astrovasilis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τελικα τι; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 3 το μεσημέρι αύριο στο daboos. Αυτό κατάλαβα. Εγώ θα είμαι εκεί. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μέσα και εγώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οκ και εγώ, επειδή είμαι πρωί, μέχρι να πάω στο σπίτι και να φάω κάτι, θα έρθω κατά τις 4 παρά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Και εγώ θα έρθω αλλά ίσως κατά τις 3μιση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 καλυτερα τεσσερις παιδια. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Και εγώ μέσα παιδιά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εντάξει ας πούμε 3μιση ώστε να Μην περιμένει κανείς μόνος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Να φανταστώ Αλέξης και Βασίλης θα έρθουν με των 4 παρά 20; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ παίδες θα είμαι στο daboos από πίσω οπότε θα έρθω καπάκι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα,θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ καπάκι από δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Που είστε ρε ρεμαλια; Τέσσερις και είμαι μόνος μου; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αντώνη έχω ψηθεί άγρια για το ρολόι. Να το ξετάξεις και να μου το πουλήσεις. Θα κοιτάω το moto 360 και με το που γίνει διαθέσιμο θα στο στείλω. :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 φερνει στο δημητρη. http://s18.postimg.org/bmzff2k54/image.jpg Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Που είστε ρε ρεμαλια; Τέσσερις και είμαι μόνος μου; Αντώνη δεν ξέρω εάν είδες αυτό. Άντε, θα κάνει πιο εύκολη την επιλογή σου για το smartwatch της Motorola. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αντώνη δεν ξέρω εάν είδες αυτό. Άντε, θα κάνει πιο εύκολη την επιλογή σου για το smartwatch της Motorola. Αυτό, ΚΑΙ το γεγονός ότι πλέον η Google "ακούει" ελληνικά... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αντώνη δεν ξέρω εάν είδες αυτό. Άντε, θα κάνει πιο εύκολη την επιλογή σου για το smartwatch της Motorola. Ευχαριστώ φίλε δεν το είχα δει. Μου αρέσει που έκανες παράθεση το ρεμάλια :lol::lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Aντωνη εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/moto-360 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι μεν ακούει ελληνικά αλλά μόνο στην αναζήτηση. Θα σκεφτώ την αγορά android wear smartwatch ΜΟΝΟ αφού λειτουργήσουν όλες οι εντολές στα ελληνικά. Μέχρι τώρα περιμένω υπομονετικά να αγοράσω το ρολόι του Αντώνη. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 :)Thanks παιδιά για το ενδιαφέρον. Να ξέρετε ότι θα προτιμηθειτε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εκείνο το update του android wear πότε θα έρθει ρε παιδιά; :p Αντώνη κατά 99,99% το έχω πάρει. Δώρο από σένα μάθημα σεταρίσματος και λειτουργίας. :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μάγκες, τι λέτε για καφέ την Κυριακή μεσημεράκι στην Tag cafe; Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 15:30 με έναν φίλο μου iphoneάκια που είναι και μέλος στο myphone, αλλά δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα να έρθει σε κάποια από τις συναντήσεις μας. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Είμαι μέσα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Μάγκες, τι λέτε για καφέ την Κυριακή μεσημεράκι στην Tag cafe; Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 15:30 με έναν φίλο μου iphoneάκια που είναι και μέλος στο myphone, αλλά δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα να έρθει σε κάποια από τις συναντήσεις μας. Μας πρόλαβαν :lol: Την Κυριακή έχει συνάντηση στο Tag το άλλο τεχνολογικό σάιτ οπότε δύσκολο να χωρέσουμε όλοι :p EDITED :) Edited October 6, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μας πρόλαβαν :lol: Την Κυριακή έχει συνάντηση στο Tag το Techblog.gr οπότε δύσκολο :p http://techblog.gr/workshop/techblog-workshop-patra-2431/ Και τι μας πειράζει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts