al3x1k0 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αυτό ναι. Οπότε να το κλείσουμε για φάρο στις 15:30;; Εσύ Αλέξη αντί να δουλεύεις κάθεσαι στο φόρουμ;; Για να βρω το αφεντικό σου να του τα πω ένα χεράκι... :p :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Άμα τον δεις πες του να περάσει και από το γραφείο μια βόλτα :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εγω παιδια κανενα πρόβλημα μιας και Παρασκευή ειμαι free μεσημερακι. Ωραια θα ειναι φάρο αρκεί να εχει λίγο αερα γιατι δεν μας βλέπω καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ελάτε Ρίο ρε να είμαστε θάλασσα να κάνουμε και καμία βουτιά! Θα λιωσουμε εκείνη την ώρα! :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Και εγώ είμαι μέσα για Φάρο την Παρασκευή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εντάξει, πάμε φάρο τώρα και από την άλλη φορά ξεκινάμε Ρίο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Θανάση SwiftKey δωρεάν. Χαχαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Οπότε αφού το κλείσαμε πείτε σε όσους είναι να έρθουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 καλησπέρα στην σε όλη την παρέα,θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ωραία να μαζευόμαστε κ άλλοι.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 καλησπέρα στην σε όλη την παρέα,θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ. Καλώς να έρθεις. Περιμένουμε και καινούργια άτομα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλώς να έρθεις. Περιμένουμε και καινούργια άτομα Ανακεφαλαιώνοντας, Παρασκευή 13/06 15:30+ στον Φάρο. Μάλλον θα έχω και έναν φίλο μου από το στρατόπεδο της Apple. Είναι μέλος του myphone, αλλά δεν ασχολείται και πολύ με το site λόγω υποχρεώσεων. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ανακεφαλαιώνοντας, Παρασκευή 13/06 15:30+ στον Φάρο. Μάλλον θα έχω και έναν φίλο μου από το στρατόπεδο της Apple. Είναι μέλος του myphone, αλλά δεν ασχολείται και πολύ με το site λόγω υποχρεώσεων. Εγώ θα είμαι εκεί 15.30 - Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν τα καταφερω θα περασω κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ 15.30-16.00 θα είμαι εκεί σήμερα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ 15 και κάτι θα είμαι εκεί.Θα πιάσω τραπέζι περίπου εκεί που ήμασταν την προηγούμενη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ 15 και κάτι θα είμαι εκεί.Θα πιάσω τραπέζι περίπου εκεί που ήμασταν την προηγούμενη. Εγω ίσως έρθω λίγο πιο μετά απο τις 3:30 γιατί έχει πέσει διάβασμα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θα πανε αρκετοι σημερα φαινεται. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά σόρρυ... δεν σας σνομπάρω... απλά τώρα τελευταία λόγω διάφορων ασχολιών είμαι πιεσμένος για καφέδες κτλ :/ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά σόρρυ... δεν σας σνομπάρω... απλά τώρα τελευταία λόγω διάφορων ασχολιών είμαι πιεσμένος για καφέδες κτλ :/ Άμα θες έχει και βάφλες. :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θα πανε αρκετοι σημερα φαινεται. Δεν θα έρθεις? Παιδιά σόρρυ... δεν σας σνομπάρω... απλά τώρα τελευταία λόγω διάφορων ασχολιών είμαι πιεσμένος για καφέδες κτλ :/ Αστα αυτα χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 3:15-3:30 θα είμαι και εγώ εκεί, θα φέρω μαζί μου ενα <<διαμαντάκι>> :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Άντε παιδιά εγώ έχω φτάσει εδώ και δέκα λεπτά και περιμένω από έξω μοναχός. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θαναση το κ810 που εχω οταν το βαζω να φορτισει μου βγαζει το μηνυμα "σφαλμα φορτισης,διακοψτε την φορτιση" ξερεις τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θαναση το κ810 που εχω οταν το βαζω να φορτισει μου βγαζει το μηνυμα "σφαλμα φορτισης,διακοψτε την φορτιση" ξερεις τι μπορει να φταιει?? Εισαι εντος εγγυησης ? Ελα, πλακα κανω :) Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και δεν βρηκα απαντηση/λυση :( Αν το εχεις για δευτερο μπορεις να παρεις εναν universal charger και να φορτιζεις εκει τη μπαταρια σου http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XLCD+UNIVERSAL+CHARGER&_nkw=LCD+UNIVERSAL+CHARGER&_sacat=0&_from=R40 , θα ελεγα να παρεις αυτου του τυπου http://www.ebay.de/itm/Akku-Ladegerat-LCD-Anzeige-USB-Port-Universal-Batterie-Charger-Orange-/271455467501?pt=DE_Handy_PDA_Ladeger%C3%A4te_Dockingstationen&hash=item3f3401b7ed , ψαξε μηπως το βρεις ποιο φθηνα γιατι χωραει ολες τις μπαταριες. Αν το εχεις για πρωτο τηλεφωνο παρε και μια μπαταρια BST-33, ετσι θα εχεις παντα μια γεματη και μια μεσα στο τηλεφωνο. Πηρα μια bst-38 απο αυτο το καταστημα http://stores.ebay.de/RubinA-Shop/_i.html?_nkw=bst-33&submit=Finden&_stpos=&gbr=1&_localstpos=&_fcid=80&_sid=1001348994 στις 9-6-14 και παρελαβα σημερα :shock: Αν θες καποια εξυπηρετηση, εξωτερικο φορτιστη/μπαταρια(τα δικα μου) ή αγορα απο ebay στειλε μου πμ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts