Navigon Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι θελω Note για το μεγεθος του κυριως + οτι ειδα απο κοντα κλωνο του Note και μου αρεσε βεβαια το παλικαρι το ειχε μολις 3 εβδομαδες (βεβαια τον κοροιδεψαν και του εδωσαν κλωνο).Πιστευεις δηλαδη οτι για 180 ευρω ενα κινητο με τετοια οθονη,με 1gb ραμ και 8 ρομ και γενικα γρηγορο απο οτι ειδα εγω με τα ματια μου (χωρις να ειναι υπερφορτωμενο βεβαια και επισης με πολυ καλη μπαταρια που του διηρκησε 2 μερες και κατι) δεν αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Nαι αν το παίρνεις συνειδητοποιημένα,αξίζει.Ειδικά στο θέμα της αυτονομίας η 3200mah γνήσια μπαταρία,είναι απίστευτη.Αρκεί να πας με αυτή την λογική και να γνωρίζεις ότι ο κλώνος που είδες στο φίλο σου,μπορεί να ειναι τελείως διαφορετικός απο αυτόν που θα παραλάβεις εσύ,με άλλη ρομ και πιθανόν με bugs που δεν τα είχε η άλλη συσκευή και γενικά να είσαι προετοιμασμένος για αρκετό ψάξιμο,ώστε να το φέρεις στα ισια του.Ειναι δηλαδή μεγαλύτερο "λαχείο" από αυτό που έτσι και αλλιώς είναι η αγορά κινέζικου κινητού. Edited March 28, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ποσο διαφορα μπορει να εχει δηλαδη (συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις);Αυτο ειδα ετρε στο 1gb η ραμ του στα 1600 MHz ενω η οθονη του δε ξερω στα ποσο ηταν αλλα ηταν πολυ καλη η αναλυση της. Σε ευχαριστω για τις τοσες απαντησεις σου πραγματικα με διαφωτιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Aπο καθόλου εώς αρκετή.Τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν σημασία αλλά το ίδιο σημασία έχει και μια καλογραμμένη ρομ.Eπίσης κλώνος και γενικά mtk επεξεργαστής που να τρέχει πραγματικά στα 1,6ghz δεν υπάρχει.Προφανώς αυτό που είδες ήταν πειραγμένο για να δείχνει όσο γίνεται πιο κοντά στο κανονικό note 3.Επισης για να έχεις κάποιες πιθανότητες να πάρεις το ίδιο (αφού σου άρεσε το συγκεκριμένο που είδες) ρώτα απο που το πήρε και πάρε το ίδιο μοντέλο απο το ίδιο μαγαζί. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το δικο σου πόσο το πήρες;Και τι χαρακτηριστικα,γιατι ειδα οτι εισαι σχετικα ευχαριστημενος με αυτο που εχεις...Την rom δεν μπορεις να την πειραξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 To δικό μου το πήρα απο vickmall.Ενημερωτικά παρά το ότι γράφει ότι έχει τον 6589Τ τρέχει στα 1,2ghz αντί 1,5ghz αλλά αυτό το ήξερα πριν το αγοράσω.Την ρομ μπορώ να την πειράξω και ήδη την έχω πειράξει μιας και έχω δοκιμάσει κάποιες ρομ που υπάρχουν εδώ και έχω φτιάξει και μια ακόμη για προσωπική μου χρήση.Το θέμα είναι ότι το κινητό όπως το βγάζεις απο το κουτί του,αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις root για να φτιάξεις το battery drain και να αγοράσεις μια γνήσια μπαταρία note 3,δε λέει και πολλά..Και επίσης παρά το ότι όλα τα μοντέλα λέγονται No1 N3 υπάρχουν διάφορες εκδόσεις με λιγο διαφορετικό hw που μπορεί οι ρομ που βλέπεις στο needrom να μην παίξουν.Εγώ στο δικό μου,επειδή δεν ειναι το πρώτο mtk που παίρνω,ήξερα τι να κάνω για να το στρώσω Συμπερασματικά γιατί ήδη πιστεύω ότι έχουμε κουράσει τους υπόλοιπους αναγνώστες,η γνώμη μου είναι ότι αν θες κλώνο,φρόντισε να τον δεις πριν τον αγοράσεις ώστε να ξέρεις τι αγοράζεις για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εδω εχει κανει review o τυπος στο Goophone N3 το οποιο καλο φαινεται https://www.youtube.com/watch?v=5Hj5QuyWv38&list=UUemr5DdVlUMWvh3dW0SvUwQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Συγγνωμη αν κουρασαμε τους αλλους αλλα αυτα που μου λες τα ακουω πρωτη φορα αι μου φαινονται πολυ χρησιμα.Αν λοιπον ειμαι διατεθιμενος να φερω το κινητο μου στα ακρα του και σε αυτο που θελω μου συμβουλευεις να μην παρω εναν κλωνο τοσο ακριβο αν καταλαβα καλα ετσι; Σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου και για τις συμβουλες σου.Να 'σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε συμβουλεύω να πάρεις κάτι που θα ξέρεις τι ακριβώς είναι.Επειδή το θέμα με τους κλώνους ειναι ότι όλα μοιάζουν μεταξύ τους (και ειδικά στις φωτό και τα χαρακτηριστικά που βλέπεις στις σελίδες των μαγαζιών και στο youtube) δε ξέρεις ποιο ειναι μούφα και πιο πραγματικά καλό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelakos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδια,εγω πήρα έναν κλώνο,νομίζω αρκετά καλό αν και δεν ξέρω πολλές λεπτομέρεις για κινητα...Το πρόβλημα μου είναι ότι κάνει έναν περιεργο θόρυβο όταν μιλάω με συγκεκριμένο άτομο...Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olymphorse Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Saleakos.....πιστευεις οτι το πιο κάτω ειναι αντιστοιχης ποιότητας με αυτο του video σου? http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-Sunny-MTK6592-Octa-Core Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδια,εγω πήρα έναν κλώνο,νομίζω αρκετά καλό αν και δεν ξέρω πολλές λεπτομέρεις για κινητα...Το πρόβλημα μου είναι ότι κάνει έναν περιεργο θόρυβο όταν μιλάω με συγκεκριμένο άτομο...Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Δηλαδή με τους υπόλοιπους δεν έχεις πρόβλημα; Μήπως το πρόβλημα το έχει ο συγκεκριμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelakos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δηλαδή με τους υπόλοιπους δεν έχεις πρόβλημα; Μήπως το πρόβλημα το έχει ο συγκεκριμένος; Από όσους έχω πάρει το κάνει σε δύο άτομα...με το προηγούμενο κινητό που είχα τους έπαιρνα και ακούγοταν κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olymphorse Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 το καλύτερο τότο είναι να αλλάξεις άτομα και όχι κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 με ρωτησε φιλος... αυτο θεωρητε απο τα καλυτετρα κλωnote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εχω εδώ και κάποιες ημέρες το No1 N3 που είναι 1:1 κλώνος του note 3 χωρίς τα λογότυπα και τα κανονικά του χαρακτηριστικά ειναι mtk6589,8gb rom και 1gb ram και με 2 microsim κάρτες.Οι εντυπώσεις μου ανάμεικτες.Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και γιαυτό άλλωστε έδωσα το 6" blackview jk809 που είχα πριν απο αυτό.Moυ άρεσαν πολύ οι διαστάσεις του.Οπως άλλωστε και το κανονικό note 3,έχει άριστη εκμετάλευση χώρου για κινητό με 5,7" οθόνη.Σε θέμα απόδοσης ειναι ένα κλασσικό mtk6589 κινητό. [......................................] Εν κατακλείδι,δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά μου. :bow: .H γνώμη μου είναι ότι ο 6589Τ είναι καλύτερος και απο τον 6582 έστω και αν τα benchmark scores λένε το αντίθετο. Την ιδια αποψη εχω και εγω. Ειδα/βλέπω τον 6582 σε δυο τηλεφωνα, στο zopo zp820 που το πουλησα και στο huawei 3c που εχω τωρα. Βλεπω οτι ο 6582 δεν εχει αυτη την ''εκρηξη'' που εχει ο 6589τ, ειδικα στον browser στο ''φορτωμα'' σελιδας καταλαβαινω τι διαφορα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θανάση και οκ ας πούμε ότι το browsing παλεύεται.Το πρόβλημα όμως με την αναπαραγωγή βίντεο,παραείναι τραγικό για 4πυρηνο κινητό.Μακάρι βέβαια η βλακεία να έχει γίνει μόνο απο inew και huawei αλλά προσωπικά δεν το διακινδυνεύω να ξαναπάρω κινητό με mtk6582 και 720p οθόνη,αν δεν το πιάσω πρώτα στα χέρια μου για να βεβαιωθώ ότι θα είναι οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 με ρώτησε φίλος... Αυτό το θεωρείτε από τα καλύτερα Clone Note ? ΝΑΙ - Εγώ το θεωρώ καλό κινητό, απ΄ ότι βλέπουμε στο Video και την περιγραφή της αντίστοιχης σελίδας στο aliexpress.com. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-S-pen-8GB-Rom-Note-3-Perfect-1-1-MTK6589T-Quad-core-13MP-Note3-NoteIII/818757_1576911024.html Αλλά ας μας πει κάποιος αν το έχει πάρει για να επιβεβαιώσουμε την αξία του. Περιμένω κριτικές για αυτόν τον τύπο clone Note3 , που είναι 1:1. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μια χαρά είναι τον έχω μηνά και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olymphorse Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-Sunny-MTK6592-Octa-Core http://www.aliexpress.com/store/product/Original-S-pen-8GB-Rom-Note-3-Perfect-1-1-MTK6589T-Quad-core-13MP-Note3-NoteIII/818757_1576911024.html Ποιος γνωρίζει? το πιο καλο απο τα πιο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-Sunny-MTK6592-Octa-Core http://www.aliexpress.com/store/product/Original-S-pen-8GB-Rom-Note-3-Perfect-1-1-MTK6589T-Quad-core-13MP-Note3-NoteIII/818757_1576911024.html Ποιος γνωρίζει? το πιο καλο απο τα πιο πάνω? Φίλε olymphorse - όσο αφορά το πρώτο φαίνονται όλα ΦΟΛΑ (ψεύτικο). Ενώ το δεύτερο είναι καλό, σου το είπαμε τρία άτομα, ο ένας μάλιστα το έχει πάρει και είναι ευχαριστημένος. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Προσωπικά δε θα έπαιρνα κανένα απο τα 2.Το πρώτο επειδή δεν φαίνεται να είναι 1:1 κλώνος οπότε λογικά δε θα παίρνει την γνήσια μπαταρία και επίσης έχει το ηχείο πίσω και όχι κάτω,οπότε ξεχνάμε και τις θήκες.Το 2ο καλό δείχνει αλλά προσωπικά θα προτιμούσα δίκαρτο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 οσοι εχετε παρει το 2ο τελικα εχει 1gb ram? Α και τι επεξεργαστη εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ας κάνει κάποιος την αρχή για εντυπώσεις (για το 2ο), από αυτούς που το πήραν. (Μην ντρέπεστε δεν θα σας μαλώσουμε) http://www.aliexpress.com/store/product/Original-S-pen-8GB-Rom-Note-3-Perfect-1-1-MTK6589T-Quad-core-13MP-Note3-NoteIII/818757_1576911024.html - για τα χαρακτηριστικά του αν ισχύουν - Όντος RAM 2MB Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo2296 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 παιδια εχω καταληξει αναμεσα σε αυτα τα 2 : http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxys-Note-3-Max.html http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-N9006-6589.html Ποιο θα προτεινατε εσεις? Απο την μια το 2ο εχει αληθινες λειτουργιες για το πενακι και 2gb ram αλλα το αλλο εχει otg function και ειναι και 35 ευρω φθηνοτερο... :confused: :confused: (ειμαι ψιλοασχετος με αυτα :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts