Jump to content

Θανατική ποινή: Είστε υπέρ ή κατά;

trinyak
 Κοινοποίηση

Θανατική Ποινή: Είστε υπέρ ή κατά;  

462 members have voted

1. 1. Θανατική Ποινή: Είστε υπέρ ή κατά;

• Υπέρ - Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται όπως τους αξίζει.
      136
    • Κατά - Η ζωή είναι ύψιστο αγαθό. Υπάρχουν και άλλες τιμωρίες.
      307
    • Δ.Ξ. / Δ.Α.
      19

Recommended Posts

dimitris18_ μην γράφεις με κεφαλαία διότι είναι σαν να φωνάζεις και είναι και ενάντια στους κανονισμούς του myphone!

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

TO ΕΙΠΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ! ΟΥΤΕ ΘΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΙΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

πυστευω δεν θα ειχα κανενα προβλημα

αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα αλλα το οτι αλλαξα γνωμη για την θανατικη ποινη μετα απο αυτο το γεγονος κ πυστευω οτι παρα πολλοι θα εκαναν το ιδιο που τωρα ειναι κατα κ αποκαλουν τους αλλουσ <ΑΤΟΜΑΚΙΑ>

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ναι ρε παιδια οκ, αλλα ειπαμε οτι αν ειναι ετσι να καταργησουμε τους νομους και την αστυνομια και τις φυλακες και να παρουμε ολοι απο μια καραμπινα και να το γυρισουμε στην αυτοδικια.

Και στην τελικη αν σκοτωσω(αμεσα ή εμμεσα) αυτον τον ανθρωπο που σκοτωσε καποιον δικο μου, τι με κανει καλυτερη απο αυτον; Δολοφονοι ειμαστε κι οι 2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε παιδια οκ, αλλα ειπαμε οτι αν ειναι ετσι να καταργησουμε τους νομους και την αστυνομια και τις φυλακες και να παρουμε ολοι απο μια καραμπινα και να το γυρισουμε στην αυτοδικια.

Και στην τελικη αν σκοτωσω(αμεσα ή εμμεσα) αυτον τον ανθρωπο που σκοτωσε καποιον δικο μου, τι με κανει καλυτερη απο αυτον; Δολοφονοι ειμαστε κι οι 2.

ποιους νομουσ κ πια αστυνομια?δεν εισαι απο την ελλαδα?οι νομοι κ αστυνομια ειναι για τουσ απλουσ ανθρωπουσ κ οχι για τα μεγαλα κεφαλια.κ αν αυτος εχει μαγκα δικηγορο κ την βγαλει καθαρη???

κ αν δραπετευσει???που ειναι το μονο ευκολο στις ελληνικες φυλακες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ποιους νομουσ κ πια αστυνομια?δεν εισαι απο την ελλαδα?οι νομοι κ αστυνομια ειναι για τουσ απλουσ ανθρωπουσ κ οχι για τα μεγαλα κεφαλια.κ αν αυτος εχει μαγκα δικηγορο κ την βγαλει καθαρη???

κ αν δραπετευσει???που ειναι το μονο ευκολο στις ελληνικες φυλακες.

Και ο τροπος για να λυθει το προβλημα με το δυσλειτουργικο σωφρονιστικο συστημα για σενα ειναι το να επαναφερουμε την θανατικη ποινη; Η' πιθανοτητα να κοιταξουμε το προβλημα σωστα να δουμε τι φταιει, δεν υπαρχει;

Απλα δειτε την κατασταση στην Αμερικη που εφαρμοζεται και πειτε μου μετα αν εχει αποτελεσμα.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εμένα τα ισόβια (τα πραγματικά ισόβια όμως, όχι αυτά που βγαίνουν μετά από κάποια χρόνια) είναι σκληρότερη ποινή από την θανατική, οπότε θα τα θεωρούσα αρκετά σαν ποινή.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ:mad: :mad: ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΓΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕ:mad: :mad:

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!:mad: ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΙΝΗ? ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ:mad: ΑΝΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ VIDEO GAME ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΕΣ:mad:

ΕΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ?

ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ:mad: ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΣΦΑΓΕΙΟ ΖΟΩΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ TV

AYTA EIXA NA ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΨΗΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ 2-3 ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΕΩ ΓΩ

Εγώ που όπως και πολλοί άλλοι είμαστε σφόδρα κατά να σου πούμε και σένα να σοβαρευτείς ή το θεωρείς περιττό;Ηρέμησε λίγο και χαμήλωσε τους τόνους,διάλογο κάνουμε και δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι.

Για τα κεφαλαία δεν το σχολιάζω,ήδη στο έχουν πει 4-5 άτομα ότι απαγορεύονται.

Και ο τροπος για να λυθει το προβλημα με το δυσλειτουργικο σωφρονιστικο συστημα για σενα ειναι το να επαναφερουμε την θανατικη ποινη; Η' πιθανοτητα να κοιταξουμε το προβλημα σωστα να δουμε τι φταιει, δεν υπαρχει;

Απλα δειτε την κατασταση στην Αμερικη που εφαρμοζεται και πειτε μου μετα αν εχει αποτελεσμα.:rolleyes:

δεν ειπα κατι τετειο....

απλα ειπα οτι δεν εφαρμοζονται οι νομοι οσο σοβαρο αδικημα κ να εχει διαπραξει καπιος αρα δεν τειμωρειτε με τον τροπο που του αξιζει (δεν ενοοω την θ.π)ακομα κ ισοβια να φαει καπιος ο νομοσ του δινει το δικαιωμα να βγει μωλισ φτασει σε καπια συγκεκριμενη ηλικια αρα μπαρμπουτσαλα ισοβια.

ισως η πολιτεια θα μπορουσε να σκεφει οτι με το παρων καθεστος δεν γινετε τπτ κ εγληματικοτητα αυξανεται να επαναφερει την θ.π μηπωσ λεω μηπωσ κ υπαρξει καπια μειωση του ποσοστου των εγληματων αν κ πιστευω οτι ειναι αρκετα δυσκολο κ σιγουρα θα θανατωθουν περισσοτεροι αθωοι παρα ενοχοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

1ον το οτι εγραφα με κεφαλαια δεν σημαίνει οτι φωναζα.

2ον στην ελλαδα δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ σωστα.

3ον η αμερικη γελαει με τα μαυρα μας τα χαλια (αφου αγωρασαμε οπλισμο απο αυτους)

4ον να ερθει καποιος στη θεση του καταδικου

5ον μαλλον δεν κατανοησατε την κατασταση θ.π

6ον σαν κρατος ειμαστε για κλαματα (οσοι πιστεουν οτι θα επιβιωσουμε σε 3ο παγκ.πολεμο σαν κρατος καλυτερα να το ξανασκεφτουν)

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Το εχω αναφερει και στο προηγουμενο ποστ μου. Στην Αμερικη, οπου εφαρμοζεται, εχεις δει καμια μειωση της εγκληματικοτητας; Της τρομοκρατιας; Τα πιο βιαια εγκληματα εκει γινονται...

dimitris18_ το 7ο τι το ηθελες; Ουτε τα θυματα των δολοφονων το θελουνε αλλα δεν τους ρωτησε κιολας ο δολοφονος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειναι δυνατον να βρεθει μια λυση απο τη στιγμη που η ιδια η φυση ειναι κανιβαλος.

αλλα θα προτεινω εγω μερικεσ λυσεις: καταρχας οχι αλλοι μεταναστες. ερχετε ενας εδω και σκοτωνει αντε βρεστον μετα εχει φυγει για τα βορεια;)

2 γινετε ενας φονος γιατι δεν κλινουν τα συνορα μεχρει να βρεθει ο δραστης?

ξερετε τι ειναι η ελλαδα σουροτιρι οποιος θελει μπενει οποιος θελει βγενει!

ας μην ξεχναμε οτι για ολλα ευθυνετε η οικογενια

αναθεωρω το πρωτο μηνυμα και λεω:

αμα βρεθει μια σωστη λυση παγκοσμιως εγω θα παω στο φεγγαρι για καφε:lol:

αρα δηλωνω υπερ της αυτοαμυνας και την επεναληπτικη γεματη και κατω απο το κρεβατι

Το εχω αναφερει και στο προηγουμενο ποστ μου. Στην Αμερικη, οπου εφαρμοζεται, εχεις δει καμια μειωση της εγκληματικοτητας; Της τρομοκρατιας; Τα πιο βιαια εγκληματα εκει γινονται...

dimitris18_ το 7ο τι το ηθελες; Ουτε τα θυματα των δολοφονων το θελουνε αλλα δεν τους ρωτησε κιολας ο δολοφονος...

οπως κ για το 4ο

ελα στην θεση των συγγενων του θυματος να δεις πωσ νιωθουν

κ στο φιναλε σιγα να μην καθομαι να σκευτομαι πωσ νιωθει ενας δολοφονος πλακα με κανεις????

στην πυρααααα:p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οπως κ για το 4ο

ελα στην θεση των συγγενων του θυματος να δεις πωσ νιωθουν

κ στο φιναλε σιγα να μην καθομαι να σκευτομαι πωσ νιωθει ενας δολοφονος πλακα με κανεις????

στην πυρααααα:p :p :p

ειδες λιπον οτι στην τελικη ολοι υπερ θα ειμαστε και αφου δεν μπορουμε να βγαλουμε μια ακρη δεν ειμαστε τιποτα παραπανω απο ζωα λιγο ποιο εξυπνα απο τα αλλα. κανιβαλοι

1ον το οτι εγραφα με κεφαλαια δεν σημαίνει οτι φωναζα.

2ον στην ελλαδα δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ σωστα.

3ον η αμερικη γελαει με τα μαυρα μας τα χαλια (αφου αγωρασαμε οπλισμο απο αυτους)

4ον να ερθει καποιος στη θεση του καταδικου

5ον μαλλον δεν κατανοησατε την κατασταση θ.π

6ον σαν κρατος ειμαστε για κλαματα (οσοι πιστεουν οτι θα επιβιωσουμε σε 3ο παγκ.πολεμο σαν κρατος καλυτερα να το ξανασκεφτουν)

7ον ..γιατι εχουν αθηναικες πινακιδες

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Δηλαδη ΜΠΑΟΚ. :lol: Ψιλο-flame ποστ ηταν.:p

Και αλλη εκτελεση θανατικης ποινης στο Texas...

Ωραιοι....Ο μονος τροπος τιμωριας..

Ισοβια...Του δινεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζει , ενω ο ιδιος εχει αφαιρεσει ζωη/ες

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Και αλλη εκτελεση θανατικης ποινης στο Texas...

Ωραιοι....Ο μονος τροπος τιμωριας..

Ισοβια...Του δινεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζει , ενω ο ιδιος εχει αφαιρεσει ζωη/ες

να τις δοσει πισω δεν μπορει και αμα τον σκοτωσουμε δεν διαφερουμε απο εκεινον. αρα το εγκλημα δεν μπορει να εξαφανιστει γιατι (οπως προανεφερα σε αλλο θεμα) και η φυση ακομα κανιβαλιζει εμεις ειμαστε απλα ενα εξαρτημα της;)

• 5 months later...
να τις δοσει πισω δεν μπορει και αμα τον σκοτωσουμε δεν διαφερουμε απο εκεινον. αρα το εγκλημα δεν μπορει να εξαφανιστει γιατι (οπως προανεφερα σε αλλο θεμα) και η φυση ακομα κανιβαλιζει εμεις ειμαστε απλα ενα εξαρτημα της;)

+1

με αυτή τη λογική αν τιμωρηθεί κάποιος με θανατική ποινή επειδή σκότωσε κάποιον τότε και ο εκτελεστής της ποινης είναι άξιος θανάτου και έτσι πάει λέγοντας. . .στο τέλος δε θα υπάρχει άνθρωπος πάνω στη Γη!!!!!:ninja:

Hip Hop.

πιστευω οτι ειμαι υπερ της θανατικης ποινης,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη.ισως ειναι μια παραδειγματικη πραξη προς τους εγκληματιες να σταματησουν πλεον να τρομοκρατουν τον κοσμο.

πιστευω οτι ειμαι υπερ της θανατικης ποινης,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη.ισως ειναι μια παραδειγματικη πραξη προς τους εγκληματιες να σταματησουν πλεον να τρομοκρατουν τον κοσμο.

νομιζεις πως οι κατα συρροην δολοφονοι φοβουνται τον θανατο? μεχρι κ η θρησκεια απαγορευει την αφαιρεση ζωης. απο που κ ως που εμεις παιρνουμε αποφασεις για τη ζωη τριτων???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ki ομως λειτουργει σαν ενα μεσο ασκησης πιεσης κι τρομοκρατει τους εγκληματιες.Ενδεικτικα σε πολιτειες στην Αμερικη που ισχυει η θανατικη ποινη οι δολοφονιες εχουν μειωθει σε μεγαλο ποσοστο.Κι ειναι λογικο κατα την γνωμη μου αλλο ειναι να κινδυνευεις με φυλακιση που αργα η γραηγορα θα βρεθεις ελευθερος κι αλλο η θανατικη ποινη..

Πιστεύετε πως ένας κατα συρροην δολοφόνος θα σωφρονιστεί μέσα στις φυλακές με τα τόσα βασανιστήρια και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί μέσα?Το αντίθετο νομίζω.