nnik_1969 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Αμαν πια αυτη η καραμελα με την αποκρισιμοτητα. Αμα πας στις επιλογες προγραμματιστη Μ9 κανεις ολα τα κινητα και αμα βαλεις και κανα πυρηνα που να δεχεται παραμετροποιηση ολα τα κινητα με 800 801 805 ιδια γινονται. Οταν πχ κανω το g2 τουμπανε απο touch boost, governor και hotplug οχι μονο φυσαει αλλα μου τη σπαει που ειναι τοσο γρηγορο ΑΛΛΑ με αυτονομια Μ8 βεβαια. Όχι φίλε δεν μιλάω για αυτό.Έβαλα δίπλα δίπλα τα δύο κινητά με ανοικτούς τον Chrome και στα δύο και στο Νοτε πέρα ότι το scrolling έκανε σκαλοπάτια,όταν κυλούσες γρήγορα τη σελίδα στις παρυφές της δεν προλάβαινε και την σχεδίαζε αργότερα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Αυτο ποναει αν ισχυει. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν βγαίνουμε για καμιά μπύρα το Σάββατο να ανταλλάξουμε απόψεις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είναι αργά, ή προλαβαίνουμε να βρεθούμε Σάββατο μεσημεράκι για καφέ; Έρχεται και ο "νέος" ο Αλέξης, ορκιζεται και παίρνει άδεια. Τι λέτε; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εγώ μέσα. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εγώ τα Σάββατα δεν μπορώ. Κάνω μεσημεριανή siesta ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εγώ θα λείπω δυστυχώς πσκ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ μέσα ειμαι. Αλλά δεν είμαστε άτομα αρκετά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ας πάμε λιγότεροι μια φορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πιθανότατα να έρθω αν κανονιστεί :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Και εγώ μέσα ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Να πούμε 5; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 3-4 καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ παιδιά αν προλάβω θα έρθω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Έχω μάθημα μέχρι τις πέντε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ωραία στης 5 πόσοι θα είμαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Πάμε δελφίνι να είναι και ο Τάσος; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και ο Βασίλης μέσα μάλλον Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 θα περασει καποιος απο κεντρο; Μπορει να βρεχει ρε παιδια. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Θα περάσω εγώ,σύνορα μένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 πάμε daboos τελικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Στις 5 αρατου και κορινθου; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βασίλη με ένα c2 μαύρο θα είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι γίνεται, μαζευόμαστε; Εγώ τώρα φεύγω, θα είμαι daboos κατά τις 17:10 Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μιλήσαμε φβ με τα παιδιά για να κανονίσουμε κάποια στιγμή στο σκ να είμαστε περισσότεροι. Προτείνω Κυριακή στο δελφίνι για να μπορεί να είναι μαζί μας και ο Τάσος. Ποιοι μπορούν; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μπορώ όμως σχετικά αργά το απόγευμα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts