xristinoula Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Tι να αντικρουσει μωρε?Πηρε ενα κειμενακι ενος τυπου που ελεγε οτι διαφωνει με την ευθανασια και μασ το παρουσιασε σαν μαρτυρια.:lol::lolΕμενα κατι μου λεει οτι δεν μπορει να τα διαβασει και αυτο δεν ειναι κακο αλλα μην τρελαθουμε τελειως.Γιατι αν το διαβαζε θα εβλεπε οτι το ιδιο το κειμενακι που παρουσιασε τον διαψευδει.Και λεει οτι εχουν γινει ερευνες οι αντιπαλοι τις αμφισβητουν και παει λεγοντας. Ο Σπυροςπροσπαθει να βγαλει καθε τι ανυποστατο απλα βαριεμαι να μπω με λεπτομερια σε διαλογο γιατι ξερω τι θα ακουλουθησει.Θα μου ερθει κανα ασχετο κειμενακι απο τα χιλιαδες παλι..Και αντε να του εξηγεις τι λεει. Ειμαι χριστιανη αλλα οχι φανατικη επιλεγω καποια πραγμτα.Δεν κανω στα κουτουρου οτι λεει η θρησκεια.. Οτι εχω αλλη αποψη δεν σημαινει οτι δεν ειμαι χριστιανη. navi55 δεν θα το συνεχισω.Δεν υπαρχει νοημα.Σου εξηγησα κατι και εσυ παιζεις την κολοκυθια. joel τα εχεις κανει λιγο κομφουζιο.Δεν εχουμε δικαιωμα να επιλεξουμε αν καποιος εγκληματιας θα πεθανει αλλα εχουμε αν καποιος ετοιμοθανατος θα πεθανει.Το ενα ειναι σωστο το αλλο απαισιο.Κατι ακομη ξερεις τι θα πει δολοφονια?Δεν ειναι δολοφονοι οσοι σκοτωνουν..Καποιος που του ξεφυγε το αμαξι πχ γιατι ειχε παγο και επεσε πανω σε καποιον δεν ηθελε να δολοφονησει κανεναν.Και εγω σου επισημαινω οτι δεν ειναι αναλωσιμος κανεις αλλα ετσι και αλιως ολη την ζωη τους στην φυλακη θα περασουν .Και αυτο αναλωση ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 joel τα εχεις κανει λιγο κομφουζιο.Δεν εχουμε δικαιωμα να επιλεξουμε αν καποιος εγκληματιας θα πεθανει αλλα εχουμε αν καποιος ετοιμοθανατος θα πεθανει.Το ενα ειναι σωστο το αλλο απαισιο.Κατι ακομη ξερεις τι θα πει δολοφονια?Δεν ειναι δολοφονοι οσοι σκοτωνουν..Καποιος που του ξεφυγε το αμαξι πχ γιατι ειχε παγο και επεσε πανω σε καποιον δεν ηθελε να δολοφονησει κανεναν.Και εγω σου επισημαινω οτι δεν ειναι αναλωσιμος κανεις αλλα ετσι και αλιως ολη την ζωη τους στην φυλακη θα περασουν .Και αυτο αναλωση ειναι.. Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει. Στην ευθανασία δεν επιλέγεις αν κάποιος ετοιμοθάνατος θα πεθάνει. Είναι δική του επιλογή να θέλει να πεθάνει η δική σου απόφαση είναι αν θα τον βοηθήσεις εφόσον δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Φυσικά κάποιος που σκότωσε κάποιον με το αμάξι κατά λάθος δεν είναι δολοφόνος. Μόνο που στην ηλεκτρική καρέκλα δεν στέλνουν κανένα κατά λάθος. Το παράδειγμα που ανέφερες είναι ατύχυμα, η εκτέλεση της θανατικής ποινής είναι δολοφόνια εκ προμελέτης και με τη συγκατάθεση του νόμου. Μπορεί κάποιος να θέλει να εξισώσει την θανατική ποινή με ένα θανατηφόρο ατύχημα ή την ευθανασία προκειμένου να τη δικαιολογήσει ως πράξη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο. Πως ακριβώς δεν αποτελεί δολοφονία η εκτέλεση θανατοποινίτη από τη στιγμή που σκοτώνεις κάποιον που θέλει να ζήσει, όχι κατά λάθος αλλά με πρόθεση γιατί έτσι πιστεύεις ότι τον τιμωρείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τον joel_barris. Προσωπικά είμαι 100% εναντίον της θανατικής ποινής για κάποιους βασικούς λόγους: α) κρύβει μέσα της το ενδεχόμενο του μη αναστρέψιμου λάθους, φανταστείται να χάναται κάποιο δικό σας από λάθος, δε θα ήταν τραγικό; β) χρησιμοποιείται κυρίως σε λιγότερο αναπτυγμένες και μη δημοκρατικές χώρες από τους ισχυρότερους πολιτικά για να καταπνίξει φωνές ανθρώπων που θέλουν να αντιδράσουν (ρίξτε μια ματιά στην Amnesty Intrnational και θα καταλάβετε τι εννοώ) γ) δημιουργεί και άλλους δολοφόνους, εμάς που θα σκοτώσουμε τους εγκληματίες θεωρώντας τους εαυτούς μας αλάθητους κριτές δ)είναι πολιτική μιας βίαιης κουλτούρας και όχι λύση σε αυτή ε) δεν μειώνει την εγκληματικότητα, όπως έχει αποδεικτεί Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια δεν διαβαζετε τα προηγουμενα?Γιατι λεμε ολο τα ιδια?Λοιπον το ξαναπαμε δεν εχει πουθενα αποδεικτει οτι δεν μειωνει την εγκληματικοτητα.Εχει αποδεικτει απο ερευνες το αντιθετο αλλα ειναι εμφανες οτι προτιμαται να μην το δεχτειτε για δικους σας λογους.Γιατι ξερετε οτι αν περασει αυτη η αποψη μπορει τα ποσοστα στην δημοσκοπηση πανω να γινουν αντιστροφα.Επισης ηδη 100 ατομα απο τα ποσα ψηφισαν εχουν επιλεξει οτι ειναι υπερ.Φια τετοια αποψη ειμαστε μια πολυ καλη μειοψηφια και υπολογισιμη. εχουμε ξαναπει οτι εγω τουλαχιστον διαφωνω στον τροπο που δινετε η ποινη στην Αμερικη .Εγω δεν θεωρω οτι πρεπει να εκτελειτε καποιος που εκανε μια δολοφονια πχ θεωρω οτι πρεπει να εκτελειτε καποιος πχ βαρωνος ναρκωτικων η γκανγκστερ η serial killer .Ατομα δηλαδη ποθ ειναι 1000 τις 100 σιγουροι οτι ειναι οι φταιχτες.Και εχουν πραξει το ιδιο πραγμα πολλες φορες. Που την βλεπεις την βια?Μπορουν να χρησιμοποιηθουν πολυ ευγενεις μεθοδοι.Ειμαι κατα της βιας. Και ποιος ειναι ο δολοφονος στην ολη ιστορια?οι δικαστες που το αποφασισαν ?Οι δικαστες?η ηλεκτρικη καρεκλα η το δηλητηριο?Μηπως αυτοι που το φτιαχνουν?Μηπως εγω που ειμαι υπερ?Την στιγμη που ολα γινονται μεσα σε ενα συστημα δεν υπαρχει δολος.Δεν το κανουμε επειδη τον μισουμε.Οι αποφασεις θα περνονται με κριτιρια τον νομο ολοι οι αλλοι ειναι εκτελεστικα οργανα.Αρα ο δολοφονος θα ειναι ο νομος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Που την βλεπεις την βια?Μπορουν να χρησιμοποιηθουν πολυ ευγενεις μεθοδοι.Ειμαι κατα της βιας. Σήμερα παραδεκτή γενικά είναι η αντίληψη ότι ευθανασία σημαίνει να θέσει ο γιατρός ή κάποιος άλλος τέλος στη ζωή ενός ασθενούς με άμεσο ή έμμεσο τρόπο για λόγους "συμπόνιας", "ανακούφισης από τους πόνους" ή για να ικανοποιηθεί η επιθυμία του ασθενούς και να έχει, όπως ονομάζεται, δήθεν "αξιοπρεπή θάνατο". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ωραια βρηκαμε και εναν κατα στην ευθανασια .Διχαστηκαμε τωρα,,Ακρη δεν θα βρουμε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Η ευθανασία στην αρχαιότητα, ο όρος ευθανασία τότε, δεν σήμαινε ποτέ το πρόωρο τέλος μιας αναξιοπαθούς ή μιας απελπισμένης και επώδυνης ζωής, δεν εξισωνόταν ποτέ με τη σημερινή έννοια της "βοηθείας προς τον θάνατο" Όπως είναι εύκολο κανείς να εννοήσει η ελληνική αυτή λέξη που έχει εξελιχθεί σε διεθνή όρο είναι σύνθετη και αποτελείται από το επίρρημα "ευ" ή το επικό "εϋ" που έχει τη σημασία του "καλός, ωραίος, γενναίος, ευγενής" και τη λέξη θάνατος. υ.γ.το ωραίος δεν σημαίνει όμορφος οπως νομίζουν πολλοί, σημαίνει στην ώρα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια δεν διαβαζετε τα προηγουμενα?Γιατι λεμε ολο τα ιδια?Λοιπον το ξαναπαμε δεν εχει πουθενα αποδεικτει οτι δεν μειωνει την εγκληματικοτητα.Εχει αποδεικτει απο ερευνες το αντιθετο αλλα ειναι εμφανες οτι προτιμαται να μην το δεχτειτε για δικους σας λογους.Γιατι ξερετε οτι αν περασει αυτη η αποψη μπορει τα ποσοστα στην δημοσκοπηση πανω να γινουν αντιστροφα.Επισης ηδη 100 ατομα απο τα ποσα ψηφισαν εχουν επιλεξει οτι ειναι υπερ.Φια τετοια αποψη ειμαστε μια πολυ καλη μειοψηφια και υπολογισιμη. εχουμε ξαναπει οτι εγω τουλαχιστον διαφωνω στον τροπο που δινετε η ποινη στην Αμερικη .Εγω δεν θεωρω οτι πρεπει να εκτελειτε καποιος που εκανε μια δολοφονια πχ θεωρω οτι πρεπει να εκτελειτε καποιος πχ βαρωνος ναρκωτικων η γκανγκστερ η serial killer .Ατομα δηλαδη ποθ ειναι 1000 τις 100 σιγουροι οτι ειναι οι φταιχτες.Και εχουν πραξει το ιδιο πραγμα πολλες φορες. Που την βλεπεις την βια?Μπορουν να χρησιμοποιηθουν πολυ ευγενεις μεθοδοι.Ειμαι κατα της βιας. Και ποιος ειναι ο δολοφονος στην ολη ιστορια?οι δικαστες που το αποφασισαν ?Οι δικαστες?η ηλεκτρικη καρεκλα η το δηλητηριο?Μηπως αυτοι που το φτιαχνουν?Μηπως εγω που ειμαι υπερ?Την στιγμη που ολα γινονται μεσα σε ενα συστημα δεν υπαρχει δολος.Δεν το κανουμε επειδη τον μισουμε.Οι αποφασεις θα περνονται με κριτιρια τον νομο ολοι οι αλλοι ειναι εκτελεστικα οργανα.Αρα ο δολοφονος θα ειναι ο νομος? Έχεις κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα να μας αναφέρεις για τις έρυνες που λες ότι δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας; Πραγματικά θα ήταν πολύ "ενδιαφέρον" κάτι τέτοιο, και δεν το εννοώ ειρωνικά, επειδή έκανα και συνεχίζω να κάνω έρευνα γι' αυτό το θέμα, και ομολογώ θα ήθελα να ψάξω λίγο παραπάνω τα στατιστικά. Υπάρχει ποτέ ευγενής μέθοδος θανάτου; αν είναι ποτέ δυνατόν, δεν έχει σημασία τόσο σημασία το πώς θα σκοτώσεις κάποιον, από την πράξη αυτή καθ' αυτή. Ακόμα, επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι ότι δεν σκοτώνουμε έναν αθώο, ακόμα κι αν όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Τέλος δεν είμαστε σε θέση εμείς να κρίνουμε τους άλλους, και να προτείνουμε τη δολοφονία τους. Μίλησες για εμπόρους ναρκωτικών ή serial killers, και οφείλω να ομολογήσω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως να αξίζει μια μεγάλη τιμωρία, όχι όμως θάνατος, που ούτε τους κάνει να αισθανθούν ενοχές ούτε να βασανιστούν σε ένα κελί από τις τύψεις-απάνθρωπη μέθοδος κι αυτή δε λέω, αλλά όχι απόλυτη και τελεσίδικη. Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κανεις ερευνα μετα το σχολειο?Μηπως εισαι λιγο μικρη για να κανεις ερευνα? Κοπελια για βαρωνους ναρκωτικων πχ δεν ειναι δυνατον να πιασεις λαθος ατομο η για gangster ο κοσμος το χει τουμπανο .Πολυς κοσμος τους ξερει. Που ειναι η βια στο να παρεις ενα χαπι πχ?Εμενα μου φαινεται πιο βιαιο να βαλεις εναν ανθρωπο στην φυλακη πισω απο καγκελα με γκλομπ στο χερι.. Κανεις πλακα τωρα?Θα βασανιστουν στο κελι απο τυψεις?Αυτοι μπαινουν φυλακη και κινουν τα νηματα απο μεσα..Αυτο με τις τυψεις ητανν το ανεκδοτο της ημερας. Οι ερευνες υπαρχουν εκτος αν θεωρεις οτι ο τυπος που λεει οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου που προσπαθει να τις αντικρουσει ειναι τρελος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κανεις ερευνα μετα το σχολειο?Μηπως εισαι λιγο μικρη για να κανεις ερευνα? Κοπελια για βαρωνους ναρκωτικων πχ δεν ειναι δυνατον να πιασεις λαθος ατομο η για gangster ο κοσμος το χει τουμπανο .Πολυς κοσμος τους ξερει. Που ειναι η βια στο να παρεις ενα χαπι πχ?Εμενα μου φαινεται πιο βιαιο να βαλεις εναν ανθρωπο στην φυλακη πισω απο καγκελα με γκλομπ στο χερι.. Κανεις πλακα τωρα?Θα βασανιστουν στο κελι απο τυψεις?Αυτοι μπαινουν φυλακη και κινουν τα νηματα απο μεσα..Αυτο με τις τυψεις ητανν το ανεκδοτο της ημερας. Οι ερευνες υπαρχουν εκτος αν θεωρεις οτι ο τυπος που λεει οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου που προσπαθει να τις αντικρουσει ειναι τρελος.. συγνωμη χριστινουλα αλλα νομιζω πως βλεπεις πολλες ταινιες Αμερικανικες....:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κανεις ερευνα μετα το σχολειο?Μηπως εισαι λιγο μικρη για να κανεις ερευνα? Κοπελια για βαρωνους ναρκωτικων πχ δεν ειναι δυνατον να πιασεις λαθος ατομο η για gangster ο κοσμος το χει τουμπανο .Πολυς κοσμος τους ξερει. Που ειναι η βια στο να παρεις ενα χαπι πχ?Εμενα μου φαινεται πιο βιαιο να βαλεις εναν ανθρωπο στην φυλακη πισω απο καγκελα με γκλομπ στο χερι.. Κανεις πλακα τωρα?Θα βασανιστουν στο κελι απο τυψεις?Αυτοι μπαινουν φυλακη και κινουν τα νηματα απο μεσα..Αυτο με τις τυψεις ητανν το ανεκδοτο της ημερας. Οι ερευνες υπαρχουν εκτος αν θεωρεις οτι ο τυπος που λεει οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου που προσπαθει να τις αντικρουσει ειναι τρελος.. Νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα τη ευθανασίας και έχουμε αρχίσει να επαναλαμβανόμαστε και οι μεν και οι δε. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε με τα ίδια επειχηρήματα μέχρι κάποια από τις 2 πλεύρες να άλλαξει γνώμη. Δεν πρόκειτε να γίνει. Όμως το θέμα της εύθανασιας που προέκυψε είναι εξίσου ενδιαφέρον για καινούριο thread. Εφόσον πάνω σε αυτό συμφωνούμε xristinoula γιατί δεν δημιουργούμε καινύριο thread με αυτό το θέμα? Θα το κάνεις ή θα το κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Έχεις κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα να μας αναφέρεις για τις έρυνες που λες ότι δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας; Πραγματικά θα ήταν πολύ "ενδιαφέρον" κάτι τέτοιο,.... Δεν υπαρχει κατι τετοιο, αντιθετα υπαρχουν στοιχεια οτι κατα τα 20 τελευταια χρονια, ο αριθμος των ανθρωποκτονιων στις πολιτειες που εφαρμοζεται η θανατικη ποινη, ηταν απο 48%-101% ψηλοτερος απο τις πολιτειες που δεν εφαρμοζεται. Επισης στοιχεια του FBI λενε οτι στις 11 απο τις 12 πολιτειες που δεν εφαρμοζεται η ποινη του θανατου ο μεσος ορος των ανθρωποκτονιων ηταν χαμηλοτερος του εθνικου μεσου ορου, αν αυτο λεει κατι. Και για του λογου το αληθες, διοτι δε μ αρεσει να πεταω μακακιες χωρις στοιχεια ;) http://www.amnestyusa.org/Fact_Sheets/The_Death_Penalty_Is_Not_a_Deterrent/page.do?id=1101085&n1=3&n2=28&n3=99 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Το νόημα αυτης της εντολής δεν βρίσκεται απλά στο να κάνω ή να μην κάνω κάτι. Ο σκοπός της εντολής αυτής είναι και να με οδηγήσει σε προσωπικό αυτοέλεγχο, για το αν η καρδιά μου, οι σκέψεις μου, το μυαλό μου είναι σύμφωνα με την εντολή αυτή. Τώρα θα μου πείτε, τι σχέση έχει η καρδιά μου και το μυαλό μου με την εντολή «ου φονεύσεις.» Το νόημα της είναι απλό, είναι εξαιρετικά απλό. Επιτρέψτε μου να πω, πως το να τηρήσουμε το γράμμα της εντολής αυτής είναι εξαιρετικά απλό, το να τηρήσουμε το γράμμα του νόμου όπως λέμε. Το σημαντικό όμως είναι να τηρήσουμε όχι το γράμμα, αλλά το πνεύμα. Ποιό είναι λοιπόν το κέντρο της εντολής; Η ουσία της εντολής είναι βασικά ο σεβασμός προς την ανθρώπινη ζωή. Η ζωή είναι δώρο Θεού. Εκείνος το δίνει όπου, όπως και όποτε θέλει και Εκείνος το αφαιρεί. Και εμείς απαγορεύεται να το αφαιρέσουμε. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα του Θεού. Είναι η κορωνίδα της δημιουργίας, δεν είναι σαν τα φυτά, δεν είναι σαν τα ζώα. Ο άνθρωπος ήταν προορισμένος να είναι ναός του Θεού. Αυτό τον ανεβάζει πάνω από την υπόλοιπη δημιουργία. Δεν μπορεί κανένας να αφαιρέσει τη ζωή κανενός ανθρώπου, γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ’ εικόνα Θεού. Τη ζωή τη σέβεσαι, όχι γιατί τη θεοποιείς, αλλά γιατί στέκεται ο Θεός από πίσω. Υ.Γ. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 theo και εγω νομιζω οτι ζειτε ενα ωραιο ροζ συννεφακι αν νομιζετε οτι θα μετανιωσουν και θα κλαινε για τα αμαρτηματα τους .Ναι μωρε θα μετανιωσουν και θα κλαινε νυχθημερον.Υπαρχουν εγκληματα και μεσα στις φυλακες ναρκωτικα,κτλ.Και πιστεψε με εγω δεν βλεπω αμερικανικες ταινιες εσεις μαλλον εχετε πηξει στα μεξικανικα.. Σε λιγο θα ερθει κι η Ροζαλιντα να σας κανει παρεα. joel δεν ενθουσιαζομαι με ενα τοσο μακαβριο θεμα. Σπυρο συγκεντρωσου που εχει πεσει η εγκληματικοτητα ψαχνουμε οχι ησυχη πολιτεια να παμε διακοπες..Μηπωε επειδη ειναι φανερο και με γυμνο ματι στον αλλο πινακα που εχει τις αλλες μετρησεις που εχει πεσει η εγκληματικοτητα για αυτο λες οτι θες?Οχι τιποτα αλλο αλλα με τα ασχετα αποπροσονατολιζεις τι συζητηση.Που εχει πεσει η εγκληματικοτητα ψαχνουμε οχι ποια πολιτεια ειναι πιο ησυχη πιο πλουσια η εχει καλυτερα αξιοθεατα... Αβν και απο αυτο που λες βγαινει αλλο συμπερασμα στην Αμερικη οι πολιτειες με τις περισσοτερες δολοφονιες ειναι αυτες εχουν την θανατικη καταδικη οι πιο ησυχες δεν την χρειαζονται μαλλον.Αρα προφανως και την θεωρουν μετρο καταστολης της εγκληματικοτητα.Τωρα οτι μια πολιτεια εχει περισσοτερα εγκληματα απο μια αλλη σαφως και δεν οφειλεται στην θανατικη καταδικη πχ σε με περιοχη με γκετο και συμοριες θα εχει περισσοτερες δολοφονιες απο τα προαστια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 theo και εγω νομιζω οτι ζειτε ενα ωραιο ροζ συννεφακι αν νομιζετε οτι θα μετανιωσουν και θα κλαινε για τα αμαρτηματα τους .Ναι μωρε θα μετανιωσουν και θα κλαινε νυχθημερον.Υπαρχουν εγκληματα και μεσα στις φυλακες ναρκωτικα,κτλ.Και πιστεψε με εγω δεν βλεπω αμερικανικες ταινιες εσεις μαλλον εχετε πηξει στα μεξικανικα.. Σε λιγο θα ερθει κι η Ροζαλιντα να σας κανει παρεα. xristinoula το να διαφωνείς το δέχομαι. Το να ειρωνεύεσαι όμως με αυτό τον τρόπο την θρησκεία μας και εμάς που την υποστηρίζουμε δεν το δέχομαι. Έλεος δηλαδή.. τί άλλο θα ακούσουμε.. Και εγώ κάνω λάθη αλλά πιστέυω σε αυτά που λέει η θρησκεία. Πόσο μάλλον σε κάτι τόσο τραγικό, το να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου. Αυτό είναι και το νόημα που λέω οτι είμαι χριστιανός.. στο οτί συμφωνώ με αυτά που λέει η θρησκεία, άσχετα με το αν κάνω λάθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παει το καταστρεψατε το θεμα.Τα θρησκευτικα κυρηγματα ειναι αστειο κακογουστο τελικα?Δεν συνεζιζω την συζητηση προφανως καποιος κανει πλακα καταστρεφοντας ενα σοβαρο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παει το καταστρεψατε το θεμα.Τα θρησκευτικα κυρηγματα ειναι αστειο κακογουστο τελικα?Δεν συνεζιζω την συζητηση προφανως καποιος κανει πλακα καταστρεφοντας ενα σοβαρο θεμα.. Oσοι τάσσονται υπέρ της θανατικής ποινής υποστηρίζουν αναφανδόν ένα ποινικό αδίκημα... οπότε πέφτουν στο επίπεδο του δολοφόνου η οπως αλλιώς θελετε πειτε το...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Φυσικά υπέρ γιατί στο κοινωνικό σημείο που έχουμε φτάσει με τόσα "ζώα" γύρω μας μόνο με εκφοβισμό και παραδειγματική τιμωρία μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο αν ο άλλος φοβάται για τη ζωή του μπορεί να το ξανασκεφτεί να κάνει ένα έγκλημα. Και για σκεφτείτε, πότε θα νιώθατε πιο ήσυχοι και ασφαλείς, αν μαθαίνατε ότι αποφυλακίστηκε ένας παιδεραστής ή ένας έμπορος ναρκωτικών ή αν μαθαίνατε ότι πέθανε?? Θα έλειπε δλδ σε κάποιον??? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Φυσικά υπέρ γιατί στο κοινωνικό σημείο που έχουμε φτάσει με τόσα "ζώα" γύρω μας μόνο με εκφοβισμό και παραδειγματική τιμωρία μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο αν ο άλλος φοβάται για τη ζωή του μπορεί να το ξανασκεφτεί να κάνει ένα έγκλημα. Και για σκεφτείτε, πότε θα νιώθατε πιο ήσυχοι και ασφαλείς, αν μαθαίνατε ότι αποφυλακίστηκε ένας παιδεραστής ή ένας έμπορος ναρκωτικών ή αν μαθαίνατε ότι πέθανε?? Θα έλειπε δλδ σε κάποιον??? Τότε θα είσαι και εσυ το ίδιο ''ζώο'' με αυτους που θελεις να θανατώσεις...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Φυσικά υπέρ γιατί στο κοινωνικό σημείο που έχουμε φτάσει με τόσα "ζώα" γύρω μας μόνο με εκφοβισμό και παραδειγματική τιμωρία μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο αν ο άλλος φοβάται για τη ζωή του μπορεί να το ξανασκεφτεί να κάνει ένα έγκλημα. Και για σκεφτείτε, πότε θα νιώθατε πιο ήσυχοι και ασφαλείς, αν μαθαίνατε ότι αποφυλακίστηκε ένας παιδεραστής ή ένας έμπορος ναρκωτικών ή αν μαθαίνατε ότι πέθανε?? Θα έλειπε δλδ σε κάποιον??? Μπράβο ρε φίλε !!!! Ετσι !!!! +10000000000000 Αστους να λένε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Δεν έχετε καταλάβει κάτι όμως όσοι είστε υπέρ. Ότι μπορεί να την πληρώσουν αθώοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μπράβο ρε φίλε !!!! Ετσι !!!! +10000000000000 Αστους να λένε !!! Ma αυτό λεμε...δεν είναι λύση η θανατική ποινη...λυση ειναι να τηρειται η ισοβια καθειρξη..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Δεν έχετε καταλάβει κάτι όμως όσοι είστε υπέρ. Ότι μπορεί να την πληρώσουν αθώοι... Εγώ προσωπικά είμαι καρα-υπέρ, αλλά μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τον κατηγορούμενο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Εγώ προσωπικά είμαι καρα-υπέρ, αλλά μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τον κατηγορούμενο. Μα αν τον σκοτωσουν, περα απο το οτι και συ γινεσαι δολοφονος, θα ειναι κατι ανωδυνο για τον θανατοποινητη, ενω αν τον κλεισουν μεσα πραγματικα ισοβια θα υποφερει περισσοτερο..και ισως καταλαβει το λαθος του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Αυτή η συζήτηση πραγματικά δε θα οδηγήσει πουθενά, φίλε Theo. Εμένα η άποψή μου είναι πως, ναι, πραγματική τιμωρία για έναν άνθρωπο που (π.χ.) βίασε/σκότωσε παιδιά ή που έσφαξε δεκάδες ανθρωπους είναι το να παραμείνει κλεισμένος μια ολόκληρη ζωή σε μια φυλακή, και μάλιστα σε απομόνωση. Επειδή όμως αυτό στη σημερινή εποχή, των ενστάσεων, των εφέσεων και των ατελείωτων δικαστικών δραμάτων αυτό δεν γίνεται (σχεδόν) ποτε, η καλύτερη λύση είναι για μένα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις πάντα, η θανατική ποινή. Και είμαι απόλυτα ειλικρινής απένταντί σου και προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός. Γιατί όλα αυτά τα λέω και ισχύουν για εμένα κρίνοντας ως τρίτος. Αν ένα από τα θύματα ήταν συγγενικό μου πρόσωπο, φυσικά και θα ήθελα την θανατική ποινή εξ αρχής. ΥΓ: Και όσο για το ότι γίνεσαι και εσύ δολοφόνος, φίλε Theo, σου εύχομαι ποτέ να μη χάσεις κανέναν δικό σου άνθρωπο. Γιατί αν χάσεις ξέρεις πως η ζωή σου αλλάζει τόσο πολύ και τόσο βίαια που πλέον λίγα πράγματα έχουν σημασία για σενα, πόσο μάλλον οι "τίτλοι" Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts