al3x1k0 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγώ είμαι Αλέξιος (17 Μαρτίου). Στο Βασίλη τα έγραψα στο φβ τα χρόνια πολλά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χρόνια πολλά στον Αλέξη και τον Βασίλη :) Μέσα και εγώ για την συνάντηση! Έχω εγώ παιδιά θα φύγω από αγυα και θα πάω. Το βλέπουμε Οπότε έρχεσαι προς τα έξω θα σταματάς στο lidl και θα δείχνεις διαβατήριο :lol: Οχι Αγυα --> Αγυιά :rtfm: :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χρόνια πολλά στα παιδιά! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά οπότε μεθαύριο κερνάτε. Εγώ θα παραγγείλω αστακούς:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ευχαριστώ Θοδωρή :D :D Υπάρχει κανείς με όχημα για να φτάσουμε μέχρι εκεί...? Άσε που δεν ξέρω που ακριβώς πέφτει :p Αλέξανδρε χρόνια πολλά και από μένα για χθες. Το Δελφίνι είναι σχεδόν απέναντι από τον Λάγιο (πρώην Μαρίνα) και εάν χρησιμοποιείς συγκοινωνία, βολεύει το 11 που έχει αφετηρία ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Η διεύθυνση είναι Ηρώων Πολυτεχνείου 102.Χρόνια πολλά παιδιά οπότε μεθαύριο κερνάτε. Εγώ θα παραγγείλω αστακούς:) Αντώνη, έχουμε club sandwiches, πίτσες και ποικιλίες. Εάν όμως επιμένεις για αστακό, πες μου να κάνω ειδική παραγγελία (από skroutz):lol: Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αλέξανδρε χρόνια πολλά και από μένα για χθες. Το Δελφίνι είναι σχεδόν απέναντι από τον Λάγιο (πρώην Μαρίνα) και εάν χρησιμοποιείς συγκοινωνία, βολεύει το 11 που έχει αφετηρία ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Η διεύθυνση είναι Ηρώων Πολυτεχνείου 102. Ευχαριστώ καταρχήν Τάσο :) Νόμιζα ότι ήταν πιο πέρα, κάπου στη στροφή για την Πατρών Αθηνών... Άμα είναι στο Λάγιο μια χαρά... Με το τραίνο κατεβαίνω από το στάδιο κατευθείαν :D Μαι χαρά οπότε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Αλέξανδρε χρόνια πολλά και από μένα για χθες. Το Δελφίνι είναι σχεδόν απέναντι από τον Λάγιο (πρώην Μαρίνα) και εάν χρησιμοποιείς συγκοινωνία, βολεύει το 11 που έχει αφετηρία ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Η διεύθυνση είναι Ηρώων Πολυτεχνείου 102. Αντώνη, έχουμε club sandwiches, πίτσες και ποικιλίες. Εάν όμως επιμένεις για αστακό, πες μου να κάνω ειδική παραγγελία (από skroutz):lol: Ευχαριστώ καταρχήν Τάσο :) Νόμιζα ότι ήταν πιο πέρα, κάπου στη στροφή για την Πατρών Αθηνών... Άμα είναι στο Λάγιο μια χαρά... Με το τραίνο κατεβαίνω από το στάδιο κατευθείαν :D Μαι χαρά οπότε... Παρομοίως και εγώ αλλού για αλλού κατάλαβα ότι είναι. Οπότε εγώ, ο Βασίλης και ο Αλέξης μπορούμε να κάνουμε έφοδο μαζί... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Λοιπον για αυριο για να το κλεισω απο μεριας μου.7 μιση με 8 παρα θα ειμαι στο Δελφινι. Για οτι νεοτερο ριχτε ανακοινωση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μια χαρά είναι η ώρα. Κατά τις 8 παρά δέκα θα έρθω λογικά με Βασίλη και Αλέξη... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! ΖΗΤΩ ΤΟ Ζ3 αυριο! Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! ΖΗΤΩ ΤΟ Ζ3 αυριο! Sony δικε μου http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_leaked_press_images_reveal_its_color_options-news-9530.php Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! ΖΗΤΩ ΤΟ Ζ3 αυριο! Οξωωω ουυυ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν βλέπω κίνηση για σήμερα. Το θέμα μου είναι μόνο Μην πάω στο δελφίνι και ψάχνω πέρα δώθε. Τάσο η αλήθεια είναι δεν έχω έρθει ποτέ παρά μόνο να κάνω αναστροφή με το αμάξι στο πάρκινγκ. :p μόλις έρθω θα σε βρω ευκολα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μέσα είμαι εγώ για σήμερα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Θα είναι πολλοί ελάτε....:lol: Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Θοδωρή θα έρθω και εγώ αλλά λόγω τρένου (θα περιμένω τα παιδιά) θα πάει παρά 10. Εσύ εντωμεταξύ, με την βοήθεια του Τάσου επιλέξτε το καλύτερο τραπέζι. Επίσης να φέρει κανείς κάνα τάμπλετ μπορούμε να δούμε την παρουσίαση του νοτε 4. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Στις 4 δεν είναι η παρουσίαση? Τι αν δεις? :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν είχα ιδέα καλά που μου το είπες να την δω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σιγά μην δω την παρουσίαση. Καλύτερα να πάω για καφέ ν δω κάνα λοκο χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δημήτρης, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να πληρώνεται για κριτικός καφετεριών. Χαραμίζεσαι παιδί μου... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σιγά μην δω την παρουσίαση. Καλύτερα να πάω για καφέ ν δω κάνα λοκο χαχα :up: Δημήτρης, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να πληρώνεται για κριτικός καφετεριών. Χαραμίζεσαι παιδί μου... :lol::p Στο palmal να μην πας για καφε, χαλια...... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δημήτρης, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να πληρώνεται για κριτικός καφετεριών. Χαραμίζεσαι παιδί μου... :lol::p Και λοκων :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εχουμε κουβεντα σημερα για τα νεα τις sammy αν και δεν μου κανουν τρελη αισθηση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν βλέπω κίνηση για σήμερα. Το θέμα μου είναι μόνο Μην πάω στο δελφίνι και ψάχνω πέρα δώθε. Τάσο η αλήθεια είναι δεν έχω έρθει ποτέ παρά μόνο να κάνω αναστροφή με το αμάξι στο πάρκινγκ. :p μόλις έρθω θα σε βρω ευκολα? Μόλις μπεις μέσα στο ξενοδοχείο θα με δεις στη reception. Μόνος μου είμαι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Και λοκων :) :lol::lol: Εσύ πως και δεν ήρθες σήμερα Αντώνη; Ωραία περάσαμε πάντως πιστεύω... Τάσο να ανεβάσεις τις φωτογραφίες να μας καμαρώσουμε άλλη μια φορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts