tpal Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Αν βολεψει όταν κανονισετε θα ερθω κι εγω. Εγω δεν εχω τηλ. να φερω, μιας και το δικο μου χαλασε και τωρα εχω ένα παμπαλαιο. Περιμενω όμως να κυκλοφορησει το S5 και τοτε θα εχω καινουργιο.:happy: Δεν πειράζει. Ελα να δοκιμάσεις τα δικα μας να τα πουμε. Την αλλη φορα δεν.λλεγαμε να φύγουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ας αρχίζουμε σιγά-σιγά να προτείνουμε ημερομηνίες και καφετέρια. Όπως έγραψα και πιο πάνω, κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερα να συναντηθούμε απόγευμα. Δεν είμαι απόλυτος σε αυτό, αλλά επειδή κάποιοι μπορεί να δουλεύουν πρωινές ώρες, το απόγευμα ίσως να τους βολεύει περισσότερο. Και πάλι ας αρχίσουμε να κάνουμε προτάσεις. Εγώ π.χ. μιας και ο Ιανουάριος βγαίνει σε λίγες ημέρες, πιστεύω ότι δεν προλαβαίνουμε να κανονίσουμε μέσα στο μήνα. Τι λέτε; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 νομίζω ιδανική ημέρα είναι Κυριακή απόγευμα,νωρίς για καφέ. πχ την επόμενη Κυριακή. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Και εγω την.επομενη θα ηθελα. Βασικα θελω να βρεθουμε οχι οτι μς.βολευει περισσοτερο. Και επισης όπως πολυ καλα ξερουμε πρεπει να.δουμε ποσοι θα ειμαδτε ετσι ωστε να.κανονισουμε που θα παμε. Προτεινω κεντρο σιγουρα λογο εποχης. Την.αλλη φορα το καναμε στο νεον. Δεν ειναι ασχημα. Γενικα κατι ηρεμο ωστε να γινεται εύκολα κουβεντα. Επισης Κυριακη δυσκολη ημερα και πρεπει να βρουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ποια επομενη Κυριακη ρε????/Εχουμε εξεταστικη καποιοι :p Μετα τις 15 Φλεβαρη το ψηνετε??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μια άλλη ιδεα για μαγαζι είναι ο Λαγιος στη μαρινα. Βρίσκεις και ευκολα να παρκαρεις για οσους ερθουν με αμαξι. Μπορεις να κατσεις μεσα η εξω αν εχει καλο καιρο, και γενικα είναι καταλληλο μαγαζι για τέτοιες συγκεντρώσεις, μιας και δεν μαζευει πολύ κοσμο γενικα. Εκτος κι αν εχει ανοιξιατικη μερα και βγει ολη η πατρα παραλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μια άλλη ιδεα για μαγαζι είναι ο Λαγιος στη μαρινα. Βρίσκεις και ευκολα να παρκαρεις για οσους ερθουν με αμαξι. Μπορεις να κατσεις μεσα η εξω αν εχει καλο καιρο, και γενικα είναι καταλληλο μαγαζι για τέτοιες συγκεντρώσεις, μιας και δεν μαζευει πολύ κοσμο γενικα. Εκτος κι αν εχει ανοιξιατικη μερα και βγει ολη η πατρα παραλια. Με 1mb free wifi? σοβαρέψουυυυυυυυυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ποια επομενη Κυριακη ρε????/Εχουμε εξεταστικη καποιοι :p Μετα τις 15 Φλεβαρη το ψηνετε??? :p και εγω ρε συ.Ασε ειμαι και σε ηλικια πτυχιου χαχαχαχα Με 1mb free wifi? σοβαρέψουυυυυυυυυυ ποσο δικιο εχεις? Παιδια τετια φαση ειναι το Νεον οσο και αν ειναι λιγο μακρια για καπιοους. Χωρος ανετος, πολυ κοσμο δεν εχει και καλο καφε και καλο τοαστ(αν κατσουμε μεχρι βραδυ θα αλλαξει το μενου) χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Με 1mb free wifi? σοβαρέψουυυυυυυυυυ Ρε συ οι συναντήσεις γινονται για χαβαλέ, όχι για να λιωσουμε πανω από τα κινητα. Ελπιζω να μην μπαινουμε μεσα από τα κινητα στο φορουμ για να επικοινωνούμε.:p Anyway ότι πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 και εγω ρε συ.Ασε ειμαι και σε ηλικια πτυχιου χαχαχαχα ποσο δικιο εχεις? Παιδια τετια φαση ειναι το Νεον οσο και αν ειναι λιγο μακρια για καπιοους. Χωρος ανετος, πολυ κοσμο δεν εχει και καλο καφε και καλο τοαστ(αν κατσουμε μεχρι βραδυ θα αλλαξει το μενου) χαχαχα Και μην ξεχνάτε..... Με 14€ δώδεκα κουτάκια μπύρα και μία πίτσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ρε συ οι συναντήσεις γινονται για χαβαλέ, όχι για να λιωσουμε πανω από τα κινητα. Ελπιζω να μην μπαινουμε μεσα από τα κινητα στο φορουμ για να επικοινωνούμε.:p Anyway ότι πειτε. μας βλεπω σε κανα internet cafe στο τελος... :p :p τερματιζουμε καθε συνδεση... αναμενω και εγω νεοτερα. ας παει αρχες φλεβαρη ωστε να παρω και εγω 4.3 μην ειμαι το φτωχο της παρεας... :lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Λοιπόν πρέπει να οργανωνόμαστε σιγά-σιγά. Αν και δεν ξέρω ακόμη πρόγραμμα Φεβρουαρίου στη δουλειά μου, είμαι μέσα. Ακόμη και την άλλη Κυριακή, που ειπώθηκε, θα προσπαθήσω να αλλάξω βάρδια για να έρθω απόγευμα. Όσο για Φεβρουάριο, υπάρχει η 9 και μετά πάμε στις 16 εάν αποφασίσουμε για Κυριακή. Μάλιστα, επειδή υπάρχει εξεταστική περίοδο για κάποιους, η 16/2 φαίνεται πιο βολική. Καφετέρια, το ΝΕΟΝ που είχαμε βρεθεί την προηγούμενη φορά, ήταν καλό και βολικό. Και Λάιο καλά είναι. Άλλες προτάσεις; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Γουσταρω Νεον προσωπικα. Και θελω να γινει οσο πιο νωρις η συναντηση και ας γινει και δευτερη ρε παιδες δεν πειραζει. Μηλοφωνο να ερθει στην παρεα.Μονο αυτο ζηταω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Γουσταρω Νεον προσωπικα. Και θελω να γινει οσο πιο νωρις η συναντηση και ας γινει και δευτερη ρε παιδες δεν πειραζει. Μηλοφωνο να ερθει στην παρεα.Μονο αυτο ζηταω Συμφωνώ και εγώ να βρισκόμαστε πιο συχνά όσοι μπορούμε. Μάλιστα θα έλεγα, αν θέλουν κάποιοι, να ανταλλάξουμε τηλέφωνα με pm. Όσο για τη συνάντηση, απ’ ότι βλέπω, η 17η Φεβρουαρίου είναι ιδανική για να είναι πολλοί ελεύθεροι και να προλάβουμε να οργανωθούμε καλύτερα. Τι λέτε, να το οριστικοποιήσουμε; Δεν ξέρω, εάν γίνεται και εφόσον καταλήξουμε σε ημερομηνία και καφετέρια, να μπει στη στήλη με το ενδιαφέρον περιεχόμενο, κάτι ανάλογο με την ανακοίνωση της συνάντησης στην Αθήνα. Όσο για το ‘’μηλόφωνο’’ θα τον φέρω αυτή τη φορά τον φύλλο μου ο οποίος είναι και αυτός μέλλος του myphone έπειτα από παρότρυνση δική μου. Μάλιστα, αφού του ‘’ζάλισα’’ λίγο τ’ αυτιά να δοκιμάσει το android, τα κατάφερα και πήρε το Samsung galaxy tab 3 8.0 Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 και εγώ δεν έχω πρόβλημα για 17 φεβρουαρίου. Και στην τελική μπορούμε να πάμε και ένα μίνι-καφέ αυτή την κυριακή αν θέλετε. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παμε ρε παιδια. Εγω μεσα ειμαι και για κυριακη και γενικότερα. Παρακολουθώ εδω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 και εγώ δεν έχω πρόβλημα για 17 φεβρουαρίου. Και στην τελική μπορούμε να πάμε και ένα μίνι-καφέ αυτή την κυριακή αν θέλετε. Παμε ρε παιδια. Εγω μεσα ειμαι και για κυριακη και γενικότερα. Παρακολουθώ εδω Mέσα κι εγώ γι αυτή την Κυριακή σε μινι meeting.Άντε πείτε ώρα και μέρος. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εσεις που δουλεύετε κανονιστε τα αυτα και πειτε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εγω μιας και τα ΣΚ δεν μπορω να ξερω από πριν αν θα μπορω ή όχι, κανονιστε οποτε θελετε, και σε οποια συναντηση μπορω θα ερθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τελικα αυριο θα παμε για καφε ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τελικα αυριο θα παμε για καφε ? Μεσα ειμαι εγω. Οι αλλοι όμως? Επειδη εχει πεσει διαβασμα θελετε να στειλετε πμ στα παιδια και να το μονταρουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μεσα ειμαι εγω. Οι αλλοι όμως? Επειδη εχει πεσει διαβασμα θελετε να στειλετε πμ στα παιδια και να το μονταρουμε Εγώ επειδή δουλεύω απόγευμα, μπορώ να έρθω για 1-2 ωρiτσες εάν πάτε πρωί. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Εγώ συγκεκριμένα αύριο δεν θα μπορέσω λόγω κοπής πίτας στο scooter club Hellas. Και καθημερινή να πάμε για μίνι καφέ μέσα είμαι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Εγώ είπα είμαι μέσα ιδίως κατά τις 11 το πρωί. Πείτε το καφέ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Φτιάξτε κανένα poll ή κάτι τέλος πάντων ώστε να αποφασίσουμε δημοκρατικά και ωραία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts