SpyrosDan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Σίγουρα.Η μετάνοια δεν έχει θέση στους ανθρώπινους νόμους Και αυτο ειναι λαθος. Σ ενα δικαστηριο πριν επιβληθει ποινη λαμβανεται υπ οψιν αν μετανοιωσε ο ενοχος για τη πραξη του η οχι ,και η ποινη ειναι μειωμενη εφ οσον εχει δειξει ειλικρινη μεταμελεια . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 πολλοι μετανοιωνουν με το που κανουν το εγκλημα και αντιλαμβανονται το λαθος τους. για να ολοκληρωθει ομως η διαδικασια της μετανοιας χρειαζεται πολυυυς καιρος. η μετανοια δεν ισχυει αν δεν εξομολογηθεις και δεν μεταλαβεις. επισης ρωτησα εναν παπα φιλο του παππου μου κατι πανω στην εξομολογηση και μου ειπε πως αν η αμαρτια ειναι βαρια χρειαζεται καποια διαδικασια οσπου να εξαγνιστει πληρως ο εγκλιματιας(6 μηνες νηστεια κλπ κλπ). αν γινομαστε οι ιδιοι δολοφονοι(κοινως σα τα μουτρα τους) οχι μονο δεν προσφερουμε παραπανω απο ισοβια φυλακιση αλλα αμαρτανουμε κ εμεις οι ιδιοι. τελος για μενα η ισοβια φυλακηση ισοδυναμει με ψυχολογικο ΘΑΝΑΤΟ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Και αυτο ειναι λαθος. Σ ενα δικαστηριο πριν επιβληθει ποινη λαμβανεται υπ οψιν αν μετανοιωσε ο ενοχος για τη πραξη του η οχι ,και η ποινη ειναι μειωμενη εφ οσον εχει δειξει ειλικρινη μεταμελεια . Επίσης λαμβάνεται υπ όψιν και ο πρότερος έντιμος βίος.Αναφέρομαι όμως σε πραγματική μετάνοια την οποία μόνο ο ίδιος και ο Θεός την καταλαβαίνουν.Οι 9 στους 10 άλλωστε ισχυρίζονται σκόπιμα ότι μετάνοιωσαν,όπως λες και συμφωνώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 για να ολοκληρωθει ομως η διαδικασια της μετανοιας χρειαζεται πολυυυς καιρος. η μετανοια δεν ισχυει αν δεν εξομολογηθεις και δεν μεταλαβεις. επισης ρωτησα εναν παπα φιλο του παππου μου κατι πανω στην εξομολογηση και μου ειπε πως αν η αμαρτια ειναι βαρια χρειαζεται καποια διαδικασια οσπου να εξαγνιστει πληρως ο εγκλιματιας(6 μηνες νηστεια κλπ κλπ). Δε θελω να πιασουμε τα περι θρησκειας τωρα, αλλα αυτο που εγραψες μου θυμιζει μεσαιωνα, Παππα, πωλησεις συγχωροχαρτιων. Οπως ανεφερα και πιο πανω δεν εχω ταχτει υπερ της θανατικης ποινης, απλα ρωτησα το φιλο που μιλησε για το δικαιωμα της μετανοιας, αν και το θυμα προλαβε να εξασκησει κανενα απο τα δικαιωματα του. Ας μη τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δε θελω να πιασουμε τα περι θρησκειας τωρα, αλλα αυτο που εγραψες μου θυμιζει μεσαιωνα, Παππα, πωλησεις συγχωροχαρτιων. Οπως ανεφερα και πιο πανω δεν εχω ταχτει υπερ της θανατικης ποινης, απλα ρωτησα το φιλο που μιλησε για το δικαιωμα της μετανοιας, αν και το θυμα προλαβε να εξασκησει κανενα απο τα δικαιωματα του. Ας μη τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα εν μερει εχεις δικιο. δεν θα συνεχισω το θεμα γιατι θα τεινει να γινει θρησκευτικο. παντως και απο την ανθρωπινη πλευρα να το δεις η Θ.Π. ειναι εντελως λαθος ενεργεια. Φιλικα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Επίσης λαμβάνεται υπ όψιν και ο πρότερος έντιμος βίος.Αναφέρομαι όμως σε πραγματική μετάνοια την οποία μόνο ο ίδιος και ο Θεός την καταλαβαίνουν.Οι 9 στους 10 άλλωστε ισχυρίζονται σκόπιμα ότι μετάνοιωσαν,όπως λες και συμφωνώ Δεν ειπα σκοπιμα ισχυριζονται. Δε μπορω να το ξερω οπως και κανενας αλλωστε!!! Αυτοι ξερουν αν μετανιωσαν η οχι. Σιγουρα ομως βλεποντας τη βελονα, πιστευω οτι εχουν μετανιωσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 εν μερει εχεις δικιο. δεν θα συνεχισω το θεμα γιατι θα τεινει να γινει θρησκευτικο. παντως και απο την ανθρωπινη πλευρα να το δεις η Θ.Π. ειναι εντελως λαθος ενεργεια. Φιλικα:) Αν υπαρχει καποιος υπερτατος κριτης αυτος θα κρινει και τους κρινοντες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δεν ειπα σκοπιμα ισχυριζονται. Δε μπορω να το ξερω οπως και κανενας αλλωστε!!! Αυτοι ξερουν αν μετανιωσαν η οχι. Σιγουρα ομως βλεποντας τη βελονα, πιστευω οτι εχουν μετανιωσει Μην κολλάς στις λέξεις.Το ίδιο λέμε. Μην το λες.Για να φτάσουν στη θανατική ποινή θα πει ότι δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς και ειλικρίνειας.Φόβο μπορεί να αισθάνονται.Λύπη για τα θύματά τους δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μην κολλάς στις λέξεις.Το ίδιο λέμε. Μην το λες.Για να φτάσουν στη θανατική ποινή θα πει ότι δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς και ειλικρίνειας.Φόβο μπορεί να αισθάνονται.Λύπη για τα θύματά τους δεν νομίζω Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μονο φοβο αισθανονται. Δε νομιζω οτι εκτος φοβου μπορει να περισευει και καποιο αλλα συναισθημα. Η μετανοια δεν ειναι συναισθημα για να το νοιωθουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μην κολλάς στις λέξεις.Το ίδιο λέμε. Μην το λες.Για να φτάσουν στη θανατική ποινή θα πει ότι δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς και ειλικρίνειας.Φόβο μπορεί να αισθάνονται.Λύπη για τα θύματά τους δεν νομίζω πράγματι δύσκολα μετανοιώνουν έτσι!κατά τη γνώμη μου αν είσαι στη φυλακή και ξέρεις ότι θα είσαιγια την υπόλοιπη ζωή σου εκεί είναι που μετανοιώνεις γιατί ξέρεις ότι χάνεις τα καθημερινά όμορφα πράγματα της ζωής!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Η μετανοια δεν ειναι συναισθημα για να το νοιωθουν. Η μετάνοια όμως κρύβει πολλά συναισθήματα μέσα.:) πράγματι δύσκολα μετανοιώνουν έτσι!κατά τη γνώμη μου αν είσαι στη φυλακή και ξέρεις ότι θα είσαιγια την υπόλοιπη ζωή σου εκεί είναι που μετανοιώνεις γιατί ξέρεις ότι χάνεις τα καθημερινά όμορφα πράγματα της ζωής!!!;) Σωστά! Αν και νομίζω ότι για τους ενσυνείδητους εγκληματίες η χαρά της ζωής είναι το έγκλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Η μετάνοια όμως κρύβει πολλά συναισθήματα μέσα.:) Σωστά! Αν και νομίζω ότι για τους ενσυνείδητους εγκληματίες η χαρά της ζωής είναι το έγκλημα.:) ίσως πάντως ποτέ δε ξέρεις πως νιώθει κάποιος!!!;)Μια χαρά της ζωής για κάποιον μπορεί να είναι έστω το να λέει καλημέρα σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο από κοντά να κάνει τη βόλτα του να συναντηθεί με τους φίλους του και λοιπά ενώ στη φυλακή όλα αυτά τα χάνει!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Αυτά που λες είναι η περιγραφή ενός φιλήσυχου πολίτη. πάντως ποτέ δε ξέρεις πως νιώθει κάποιος!!! Εδώ συμφωνώ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ίσως πάντως ποτέ δε ξέρεις πως νιώθει κάποιος!!!;)Μια χαρά της ζωής για κάποιον μπορεί να είναι έστω το να λέει καλημέρα σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο από κοντά να κάνει τη βόλτα του να συναντηθεί με τους φίλους του και λοιπά ενώ στη φυλακή όλα αυτά τα χάνει!!!;) οι χαρες της ζωης για ενα στυγνο εγκληματια δεν ειναι καμια απο αυτες που ανεφερες:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Για να φτασει κανεις στο σημειο να τον καταδικασουν γι κατι τετοιο πρεπει να ναι κατα την γνωμη μου 100 φορες σιγουρο οτι αυτος το κανε κι να ναι η κατα συρροην δολοφονος η αυτο που εκανε να ναι ιδιαιτεερα ειδεχθες κι χωρις ελαφρυντικα αρα σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα να μετανιωσει καποιος..Αλλιως θα το χε κανει πιο νωρις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ti lete reeeeeeeeeeeeeee!!!akou kata!!!! yper fusika!! otan kapoios skotwnei anthrwpous opws px passaris ...kai sti fylaki na mpei ,,,tha ksanabgei kai tha to ksanakanei!!! to aima kseplenetai me aima!!o thanatos me thanato kai o basanismos me basanismo!!! kati tetoioi antrwpoi den aksizoun oute na zoun giati kai pou zoun ,,skotwnoun,, osoi exete pei kata tha sas pw ena pragma!!gia fantasteite xtypa ksulo)na xasete kapoion anthrwpo sas apo ena tetoio kai na paei mono fylaki!!kai meta na apodrasei i na apofylakistei??de tha niwthete orgi???egw pantws tha eniotha!!kai kati allo!!sti fylaki pernane zaxari na kserete!!!mexri kai apergies kanoune!!!de ta blepete!!?? thanatos se autous pou afairoune zwes kai xairontai!!! :mad: Συμφωνω με αυτο που λες γιατι να μην πληρωσουν γι'αυτα που κανουν με τον ιδιο τροπο...??Αλλα απο την αλλη..... κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ετσι τα πραγματα. μονο ο θεος εχει δικαιωμα να αφαιρει ζωες. εχει αφαιρεσει ο εγκλιματιας ζωες? δικο του προβλημα. ολα εδω πληρωνονται ετσι κ αλλιως. ακομη ομως και αν μην πληρωθουν τα λαθη εδω πληρωνονται στην αλλη ζωη κ μαλιστα αιωνια.;) τελος με το να σκοτωσουμε τον εγκλιματια του αφαιρουμε κατι πολυ σημαντικο, το δικαιωμα της μετανοιας.;) Και αυτο ειναι απόλυτα σωστο!!Δεν μπορεις να εχεις σταθερη γνωμη για το θεμα.. Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 υπάρχει και η περίπτωση του λάθους όμως...και αν το κάνεις έφαγες κάποιον άδικα Γενικά πιστεύω ότι ο νόμος πρέπει να σωφρονεί τους πολίτες.Το να σκοτώσεις έναν δολοφόνο είναι η εύκολη λύση, το να τον αλλάξεις είναι η δύσκολη και απαιτεί ριζικές σε πολλές περιπτώσεις κοινωνικές τομές... Το ερώτημα είναι πώς οδηγήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν εγκληματίες? αν απαντηθεί αυτό και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ενδεχομένως να μην υπάρχει το δίλημμα για την θανατική ποινή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Γενικά πιστεύω ότι ο νόμος πρέπει να σωφρονεί τους πολίτες.Το να σκοτώσεις έναν δολοφόνο είναι η εύκολη λύση, το να τον αλλάξεις είναι η δύσκολη και απαιτεί ριζικές σε πολλές περιπτώσεις κοινωνικές τομές... Το ερώτημα είναι πώς οδηγήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν εγκληματίες? αν απαντηθεί αυτό και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ενδεχομένως να μην υπάρχει το δίλημμα για την θανατική ποινή Όταν πριν έγραψα για ριζικές αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα αυτό ακριβώς εννοούσα.Μες το μυαλό μου είσαι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 υπάρχει και η περίπτωση του λάθους όμως...και αν το κάνεις έφαγες κάποιον άδικα Γενικά πιστεύω ότι ο νόμος πρέπει να σωφρονεί τους πολίτες.Το να σκοτώσεις έναν δολοφόνο είναι η εύκολη λύση, το να τον αλλάξεις είναι η δύσκολη και απαιτεί ριζικές σε πολλές περιπτώσεις κοινωνικές τομές... Το ερώτημα είναι πώς οδηγήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν εγκληματίες? αν απαντηθεί αυτό και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ενδεχομένως να μην υπάρχει το δίλημμα για την θανατική ποινή Eγω μίλησα για προχωρημενες περιπτωσεις για εγκληματιες που σκοτωνουν χρονια και το χαιρονται!! Αυτοι κατα την γνωμη μου δεν αλλαζουν ποτε!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Η θεωρητικη προσεγγιση ειναι κατανοητη και ευκολη, στην πραξη τα πραγματα μαλλον ειναι δυσκολα οσο δεν φανταζομαστε... Δεν θελω να φανω κακος, αλλα νομιζω η υποθεση σωφρονισμος ειναι καπου μακρυα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Οι φυλακές, θα το ξαναπώ,με τον τρόπο που δρουν, δεν σου δίνουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να συμμορφωθείς και να συνετιστείς.Το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν χειρότερους εγκληματίες έξω.Και οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες εώς απίθανες. Εγώ πάλι πιστεύω και ελπίζω σε μία ριζική αλλαγή του σωφρονιστικού συστήματος σε όλο τον κόσμο.Τον δολοφόνο σίγουρα δεν τον κάνουμε αρνάκι με τα γκλοπς.Χειρότερο τον κάνουμε. Μα πως γίνεται να ζητάς καλύτερο σωφρονισμό και να προτείνεις θανατική ποινή η οποία το τελευταίο που κάνει είναι να σωφρονίζει τον εγκληματία; Γενικά πέρα από την ηθική ικανοποίηση των θυμάτων τι παραπάνω θα προσφέρει η θανατική ποινή; 40.000 χρόνια??δηλαδή θα κρατάν τα κόκαλά τους σε οστεοφυλάκιο?:lol:Δεν νομίζω.Και σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν τους βγάζουν αλλά τους σκοτώνουν μέσα στη φυλακή.:!::!:Και εσύ λες ότι καλύτερα είναι να τους σκοτώσουν με θανατική ποινή παρά να περάσουν τα πάνδυνα στις φυλακές. Τι δε νομίζεις; Και πότε είπα εγώ πως είναι καλύτερα να τους σκοτώσουν με θανατική ποινή; :confused: Και ο βιαστής άξιος θανατικής ποινής είναι και κάτι παραπάνω Μα το κύριο επιχείρημα υπέρ της θανατικής ποινής είναι να σκοτώνουμε όποιον αφαίρεσε ζωή, το οποίο εν μέρει είναι και λογικό. Το σκεπτικό του να ζητάμε και θανατική ποινή στους βιαστές, αδυνατώ να το καταλάβω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 εγώ ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω τον ρόλο του δικαστηρίου,των ενόρκων,του εισαγγελέα. ποιοί είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το αν θα καταδικαστώ για ένα <<έγκλημα>> που ας πούμε οτι το διέπραξα κιόλας.άνθρωποι είναι κι αυτοί,δεν είναι υπερφυσικά όντα που μπορούν να αποφασίζουν για την τύχη του καθενός.το ξέρω οτι ακούγεται γελοίο κ αστείο,αλλά ποτέ δεν αναγνώρισα τα δικαστήρια. τους αληθινούς εγκληματίες που αφάνισαν ολόκληρα έθνη,βομβάρδισαν,σκότωσαν και είναι ήρωες σήμερα γιατί δεν τους καταδίκασε κανένα δικαστήριο ανα τον κόσμο σε θανατική ποινή? πάντως η θανατική ποινή σαν μέτρο ισχύει μόνο σε υπανάπτυκτα κράτη και κοινωνίες που δεν αναγνωρίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.σα να βρισκόμαστε στον μεσαίωνα και καίμε τις μάγισσες.κάτι τέτοιο σκέφτομαι όταν ακούω για θανατική ποινή,κ οποιαδήποτε άλλη ποινή τέλως πάντων. φοβερό το ρητό αυτό : σκοτώνεις μερικούς ανθρώπους, είσαι δολοφόνος. Σκοτώνεις μερικά εκατομμύρια, είσαι ηγέτης. Σκοτώνεις τους πάντες, είσαι Θεός"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Για να φτασει κανεις στο σημειο να τον καταδικασουν γι κατι τετοιο πρεπει να ναι κατα την γνωμη μου 100 φορες σιγουρο οτι αυτος το κανε κι να ναι η κατα συρροην δολοφονος η αυτο που εκανε να ναι ιδιαιτεερα ειδεχθες κι χωρις ελαφρυντικα αρα σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα να μετανιωσει καποιος..Αλλιως θα το χε κανει πιο νωρις.. περα απο αυτο ομως σχολιαζουμε το αν ειναι καλο ή κακο να θεσπιστει η θανατικη καταδικη. το αν ηταν κατα συρροη ή αν ειχε ελαφρυντικα τι ρολο παιζουν;:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ε γιατι θεωρω οτι πεπει να χρησιμοποιειται μονο σε πολυ κακους εγκληματιες οχι σε οποιον τυχον κανει το λαθος κι σκοτωσει καποιον επειδη πχ τον κακοποιουσε η για αλλον λογο..Μην γενικευθει το μετρο κι εκτελουμε απο 100 καθε μερα αυτο θα ηταν κινδυνος..Περναει στο αλλο ακρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Οπωσδηποτε 100% ΚΑΤΑ, γιατι: 1)ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ. Δεν διορθωνεται αφου εκτελεστει η ποινη, σε περιπτωση δηλαδη κακοδικιας. 2)Ειναι φονος εκ προθεσεως και εκ προμελετης(Ου φονευσεις). 3)Κανενας τροπος θανατωσης δεν ειναι "ανωδυνος". 4)Οπωσδηποτε δεν σωφρονιζει ... ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ. 5)Ο παραδειγματισμος λογω φοβου αποδειχτηκε παροδικος εως ανυπαρκτος οπου εφαρμοστηκε. Μια πολιτισμενη κοινωνια δεν εκδικειται για τα δικα της λαθη, αλλα προσπαθει να βελτιωσει τις συνθηκες που οδηγουν τα μελη της σε ακραιες συμπεριφορες. Εγραψες μαμά.. Δε χρειάζεται να προστεθεί κάτι νομίζω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts