό σου δίνει δώρο....

Για αεροπορικά εισιτήρια ισχύει αυτό που λέει ο Βασίλειος, αλλά έχεις τη δυνατότητα να μειώσεις το tip ή να το αφαιρέσεις εντελώς.

Ανανέωση χρόνου δεν έχω κάνει αλλά λογικά θα ισχύει το ίδιο.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι όντως ΠΉΡΕ 1€ ;

Εγώ πάντως έκανα κανονικά ανανέωση χρόνου μέσω PayPal και δεν είχα λεφτά στον λογαριασμό του PayPal μου τα πήρε από την κάρτα.

Μου ήρθε και εμένα το μύνημα για τα 1500+1500 με 8 euro, κρίμα που το που το πήγανε στα 8 σώμα ήταν στα 5 όπως παλιά θα ήταν απίθανη προσφορά, αν και πάλι είναι αρκετά καλή

Cubot Dinosaur

Λογικό να λειτουργεί η ανανέωση με paypal. Πληρώνεις με ελληνική κάρτα, σε ευρώ, μια ελληνική επιχείριση στην ουσία. Δε νομίζω ότι τα χρήματα πάνε εξωτερικό.

Λογικό να λειτουργεί η ανανέωση με paypal. Πληρώνεις με ελληνική κάρτα, σε ευρώ, μια ελληνική επιχείριση στην ουσία. Δε νομίζω ότι τα χρήματα πάνε εξωτερικό.

Λαθος νομιζεις. Τα χρηματα πανε στο εξωτερικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ χθες προσπάθησα με paypal και δεν το δεχόταν. Έτσι ανανέωσα με χρεωστική.

Απορω πως κανετε με χρεωστικη καρτα ανανεωση μεσω paypal. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Απορω πως κανετε με χρεωστικη καρτα ανανεωση μεσω paypal. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Εννοει με χρεωστικη μεσω του σαιτ

[sIGPIC][/sIGPIC]