Jump to content

mobilus66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mobilus66

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

mobilus66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έχω 2+ χρόνια. Αν εξαιρέσεις ένα πρόβλημα της οθόνης που λύθηκε αμέσως με αλλαγή της από το πολύ καλό service της Lenovo δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν κολλάει - δεν χαλάει. Του έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές από το Play Store και όλα δουλεύουν ρολόι. Βέβαια του κάνω 1-2 φορές επαναφορά το χρόνο πιο πολύ για να έχω την αίσθηση της ανανέωσης και όχι γιατί παρουσίασε κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
  2. Όχι δεν είχε κανένα κόστος. Η δικιά μου συσκευή στάλθηκε στη lenovo λίγο πριν εκπνεύσει ο πρώτος χρόνος της εγγύησης και ενώ είχα κάνει ασφάλεια οθόνης στα Public μου ξεκαθάρισαν πως δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθεί καθώς καλύπτεται στην συγκεκριμένη περίπτωση από την lenovo.
  3. Μια που μιλάμε για εγγυήσεις να αναφέρω κι εγώ την θετική μου εμπειρία από την lenovo. Η οθόνη στο Α7010 που έχω άρχισε να "αυτοκαταστέφεται" περιμετρικά. Ήταν σαν να ξεκολλούσε η εσωτερική της επίστρωση. Ξεκίνησε από μια γωνία και στην συνέχεια επεκτάθηκε γύρω γύρω σε όλη την οθόνη. Το τηλέφωνο δόθηκε στο Public και στάλθηκε στην Lenovo. Σε δεκαπέντε μέρες επιστράφηκε με καινούρια οθόνη λειτουργικά άψογο. Δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος από την Lenovo. Πέρα από καλά προϊόντα έχουν και πολύ καλή after sale υποστήριξη. Κάτι που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη όταν επιλέγουμε συσκευές.
  4. Έχεις διαμορφώσει για χρήση την κάρτα; Ρυθμίσεις --> Αποθηκευτικός χώρος και USB --> Πατάς πάνω στην κάρτα και διαμόρφωση. Στην συνέχεια νομίζω πρέπει να επιλέξεις και "Εισαγωγή" για να την δει το android.
  5. Μου κάνει εντύπωση γιατί μετά την αναβάθμιση δεν μου παρουσίασε καμiα δυσλειτουργία.
  6. Δεν βρήκα κάποια ουσιαστική διαφορά ως τώρα. Πάντως κάποιο πρόβλημα δεν φαίνεται να δημιουργεί.
  7. Μόλις κατέβασα και εγκατέστησα νεότερη ενημέρωση μέσω ΟΤΑ. Από S230 σε S232. Πρώτη εντύπωση: καμιά ορατή αλλαγή εκτός ίσως (μπορεί και να είναι η ιδέα μαο) λίγο πιο κορεσμένα χρώματα στα εικονίδια.
  8. Τελικά δεν βρίσκω κάποια αλλαγή.
  9. Μόλις κατέβασα και εγκατέστησα νεότερη ενημέρωση μέσω ΟΤΑ. Από S219 σε S230.
  10. Αν κάποιος έχει κάποια συσκευή χαλασμένη ανεπανόρθωτα αλλά με σωστή οθόνη, δεν την θέλει, την έχει για πέταμα, γενικά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή... του έχω την λύση... Ίσως ήθελε (λέμε τώρα... :blink:) να μου τη δώσει για να χρησιμοποιήσω την οθόνη του για να αντικαταστήσω την δική μου σπασμένη. Όχι δωρεάν βέβαια (αν και δεν με χαλάει) αλλά έναντι λογικού τιμήματος. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει μήνυμα.
  11. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το 6αρι
  12. Δυστυχώς δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει το video. Το παλιό μου alcatel idol x+ είχε πολύ καλύτερη (13αρα κι αυτό) τόσο στη λεπτομέρεια όσο και στη φυσικότητα των χρωμάτων. Γενικά αν και πρόκειται για καλή συσκευή στο τομέα κάμερα μάλλον χωλαίνει.
  13. Δυστυχώς πριν μερικές ημέρες μου έσπασε η επιφάνεια αφής του κινητού (digitiger). Η οθόνη από κάτω δείχνει να μην έχει πρόβλημα καθώς δεν υπάρχουν παραμορφώσεις και νεκρά σημεία. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Ρώτησα σε Γερμανό και Public και μου είπαν πως μόνο μέσω αντιπροσωπίας με αμφίβολα αποτελέσματα και με κόστος το λιγότερο 80-90 ευρώ "και να δούμε". Στο δίκτυο βρήκα ανταλλακτικό με κόστος γύρω στα 25-35 ευρώ. Κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα μήπως θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του; Το κινητό είναι εξαιρετικό και δεν θα ήθελα να το αλλάξω καθώς με καλύπτει απόλυτα σε ότι χρειάζομαι. Νεότερη ενημέρωση... Βρήκα αυτή http://www.makeitwork.gr/ και αυτή http://easyservice.gr/smartphone-mixanismos-afis τις εταιρίες που αναλαμβάνουν επισκευές. Τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;
  14. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δεν λειτουργεί εγγενώς η δυνατότητα tethering. Ενώ το τηλέφωνο "βλέπει" χωρίς κανένα πρόβλημα internet δεν μοιράζει πρόσβαση, Ο υπολογιστής συνδέεται στο τηλέφωνο αλλά η πρόσβαση παραμένει "περιορισμένη".
  15. Το δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με διάφορα windows και με δυο άλλα κινητά αλλά τίποτα. Όλα συνδέονται στο κινητό αλλά η σύνδεση είναι περιορισμένη και δεν μπορούν να δουν δίκτυο. Το ψάχνω ακόμα αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...
×
×
  • Create New...