astrovasilis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 θελετε να κανονισουμε πεμπτη ή σαββατο; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 θελετε να κανονισουμε πεμπτη ή σαββατο; Εγώ είμαι μέσα και για τις δύο ημέρες, απλώς απ'ότι ξέρω, ο Αντώνης δε μπορεί Πέμπτη απόγευμα, για Σάββατο δεν ξέρω, ας μας γράψει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σάββατο μπορώ παιδιά όποτε θέλετε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Το μερος ειναι γνωστο "δελφινι". Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ωραία πείτε ώρα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Με το συνδιασμο Σαββατο και δελφινι δεν μπορω να ερθω :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Φτιαξε συνδυασμο. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Σαββατο κανω μεσημεριανη σιεστα :p και μετα ειμαι ''κανονισμενος'' ;) Στο δελφινι απαγορευεται το καπνισμα. Ειπαμε... προσπαθω να το κοψω αλλα θελω και τις τζουρες μου :lol: Παντος μην ''σκατε'' για την παρουσια μου :p κανονιστε εσεις δεν υπαρχει προβλημα ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά και εγώ για Δελφίνι μέσα αρκεί να κάτσουμε έξω αν γίνεται και συμφωνούν και οι υπόλοιποι ώστε να κάνουμε και εμείς κανένα τσιγάρο με τον καφέ μας :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά και εγώ για Δελφίνι μέσα αρκεί να κάτσουμε έξω αν γίνεται και συμφωνούν και οι υπόλοιποι ώστε να κάνουμε και εμείς κανένα τσιγάρο με τον καφέ μας :) Ισχύει το θέμα τσιγάρο για τους καπνιστές και το καταλαβαίνω. Σάββατο θα προσπαθήσω και εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εγώ προτείνω daboos . Να βλέπουμε και τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εγώ προτείνω daboos . Να βλέπουμε και τπτ Δεν έχω αντίρρηση.Αν βολεύει και τον Τάσο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Και εγώ δεν έχω θέμα αρκεί να μπορεί και ο Τάσος και γενικά οι περισσότεροι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν έχω πρόβλημα με καφετέρια. Εκτός από τη Δευτέρα που είμαι απόγευμα, όποια άλλη ημέρα θέλετε είμαι μέσα. Την προηγούμενη φορά, είχα προτείνει το Δελφίνι, επειδή ήμουν απόγευμα και είχα καιρό να σας δω, μιας και στις δύο τελευταίες συναντήσεις πήρα απουσία. Απλώς με βολεύει μεσημεριανή/απογευματινή ώρα, μιας και μετά που ξυπνούν οι "αντάρτες" μου, δυσκολεύομαι λίγο να φύγω. Και πάλι όμως δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην παρέα. Το καλοκαίρι μου ήταν αρκετά δύσκολο να "πάρω άδεια" :). Τώρα που αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνουμε στο χειμώνα, μου είναι πιο εύκολο. Οπότε για Σάββατο είμαι μέσα για όπου θέλετε. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Νταξει dabbos λοιπον. Παιζουν αυτοκινητα να κανονιζαμε ριο; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά εγώ επειδή δεν είμαι ακόμα σίγουρος για Σάββατο γι'αυτό δεν συμμετέχω. Κανονιστε το και Παρασκευή θα ξέρω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μπορουμε και παρασκευη να το κανονισουμε. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ο Θοδωρής εννοεί ότι την Παρασκευή θα ξέρει αν θα μπορεί το Σάββατο. Οπότε να πούμε Σάββατο 3 το μεσημέρι π.χ; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ο Θοδωρής εννοεί ότι την Παρασκευή θα ξέρει αν θα μπορεί το Σάββατο. Οπότε να πούμε Σάββατο 3 το μεσημέρι π.χ; Πώς με πιάνεις. Αυτό εννοώ ακριβώς. Λογικά θα έρθω κατά 87.34% Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δηλαδή έχουμε 12,66% πιθανότητες να γλιτώσουμε απο την παρουσία σου. :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλησπερα παιδιά. ελπίζω να καταφέρω να έρθω σε αυτη την συνάντηση. σαββατο μεσημερι κατα τις 3 ειναι καλα στο daboos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλησπερα παιδιά. ελπίζω να καταφέρω να έρθω σε αυτη την συνάντηση. σαββατο μεσημερι κατα τις 3 ειναι καλα στο daboos. Μέσα κι εγώ με το flex Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Λογικά και εγω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πρεπει να σπαμαρω για τη σονυ το σαββατο. Για το προεδρο ρε παιδια.. http://content.myphone.gr/photo/full/27811/sony-apogoiteysi-tis-poliseis-smartphones.jpg Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Για τον πρόεδρο λοιπόν. Στην υγεία του. Άσπρο πάτο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts