Jump to content

Εφαρμογή My Vodafone - Κριτικές και απορίες

stelios_85_07
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε μενα δουλευει η ανανεωση μεσω wifi εχω android πρεπει να βγει μια εφαρμογη σαν το cosmote info
υπογραφή εκτός ορίων

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψάξε να δεις τι κάνεις λάθος.

Η εφαρμογή δουλευει και σε 2G και σε 4G , και σε wi-fi . Και σε ios και σε android.

τώρα αν εσένα δουλευει μόνο σε 3G , κάποιο λάθος κάνεις.

Εννοείς πως μπορείς όταν είσαι συνδεδεμένος με wifi να δεις στο widget το υπόλοιπό σου?

Η εφαρμογή προφανώς και δουλεύει και με wifi, αυτό έλλειπε, τότε θα ήταν τελείως για τα πανηγύρια.

Εγώ αναφέρομαι στο widget.

Τί να το κάνω να πρέπει να μπαινω κάθε στην εφαρμογή για να δω. Τί το έχουν το widget τότε?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Εννοείς πως μπορείς όταν είσαι συνδεδεμένος με wifi να δεις στο widget το υπόλοιπό σου?

Η εφαρμογή προφανώς και δουλεύει και με wifi, αυτό έλλειπε, τότε θα ήταν τελείως για τα πανηγύρια.

Εγώ αναφέρομαι στο widget.

Τί να το κάνω να πρέπει να μπαινω κάθε στην εφαρμογή για να δω. Τί το έχουν το widget τότε?

Φίλτατε Στέλιο :

Το Θέμα το άνοιξες εσύ και το βάπτισες : Εφαρμογή My Vodafone - Κριτικές και απορίες

Εγώ λοιπόν όταν μιλάω για εφαρμογή εννοώ Εφαρμογή.

Αν εσύ αναφέρεσαι σε widget ( επίτρεψε μου να αγνοώ σε τί ακριβώς αναφέρεσαι , έχεις κάποια παραπομπή; ) και γράφεις Εφαρμογή , μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.

Ζήτα από έναν moderator να αλλάξει τον τίτλο του topic.....

Φίλτατε Στέλιο :

Το Θέμα το άνοιξες εσύ και το βάπτισες : Εφαρμογή My Vodafone - Κριτικές και απορίες

Αν εσύ αναφέρεσαι σε widget ( επίτρεψε μου να αγνοώ σε τί ακριβώς αναφέρεσαι , έχεις κάποια παραπομπή; ) και γράφεις Εφαρμογή , μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.

αγνοεις το widget λογω iphone:lol: περα απο την πλακα το widget αποτελει μερος της εφαρμογης
υπογραφή εκτός ορίων

Φίλτατε Στέλιο :

Φίλτατε Βασίλειε, το θέμα το άνοιξα εγώ και προφανώς χρησιμοποίησα την λέξη εφαρμογή μιας και η κάθε δυσλειτουργία μιας εφαρμογής (είτε αναφέρεται στο widget της είτε σε κάποιο άλλο τμήμα της) είναι δυσλειτουργία της εφαρμογής.

Εξάλλου στο πρώτο post αναφέρεια με σαφήνεια το ζήτημα που θέτω:

Παιδιά πόσο χάλια είναι αυτή η εφαρμογή?

Προσπαθώ να κάνω refresh το widget μεσω wifi και μου λέει ότι δεν γίνεται.

Κάνω κάτι λάθος ή όντως δεν γίνεται?

Επίσης λέει κάπου πότε λήγει ο χρόνος του κάθε πακέτου που έχω? (έχω καρτοκινητό cu)

Αν λοιπόν στο OS δεν έχεις widgets, σε ενημερώνω πως είναι ένας πίνακες στην "επιφάνεια εργασίας" του κινητού με διάφορες ενδείξεις ανάλογα με την εφαρμογή. Βολεύει πολύ λοιπόν να βλέπεις εκεί το υπόλοιπό σου αντί να ανοίγεις κάθε φορά την εφαρμογή και να πατάς τα μενού.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει widget που όμως είναι τελείως γτπ. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να δεις τα υπόλοιπά σου εκεί μόνο αν έχεις ανοιχτό το 3G. Με το wifi όχι μόνο δεν γίνεται ανανέωση αλλά σε μένα μερικές φορές σβήνονται και οι προηγούμενες ενδείξεις.

Δηλαδή έτσι και ανοίξεις wifi πάει η λειτουργικότητα του widget.

Αν ήταν σοβαρή εφαρμογή δεν θα είχε μια τόσο βασική έλλειψη, γιατί είναι βασική αν είσαι με android.

Επίσης αν ήταν σοβαρή θα είχε και ένα πλήκτρο refresh πάνω στο widget.

Έτσι είναι η αντίστοιχη εφαρμογή της wind που λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Επίσης ξαναλέω πως στο μενού χρήση που λέει τα λεπτά, τα sms και τα data που έχεις από διάφορα πακέτα, δεν λέει πότε λήγει το κάθε πακέτο. Σοβαρή έλλειψη και αυτή.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• 1 month later...
Καμία εξέλιξη μέχρι στιγμής με το τραγικό widget της εφαρμογής...

Επίσης ξαναλέω πως στο μενού χρήση που λέει τα λεπτά, τα sms και τα data που έχεις από διάφορα πακέτα, δεν λέει πότε λήγει το κάθε πακέτο. Σοβαρή έλλειψη και αυτή.

Αν πας στο μενού ΠΑΚΕΤΑ->πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει, μπεις μέσα και κοιτάξεις κάτω κάτω λέει πότε λήγει το κάθε πακέτο. Άβολο αν έχεις ενεργοποιημένα διάφορα πακέτα, αλλά το λέει!

• 2 weeks later...
Αν πας στο μενού ΠΑΚΕΤΑ->πακέτο που έχεις ενεργοποιήσει, μπεις μέσα και κοιτάξεις κάτω κάτω λέει πότε λήγει το κάθε πακέτο. Άβολο αν έχεις ενεργοποιημένα διάφορα πακέτα, αλλά το λέει!

Πράγματι. Πρέπει να το πατήσεις κιόλας για να δεις, λες και δεν μπορούσαν να το έχουν κάτω από το όνομα του πακέτου.

Μικρό το κακό πάντως ως προς αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το widget που δεν ανανεώνεται με wifi και δεν κρατάει και την τελευταία τιμή οπότε είναι στον μεγαλύτερο χρόνο χρήσης ένα κενό άσπρο widget.

Ο προγραμματιστής έβαλε όλο του το ταλέντο για να το καταφέρει αυτό.

• 2 months later...
Προσπαθω να κατεβασω την εφαρμογη απο play store αλλα "η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτην την εκδοση".Η συσκευη ειναι xperia mini ST15i και τρεχει CM11 (4.4.4).Δεν ειναι συμβατη με kitkat η φταιει κατι αλλο?Μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το apk μηπως και λειτουργησει με αυτο τον τροπο... ευχαριστω!

• 2 months later...

Καλημερα,εγω οταν ειχα το Lumia 920 ειχα αυτη την εφαρμογη,το θεμα μου ειναι οτι τωρα με το 1520 δεν μπορω να την βρω μεσω του store πουθενα....

καμια βοηθεια???

η εστω ενα link μηπως μπορεσω να την κατεβασω απο το pc...

ευχαριστω

• 1 month later...
Εμένα με LG G2 το widget δε δουλεύει ούτε σε 2G ούτε σε 3G. Υπάρχει κάποιος που ειχε το ίδιο πρόβλημα και το έχει αντιμετωπίσει ;

Τελευταιες μερες παρατηρησα και γω οτι με Wifi σε Vodafone tablet 4G δεν συνδεεται.Μεσω 3G/4G κανενα προβλημα.Σε κιτκατ 4.4.2

• 4 months later...

Update Μy Vodafone.

Σημερα βγηκε ενημερωση για την εφαρμογη.

Πλεον μπορει να γινει μεσω της εφαρμογης πληρωμη για τους λογαριασμους συμβολαιου μεσω καρτας πιστωτικης η χρεωστικης (Οχι ανανεωση χρονου ομιλιας για τα καρτοκινητα)

Ληψη του λογαριασμου μεσω pdf

προσωπικος συμβουλος και επικοινωνια απευθειας

Edited by zerokill

Εμένα με LG G2 το widget δε δουλεύει ούτε σε 2G ούτε σε 3G. Υπάρχει κάποιος που ειχε το ίδιο πρόβλημα και το έχει αντιμετωπίσει ;

Εγώ.

Update Μy Vodafone.

Σημερα βγηκε ενημερωση για την εφαρμογη.

Πλεον μπορει να γινει μεσω της εφαρμογης πληρωμη για τους λογαριασμους συμβολαιου μεσω καρτας πιστωτικης η χρεωστικης (Οχι ανανεωση χρονου ομιλιας για τα καρτοκινητα)

Ληψη του λογαριασμου μεσω pdf

προσωπικος συμβουλος και επικοινωνια απευθειας

Μας δουλεύουν μου φαίνεται.

Ας φτιάξουν πρώτα αυτά που δεν δουλεύουν και μετά ας κάνουν και προσθήκες.

Ως προς τις προσθήκες, τι προσωπικός σύμβουλος και επικοινωνία απευθείας και τρίχες κατσαρές? Μια συντόμευση για να στείλεις email είναι. Οι άλλες 2 προσθήκες είναι καλές, όμως ανανέωση σε καρτοκινητό μέσα κάρτας ή paypal μπορείς να κάνεις?

Δεν διόρθωσαν τίποτα από τα προβλήματα του widget και τις ελλείψεις. Παραμένει μια σχεδόν άχρηστη εφαρμογή.

iOS δουλευει κανονικα δεν ειδα καποιο προβλημα.Θα επρεπε φυσικα να εχουν και την ονλαιν ανανεωση μεσω καρτας για τα καρτοκινητα κριμα που δεν το εχουν κανει τοσο προχωρημενο.Για τους καρτοκινητους το ιδιο και το αυτο.

Εγώ.

Μας δουλεύουν μου φαίνεται.

Ας φτιάξουν πρώτα αυτά που δεν δουλεύουν και μετά ας κάνουν και προσθήκες.

Ως προς τις προσθήκες, τι προσωπικός σύμβουλος και επικοινωνία απευθείας και τρίχες κατσαρές? Μια συντόμευση για να στείλεις email είναι. Οι άλλες 2 προσθήκες είναι καλές, όμως ανανέωση σε καρτοκινητό μέσα κάρτας ή paypal μπορείς να κάνεις?

Δεν διόρθωσαν τίποτα από τα προβλήματα του widget και τις ελλείψεις. Παραμένει μια σχεδόν άχρηστη εφαρμογή.

Εισαι εταιρικος πελατης με προσωπικο συμβουλο και δεν λειτουργει το συγκεκριμενο;

Μακραν η πιο αχρηστη εφαρμογη απο τους τρεις. Με διαφορα ομως.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Να φανταστώ επειδή ειναι VODAFONE. Όχι για κάποιο λόγο.

Το μονο που δεν κανει η εφαρμογη ειναι καφε το πρωι.Τι αλλο κανουν παραπανω οι αλλες οπως πχ της Cosmote που δεν κανει της Vodafone που κανουν οι αλλες?

Nτάξει άχρηστη δεν τη λες, ψιλοπλήρης θα έλεγα είναι, απλά το GUI για τα προσωπικά μου γούστα πάντα θα μπορούσε να είναι καλύτερο... :p

Το βασικό της πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά ότι μπορείς να κάνεις login όποτε θέλει αυτή... Αυτό το πρόβλημα σε εμένα με 4.2.2 Αndroid, δε διορθώθηκε ούτε με το τελευταίο update... Δηλαδή ήμαρτον, στι 10 προσπάθειες και αφού κλείσεις το app και το ξανανοίξεις και αφού δοκιμάσεις με 3G και WIFI, θα συνδεθεί μία φορά... Απορία το έχω πραγματικά τι ακριβώς κάνουν οι προγραμματιστές και δε μπορούν να διορθώσουν αυτά τα ζητήματα...

Nτάξει άχρηστη δεν τη λες, ψιλοπλήρης θα έλεγα είναι, απλά το GUI για τα προσωπικά μου γούστα πάντα θα μπορούσε να είναι καλύτερο... :p

Το βασικό της πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά ότι μπορείς να κάνεις login όποτε θέλει αυτή... Αυτό το πρόβλημα σε εμένα με 4.2.2 Αndroid, δε διορθώθηκε ούτε με το τελευταίο update... Δηλαδή ήμαρτον, στι 10 προσπάθειες και αφού κλείσεις το app και το ξανανοίξεις και αφού δοκιμάσεις με 3G και WIFI, θα συνδεθεί μία φορά... Απορία το έχω πραγματικά τι ακριβώς κάνουν οι προγραμματιστές και δε μπορούν να διορθώσουν αυτά τα ζητήματα...

Ετσι ακριβως.μονιμο προβλημα συνδεσης.

Και στο ios....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Σε γενικες γραμμες η εφαρμογη την κανει τη δουλεια της μια χαρα και ειναι αρκετα λειτουργικη και ευκολη στη χρηση, εκτος απο κατι κολληματα που τρωει αραια και που με τη συνδεση. Ηρθε και το update, επιτελους αλλαξανε τη φωτογραφια με τον τυπά που ειχα βαρεθει να βλεπω οταν ανοιγες την εφαρμογη, βαλανε τις κοπελιτσες, μια χαρα.
The day is my enemy, the night my friend

Καλημέρα σας,

Εγώ πάλι έχω παράπονο ότι δεν είναι ικανοί να φτιάξουν μια εφαρμογή για tablet . Τόσο δύσκολο είναι ποια να γίνει ;

London for ever

Η εφαρμογή είναι τζάμι ! Εβαλαν και τα 2 γκομενάκια αντί για τον πιτσιρικά που είχαν όταν την άνοιγες, έβαλαν και το loop με το σήμα της βονταφον, όλα ok λοιπόν.

Οταν είμαι με mobile data κάνει αμέσως login... αν είμαι με wifi τραβάει και καμμιά καθυστέρηση αλλά συνδέεται τελικά. :D