Greatape Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση. Έκανε περίπου 2 ώρες για να κατεβάσει τα 500 mb. Υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στην εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 πολύ καλυτερα τα παντα παιδια εμφανιση πολύ καλυτερη και κολληματα γιοκ. πειτε και κανα κολπακι για εμας τους ασχετους με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση. Έκανε περίπου 2 ώρες για να κατεβάσει τα 500 mb. Υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στην εμφάνιση. Ποια εκδοση ειχες πριν την αναβαθμιση και ποια εκδοση μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ποια εκδοση ειχες πριν την αναβαθμιση και ποια εκδοση μετα; 4.2.2 είχα και τώρα λέει 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidur Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Και γω 4.2.2 εχω και ειμαι στο 74% και κατεβαινει..ειναι αληθεια?? Μεταβαση σε ΚΙΤΚΑΤ?? Δε μπορω να το πιστεψω.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidur Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση. Ναι ειναι αληθεια! Επιτελους κιτκατ! Καλιο αργα παρα ποτε! :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpamrn Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αισθητα πιο γρηγορο και σε γενικες γραμμες ολα πολυ καλυτερα.Νομζω οτι αξιζε τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μία ευχάριστη έκπληξη από alcatel . Ανανεωμένη εμφάνιση και λίγο πιο γρήγορο το τηλεφωνακι. Άντε και σε lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdg Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 καλημερα και χρονια πολλα.επιτελους 4.4.2 θελω αποψεις για launcer.Ειμαι αναμεσα σε nova kai CM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Τελικά κάνει καλύτερη διαχείριση της ραμ. Μέχρι πριν είχε ελεύθερα από 500 έως 700 mb , τώρα είναι συνεχώς πάνω από 800 με 900 ελεύθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χρόνια Πολλά.τελικά μετά από κοντά Τρεις ώρες κατέβηκε η 4.4.έχει αισθητή διαφορά στις ταχύτητες όντως και λίγες αλλαγές κυρίως στο μενού επαφών.Δεν βρήκα κάτι άλλο διαφορετικό όμως! Ούτε αλλαγές στην Γενική εμφάνιση εικονιδίων η του μενού γενικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κανα πρόγραμμα που βελτιώνει το κινητό ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpamrn Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κανα πρόγραμμα που βελτιώνει το κινητό ξέρουμε? Τι εννοείς? Σαν τι θέλεις να βελτιώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γενικά ταχύτητα. Browser. Πρόγραμμα για την κάμερα, οτι είναι αναγκαίο. Μιας και ποτέ δεν είχα Android μπαίνω να ψαξω και δεν ξέρω τίποτα.... Χεχε. Εμενα παιδία στην φωτογραφία με έχει απογοητεύσει. Μονο το βίντεο του κινητού είναι καλο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 όποιος θέλει update σε kitkat σε μια ώρα το πολύ, κατεβάστε την έκδοση Mobile Upgrade S 4.3.1 για τον υπολογιστή. Υπόψιν κάνει καθαρή εγκατάσταση επομένως πρέπει να κάνετε bacκup τα αρχεία σας πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω το κινητό για τον αδερφό μου αλλά δεν το έχει κανένα ελληνικό site, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα το βρήκα στα Public τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν τρόπο να το προμηθευτώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω το κινητό για τον αδερφό μου αλλά δεν το έχει κανένα ελληνικό site, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα το βρήκα στα Public τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν τρόπο να το προμηθευτώ; Τσέκαρε στα md mrkt.στάνταρ το έχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω το κινητό για τον αδερφό μου αλλά δεν το έχει κανένα ελληνικό site, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα το βρήκα στα Public τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν τρόπο να το προμηθευτώ; μάλλον έχει βγει από την κυκλοφορία και υπάρχει μόνο με 300 ευρώ στο amazon της Ιταλίας και με 270 στο ebay από κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stat3 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 όποιος θέλει update σε kitkat σε μια ώρα το πολύ, κατεβάστε την έκδοση Mobile Upgrade S 4.3.1 για τον υπολογιστή. Υπόψιν κάνει καθαρή εγκατάσταση επομένως πρέπει να κάνετε bacκup τα αρχεία σας πρώτα. Καλο ακούγετε μηπως να μας εδινες περισότερα στοιχεία, download Link και τρόπο εγκαταστασης. Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλο ακούγετε μηπως να μας εδινες περισότερα στοιχεία, download Link και τρόπο εγκαταστασης. Ευχαριστώ ΟΚ το βρηκα Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω το κινητό για τον αδερφό μου αλλά δεν το έχει κανένα ελληνικό site, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα το βρήκα στα Public τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν τρόπο να το προμηθευτώ; Κάνε μία βόλτα από med/rkt σίγουρα θα το έχουν. Τελευταία το έδιναν 220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τσέκαρε στα md mrkt.στάνταρ το έχουν! Κάνε μία βόλτα από med/rkt σίγουρα θα το έχουν. Τελευταία το έδιναν 220 Στο site τους πάντως δεν το έχουν και σε επικοινωνία μαζί τους μου απάντησαν πως σταμάτησαν να το προμηθεύονται, οπότε αν δεν το βρω σε κάποιο κατάστημα, η μόνη λύση που βρήκα μέσω amazon από Γερμανία στα 260Ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Στο site τους πάντως δεν το έχουν και σε επικοινωνία μαζί τους μου απάντησαν πως σταμάτησαν να το προμηθεύονται, οπότε αν δεν το βρω σε κάποιο κατάστημα, η μόνη λύση που βρήκα μέσω amazon από Γερμανία στα 260Ε! Αν μπορείς περίμενε λίγο γιατί σε αυτή την τιμή θα έρθει περίπου το idol 3 το οποίο θα φοράει lollipop. Από ότι λένε θα κυκλοφορήσει τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐουhttp://www.gsmarena.com/alcatel_idol_3_(5_5)-7081.php Edited April 21, 2015 by kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilus66 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει; Προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου στο δίκτυο μέσω του κινητού με Hotspot αλλά ενώ ο υπολογιστής βλέπει το SSID που εκπέμπει το κινητό και φαινομενικά συνδέεται σε αυτό δεν μπορεί στην πραγματικότητα να δει δίκτυο και η σύνδεση εμφανίζεται σαν "περιορισμένη". Το κίνητό την ίδια στιγμή "βλέπει" κανονικότατα δίκτυο μέσω της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Να διευκρινίσω πως στον φορητό μου υπολογιστή έχω ελληνικά Windows 8.1. Η σύνδεση που κάνει το Hotspot του Idol2 X+ φάινεται να είναι infrastructure αν και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το συνηθέστερο είναι ad-hoc συνδέσεις. Στο προηγούμενο κινητό μου (Nokia C-7) η σύνδεση ήταν ad-hoc και ενώ φυσιολογικά τα windows 8/8.1 δεν βλέπουν ad-hoc συνδέσεις είχα βρει τον τρόπο να συνδέομαι στο δίκτυο μέσω του κινητού χωρίς πρόβλημα. Το περίεργο είναι πως ενώ τώρα η σύνδεση που δημιουργεί το κινητό είναι άμεσα ορατή από τα Windows δεν μπορώ να δω δίκτυο ένω συνδέομαι κανονικά σ' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει; Προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου στο δίκτυο μέσω του κινητού με Hotspot αλλά ενώ ο υπολογιστής βλέπει το SSID που εκπέμπει το κινητό και φαινομενικά συνδέεται σε αυτό δεν μπορεί στην πραγματικότητα να δει δίκτυο και η σύνδεση εμφανίζεται σαν "περιορισμένη". Το κίνητό την ίδια στιγμή "βλέπει" κανονικότατα δίκτυο μέσω της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Να διευκρινίσω πως στον φορητό μου υπολογιστή έχω ελληνικά Windows 8.1. Η σύνδεση που κάνει το Hotspot του Idol2 X+ φάινεται να είναι infrastructure αν και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το συνηθέστερο είναι ad-hoc συνδέσεις. Στο προηγούμενο κινητό μου (Nokia C-7) η σύνδεση ήταν ad-hoc και ενώ φυσιολογικά τα windows 8/8.1 δεν βλέπουν ad-hoc συνδέσεις είχα βρει τον τρόπο να συνδέομαι στο δίκτυο μέσω του κινητού χωρίς πρόβλημα. Το περίεργο είναι πως ενώ τώρα η σύνδεση που δημιουργεί το κινητό είναι άμεσα ορατή από τα Windows δεν μπορώ να δω δίκτυο ένω συνδέομαι κανονικά σ' αυτό. Δες αν στις ρυθμίσεις του κινητού έχεις ελεύθερο το hot spot για να μπορεί να συνδεθεί ο υπολογιστής ή θέλει κάποιο κλειδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παίδες , εντυπώσεις από την Στόκ 4.4.2 για όσους την κατεβάσετε ? Όλα δουλεύουν οκ ? έχετε παρατηρήσει τετ περίεργα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts