hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Αυτή είναι όμως η αλήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Διαβασα τα πρωτα μηνυματα και πολλοι δε πιστευουν οτι υπαρχουν ζωακια που τα ταιζουν οπως τα ταιζουν και χωρις ποδια χωρις να μοιαζουν τελοσπαντων για ζωα.......και λεω εγω τωρα,γιατι να μην υπαρχουν αυτα τα πραγματα,ηταν δυνατον ποτε να επεμβει καποιος για να κλεισει ολη αυτη την αλυσιδα;εχει επεμβει καποιος να πει οτι για κατσε μπορουμε να βαζουμε στο αμαξι αντι για βενζινη,νερο.γιατι δεν εχει επεμβει καποιος να πει βρηκαμε το φαρμακο για το καρκινο;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ......ολοι ξερουν οτι υπαρχουν τα παντα για τα παντα ολοι ξερουν οτι υπαρχει το καλο αντι για το κακο........το χρημα ομως ειναι πολυ και ειναι φυσικο οτι δε μπορουν να αφησουν να κλεισουν οι εταιρειες χημικων οι εταιρειες πετρελαιου και οτι τελοσπαντων τους δινει ΤΟ ΧΡΗΜΑ.οτι μα οτι ακουγεται να βγαινει προς τα εξω και ειναι για καλο των ανθρωπων το βουλωνουν για το ΧΡΗΜΑ.αυτο γινεται.και φαρμακο για το καρκινο υπαρχει και για το aids και το νερο μπορει να κινησει αυτοκινητα και τα παντα γινονται,ομως το χρημα ειναι αυτο που τους κανει να τα κρυβουν.......κριμα που πολλοι απο σας τρωτε πλαστικο φαγητο απο γκουντις μακντοναλντ και παει λεγοντας,εγω σαν Κωστας ποτε στη ζωη μου δεν αγγιξα αυτα τα φαγητα ουτε για δοκιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Έχω δημοσιεύσει ένα ανάλογο θέμα γι' αυτό του είδους το φαγητό http://www.pare-dose.net/blog/?p=187 Τουλάχιστον στην ελληνική αλυσίδα, είναι επιβεβαιωμένο ότι μιλάμε για κανονικά κοτόπουλα κι από συγκεκριμένη εταιρία http://www.kfc.gr/pr_20030710b.html Σαφώς, η χημεία οργιάζει σ' αυτό το είδος φαγητού, αλλά μέχρι το να μιλάμε για ζώα επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει μια απόσταση. Η φωτογραφία δεν μου λέει τίποτε προσωπικά, παρόντος του Photoshop. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τουλάχιστον στην ελληνική αλυσίδα, είναι επιβεβαιωμένο ότι μιλάμε για κανονικά κοτόπουλα κι από συγκεκριμένη εταιρία http://www.kfc.gr/pr_20030710b.html Ναι, μάλλον είναι εγχώρια κοτόπουλα. Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα και στη γεύση. Δοκίμασα στη Ζάκυνθο και ήταν απαίσια σε σχέση με του Ρέντη. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Auto gia ta KFC to exw diavasei kai egw oti dn einai kan zwa ... einai pragmata.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Κυκλοφορεί ένα chain mail. Από κει έγινε γνωστή η ιστορία περί ακέφαλων κοτόπουλων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Egw hxera kai to allo... oti palia ta KFC eixan allo onoma kentucky fried chicken kai meta den tous epetrepsan na exoun auto to onoma epd dn einai kotopoula auta pou ftiaxnoun kai to ekanan KFC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω περί kfc καθώς είμαι λάτρης των tower ξέρω ότι παλαιότερα έφερναν κοτόπουλα από εξωτερικό..αλλά κάτι είχε γίνει και μετά τους ανάγκασαν να παίρνουν τα κοτοπουλικά από Ελλαδιστάν, από γνωστή εταιρία και αν δεν κάνω λάθος ειναι η πινδος. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγώ πάντως είχα ακούσει αυτό για τα kfc ότι και καλά εκτρέφουν τέτοια υποτιθέμενα κοτόπουλα... Φέτος έφαγα πρώτη φορά εκεί και δεν ξανα τρώω κιολας γιατί δεν μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγώ πάντως είχα ακούσει αυτό για τα kfc ότι και καλά εκτρέφουν τέτοια υποτιθέμενα κοτόπουλα... Φέτος έφαγα πρώτη φορά εκεί και δεν ξανα τρώω κιολας γιατί δεν μου άρεσε... Το κακό με δαύτα ειναι ότι δεν έχουν έλεγχο όπως τα γκούντισ και μπορεί να πασ σε ένα kfcάδικο και να μην τρώγεται το tower πχ και να πασ σε κάποιο άλλο και να ειναι εξαιρετικό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Το κακό με δαύτα ειναι ότι δεν έχουν έλεγχο όπως τα γκούντισ Μην είσαι τόσο σίγουρος, γιατί όταν πέφτει η μίζα ο έλεγχος πάει περίπατο.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Λίγο πριν τις εξετάσεις στο σχολείο μου,στο μάθημα τις Οικιακή Οικονομίας είδαμε video για το δήθεν υγιεινό κρέας που έχουν στα Fast Food και παραλίγο....να ξεράσουμε!!:oops::p:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Έχω δημοσιεύσει ένα ανάλογο θέμα γι' αυτό του είδους το φαγητό http://www.pare-dose.net/blog/?p=187Εχουν τα burgers των Mc Donald's ολα αυτα τα χημικα συστατικα που εγραφε στο τελος?:XΠερισσοτερο συστατικα απορρυπαντικου μου θυμιζουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Επειδη τετοια chain mail κυκλοφορουν κατά κόρον και ειναι λίγο χαζα, θα σας πω τι ξέρω. Το τι νομίζω προσωπικά δεν θα θελα να το πω, γιατι θα έκανα διαφήμιση/δυσφημιση προς τη μια ή την άλλη εταιρία. H GOODYS ανηκει στον ομιλο Vivartia και έχει όλα τα κατάλληλο πιστοποιητικά τα οποία πρέπει να έχει κ εφαρμόζει πολλους ποιοτικούς ελέγχους. H Macdonanlds ειναι μια μεγάλη πολυεθνική με πολυ αυστηρούς κανόνες ποιότητας κ ασφαλειας κ η KFC το ιδιο Που σημαινει απλά οτι οποιος ειναι νομιμος λειτουργει, ο παρανομος κλεινει μετά απο ΑΥΣΤΗΡΟΥς ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ Κ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ οι οποίοι και ειναι εποφορτισμενοι με την ασφάλεια του καταναλωτή επίσης οποιος δεν πουλαει κ αυτός κλείνει επίσης οι ιδιοι προμηθευτές των παραπάνω ταχυφαγείων ειναι προμηθευτές κ του Σκλαβενιτη, Βασιλόπουλου, Καρφουρ κλπ κλπ ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ... Πάντως αν το θέμα επεκταθεί καλό θα ήταν να αναφερθούν κ τα διάφορα σουβλατζιδικα-φαστφουνταδικα συνοικιακά που εκει κ αν γινονται απίστευτα οργια όσο αυτό για τα κοτόπουλο, τρελη φωτοσοπια!!!! παντως στο χέρι μας ειναι το τι θα φαμε κ πως θα τα φάμε...Αν η χ-ψ Εταιρία -Βρωμιάρα ΑΕ δει ότι το κοινό της κατευθύνεται και καταναλώνει σαλάτες, τότε θα στραφει εκει.απλα πράγματα Αν πας σε μια ταβερνα η σε φαστφουντ οπως τα παραπάνω επιλέγεις τι θα φας. κ οσο πιο λιπαρο τοσο χειρότερο δεν εχεις την απαίτηση ενα κατεψυγμενο κρεας να εχει βιταμίνες. Το κρέας της κατάψυξης μπορεί να πάρει μέχρι 3 φορές πάνω την ημερομηνία λήξης κατι που ειναι απόλυτα νομιμο. Κατι που δεν μπορεί να γίνει με το ψαρι Η σαλατα ομως θα χαλάσει. Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Που σημαινει απλά οτι οποιος ειναι νομιμος λειτουργει, ο παρανομος κλεινει μετά απο ΑΥΣΤΗΡΟΥς ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ Κ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ οι οποίοι και ειναι εποφορτισμενοι με την ασφάλεια του καταναλωτή Μην είσαι τόσο σίγουρος :whistle: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Trelo...χα χα χα, εγώ σου ανέφερα απλά το αυτονόητο... το τι γινεται τελικά...(για αυτό έγραψα κ πιο πανω..ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Trelo...χα χα χα, εγώ σου ανέφερα απλά το αυτονόητο... το τι γινεται τελικά...(για αυτό έγραψα κ πιο πανω..ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω) Εμ αυτό είναι το θέμα. Ότι δεν γίνεται τίποτα. Όταν περνάς από κάθε mcdonalds και βρωμάει απ'έξω, δεν είναι δυνατόν να τρως το πιο "καθαρό" κρέας του κόσμου. Και έλεγχοι να γίνουν, κάνουν τα στραβά μάτια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν λειτουργούσαν αυτοί οι μηχανισμοί που λες κι εσύ, θα είχαν κλείσει τα mcdonalds όπως και κάθε σουβλατζίδικιο, προ πολλού... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Τα κρέατα είναι καθαρά και είναι κανονικά κρέατα. Αυτά που κυκλοφορούν είναι ανοησίες. Όσον αφορά την ποιότητα του κρέατος είναι (κατά 90%) πολύ καλύτερη από το κρέας που τρώτε στο σουβλατζίδικο της γειτονιας σας. Είχα δει σχετικό ρεπορταζ τύπου "αποδείξεις " στη γερμανική τηλεόραση. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Όσον αφορά την ποιότητα του κρέατος είναι (κατά 90%) πολύ καλύτερη από το κρέας που τρώτε στο σουβλατζίδικο της γειτονιας σας. αυτό ισχύει πάντως 100%. για το αν ειναι κρεας ή άλευρα, εχω τις αμφιβολίες μου πάντως. η συνθεση του ειναι περισσότερο αλευρα κ ψωμιά παρά κιμάς. κ επειδη ειναι βαθείας κατάψυξης, βάζουν κ άρωμα πάντως τα chain mail που κυκλοφορουν κατα καιρούς ειναι βεβαια hoaxes καμια αμφιβολια για αυτό, έχει δικιο ο da_vinci da_vinci εχεις φαει ποτε απο κεμπαπ-ντονερ στη γερμανια? εγω εχω φαει μια στο μοναχο που εμενα κ στη νυρεμβεργη καποια στιγμη. την πρωτη φορά κόντεψα να την πάθω την δηλητηρίαση Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγώ έχω φάει και από τούρκο στην Ελβετία οπότε δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου. Πάντως στην Ευρώπη οι έλεγχοι είναι πολύ αυστηρότεροι. Μιλάμε κλείνουν ταβέρνα επειδή λέει οι κατσαρόλες της εμφάνιζαν ίχνη σκουριάς.. χαχα ας πάνε σε ένα ελληνικό μαγειρίο. Οτι για λόγους κόστους έχουν και αρκετό ψωμί τα burgers μέσα πιθανόν να ισχύει αλλά αυτό δεν έβλαψε ποτέ κανένα. 1 ευρώ τα δίνουν έτσι και αλλιώς. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ελατε UK να φατε ντονερια και μπεργκερ...τουρκικα ή μη και θα σας φερουν σε κασα πισω! Οι Βρετανοι τρωνε το καλυτερο σκουπιδι...ποιοτης ΑΑ! Και αυτα τα αθλια μαγαζια αναφερονται και στον οδηγο του πανεπιστημιου! :X Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts