Jump to content

theo2296

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theo2296

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theo2296's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια, Εχω φαει το ιντερνερ να βρω ενα καλο smartphone 4πυρηνο με μεγαλη διαρκει μπαταριας μεχρι 120-130 ευρω.. Εχει κανεις να προτεινει τιποτα?? :) :)
  2. Τι εγινε ρε παιδια με το ibuymi ?? Εχασα επεισοδια?? :)
  3. Ρε παιδια τελικα ακουστηκε τιποτα γιατι εχουν καθυστερησει τοσο πολυ με το sweden post??
  4. Τιποτα....Απλα ανοιγεις το case και λες οτι δεν σου εχει ερθει τιποτα ακομη...
  5. Και εγω μια απο τα ιδια...Αυριο φτανω 42 μερες και κανω dispute!!!! :worry:
  6. Ηδη την πατησα με τα χαρακτηριστικα....Διαφημιζαν το κινητο ως 2.3ghz και 2gb ram και ξαφνικα αλλαξαν την περιγραφη σε 1.7 και 1 ραμ :!: Τους μιλησα στο skype και την μια φορα μου ειπαν οτι ηταν λαθος το εργοστασιου και την 2η μου ειπαν οτι το παραδεχονται οτι τα αλλαξαν.... Και μαλιστα οταν το παρηγγειλα εγω ηταν με μια καρτα σιμ ενω τωρα το εκαναν 2καρτο....Μου ειπαν ομως οτι αυτο που θα μου στειλουν ειναι με μια καρτα....Θα δειξει παντως :worry: Ευχαριστω πολυ !!!!
  7. Εγω παρηγγειλα απο fastcardtech και το εχω σκυλομετανιωσει...Με εχει φαει το αγχος για το αν θα ερθει κατι και μαλιστα διαλεξα την χειροτερη εποχη...Σε 5 μερες δινω και παννεληνιες :lol::lol:
  8. Επειδη ειμαι και ψιλοασχετος τι ειναι το ΜΔ και το ΚΔ? Στο τρακινγκ λεει local mail tracking....λες να εφτασε ελλαδα?
  9. χαχα και εγω σημερα μιλησα με ελτα αθηνα και μου ειπαν ακριβως το ιδιο :lol: :lol: αλλα σε λιγο φτανουν οι 45 μερες και αγχωνομαι...
  10. geia...eida oti exeis parageilei apo to fastcardtech akrivws to idio kinito pou thelw kai egw...mporeis na mou peis se parakalw an sou eirthe kai an exei auta pou egrafe gt me afta pou diavazw den kserw ti na kanw...se euxaristw
  11. Και το κινητο τι γινεται? Το στελνω πισω? πληρωνω τιποτα εξοδα αποστολης? Τα στοιχεια του ειναι σιγουρα λαθος αφου αλλαξε την περιγραφη και μου εστειλε factory mistake οταν τον ρωτησα... Μηπως να κανω απο τωρα dispute?
×
×
  • Create New...