VentriC Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο και μπορω να πω και με αρκετη ταλαιπωρια μου ηρθε στα χερια μου το Note 3 μου :D:D Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος και επειτα απο μια αποτυχημενη αγορα κλωνου S4 αυτο μπορω να πω οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερο!:D:D Το συγκεκριμενο μοντελο που πηρα ειναι αυτο : http://www.aliexpress.com/item/Real-photos-Air-Command-1-1-N9000-phone-Note-3-phone-Android-4-3-MTK6589-Quad/1559533798.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο και μπορω να πω και με αρκετη ταλαιπωρια μου ηρθε στα χερια μου το Note 3 μου :D:D Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος και επειτα απο μια αποτυχημενη αγορα κλωνου S4 αυτο μπορω να πω οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερο!:D:D Το συγκεκριμενο μοντελο που πηρα ειναι αυτο : http://www.aliexpress.com/item/Real-photos-Air-Command-1-1-N9000-phone-Note-3-phone-Android-4-3-MTK6589-Quad/1559533798.html 1GB RAM μόνο; Απογοήτευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλορίζικο , με DHL ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ναι με DHL μου ηρθε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τελωνείο πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Οχι τιποτα δεν πληρωσα τιποτα....Απο τον κινεζο που το πηρα μου το φερε σαν δειγμα Mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Το μόνο που με πείθει πως δεν είναι αληθινό sammy, είναι το smd led που είναι κίτρινο και όχι λευκό. Τελικά μονόκαρτο είναι. Μόνο 1G μνήμης έχει, πως να τα "τρέχει" άραγε; Πες κάτι βρε φίλε VentriC. Edited March 10, 2014 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το S-pen δουλεύει όπως το αυθεντικό ή είναι απλά ένα κομμάτι πλαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το κινητο τρεχει μια χαρα...Ολα οσα λεει οτι λειτουργουν,λειτουργουν αψογα...Το S-Pen δουλευει κανονικα...Air Command επισης κανονικοτατα κι οχι σαν καποιους αλλους κλωνους που πρεπει να βαζεις και να βγαζεις το penακι για να βγει ξανα το Αir Command.Θα συμφωνησω οτι θα μπορουσε να εχει περισσοτερο απο 1 G Ram αλλα ακομα κι ετσι εγω για τα δικα μου δεδομενα και χρηση μου ειναι αρκετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo2296 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πως γινεται να καταλαβει καποιος τα πραγματικα χαραστηριστικα ενος note 3 κλωνου? Ποια εφαρμογη ειναι η πιο αξιοπιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πως γινεται να καταλαβει καποιος τα πραγματικα χαραστηριστικα ενος note 3 κλωνου? Ποια εφαρμογη ειναι η πιο αξιοπιστη? http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=android%20cpuz&source=web&cd=1&ved=0CCQQFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.cpuid.cpu_z&ei=RekeU_OBIurG7Aaqh4DQAw&usg=AFQjCNGy56troQLnlGCB9V7WL3o_3kSp0A&bvm=bv.62788935,d.ZGU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo2296 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 ευχαριστω πολυ!!! με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω και θα σας πω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπερα και παλι!Εγω απ οσο γνωριζω χωρις να ξερω και παρα πολλα πραγματα ο κλωνος που πηρα ειναι HDC N9006 στο CPU-Z μου δειχνει SM-N900 το θεμα μου ειναι οτι ψαχτηκα λιγο και το εκανα Root αλλα δεν γνωριζω ποια ROM μπορω να του περασω....Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω?Εχω βρει μια που ισως και να ταιριαζει αλλα επειδη δεν ειμαι και 100% σιγουρος δεν θελω να του περασω κατι που δεν κανει και μετα να το παω για πεταμα....Η Rom που βρηκα αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως γι αυτο ειναι αυτη : http://www.needrom.com/mobile/hdc-note3-mtk6589-rom-8gb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα,δεν υπάρχει λόγος να βάλεις άλλη ρομ για την οποία μάλιστα δεν είσαι σίγουρος ότι είναι 100% για το κινητό σου.Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε,πάρε ένα full backup της ρομ που έχεις τώρα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Εχώ εδω κ 2 μέρες στα χέρια μου αντιγραφή του note 3 συγκεκριμένα hdc mtk6582 n9000 από το fastcardtech. -Το κινητό έχει οθονάρα για τα χρήματα του, σφαιράτο. -Δυνατο σημα wifi και gps -Καλό ήχο στις κλησεις,μέτριο ηχείο απο άποψη ποιότητας ήχου,σε αρκετα ανεκτα επίπεδα. -Κάμερα ιδιας ποιότητας με legend ii s4. -Αριστη αφη -Μπαταρια ειμαι στην 3η φορτηση, κανει κατι χαζά drain αλλά μια μέρα από το πρωι μέχρι το βραδυ με αρκετή εως βαρια χρήση, οταν θα εχω πιο ξεκαθαρη εικονα θα ξαναγραψω ενντυπωσεις. Edited March 12, 2014 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μεγειά σου φίλε georger_volos , να το χαρείς. Πες μας τι παιχνίδια μπορεί να παίξει άνετα και δεν κολλάει. Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εχώ εδω κ 2 μέρες στα χέρια μου αντιγραφή του note 3 συγκεκριμένα hdc mtk6582 n9000 από το fastcardtech. -Το κινητό έχει οθονάρα για τα χρήματα του, σφαιράτο. -Δυνατο σημα wifi και gps -Καλό ήχο στις κλησεις,μέτριο ηχείο απο άποψη ποιότητας ήχου,σε αρκετα ανεκτα επίπεδα. -Κάμερα ιδιας ποιότητας με legend ii s4. -Αριστη αφη -Μπαταρια ειμαι στην 3η φορτηση, κανει κατι χαζά drain αλλά μια μέρα από το πρωι μέχρι το βραδυ με αρκετή εως βαρια χρήση, οταν θα εχω πιο ξεκαθαρη εικονα θα ξαναγραψω ενντυπωσεις. Γιωργακη επρεπε να παρεις το πιο ακριβο ειναι μικρη η διαφορα με 2 σιμ και τβ κοντρολ μτκ6589.Πρεπει να παρεις αλλη μπαταρια 40% περισοτερο κρατα original η αλλη κινεζικη,ειναι λιγο πιο χοντρη αλλα κουμπωνει ανετα το καπακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 συγνωμη stargreek για ποιο λες? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) HDC-Galaxy-Note-3-N9006 or N9002 or NO1 N3 χωρις logo http://www.vickmall.com/5-7-inch-n3-mtk6589-quad-core-android-4-2-1gb-8gb-ips-hd-screen-smartphone-black.html Real MTK6589 Quad Core 1.2GHz Real 5.7inch HD IPS OGS Screen Real Support S-Pen Function Real 1GB RAM + 8GB ROM Real build in S-Pen Support Infrared Remote Control/ Air Command/ Gesture Control/multi windows/kies Edited March 12, 2014 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλά αυτή η RAM χρυσάφι στοιχίζει και όλα τα κινέζικα έχουν 1GB ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Επειδη το ειχα και με 2γιγα ραμ δεν βλεπω διαφορες,αλλωστε μπορεις με app να κανεις πολλα με 1 γιγα ραμ.Το εδωσα γιατι δεν υπαρχει με 2 σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Συμφωνώ.Μπορεί να μην ειναι πάρα πολλά τo 1gb ram αλλά ειναι αξιοπρεπέστατα για μια κανονική χρήση.Απο την στιγμή που τα mtk6589 με 1gb ram ξεκινάνε με πάνω από 500mb ελεύθερα (χωρίς προγράμματα ή αν βάλεις τα προγράμματα σου και κόψεις μερικά άχρηστα services με greenify) επαρκούν για μια ικανοποιητική καθημερινή λειτουργία Καλά αυτή η RAM χρυσάφι στοιχίζει και όλα τα κινέζικα έχουν 1GB ; Δεν έχουν όλα τα κινέζικα 1gb ram.Υπάρχουν και με 2gb ram και τιμή -+200$.Αυτό για το αν η ραμ στοιχίζει "χρυσάφι" κολλάει απόλυτα στην περίπτωση της samsung που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μνημών στον κόσμο και στις ναυαρχίδες της (s3 πρόπερσι και s5 φέτος) τσιγκούνευτηκε ένα επιπλέον 1gb ραμ Edited March 12, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έχεις πολύ δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 HDC-Galaxy-Note-3-N9006 or N9002 or NO1 N3 χωρις logo http://www.vickmall.com/5-7-inch-n3-mtk6589-quad-core-android-4-2-1gb-8gb-ips-hd-screen-smartphone-black.html Real MTK6589 Quad Core 1.2GHz Real 5.7inch HD IPS OGS Screen Real Support S-Pen Function Real 1GB RAM + 8GB ROM Real build in S-Pen Support Infrared Remote Control/ Air Command/ Gesture Control/multi windows/kies Καλησπέρα george περαν του remote στο τι διαφερουν ; ειμαι αρκετά ευχαριστημένος παντος ειναι σφαιράτο σε ολα, για μπαταρια σκεφτηκα κ γω για την οriginal απλα φοβαμαι οτι το drain ειναι θεμα ρομ..προσωπικα τον 6582 τον βρισκω πιο σβελτο απι τον 6589. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Για να δεις αν έχεις battery drain βάλε το πρόγραμμα wakelock detector Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts