Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος που έχει cosmote, αν του δουλεύει το ίντερνετ - δεδομένα;

Edit

Ξαναπερασα τις ρυθμίσεις του ίντερνετ και όλα καλά.

Edited by rotsikas

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρες... Ψήστε συνάντηση για Παρασκευή-Σαββάτο όμως γιατί οι Κυριακές δεν με πάνε με τίποτα :lol:

Πέρα από την πλάκα για αυτή την εβδομάδα ότι μέρα θέλετε εκτός Κυριακής γιατί 80% θα είμαι εκτός Πάτρας...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παρασκευή δεν γίνεται με τίποτα. Σάββατο ευχαρίστως αλλά προτείνω βραδάκι για καμιά μπυρίτσα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πάμε μεσημέρι - απόγευμα ως συνήθως. Ας περιμένουμε να δούμε πότε βολεύει και τους υπόλοιπους και καταλήγουμε.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Σάββατο μπορώ και εγώ. Είμαι πρωί οπότε το απόγευμα μπορώ.

Το ξέρω ότι δεν υπάρχει xposed για Android L για την έκδοση που το δοκίμασες ρωτάω εντυπώσεις.

Χμμμ αναλογα με το τηλεφωνο και την εκδοση. δηλ υπηρχαν τηλεφωνα που επρεπε να βαλω συγκεκριμενη εκδοση gravity για να δουλευει σωστα και σε καποια αλλα δεν υπηρχε προβλημα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:(Σαββατο δεν μπορω να ερθω για καφε - μπυρα:(

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θοδωρη για αυτο νομιζω λεγαμε

Να τα μας.... :lol:

:cool:

Φεύγω για Ασία http://www.yugatech.com/mobile/sharp-aquos-zeta-sh-04f-5-4-inch-fhd-snapdragon-801-ip57-certified/

Edit MyPhone Rio

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ Θανάση θα το ψάξω. Διαβασα βέβαια ότι το root θα δυσκολέψει και αν αργήσει με βλέπω να φλασάρω κίτκατ με custom rom και kernel για να δουλεύουν τα πάντα οκ. Στην παρούσα φάση το κινητό θέλει φόρτιση το βράδυ και μια φορά μέσα στην ημέρα. Καλύτερα από το Τ και σίγουρα το ευχαριστιέμαι όταν δουλεύει και λέω χαλάλι η φόρτιση μέσα στην μέρα.

Αλέξη έχεις πάρει ένα πολύ καλό κινητό και αν παίξεις με ρεύματα θα είσαι ακόμα καλύτερα σε μπαταρία
Θοδωρής

Αλέξη έχεις πάρει ένα πολύ καλό κινητό και αν παίξεις με ρεύματα θα είσαι ακόμα καλύτερα σε μπαταρία

Ποτε δεν παιζεις με undervolt! Το λεει και ο dorinmanx και αλλοι. Αν θελει υποχρονισμο ή με governors και hotplugs.

Οταν του λεγα να παρει g2 32GB ελεγε τα δικα του.

SONY MOBILE

Το ξέρω Θοδωρή και το ευχαριστιέμαι τα μάλα. Βασίλη αν είχα πάρει g2 θα το είχα μετανιώσει ήδη. Δεν ξέρω έχω φάει το g2 στη μάπα και μου φαίνεται τόσο αδιάφορο σαν σχέδιο από πίσω που δεν θα το ευχαριστιόμουν το ίδιο.

Για το undervolting κάποιοι παίζουν στο θέμα του νέξους και δεν έχουν αναφέρει θέματα. Τι πρόβλημα μπορεί να έχω; Προφανώς δεν θα το παρακάνω.

:rtfm: :offtopic: ολοι μας :lol::X

:protest: για να μην μας :lock: το τοπιο :p:lol:

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ποτε δεν παιζεις με undervolt! Το λεει και ο dorinmanx και αλλοι. Αν θελει υποχρονισμο ή με governors και hotplugs.

Οταν του λεγα να παρει g2 32GB ελεγε τα δικα του.

Ποτέ; μη τα λες και παραέξω αυτά! Με υποχρονισμο δεν κερδίζεις κάτι σημαντικό. Σε όλες τις συσκευές μου παίζω με ρεύματα.

Δημήτρης

Πρέπει να μετονομαστεί το thread σε "Τα παιδιά από την Πάτρα"

Ποτέ; μη τα λες και παραέξω αυτά! Με υποχρονισμο δεν κερδίζεις κάτι σημαντικό. Σε όλες τις συσκευές μου παίζω με ρεύματα.

Πες τα ρε Δημήτρη γιατί ο μπαταριολάγνος μας έχει φάει... :lol:

Ελεύθερα... :p

οταν εγω βγαζω 7 ωρες οθονη εσεις ψαχνετε φορτιστη ηδη και ειμαι στοκ ρομ και bruce! Ειπαμε και θα το ξαναπω. Δεν κανεις undervolt. Δεν το λεω γω το λενε αλλοι που ξερουν εκτος αν θεωρειτε οτι ειμαι ασκετος πανω σε θεματα καταναλωσης που δεν νομιζω. Εδω δεν κανω στον FX που καταναλωνει αν και παιζω απο το BIOS με διαφορα.

Παρ τε το νεξους με την τρομερη οθονη και την τρομερη καμερα.

SONY MOBILE

Χαιρετω την παρεα,

θαναση τι σου εκανε το καημενο το one plus που πηγαινε και σφεντονα???:rolleyes:

Παμε για φρεσκα κουλουρια :D

:lol::lol::cool:

οταν εγω βγαζω 7 ωρες οθονη εσεις ψαχνετε φορτιστη ηδη και ειμαι στοκ ρομ και bruce! Ειπαμε και θα το ξαναπω. Δεν κανεις undervolt. Δεν το λεω γω το λενε αλλοι που ξερουν εκτος αν θεωρειτε οτι ειμαι ασκετος πανω σε θεματα καταναλωσης που δεν νομιζω. Εδω δεν κανω στον FX που καταναλωνει αν και παιζω απο το BIOS με διαφορα.

Ο φρανκο εχει εφαρμογη για να παιζουμε με τα ρευματα ;)

Edited by Karthan7

Θανάση σου βρήκα την επόμενη
που θα πάρεις!! Που πήγαν τα bezels;;;!! Μετακόμισαν στο κάτω μέρος, τι γνώμη έχετε;

Ρε δεν μιλάμε γενικά. Συγκεκριμένα για τα κινητά λέμε. Εκτός και αν τον Πορτογάλο τον βγάζεις άσχετο! Εσύ βγάζεις 7ωρες οθόνη Wi-Fi αποκλειστικά. Άνοιξε δεδομένα και έλα πιάσε με ;) οι ειδικοί συνιστούν under volt σε όσους ξέρουν να κάνουν. Και μιλάμε για κινητά μόνο!

Δημήτρης

Θανάση σου βρήκα την επόμενη
που θα πάρεις!! Που πήγαν τα bezels;;;!! Μετακόμισαν στο κάτω μέρος, τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ για την πρόταση Τάσο. Με snap 400 είναι πισωγυρισμα

Τελικά επειδή σας έχασα λίγο, το Σάββατο το μεσημεράκι για Νταμπός πχ ή όπου αλλού θέλετε, ποιοι μπορούν?

Τάσο φαντάζομαι θα είναι και πολύ άβολο στο χέρι με ανύπαρκτα bezels θα πατάς συνέχεια τα πλαινά της οθόνης :p

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τελικά επειδή σας έχασα λίγο, το Σάββατο το μεσημεράκι για Νταμπός πχ ή όπου αλλού θέλετε, ποιοι μπορούν?

Τάσο φαντάζομαι θα είναι και πολύ άβολο στο χέρι με ανύπαρκτα bezels θα πατάς συνέχεια τα πλαινά της οθόνης :p

Τόσο λεπτά μπεζελ δεν βοηθάει κάπου. Όπως λες και συ. Μεσημέρι προς νωρίς απόγευμα ίσως μπορέσω και γω

Δημήτρης

Ρε δεν μιλάμε γενικά. Συγκεκριμένα για τα κινητά λέμε. Εκτός και αν τον Πορτογάλο τον βγάζεις άσχετο! Εσύ βγάζεις 7ωρες οθόνη Wi-Fi αποκλειστικά. Άνοιξε δεδομένα και έλα πιάσε με ;) οι ειδικοί συνιστούν under volt σε όσους ξέρουν να κάνουν. Και μιλάμε για κινητά μόνο!

Αυτό του λέω και εγώ. Δεν μου λέει τίποτα η χρήση του γιατί δεν έχει καμία σχέση με την δική μου.

Εγώ μπορώ.

Νταμπος ,το Σάββατο λοιπόν ΟΚ πείτε ώρα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης