pexths Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 αυριο στην θεσσαλονικη στις 12 θα ειναιωοι κοπελες στην καμαρα και εχουν ακομα νουμερα με την φοιτητικη προσφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ολα καλά. Μπήκα. "kroumel" Σε είδα και σε πρόσθεσα στις επαφές. Θα ήθελα να δω πως δουλεύει. Sorry για το off topic. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε είδα και σε πρόσθεσα στις επαφές. Θα ήθελα να δω πως δουλεύει. Sorry για το off topic. Και εγώ μπήκα αλλα δεν βλέπω κινηση ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Και εγώ μπήκα αλλα δεν βλέπω κινηση ??? Σε βρήκα με το username και σε πρόσθεσα στις επαφές. Περιμένω επιβεβαίωση. Έκανες λογαριασμό αφού κατέβασες την εφαρμογή; Μόλις σε άκουσα, είπες ότι θα ανέβεις Αθήνα Παρασκευή. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ολα οκ ακούω και εγώ. Ναι Παρασκευή θα ανέβω Αθήνα κατα τις 15:00' -16:00'. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σημερα το μεσημερι κατα τις 13,30 ηταν οι κοπελες πλατεια αριστοτελους πανω στην εγναντια Φοιτητικα πακετα δεν ειχαν αλλα ειχαν πακετο f2go οπου με καθε 6 ευρω τον μηνα σου εδιναν 300 λεπτα προς ολους 120 προς wind και 50 sms προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ολα οκ ακούω και εγώ. Ναι Παρασκευή θα ανέβω Αθήνα κατα τις 15:00' -16:00'. Συγγνώμη και πάλι για το off topic. Επειδή δοκιμάζω την εφαρμογή, ακούγομαι όταν μιλάω; Εγώ ακούω κανονικά όλες τις συνομιλίες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μπήκα και εγώ με το ίδιο ψευδώνυμο... ΔΕΝ ακούω τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ρε παιδια καλα στην αθηνα με τα φοιτητικά μήπως ξερη κατι καποιος για τριπολη που μενω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ρε παιδια καλα στην αθηνα με τα φοιτητικά μήπως ξερη κατι καποιος για τριπολη που μενω εγω στείλε φωτοτυπία ταυτότητας και μπες στο καναλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 στείλε φωτοτυπία ταυτότητας και μπες στο καναλι.εκανα λογαριασμο μπηκα στο καναλι και εβγαλε 3 ονοματα αλλο τιποτα , δεν ξερω τι να κανωκαμια βοηθεια δεν καταλαβαίνω πως δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μέχρι τις 2 στην Ομόνοια (Casio) Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά πήρα σήμερα την προσφορά με τα 1000 λεπτά από τις κοπέλες στη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή έχω iPhone χρειάζομαι νάνο σιμ , αν πάω σε κατάστημα wind και μου την αλλάξουν με νανο σιμ , θα έχω πρόβλημα με την προσφορά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγώ πάντως το πήρα ενα φοιτητικό απο Βικτώρια (εστειλα ενα φιλο με την ταυτότητα μου )με την βοήθεια φυσικα των παιδιών απο το κανάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά πήρα σήμερα την προσφορά με τα 1000 λεπτά από τις κοπέλες στη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή έχω iPhone χρειάζομαι νάνο σιμ , αν πάω σε κατάστημα wind και μου την αλλάξουν με νανο σιμ , θα έχω πρόβλημα με την προσφορά; Όχι γιατί απλώς κόβουν την κάρτα και επίσης μπορείς και εσύ να την κόψεις. Επίσης ο αριθμός δεν είναι στο όνομά σου ακόμα, επομένως μην περιμένεις να σε εξυπηρετήσουν άμεσα για αλλαγή κάρτας. Έλα στο κανάλι για ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σε ποιο σημειο τις βρηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psolee Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τα Log n Win είναι δώρα τα οποία απολαμβάνεις απλά και μόνο επειδή ανήκεις στη F2G παρέα. Κάθε εβδομάδα, μπορείς να επιστρέφεις στο http://www.f2g.gr ή να επισκέπτεσαι το ΜyF2G app και να ενεργοποιείς ένα από αυτά χωρίς κανένα κόστος. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει μία ανανέωση αξίας τουλάχιστον €5 τις τελευταίες 30 ημέρες. http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ άρα θέλει κι αυτό μία έμμεση ανανέωση.. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά πήρα σήμερα την προσφορά με τα 1000 λεπτά από τις κοπέλες στη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή έχω iPhone χρειάζομαι νάνο σιμ , αν πάω σε κατάστημα wind και μου την αλλάξουν με νανο σιμ , θα έχω πρόβλημα με την προσφορά; Που τις βρήκες;...!!! Γιατί δεν βοηθάτε να ενημερώσετε εδώ στο φόρουμ όταν τις βρίσκετε; Ρώτησα και άλλο μέλος του φόρουμ με πμ αλλά ούτε μπήκε σε κόπο να απαντήσει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Όχι γιατί απλώς κόβουν την κάρτα και επίσης μπορείς και εσύ να την κόψεις. Επίσης ο αριθμός δεν είναι στο όνομά σου ακόμα, επομένως μην περιμένεις να σε εξυπηρετήσουν άμεσα για αλλαγή κάρτας. Έλα στο κανάλι για ενημέρωση. Επειδή το έχω ξανά κάνει δεν την κόβουν αλλά την αλλάζουν με άλλη η οποία είναι έτοιμη νάνο σιμ, για αυτό ρωτάω αν θα έχω προβλημα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Που τις βρήκες;...!!! Γιατί δεν βοηθάτε να ενημερώσετε εδώ στο φόρουμ όταν τις βρίσκετε; Ρώτησα και άλλο μέλος του φόρουμ με πμ αλλά ούτε μπήκε σε κόπο να απαντήσει. Στην Καμάρα σήμερα το πρωί κατα τις 12 που πέρασα 2 κοπέλες έδιναν νούμερα. Θα είναι κ αύριο στο ίδιο σημείο μου είπαν φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 οχι...εγώ κάρτα βάζω μια φορά το χρόνο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Πάντως αυτή τη στιγμή το f2g είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά καρτοκινητή. Είχα δύο συνδέσεις σε οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο μου και παρ'όλο που είχα πολύ καλή έκπτωση λόγο συνδυασμού με σταθερό στη WIND, τα μετέτρεψα σε f2g. Εγώ απολαμβάνω τα 300 λεπτά προς όλους και η σύζυγος μου παίρνει κάθε μήνα 120 λεπτά προς όλους, λόγω συνδυασμού με το σταθερό. Δεν μου λείπει η σύνδεση, ενώ κάνω περισσότερο οικονομία. Λογικό το βλέπω να θέλει ελάχιστη ανανέωση 5€ για να μπορούμε να έχουμε τα log n win κάθε εβδομάδα. Πάντα σε σχέση με τα άλλα καρτοκινητά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 οι κοπέλες είναι κάθε μέρα στην ομόνοια μπροστά στο μαγαζί της casio, μέχρι τις 7 το απόγευμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τελικα πριν, ειχα πεσει σε καταστημα που ειχε βαριεστημενο υπαλληλο....:lol: Όλα τα καταστήματα έχουν λίγο πολύ τέτοιους υπαλλήλους, μην το ψάχνεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Στην Καμάρα σήμερα το πρωί κατα τις 12 που πέρασα 2 κοπέλες έδιναν νούμερα. Θα είναι κ αύριο στο ίδιο σημείο μου είπαν φίλε μου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρεις το φοιτητικό πακέτο από τις κοπέλες είναι το πάσο; η μπορεί με κάποιον τρόπο να το πάρει και ο οποιοσδήποτε; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts