TN97 Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Το θέμα αυτό επίτηδες δεν έγινε στους Διαξιφισμούς διότι δεν θέλω να γίνει vs. Σκοπός του παρόντος θέματος είναι να διασταυρώσουμε όλοι τις απόψεις μας και αυτό που έχουμε δει με τα ίδια μας τα μάτια. Για τον λόγο αυτό, όσοι απαντήσουν και ψηφίσουν, παρακαλούνται να το κάνουν βάσει της εμπειρίας τους και όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Με άλλα λόγια, για να βγει μια άκρη, μην ψηφίσετε με βάση την συμπάθειά σας για την Χ εταιρεία. Ο λόγος σε εσάς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Λοιπόν έχω ένα Τ68 εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να πω οτι έχει τρομακτική αυτονομία, όχι μόνο αυτό αλλά ύστερα από τόσο καιρό η μπαταρία κρατιέται καινούργια. Επίσης και το Ρ900 μου με κανονική χρήση με βγάζει για 3 μέρες χωρίς να το κλείνω τα βράδια. Γι'αυτό ψηφίζω SonyEricsson και είμαι πολύ ευχαριστημένος στον τομέα αυτό. Επίσης παλαιά είχα αρκετά Νοκια και μπορώ να πω οτι ήταν τα χειρότερα που πέρασαν από τα χέρια μου, με άθλια αυτονομία, μπαταρίες που έβγαιναν άχρηστες ύστερα από 12-18 μήνες, άλλες που δεν έκαναν καλή επαφή κτλ κτλ. Ακόμα και με φίλους που έχω μιλήσει που έχουν καινούργια μοντέλα Νοκια έχουν απογοητευτική αυτονομία. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την se σε αυτόν τον τομέα(ο οποίος είναι άκρως σημαντικός) Επίσης τα παλιά τα Siemens από όσο ξέρω είχαν πολύ καλή αυτονομία. Θετικές ψήφοι:Sony ericson.Siemens Αρνητική ψήφος(Νόκια) ενα 3310 που έχω δεν αντέχει ούτε μια μέρα με καθόλου χρήση κ είναι περίπου 15 μηνών :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Από την εμπειρία μου μέχρι στιγμής (αναφέρομαι στα κινητά που χρησιμοποίησα για μεγάλο διάστημα): Μέτρια αυτονομία είχαν τα Ericsson S868 και Siemens C35i βγάζοντας 2-3 μέρες. To ME45 μου έβγαζε 5 μέρες, το Μ55 3-4. Όλα σε Cosmote. Το Μ65 ακόμα δεν μπορώ να το κρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 To T39m που είχα (και έχω ακόμη απλά δεν είναι το βασικό μου), με λεπτή μπαταρία και μέση χρήση με έπαιρνε 4 με 5 μέρες. Η δεύτερη μπαταρία, υψηλής χωρητικότητας έβγαζε άνετα δεκαήμερο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγώ πήρα μεταχειρισμενο ενα siemens me45(2 χρονων)και η μπαταρία του(με κοσμοτε)κρατάει 4 μερες! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Λοιπόν, το Μ65 με μέτρια χρήση και Cosmote κρατάει 4 μέρες... not bad! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 25 ψήφοι μέχρι στιγμής, και προβάδισμα για τα SE. Λογικό, μιας και έχουν καλή παράδοση στον τομέα της αυτονομίας. Ωστόσο και τα Nokia ακολουθούν από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (12 Σεπ. 2004 , 20:50) 25 ψήφοι μέχρι στιγμής, και προβάδισμα για τα SE. Λογικό, μιας και έχουν καλή παράδοση στον τομέα της αυτονομίας. Ωστόσο και τα Nokia ακολουθούν από κοντά. ναι αλλά ποιά Νόκια??? Μου φαίνεται πολύς κόσμος ψηφίζει απλά για να ψηφίσει.... αλλιώς θα βλέπαμε αριθμό ποστ ανάλογο με τον αριθμό ψήφων. Τέσπα, από Νόκια, το μοναδικό τέρας αυτονομίας που είχα ήταν το 6310i, τα υπόλοιπα μπαζανε.... από Siemens, το S25 που είχα ήταν απογοητευτικό (αλλά έγχρωμη οθόνη 3 χρωμάτων παρακαλώ!!!), όμως τα ΜΕ/SL 45 έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Για το SX1 δε μιλάω, το έχει φίλος και το φορτίζει 2 φορές το 24ωρο... τα Samsung που είναι και η αγάπη μου δεν διακρίνονται για την αυτονομία τους... η δική μου ψήφος πάει στην Ericsson/Sonyericsson. Eίχα το R250 Pro και ήταν κτήνος αυτονομίας (και αντοχής βέβαια...), με μπαταρία νικελίου που όμως είχε χωρητικότητα 1500 :!: :!: mAh... Πέρασε από τα χέρια μου ένα Τ39 με την χοντρή μπαταρία που πραγματικά ξεχνούσες να το φορτίσεις. Και τα δύο έβγαζαν με σκληρή χρήση καμιά βδομάδα άνετα. Πολύ καλά επίσης και τα Τ68, Τ610 για κινητά με έγχρωμη οθόνη και πολλές δυνατότητες. Σπύρος PS: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Τ39 ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ :!: :cool: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (14 Σεπ. 2004 , 23:54) ναι αλλά ποιά Νόκια??? Μου φαίνεται πολύς κόσμος ψηφίζει απλά για να ψηφίσει.... αλλιώς θα βλέπαμε αριθμό ποστ ανάλογο με τον αριθμό ψήφων. Τέσπα, από Νόκια, το μοναδικό τέρας αυτονομίας που είχα ήταν το 6310i, τα υπόλοιπα μπαζανε.... Νομίζω πως αδικείς λίγο την Nokia. Εκτός του 6310i, καλή αυτονομία είχαν και τα 6250, 6210 και 6510 (αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό). Ακόμα και το 6230, δεν τα πάει καθόλου άσχημα και σε αυτό βοηθάει το ότι έχει μικρή οθόνη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sp3qT3R Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Οπως ειπε και ο ΤΝ97 και ΜΕΡΙΚΑ νοκια εχουν καλη αυτονομια π.χ. το παλιο μου 7210 το φορτιζα μια φορα την εβδομαδα εστω και αν επαιζα συνεχως παιχνιδια :) Παράθεση Ποσα ειπες;;; Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle: Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 PHILIPS .- :) Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNSighT (21 Σεπ. 2004 , 10:38) PHILIPS .- :) Θα είχε ενδιαφέρον εάν μας έλεγε κάποιος φίλος τυχόν εμπειρία του με τα Philips από πρώτο χέρι, και αυτό διότι η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία έχει βγάλει μοντέλα στα οποία εστίασε την προσοχή του κοινού στην αυτονομία τους. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, θα αναφέρω το Xenium 9@9++. Το έχει/είχε κανένας να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 H τελευταία συσκευή της Philips που ήρθε επίσημα στην Ελλάδα πρέπει να ήταν το πρώτο Xenium (989). Αξιόπιστες συσκεύες, χωρίς ιδιαίτερες καινοτομίες, με περισσότερη έμφαση στα χαρακτηριστικά που κάνουν μία συσκευή τηλέφωνο (χωρίς πολλά "φρου-φρου" δηλαδή)... Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (20 Σεπ. 2004 , 14:19) Νομίζω πως αδικείς λίγο την Nokia. Εκτός του 6310i, καλή αυτονομία είχαν και τα 6250, 6210 και 6510 (αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό). Ακόμα και το 6230, δεν τα πάει καθόλου άσχημα και σε αυτό βοηθάει το ότι έχει μικρή οθόνη. ;) είχα 6210 για ένα χρόνο, 3 μέρες με το στανιό έβγαζε, για την εποχή του τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Το 6250 που είχα για κάνα μήνα το ίδιο. Για 6230 δεν ξέρω. Επαναλαμβάνω, με χρήση ΣΚΛΗΡΗ! με την ίδια χρήση το 6310i έβγαζε 6-7 μέρες και R250 Pro και Τ39 (με τη χοντρή μπαταρία) πάνω από βδομάδα. Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (23 Σεπ. 2004 , 10:35) είχα 6210 για ένα χρόνο, 3 μέρες με το στανιό έβγαζε, για την εποχή του τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Το 6250 που είχα για κάνα μήνα το ίδιο. Για 6230 δεν ξέρω. Επαναλαμβάνω, με χρήση ΣΚΛΗΡΗ! με την ίδια χρήση το 6310i έβγαζε 6-7 μέρες και R250 Pro και Τ39 (με τη χοντρή μπαταρία) πάνω από βδομάδα. Σπύρος Παράξενο αυτό που λες για το 6210, διότι όσοι ξέρω και το έχουν/είχαν, έλεγαν πάντα τα καλύτερα λόγια για την μπαταρία του. Anyway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 τώρα ποιά κανένα αλλά V620 με λίγη ομηλία πέντε μέρες φούλ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Το Νοκια 9500 4 μερες με νορμαλ χρηση... Μεχρι και μια εβδομαδα με λιγη χρηση. Δεν μπορεις βεβαια να πεις για συγκεκριμενη εταιρεια...γιατι και η Νοκια και η SE και οι αλλες εχουν συσκευες-"τερατα" αυτονομιας,αλλα εχουν και αλλες για τα πανηγυρια,απο πλευρας αυτονομιας. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Για αυτονομία καλό είναι να επικεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένα μοντέλα και όχι σε εταιρείες. Πάντως το p910i που έχω έχει την χειρότερη αυτονομία που έχω δει σε κινητό , με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 τα Sharp και SE εχουν πολυ καλη αυτονομια. τα Siemens πρεπει να εχουν την χειροτερη και ακολουθουν τα Nokia.. απο προσωπικη εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ψήφισα "Άλλη Εταιρεία", η οποία είναι η LG. Το μοντέλο που έχω τώρα έχει ίσως τη μεγαλύτερη αυτονομία (4 μέρες με αρκετή χρήση) μετά το Nokia 5130 που είχα. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts