nnik_1969 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 :lol::lol: Εσύ πως και δεν ήρθες σήμερα Αντώνη; Ωραία περάσαμε πάντως πιστεύω... Τάσο να ανεβάσεις τις φωτογραφίες να μας καμαρώσουμε άλλη μια φορά. Παιδιά μπήκα στο αυτοκίνητο να έλθω και ξέμεινα από μπαταρία:kill::chair::shoot: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά μπήκα στο αυτοκίνητο να έλθω και ξέμεινα από μπαταρία:kill::chair::shoot: Αν η μπαταρία είναι κινητού σε καταλαβαίνω....αν είναι του αυτοκινήτου δεν έχεις δικαιολογία...:lol: Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά μπήκα στο αυτοκίνητο να έλθω και ξέμεινα από μπαταρία:kill::chair::shoot: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αντώνη έχασες τον Βασίλη να το παίζει κινέζος παρουσιαστής κινητών. Δεν παίζεται. Έπαιρνε τα τηλέφωνα και κοιτούσε τα χρώματα σε σχέση με το δικό του Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Γεια σας, η πρώτη, ας πούμε μετά το καλοκαίρι, συνάντηση έγινε σε πριβέ κατάσταση. Μπορεί να μην είχαμε ''οφθαλμόλουτρο'', αλλά μία καφετέρια για πάρτη μας. Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι. Εννοείται ότι είναι πάντα διαθέσιμη και με ειδικές τιμές για μας. Εδώ και η σχετική φωτογραφία. Αντώνη, να δω πότε θα δω το flex! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αντώνη έχασες τον Βασίλη να το παίζει κινέζος παρουσιαστής κινητών. Δεν παίζεται. Έπαιρνε τα τηλέφωνα και κοιτούσε τα χρώματα σε σχέση με το δικό του :lol::lol: Γεια σας, η πρώτη, ας πούμε μετά το καλοκαίρι, συνάντηση έγινε σε πριβέ κατάσταση. Μπορεί να μην είχαμε ''οφθαλμόλουτρο'', αλλά μία καφετέρια για πάρτη μας. Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι. Εννοείται ότι είναι πάντα διαθέσιμη και με ειδικές τιμές για μας. Εδώ και η σχετική φωτογραφία. Αντώνη, να δω πότε θα δω το flex! Τάσο αν μπορείς ανέβασε τη φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μια χαρά είναι αλλά την άλλη φορά να προτιμήσουμε τον έξω χώρο και για μας τους καπνιστές :lol: Αντώνη, όντως και εγώ είχα περιέργεια για το G-Flex... Ελπίζουμε την επόμενη :) Ερωτεύσιμο το M8 Θοδωρή, κουκλί :D Μόνο λίγο αρνητικό η χαμηλή του φωτεινότητα σε σχέση με τα άλλα της κατηγορίας του... Και OnePlus One καταπληκτική οθόνη, μεγάλο μέγεθος αλλά ο σχεδιασμός του βολεύει στο χέρι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σας παρακαλώ. Το είχα αυτόματο.Μην ακούτε τον Βασίλη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 To G2 ειναι καλυτερο. Ακους εκει OPO. Εμαθαν και οι κινεζοι τεχνολογια. Παω να αυξησω την αυτονομια του. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Οποιος θελει 100gb στο συνεφο για αν ανεβαζει ''σαβουρα'' εως 2gb/αρχειο ας δει το ποστ 92 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5545186#post5545186 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Θανάση που το θυμήθηκες αυτό είχα πάρει το 1tb. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Θανάση που το θυμήθηκες αυτό είχα πάρει το 1tb. Εχω λογαριασμο στο mail.ru πολλα χρονια. Τη διαδικασια για το 1tb την εγραψαν στο τοπικ με τις εφαρμογες και ετσι το πηρα και εγω. Αξιζει γιατι μπορεις να ανεβαζεις αρχειο μεχρι 2gb ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Το έχω φτιάξει αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Καλό είναι βέβαια να υπάρχει για backup. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αυτος τερμα πισω αριστερα στην φωτο ποιος ειναι????:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αντωνη (nnik_1969) κοιμησου εσυ το βραδυ και θα αναλαβει η google στο <<αυτοματο>> να κανει την παραγγελια για λογαριασμο σου ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αντωνη (nnik_1969) κοιμησου εσυ το βραδυ και θα αναλαβει η google στο <<αυτοματο>> να κανει την παραγγελια για λογαριασμο σου ;) Δεν αποκλείεται καθόλου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αντώνη από ότι πήρε το μάτι μου έχει άθλια αυτονομία (12 ώρες). Περιμένω τις εντυπώσεις σου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αντώνη από ότι πήρε το μάτι μου έχει άθλια αυτονομία (12 ώρες). Περιμένω τις εντυπώσεις σου. Πραγματικά. Έλεος Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Άπατο θα πάει με τέτοια αυτονομία... Κρίμα γιατί είναι ωραίο αν και λίγο παχουλό... Αυτος τερμα πισω αριστερα στην φωτο ποιος ειναι????:p:p :lol::lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πάμε για το gear S ,όχι τόσο όμορφο αλλά πληρέστερο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πάμε για το gear S ,όχι τόσο όμορφο αλλά πληρέστερο Με κουμπακι κατω ? :O Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Με κουμπακι κατω ? :O Το θέμα δεν είναι το κουμπί. Ανάβει με την κίνηση. Το θέμα είναι ότι είναι ότι πιο χοντροκομμένο έχω δει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το θέμα δεν είναι το κουμπί. Ανάβει με την κίνηση. Το θέμα είναι ότι είναι ότι πιο χοντροκομμένο έχω δει. Παρακαλω να μας πεις ή να μας δειξεις με ποια κινηση ανοιγει η οθονη :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Παρακαλω να μας πεις ή να μας δειξεις με ποια κινηση ανοιγει η οθονη :lol::lol::lol::lol: Στην παρουσιαση ο κινεζος οταν κουναγε τα χερια του αναβε.Δεν το ειχε παρουσιασει ακομα.Μιλουσε για τη σειρα note:) Δεν ειναι κακο και αυτο http://www.unboxholics.com/news/tech/to-zenwatch-tis-asus Edited September 6, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Στην παρουσιαση ο κινεζος οταν κουναγε τα χερια του αναβε.Δεν το ειχε παρουσιασει ακομα.Μιλουσε για τη σειρα note:) Δεν ειναι κακο και αυτο http://www.unboxholics.com/news/tech/to-zenwatch-tis-asus Μου φαίνεται ότι για το Asus πάω Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts