Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

• What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32

Recommended Posts

Η cosmote με ανανεωση 10ε σου δινει 300 λεπτα προς ολους και σου μενουν τα 10ε;;

Ειναι παλια προσφορά που αν δεν κάνω λάθος έχει τροποποιηθεί κιόλας

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσο κρατάει μία κάρτα αν δεν της βάλεις χρήματα?

(μένω εξωτερικό και θέλω μια κάρτα μόνο για τα μηνύματα των υπηρεσιών, πχ τράπεζας εφορίας, και για όταν ερχομαι Ελλάδα 1 φορά το χρόνο)

Πια είναι η καλύτερη? (δεν θέλω Vodafone)

Oneplus A6013

Πόσο κρατάει μία κάρτα αν δεν της βάλεις χρήματα?

(μένω εξωτερικό και θέλω μια κάρτα μόνο για τα μηνύματα των υπηρεσιών, πχ τράπεζας εφορίας, και για όταν ερχομαι Ελλάδα 1 φορά το χρόνο)

Πια είναι η καλύτερη? (δεν θέλω Vodafone)

Όλοι οι αριθμοί κρατάνε 12 μήνες +1 ακόμα για να βάλεις κάρτα και να μην χαθεί ο αριθμός.Οσον αφορά τα χρήματα όλες οι εταιρείες έχουν εφαρμόσει το 3μηνο δηλαδή αν δεν κάνεις ανανέωση σε 3 μήνες χάνονται τα χρήματα αλλα η Wind εχει ακόμα 6μηνο οπότε θεωρώ ότι σε συμφέρει καλύτερα.

Όλοι οι αριθμοί κρατάνε 12 μήνες +1 ακόμα για να βάλεις κάρτα και να μην χαθεί ο αριθμός.Οσον αφορά τα χρήματα όλες οι εταιρείες έχουν εφαρμόσει το 3μηνο δηλαδή αν δεν κάνεις ανανέωση σε 3 μήνες χάνονται τα χρήματα αλλα η Wind εχει ακόμα 6μηνο οπότε θεωρώ ότι σε συμφέρει καλύτερα.

Και νομίζω η wind έχει καλή διαχείριση και ανανέωση Online

Oneplus A6013

Και νομίζω η wind έχει καλή διαχείριση και ανανέωση Online

Και οι άλλες εταιρίες έχουν online ανανέωση αλλά ναι έχει καλή διαχείριση στο MYF2G αλλά και στην εφαρμογή για κινητά κλπ.

• 2 weeks later...
Στα καρτοκινητα πιστευω συμφερει wind και vodafone λογω τιμων πακετων

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

• 1 year later...

Πάει και η Wind... έκανε και αυτή - δυστυχώς - το καφριλίκι με το τρίμηνο... Βασικά είναι ακριβώς 90 μέρες. Μετά ισχύει το νούμερο, αλλά έχεις χάσει τα χρήματα

lalista.gr

καλημερα σας! εχω ηδη εδω κ εναν χρονο καρτοκινητο q και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη με τις προσφορες της!! ουσιαστικα με δεκα ευρω τον μηνα την βγαζεις ανετα κατα τη γνωμη μου

• 1 month later...
γεια σας στην ομαδα μας!! λοιπον εγω εχω το καρτοκινητο της βονταφον εδω κ πολλα χρονια κ εχω μεινει πολλη ευχαριστημενη να την επιλεξετε

• 1 month later...
Παιδια καλημέρα, εχω ακούσει οτι στη βονταφον τα δωρεάν μεγαμπαιτ αν οχι ολα, κάποια, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με αποτέλεσμα να μαζεύεις σε βάθος χρόνου. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο στη κοσμοτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Παιδια καλημέρα, εχω ακούσει οτι στη βονταφον τα δωρεάν μεγαμπαιτ αν οχι ολα, κάποια, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με αποτέλεσμα να μαζεύεις σε βάθος χρόνου. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο στη κοσμοτε?

Στο what's up ισχύει σίγουρα.

Προσωπικά έχω 19GB μαζεμένα στο κινητό και 28GB στο νούμερο του 4G μόντεμ.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αχα... Σιγουρακι? Ποιο χρησιμοποιείς? Το 7άρι ? Και πως?

Ποιο πακέτο βάζω εννοείς;

Αυτό των 600ΜΒ με 6€. Μέχρι τέλος Ιουνίου είχε προσφορά 1200ΜΒ με 6€.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ποιο πακέτο βάζω εννοείς;

Αυτό των 600ΜΒ με 6€. Μέχρι τέλος Ιουνίου είχε προσφορά 1200ΜΒ με 6€.

Καλημέρα, αυτά τα mbs αν δε τα τελειώσεις τελος του μήνα, μεταφέρονται και αθροίζονται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Καλημέρα, αυτά τα mbs αν δε τα τελειώσεις τελος του μήνα, μεταφέρονται και αθροίζονται?

Μεταφέρονται κι αθροίζονται μόνο αν αγοράσεις νέο πακέτο λίγο πριν λήξει το παλιό. Αλλιώς τα χάνεις.

• 1 month later...
θελω τη βοηθεια σας.εδω και 4 χρονια περιπου εχω 2 συμβολαια cosmote xl.1500 λεπτα σε ολους,1500 sms σε ολους και 2.8 internet.για τα 2 συμβολαια πληρωνω 70 ευρα.σε 2 μηνες ληγει.σκεφτομαι να τα κανω καρτοκινητα.τι επιλογες μου προτεινετε?αυτο που βλεπω ειναι οτι ομιλια χαλαω περιπου 400 λεπτα και sms περιπου στα 200.το ιντερνετ λογω δουλειας το σκιζω.στο δευτερο αριθμο χαλαω 100 λεπτα και 200 sms.το ιντερνετ περισσευει εδω.ειναι της γυναικας αυτο.

• 1 month later...
θελω τη βοηθεια σας.εδω και 4 χρονια περιπου εχω 2 συμβολαια cosmote xl.1500 λεπτα σε ολους,1500 sms σε ολους και 2.8 internet.για τα 2 συμβολαια πληρωνω 70 ευρα.σε 2 μηνες ληγει.σκεφτομαι να τα κανω καρτοκινητα.τι επιλογες μου προτεινετε?αυτο που βλεπω ειναι οτι ομιλια χαλαω περιπου 400 λεπτα και sms περιπου στα 200.το ιντερνετ λογω δουλειας το σκιζω.στο δευτερο αριθμο χαλαω 100 λεπτα και 200 sms.το ιντερνετ περισσευει εδω.ειναι της γυναικας αυτο.

Για σένα και τη σύζυγο έχω να προτείνω vodafone cu. Με 10€ 500ΜΒ για 30 ημέρες κι άλλα 500 για 15. Αν προσθέσεις αριθμό cu στο πάρε να χεις, παίρνεις έξτρα 100. Με 8€ πακέτο έχεις 400'+400 μηνύματα προς cu, 300' (400' αν ανανεώσεις online) και 200 μηνύματα προς όλους και 60ΜΒ ίντερνετ.

πηρα ενα προνομιακο.1500 λεπτα σε ολους και 2.7 gb με το reload it.

τ συμβολαια εγιναν whats up.400 λεπτα σε whats up 300 λεπτα σε αλλους.βαλε κ τα παρεδωσε συν τα reload it.δινω 14 ευρω γι αυτα τα πακετα μνμτα απο viber παιζω.μπορει να βαλω και κανα πακετο μνμτων δε ξερω ακομη.θα δω.πως με βολευει.και το προνομιακο 8,5 ευρω.απο τα 70 που εδινα μια χαρα ειμαι.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πηρα ενα προνομιακο.1500 λεπτα σε ολους και 2.7 gb με το reload it.

τ συμβολαια εγιναν whats up.400 λεπτα σε whats up 300 λεπτα σε αλλους.βαλε κ τα παρεδωσε συν τα reload it.δινω 14 ευρω γι αυτα τα πακετα μνμτα απο viber παιζω.μπορει να βαλω και κανα πακετο μνμτων δε ξερω ακομη.θα δω.πως με βολευει.και το προνομιακο 8,5 ευρω.απο τα 70 που εδινα μια χαρα ειμαι.

Πώς πήρες προνομιακό;

παντου πουλανε.κοιτα στο νημα που αφορα το προνομιακο.σε αγγελιες,σε μετρο,σε πλατειες

• 4 weeks later...

Παιδια μια βοηθεια...ποια εταιρια προσφερει το καλυτερο πακετο καρτοκινητης(προς ολους) ?

Μιλαω περιπου 7-8 ωρες το μηνα και τωρα εχω συνδεση με την συζυγο με μηνιαιο παγιο 75 ευρο.

Το δικο μου συμβολαιο λυγει οπου να ναι και θα θελα να το κανω καρτοκινητο.

Παιδια μια βοηθεια...ποια εταιρια προσφερει το καλυτερο πακετο καρτοκινητης(προς ολους) ?

Μιλαω περιπου 7-8 ωρες το μηνα και τωρα εχω συνδεση με την συζυγο με μηνιαιο παγιο 75 ευρο.

Το δικο μου συμβολαιο λυγει οπου να ναι και θα θελα να το κανω καρτοκινητο.

Δες την Q: Κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση 13€ κάθε μήνα και λαμβάνεις 1Gb internet & 1000' προς wind/q για 30 ημέρες.

Ενεργοποιώντας 3 φορές τον μήνα το πακέτο (μέσω της εφαρμογής) 150' προς όλους & 150' προς wind/q me 4€ έχεις 6.5 ώρες (με χρέωση ανά 1'' χωρίς ελάχιστη χρέωση) προς όλα τα (εθνικά) κινητά & σταθερά και 6.5 ώρες προς όλους.;)