Titarasaudi Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 δεν ειμαι ρουτ..τελικα βρηκε καποιους δορυφορους μετα απο πααααρα πολλή ωρα..αδυναμος δεκτης αλλα λειτουργει..ξενερααα Δοκίμασε το και σε τελείως ανοιχτό ουρανό, αν έχει ίδια συμπεριφορά, στειλτο στο service, το καλύπτει η εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 σιγουρα εχει προβλημα,βγες εξω μπαλκονι και τσεκαρε..το ποιο απλο..gps test απο playstore..πρεπειτουλαχιστον να σου βρισκει 8,9 in use Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδιά καλημέρα. Αν και ειχα ξαναρωτησει μήπως ξέρετε αν στο sygic ο ελληνικός χάρτης grc.ta.2014.09 που είναι της τομτομ σε σχέση με της grc.nt.2014.09 της navtec άραγε ποιοι είναι ποιο καλοί αποδεδειγμένα με περισσότερες λεπτομέρειες pois κλπ για μας εδώ στην Ελλάδα και γιατί ?? Οι περισσοτεροι ποιον απο τους 2 εχετε ?? Οεο?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εγώ παιδιά είμαι οκ από σήμα;;; [ATTACH]60316[/ATTACH][ATTACH]60317[/ATTACH] Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πολυ μαπα το gps του κινητου.Σε συγκριση με το moto g,το runtastic στο moto g δειχνει την διαδρομη τελεια σε αντιθεση με το g2 που δειχνει οτι να ναι.Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως κλειδωνει το gps σας μεσα στο σπιτι.Εμενα παντα 0/0 δορυφορους μου δειχνει το gps test,επισης πως κλειδωνετε σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα?Εμενα κανει κανα 40-50 sec την πρωτη φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πολυ μαπα το gps του κινητου.Σε συγκριση με το moto g,το runtastic στο moto g δειχνει την διαδρομη τελεια σε αντιθεση με το g2 που δειχνει οτι να ναι.Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως κλειδωνει το gps σας μεσα στο σπιτι.Εμενα παντα 0/0 δορυφορους μου δειχνει το gps test,επισης πως κλειδωνετε σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα?Εμενα κανει κανα 40-50 sec την πρωτη φορα... Θα συμφωνήσω ότι το GPS σίγουρα δεν είναι απ' τα δυνατά σημεία του G2!! Εγώ, φυσικά το έγραψα πολλές φορές στο συγκεκριμένο thread, είχα έντονο πρόβλημα αποσυνδέσεων κατά την πλοήγηση. Αλλά τώρα, οντως, και το δικό μου κλειδώνει περίπου 10 δορυφόρους σε 10 δευτερόλεπτα! Σε ανοιχτό ουρανό όμως πάντα! Αν το δικό σου κανει 40-50 sec να κλειδώσει σε ανοιχτό ουρανό μήπως να σκεφτόσουν το service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 μηπως και εχεις ανοιχτα δεδομενα μαζι με το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 μηπως και εχεις ανοιχτα δεδομενα μαζι με το gps? Εννοείται όχι φίλε μου!! Για μένα δε νοείται GPS και πλοήγηση με ανοιχτά data! Όπως σου έγραψα ομως, σε ανοιχτό ουρανό........ στο σπίτι μέσα και μενα ζορίζεται πολύ να κλειδώσει, αλλά όχι μόνο το G2, αλλά και άλλες 3 συσκευές που έχουμε επίσης (Galaxy S2, Huawei και μια htc παλιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Πολυ μαπα το gps του κινητου.Σε συγκριση με το moto g,το runtastic στο moto g δειχνει την διαδρομη τελεια σε αντιθεση με το g2 που δειχνει οτι να ναι.Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως κλειδωνει το gps σας μεσα στο σπιτι.Εμενα παντα 0/0 δορυφορους μου δειχνει το gps test,επισης πως κλειδωνετε σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα?Εμενα κανει κανα 40-50 sec την πρωτη φορα... Έχει πρόβλημα το gps σου. Κανονικά κατευθείαν θα έπρεπε να κλειδώνει. Μάλλον πάς για σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Δεν νομιζω να μου το φτιαξουν διοτι αλλες φορες κλειδωνει με την μια αλλες φορες κανει 40 sec και καποιες αλλες μπορει να κανει και 3 λεπτα.Δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανει.Μετα απο restart καμια φορα δεν κλειδωνει με τιποτα.Το αφηνω 2-3 ωρες ξαναανοιγω και κλειδωνει σε 10 sec....θα βαλω φοτο με το gps test το οποιο αφου κλειδωσει γραφει In use 9 in view 21 και το Gps accuracy παιζει απο 30-80 ποδια. Edited May 10, 2015 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 καλο ειναι να το πας procordia..το γνωριζουν το θεμα με το gps!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Κ γω εχω προβλημα με το gps,στην αρχη δουλευε μια χαρα,τωρα κανω ανανεωση τον καιρο κ μου βγαζει τοποθεσια μη διαθεσιμη.πρεπει να ανοιξω το gps statusγια να βρει μετα απο κανα 5λεπτο δορυφορους.το καλο ειναι οτι βρισκει,μπορει να βρει κ 17 απο 22.λετε να το στειλω για service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 17 in use ειναι αριστα..ας αργει να κλειδωσει..εδω μιλαμε να μην σου βρισκει κανεναν η εναν με 2 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Eγώ μόλις έκανα αυτό... Έτριψα και λίιιιγο τις επαφές και σαν πρώτη εντύπωση έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία (wifi , gsm , gps) Θα το δω και τις επόμενες μέρες και σε διαφορετικά σημεία για να έχω πιό ολοκληρωμένη άποψη... Bέβαια θέλει να ''πιάνουν'' τα χέρια κάποιου και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ειδικά στο πως σηκώνουμε τις επαφές για να βάλουμε από κάτω... ότι βάλουμε. (στη δικιά μου περίπτωση έβαλα λίγο σελοτέιπ διπλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Eγώ μόλις έκανα αυτό... Έτριψα και λίιιιγο τις επαφές και σαν πρώτη εντύπωση έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία (wifi , gsm , gps) Θα το δω και τις επόμενες μέρες και σε διαφορετικά σημεία για να έχω πιό ολοκληρωμένη άποψη... Bέβαια θέλει να ''πιάνουν'' τα χέρια κάποιου και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ειδικά στο πως σηκώνουμε τις επαφές για να βάλουμε από κάτω... ότι βάλουμε. (στη δικιά μου περίπτωση έβαλα λίγο σελοτέιπ διπλό) Αυτό το είχα κάνει εγώ στο δικό μου πριν ενάμισι χρόνο, το έχω αναφέρει σε παλαιότερα post τι είχα κάνει ακριβως! Είδα και 'γω μεγάλη βελτίωση στο σήμα του gps!! Εγώ όμως δεν είχα εγγύηση!! Το θέμα ειναι τι γίνεται με την εγγύηση; Κάποιος που έχει εγγύηση είναι λίγο ρίσκο να βάλει "χέρι" μόνος του γιατί μπορεί να τη χάσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Πολύ σωστό αυτό που λες με την εγγύηση , ας το ζυγίσει όποιος θέλει να το κάνει... Εγώ έχω ακόμα μέχρι τον Νοέμβριο και αν τυχόν χρειαστεί... το βλέπω... Βέβαια το άνοιξα προσεκτικά , με τα χέρια χωρίς κατσαβίδια κ.λ.π και δεν φαίνετε τίποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εχω ενα προβλημα τελευταια, ενω κλειδωνει 13 δορυφορους στην πλοηγηση χανει συχνα το σημα για 15 περιπου δευτερολεπτα την φορα κ κατανταει σπαστικο, το εχει αντιμετωπισει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εχω ενα προβλημα τελευταια, ενω κλειδωνει 13 δορυφορους στην πλοηγηση χανει συχνα το σημα για 15 περιπου δευτερολεπτα την φορα κ κατανταει σπαστικο, το εχει αντιμετωπισει καποιος; Ναι είναι πρόσφατο πρόβλημα και σε εμένα ...με έχει ταλαιπωρήσει πολύ αλλά τα παρατησα ...δεν εβγαλα άκρη γιατί συμβαίνει .κάποιος μου είπε να το στείλω για επισκευή προκορντια αλλά δεν πήρα καν τηλέφωνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Τελικά δεν κρατηθηκα και το ανοιξα ...Εβαλα χαρτάκια κάτω απο τις ακίδες που είχε σε τρια σημεία όπως στο βιντεο.Δείχνει να έχει καλύτερο σήμα αλλά θα του κάνω και μόα δοκιμή σε λίγο πηγαίνοντας στην δουλεια .εαν δεν σπάσει καθόλου σε μια απόσταση 13 χιλιομέτρων τότε η επέμβαση πετυχε. Περισότερα το βράδυ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εκανα την δοκιμή που έλεγα πιο πανω και το σήμα δεν έσπασε καθόλου.ηταν δυνατό καθολη την διαρκεια της διαδρομης..ςβγαλα επίσης μια φωτο αλλά δεν ξςεω αν είναι πολύ καλά τα στοιχεια που δίνει ας τα μεταφράσει κάποιος που τα καταλαβαίνει.[ATTACH]62937[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εκανα την δοκιμή που έλεγα πιο πανω και το σήμα δεν έσπασε καθόλου.ηταν δυνατό καθολη την διαρκεια της διαδρομης..ςβγαλα επίσης μια φωτο αλλά δεν ξςεω αν είναι πολύ καλά τα στοιχεια που δίνει ας τα μεταφράσει κάποιος που τα καταλαβαίνει.[ATTACH]62937[/ATTACH] Τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας είναι εξαιρετικά. Η εγχείριση ήταν απολύτως επιτυχημένη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Χαίρομαι για αυτό ...πολύ ωραία.Να τονίσω κατι που μου προξένησε προβληματισμό...όταν Δούλευα κάποιο πρόγραμμα εγγραφής διαδρομής πχ sports tracker καο έβγαιναν με το ποδήλατο στο βουνό δεν είχα απώλεια σήματος .αν ανοιγα χάρτες όπως το here για να με παει κάποιου με το αμάξι έχανε το σήμα τοτ....περίεργο δεν είναι αυτό ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δηλαδη πρεπει να κανουμε επεμβαση, αλλιως δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δεν ξέρω τι να σου πω...μπορείς να κανονισεις να το στειλεις στο σερβίς...μιλά μαζί τους πρωτα και δες το θα σου πουν...σίγουρα γνωρίζουν το πρόβλημα ...μιλά και ενημερωσε καί εδώ να ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δηλαδη πρεπει να κανουμε επεμβαση, αλλιως δεν. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το σήμα των δορυφόρων δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία αυτή!! Το αδύνατο σήμα και οι αποσυνδέσεις κατά τη διάρκεια της πλοήγησης ήταν η μεγάλη "πληγή" για πολλά G2! Υπάρχει πάντα και το ρίσκο να χάσεις την εγγύηση σου, αν το πειραξεις μόνος σου!! Η πιο ορθή κίνηση θα ήταν να το στείλεις στο service, εφόσον έχεις εγγύηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts