Jump to content

Motorola Moto X

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά είναι η θηκούλα. Διακριτική, εφαρμόζει τέλεια, αυτά. Και η τιμή μια χαρά. Είναι και από Γερμανία και ήρθε ταχύτατα. Σε 2 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά. Εγώ πήρα την άσπρη γιατί η μαύρη είχε τελειώσει, αλλά οκ τη συνήθισα. Βέβαια το προτιμώ χωρίς καμία θήκη, αλλά επειδή σκοπεύω να το κρατήσω καιρό, νομίζω καλύτερα έτσι. Για tempered glass? Τίποτα? Κανένας? Εσύ left_ace έχεις τη ζελατίνα της θήκης αν θυμάμαι καλά? Κι εγώ αυτή έχω προς το παρόν, αλλά ήδη έκανα την πρώτη γρατζουνιά ενώ την καθάριζα με ένα πανί. Πολύ εύκολα έγινε.

Την ειχα. Τωρα φοραω αυτην

Δεν εχω δαχτυλιες και στο swype ειμαι πρωτος:p

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα σας. Μπορειτε να μου πειτε εαν ξερετε κανένα sait να παρω το moto x οικονομικα και να δουλευει στην Ελλαδα;

δεν ξέρω αν δουλεύει στην Ελλάδα (θα πάρω από Δευτέρα να ρωτήσω), αλλά εδώ είναι το φθηνότερο που έχω βρει

http://www.sellphone.gr/motorola-moto-x-16gb-xt1052.html

το σκέφτομαι και εγώ σήμερα που το βρήκα...239 μόνο

Οι κάτοχοι του κινητού μπορούν να μας πουν αν η κάμερα είναι το μόνο μειονέκτημα του κινητού; τόσο χάλια φωτο βγάζει;

Edited by sarg13

Ναι δουλεύει. Το 1052 είναι το ευρωπαϊκό. Κι εγώ από εκεί το πήρα και όλα καλά. Η κάμερα είναι κακή σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες άλλων εταιρειών (το κινητό ήταν η ναυαρχίδα της motorola για το 2013). Χάλια δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Το παρηγγειλα σήμερα απο amazon.es στα 270 τελική. Δεν ήξερα για το κατάστημα που αναφέρετε πιο πάνω. Τι λέτε ,να ακυρώσω τη παραγγελία στο amazon και να το πάρω απο το ελληνικό κατάστημα; Κερδίζω κάτι εκτός απο 30€; Πήρε κανείς να δει αν ειναι ετοιμοπαραδοτο;:confused:

Το παρηγγειλα σήμερα απο amazon.es στα 270 τελική. Δεν ήξερα για το κατάστημα που αναφέρετε πιο πάνω. Τι λέτε ,να ακυρώσω τη παραγγελία στο amazon και να το πάρω απο το ελληνικό κατάστημα; Κερδίζω κάτι εκτός απο 30€; Πήρε κανείς να δει αν ειναι ετοιμοπαραδοτο;:confused:

Οπως βλεπεις το ελληνικο καταστημα δεν εχει αποθεμα. Απο αμαζον το ειχα παρει κι γω. Δεν συναντησα κανενα προβλημα.

Γιατί δεν έχει απόθεμα? 1-3 μέρες γράφει. Κι εγώ από εκεί το πήρα, έγραφε το ίδιο, και ήταν άμεσα διαθέσιμο. Βέβαια πήρα κι ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι ένα τηλέφωνο να το κάνει.

Γιατί δεν έχει απόθεμα? 1-3 μέρες γράφει. Κι εγώ από εκεί το πήρα, έγραφε το ίδιο, και ήταν άμεσα διαθέσιμο. Βέβαια πήρα κι ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι ένα τηλέφωνο να το κάνει.

Υπάρχει μονο σε λευκό.

Αυτό σωστό, και δεν το είχα προσέξει.

ασε το παραγγειλα 3 φορές και τις 3 μου το ακυρώσαν και μετά το έβγαζαν το μάυρο..:(

Τελικα πηρα τηλ και εχουν μονο το ασπρο με παραγγελια μετα απο 4 ημερες παραδοση. Οποτε το αφηνω να το παρω απο αμαζον και θα εχει και εγγυηση. Επειδη προερχομαι απο lg g2 ,απλα δεν μπορω τις διαστασεις του παρολο που ειναι μικρες για το μεγεθος οθονης και θα το δωσω.Πιστευετε οτι η εμπειρια χρησης θα ειναι αναλογη? ευχαριστω.

Τελικα πηρα τηλ και εχουν μονο το ασπρο με παραγγελια μετα απο 4 ημερες παραδοση. Οποτε το αφηνω να το παρω απο αμαζον και θα εχει και εγγυηση. Επειδη προερχομαι απο lg g2 ,απλα δεν μπορω τις διαστασεις του παρολο που ειναι μικρες για το μεγεθος οθονης και θα το δωσω.Πιστευετε οτι η εμπειρια χρησης θα ειναι αναλογη? ευχαριστω.

Εξαιρετικό τηλέφωνο το LG G2 αλλά το μοτορόλα μας έχει άλλη εμπειρία χρήσης. Ανώτερη.

Το ειχα και στο εγγυόμαι ειναι αψογο τηλεφωνό .ξερεις ποσες μερες κανει να έρθει απο αμαζον?

Edited by bmw_man18

Το ειχα και στο εγγυόμαι ειναι αψογο τηλεφωνό .ξερεις ποσες μερες κανει να έρθει απο αμαζον?

Όταν το παράγγειλα ήταν σε απόθεμα. Στην παραγγελία γράφουν 11-15/12 θα ειναι αθηνα. Ελπίζω για ποιο γρήγορα. Τώρα ψάχνω screen protector. Θήκη σκέφτομαι να μη βάλω.

Εξαιρετικό τηλέφωνο το LG G2 αλλά το μοτορόλα μας έχει άλλη εμπειρία χρήσης. Ανώτερη.

Είχα και το G2 αλλά το Moto παρ όλο που δε του φαίνεται στα specs είναι απλά ανώτερο σε εμπειρία χρήσης σε πλοήγηση στο UI του.

Εκεί που υστερεί είναι στη κάμερα και βέβαια στη μπαταρία

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

To παρείγγειλα κι εγώ από το http://www.mobile-phones.gr/ αφού το sellphones.gr ενώ έγρραφε ότι το έχει ήταν μούφα.

Ελπίζω να μου έχει έρθει ως παρασκευή.

Kill with Power !!!

Μ αρεσει να βλεπω το κινητο μας σε τετοια τεστ:

Α είναι το δικό μας ε? Το είχα δει το video και έλεγα είναι, δεν είναι? Καλά δε φοράει μόνο το δικό μας gorilla glass 3 αλλά οκ. Ωραία video από την corning.

Α είναι το δικό μας ε? Το είχα δει το video και έλεγα είναι, δεν είναι? Καλά δε φοράει μόνο το δικό μας gorilla glass 3 αλλά οκ. Ωραία video από την corning.

Ναι βρε. Ας ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας ;)

Μου ηρθε το κινητο και μου φαινεται το μισο απο το nexus 4. Η οθόνη τα σπαει, ζητω οι amoled. Στο notification bar γράφει Vodafone και μου τρωει τη μιση μπαρα. Μπορω καπως να το βγαλω;
Kill with Power !!!

Ψάχνω να το βρω στην Ελλάδα να το δω από κοντά για να αποφασίσω αν τελικά το πάρω. Ξέρεις κανείς αν μπορώ να το βρω σε τύπου έκθεση??

Ψάχνω να το βρω στην Ελλάδα να το δω από κοντά για να αποφασίσω αν τελικά το πάρω. Ξέρεις κανείς αν μπορώ να το βρω σε τύπου έκθεση??

Πολύ δύσκολο έως χλωμό. Εκτός κι αν το έχουν διαθέσιμο τα καταστήματα του skroutz.

Είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό και πολύ μαζεμένο σε μέγεθος.

Μπορείς να το δεις λίγο σε 1 μικρό βίντεο που έχω κάνει σε σχέση και με το galaxy S5 που έχω.

Με την ευκαιρία κοίτα και πόσο γρήγορο είναι, πραγματική έκπληξη για μένα για περυσινό μοντέλο χωρίς κάν κορυφαία specs.

Αν είχε τη κάμερα και την οθόνη του S5 θα το κρατούσα για βασική συσκευή χωρίς πλάκα.

Είναι απίστευτα Smooth και όμορφο.

S5 vs motto x 2013 camera and album opening time:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπερα 3η μερα με το moto x και ακομα εντυπωσιασμενος. Κατι βρηκα και ηθελα να το μοιραστω.

Το android δινει τη δυνατοτητα στις επαφες να προσθεσουμε ενα πεδιο "phonetic name" για να βοηθησει στην φωνητικη αναγνωριση. Παραθετω guide

http://www.androidpolice.com/2013/06/10/tip-add-a-phonetic-name-to-contacts-voice-recognition-just-cant-get-right/

Καλο θα ηταν να χρησιμοποιησετε το μεγαφωνακι στο πληκτρολογιο για να εισαγετε στο πεδιο το ονομα.

Edited by firiel
Kill with Power !!!

Παιδια καλησπερα,επειδη περιμενω τις επομενες μερες το κινητο ψαχνω μια ultra slim θηκη. Εχετε κατι υποψη? αν εχει κ screen protector ακομα καλυτερα.:)

• The title was changed to Motorola Moto X