alex_gate_7 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δεν έχω κάποιο θέμα εγώ... Βέβαια δεν ξέρω πόσο κόσμο θα μαζέψει καθώς δεν είναι και καμιά τεράστια καφετέρια και σε άλλη περίπτωση δύσκολα θα βρούμε τραπέζι για 10-12 άτομα στο κέντρο Κυριακή μεσημέρι :) Εμένα από άποψη περιοχής με βολεύει αλλά επειδή κατεβαίνω κέντρο γίνεται λίγος πανικός... Αν συμφωνήσουν οι υπόλοιποι πάμε :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τάσο, σβήσε κανά μήνυμα να μπορούμε να σου στείλουμε ΠΜ :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μέσα και εγώ με τον Βασίλη. Τάσο υπάρχει και άλλη λύση. Ξεκίνα να ποστάρεις για να αυξηθεί το όριο... :lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 3 η ώρα η Πάτρα δεν θα έχει τόσο κόσμο. Από 6-7 και μετά έχει. Νομίζω πως και ο Τάσος γι'αυτό έγραψε για ταγκ μιας και το λογικό είναι να βρεθούν όσοι αγαπούν την τεχνολογία εκεί εκείνη την ημέρα. Εγώ θα πήγαινα στο event και από όσο είχα δει στα σχόλια όλοι μας εκεί θα βρισκόμασταν :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Και μια κακία-τρολάρισμα για τη σόνυ γιατί μου έχει λείψει... http://prntscr.com/4tkqli Τα παίρνεις πακέτο ώστε όταν είναι το ένα για σέρβις να έχεις το άλλο. :lol::p Αν δεν χαλάσουν ταυτόχρονα... :rolleyes::D Αντώνη διαθέσιμο για προπαραγγελία το moto 360 στα 260€ http://www.expansys.com.gr/motorola-moto-360-black-chrome-black-leather-eu-265728/. Σου έβαλα το μαύρο μόνο γιατί ενώ το ασημί είναι ωραίο σαν χρώμα τα μαύρο είναι για να το φοράς καθημερινά και με όλα τα ντυσίματα. Edited October 6, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τελικά ποιοι είναι μέσα για την Κυριακή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τόσο άγχος για την Κυριακή :cool: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τόσο άγχος για την Κυριακή :cool: Λες να μας παρακολουθούν :lol: να έρθω καλύτερα μεταμφιεσμένος; Πάντως θα είμαι εκεί κατά τις 15:30. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 θα προσπαθησω να ερθω και εγω (με το καινουργιο μου εργαλειο!!!) αλεξη αν μπορεις ανεβασε το link με τους ανταπτορες για την σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εγώ θα πάω στο tag την Κυριακή λογικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Εγώ θα πάω στο tag την Κυριακή λογικά Και συ εκεί;όλοι εκεί πατε,φτιάχνει τόσο καλό καφέ; Edited October 10, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πιθανότατα Πάτρα θα έιμαι οπότε εκτός αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο Σαββάτο βράδυ (όπως την προηγούμενη φορά :lol: ) θα περάσω για έναν καφέ... Και συ εκεί;όλοι εκεί οατε,φτιάχνει τόσο καλό καφέ; :lol::lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Και εγώ. κρατήστε μου καρέκλα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Θάνο εδώ είσαι. Αντώνη τι δουλειά έχει το m8 στο avatar σου;; :confused::blink: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 http://www.e-shop.gr/motorola-moto-360-smart-watch-for-android-devices-grey-leather-p-TEL.018498 Αντώνη και εδώ το moto. Τα μαγαζιά παρακαλάνε να τους δώσεις τα χρήματά σου. :lol::p:rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 http://www.e-shop.gr/motorola-moto-360-smart-watch-for-android-devices-grey-leather-p-TEL.018498 Αντώνη και εδώ το moto. Τα μαγαζιά παρακαλάνε να τους δώσεις τα χρήματά σου. :lol::p:rolleyes: Το παρακολουθώ στενά .Μην ανησυχείς.Από βδομάδα θα το τσακώσω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Και εγώ στο Tag για καφέ θα πάω τελικα!! :p:lol::p:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Βρε για δες σύμπτωση... :lol::lol: Αντώνη βγήκε και screen protector... http://www.e-shop.gr/motorola-protect-and-care-kit-for-moto-360-p-TEL.018823 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 http://youtu.be/O9EitvCN4pE?t=2m57s :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Χαχαχαχαχα... Επικός ο τύπος... Δεν έχει και άδικο βέβαια... Αλέξη βλέπω μοστράρεις καινούριο κινητό... Με γεια, να το χαρείς... Δυστυχώς Κυριακή έσκασε δουλειά και δεν μπόρεσα να έρθω.. Από ότι είδα στο FB ωραία περάσατε... Μπράβο... Άντε κανονίστε σύντομα την επόμενη συνάντηση γιατί φεύγω για φαντάρος τον άλλο μήνα :D :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αλέξη το χτύπησα εγκαίρως το 32αρι καθώς λίγες μέρες μετά τσίμπησε 10€ και λογικά ελέω 6ιντσου nexus 6 (Αντώνη χτύπα το να το δούμε :p ) θα ανέβει και άλλο οπότε και να το μετανιώσω φράγκο δεν θα χάσω στην μεταπώληση. :lol: Πολύ ωραία περάσαμε την Κυριακή. Κανένα θέμα από μένα να κανονίσουμε άμεσα αρκεί να είναι ΣΚ γιατί μέσα στην εβδομάδα έχω απειροελάχιστο χρόνο και προτιμώ να αράζω με άνεση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μιας και ο Αλέξης πάει να υπηρετήσει την πατρίδα τον άλλο μήνα προτείνω να κανονίσουμε μια συνάντηση την επόμενη Κυριακή. Τι λέτε; Αντώνη το πήρες το moto; Θανάση, ήθελα να δουλέψω smart radio αλλά έμαθα ότι είπες στον Δημήτρη ότι δεν είδες διαφορά στην μπαταρία. Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μέσα εγώ. Όπου θέλετε και όποτε να είναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δεν έχω αποφασίσει ακόμη χρώμα για το μότο για αυτό δεν το πήρα ακόμη και περιμένει και ο Άλεξ ρε ****το. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) 1) Μιας και ο Αλέξης πάει να υπηρετήσει την πατρίδα τον άλλο μήνα προτείνω να κανονίσουμε μια συνάντηση την επόμενη Κυριακή. Τι λέτε; Αντώνη το πήρες το moto; 2) Θανάση, ήθελα να δουλέψω smart radio αλλά έμαθα ότι είπες στον Δημήτρη ότι δεν είδες διαφορά στην μπαταρία. Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες; Σου τα εκανα 1 και 2 1) Δεν καταλαβα, εσυ πας φανταρος ? 2) you talking to me (λεμε στην Αγυια) ? To smart radio ειναι μια επιλογη που υπαρχει στο gravitybox, για να τρεξει το gravitybox πρεπει να εχεις πρωτα εγκαταστησει το xposed. Μιας και δεν εχω android L δεν ξερω καν αν ο rovo89 εχει βγαλει xposed framework για L. Για ψαξε λιγο https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#newwindow=1&q=xda+xposed+framework+nexus+5+android+L Παντος και σε bootlοop να πεσεις κατα την εγκατασταση υπαρχει τροπος επαναφορας χωρις να χασεις ρυθμισεις και γενικα το στησιμο που εχεις ηδη. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χθες πουλησα το oneplus :( Να ευχαριστησω τον φιλο μου Δημητρη (prioxxx) που μου επανεφερε το τηλεφωνο μετα απο δικη μου γκαφα (full wipe εκανα...) :respect: Δεν ξερω απο εντολες adb καρδια μου :p Παμε για αλλα.... ;) Edited October 19, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν έχω αποφασίσει ακόμη χρώμα για το μότο για αυτό δεν το πήρα ακόμη και περιμένει και ο Άλεξ ρε ****το. Εγώ σου είπα μαύρο δαγκωτό για να μην κάνει κρα. Στην χειρότερη παίρνεις και τα δύο χρώματα και πουλάς όποιο δεν σου αρέσει. :p Σου τα εκανα 1 και 2 1) Δεν καταλαβα, εσυ πας φανταρος ? 2) you talking to me (λεμε στην Αγυια) ? To smart radio ειναι μια επιλογη που υπαρχει στο gravitybox, για να τρεξει το gravitybox πρεπει να εχεις πρωτα εγκαταστησει το xposed. Μιας και δεν εχω android L δεν ξερω καν αν ο rovo89 εχει βγαλει xposed framework για L. Για ψαξε λιγο https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#newwindow=1&q=xda+xposed+framework+nexus+5+android+L Παντος και σε bootlοop να πεσεις κατα την εγκατασταση υπαρχει τροπος επαναφορας χωρις να χασεις ρυθμισεις και γενικα το στησιμο που εχεις ηδη. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χθες πουλησα το oneplus :( Να ευχαριστησω τον φιλο μου Δημητρη (prioxxx) που μου επανεφερε το τηλεφωνο μετα απο δικη μου γκαφα (full wipe εκανα...) :respect: Δεν ξερω απο εντολες adb καρδια μου :p Παμε για αλλα.... ;) Ο Ζωγραφίδης πάει. Εγώ έχω καιρό ακόμα. Το ξέρω ότι δεν υπάρχει xposed για Android L για την έκδοση που το δοκίμασες ρωτάω εντυπώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts