basdel Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εχω το t00 και υποστηριζει 3g και στις 2 καρτες αλλα οχι ταυτοχρονα.Αναλογα ποια καρτα επιλεξεις για δεδομενα. Ναι, δε μιλάω για ταυτόχρονα. Στο U10 που έχω μου εμφανίζει μόνο την πρώτη κάρτα για να επιλέξω το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 πόσο έχει πάει η τιμή του παιδιά? Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ναι, δε μιλάω για ταυτόχρονα. Στο U10 που έχω μου εμφανίζει μόνο την πρώτη κάρτα για να επιλέξω το 3g. Εχω U10 που θελω να το κανω Τ00 αμα μαθω ποτε τον τροπο μονο και μονο για τις συχνες αναβαθμισεις που ετσι πρεπει να ειναι για ολα τα κινητα. Σαν U10 πάντως υποστηριζει δεδομενα απο οποια καρτα επιλεξω εγω απο τις ρυθμισεις-διπλη καρτα-συνδεση δεδομενων Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 To U10 είναι αυτο που δινει η wind το ξερω γιατι αυτο πηραμε και εγω και η κοπελα μου. Για την μετατροπη απο U10 σε Τ00 εχω ανοιξει και ξεχωριστο thread οπου ζηταω οποιο παιδι μπορει να μας βοηθησει στα ελληνικα με εναν οδηγο πως να το κανουμε καλα θα ήταν. Το φορουμ στο οποιο μιλανε για αυτο ειναι εδώ αν ειναι καλος στα αγγλικα ας βοηθησει και εμας τους αγραμματους και μην πει κανεις καμια εξυπναδα για google μεταφραστη σε φορουμ με ορολογιες android. Eυχαριστώ κι εγω τα εχω βρει μπαστουνια στο διαβασμα γι αυτη την μετατροπη :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εχω U10 που θελω να το κανω Τ00 αμα μαθω ποτε τον τροπο μονο και μονο για τις συχνες αναβαθμισεις που ετσι πρεπει να ειναι για ολα τα κινητα. Σαν U10 πάντως υποστηριζει δεδομενα απο οποια καρτα επιλεξω εγω απο τις ρυθμισεις-διπλη καρτα-συνδεση δεδομενων δεν εννοώ αυτό, σαφώς υποστηρίζει δεδομένα και από τις δύο κάρτες . Εννοώ εάν υποστηρίζει 3g και από τις δύο κάρτες. Εμένα υποστήρίζει μόνο από την πρώτη την ενεργοποίηση του 3g και όχι από την δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikios158 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 γνωριζει ρε παιδια κανενας ποτε θα παρει καμια αναβαθμιση επισημα το τηλεφωνακι για να δουμε και καμια βελτιωση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) γνωριζει ρε παιδια κανενας ποτε θα παρει καμια αναβαθμιση επισημα το τηλεφωνακι για να δουμε και καμια βελτιωση;;; Χτεσινή http://www.needrom.com/download/huawei-g750-u10/ μέχρι το βράδυ θα την δοκιμάσω. Οδηγίες στο συνημμένο αρχείο που κατεβάζεται από το παραπάνω link. Την εγκατέστησα με τον εύκολο τρόπο (πατώντας τα κουμπιά της έντασης κλπ αφού αντέγραψα το αρχείο στο sd κάρτα). Σε 10 λεπτά το πολύ ήμουν έτοιμος Edited October 25, 2014 by basdel προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Χτεσινή http://www.needrom.com/download/huawei-g750-u10/ μέχρι το βράδυ θα την δοκιμάσω. Οδηγίες στο συνημμένο αρχείο που κατεβάζεται από το παραπάνω link. Την εγκατέστησα με τον εύκολο τρόπο (πατώντας τα κουμπιά της έντασης κλπ αφού αντέγραψα το αρχείο στο sd κάρτα). Σε 10 λεπτά το πολύ ήμουν έτοιμος Αυτη ειναι μια ακομα jellybean πιστευω χωρις καμια διαφορα απο Β113 ή Β115 απλα βγαινει για διαφορετικη χωρα ρυθμισεις σε gps και δεδομενα. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Αυτη ειναι μια ακομα jellybean πιστευω χωρις καμια διαφορα απο Β113 ή Β115 απλα βγαινει για διαφορετικη χωρα ρυθμισεις σε gps και δεδομενα. Ναι, ίδια είναι με κάποιες μικροδιαφορές. Σε εμένα που είχανε πρόβλημα οι επαφές (2000 επαφές, άλλοτε τις έδειχνε άλλοτε το έψαχνε..) φαίνεται να διορθώθηκε. Το gps επίσης πιάνει σφαίρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ναι, ίδια είναι με κάποιες μικροδιαφορές. Σε εμένα που είχανε πρόβλημα οι επαφές (2000 επαφές, άλλοτε τις έδειχνε άλλοτε το έψαχνε..) φαίνεται να διορθώθηκε. Το gps επίσης πιάνει σφαίρα... χθες την περασα κι εγω. το προβλημα με τις επαφες(350) μου το ειχε κανει και μενα μια δυο φορες ,κολαγε κι εψαχνε ωρα για να τις βρει(3-4 λεπτα). να ρωτησω κατι, πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο;;;(υπαρχει τετοια δυνατοτητα;;) καλο απογεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608 σε ποια σελιδα λεει για μετατροπη απο u10 σε t00; εχει 211 σελιδες.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608 σε ποια σελιδα λεει για μετατροπη απο u10 σε t00; εχει 211 σελιδες.. :blink: Εδώ λένε ειναι ένας καλός οδηγός και εδώ αλλά εμένα τα αγγλικα μου ειναι χαλια και ο google μεταφραστής δεν βοηθάει καθολου. Επισης οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες αν και θα ήθελα να μάθω πως να κανω την μετατροπή αν μπορέσεις και το πετύχεις εσυ σε παρακαλω γραψε μας σε απλα ελληνικά εσύ ή οποιοδηποτε άλλος πως να το κάνουμε. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Αυτό που αναφέρεται ως πρόβλημα με τις επαφές τί ακριβώς είναι; είναι χούι της συγκεκριμένης συσκευής; Επίσης τις επαφές τις εμφανίζει κανονικά ή πρέπει να τις μετατρέψουμε με κάποιο app τύπου number fixer ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Αυτό που αναφέρεται ως πρόβλημα με τις επαφές τί ακριβώς είναι; είναι χούι της συγκεκριμένης συσκευής; Επίσης τις επαφές τις εμφανίζει κανονικά ή πρέπει να τις μετατρέψουμε με κάποιο app τύπου number fixer ; 2 κινητα ένα εγω και ενα η κοπελα μου U10 και τα 2 τα πηραμε μαζι απο την wind και θεμα με επαφες δεν ειχαμε ποτέ. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 2 κινητα ένα εγω και ενα η κοπελα μου U10 και τα 2 τα πηραμε μαζι απο την wind και θεμα με επαφες δεν ειχαμε ποτέ. Το πρόβλημα με τις επαφές το εμφάνιζε μερικές φορές (αργούσε ή κόλαγε στις επαφές). Βέβαια εγώ είχα 2000 επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το βασικό μου θέμα είναι εάν χρειάζεται κάποιο είδους μετατροπή στις επαφές με app τύπου number fixer που προσθέτει το +030 προκειμένου να υπάρχει σωστή αναγνώρηση στις κλήσεις. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 2 κινητα ένα εγω και ενα η κοπελα μου U10 και τα 2 τα πηραμε μαζι απο την wind και θεμα με επαφες δεν ειχαμε ποτέ. Το πρόβλημα με τις επαφές το εμφάνιζε μερικές φορές (αργούσε ή κόλαγε στις επαφές). Βέβαια εγώ είχα 2000 επαφές. Το U10 από την Wind έχω και εγώ εδώ και 5 μήνες.Το ίδιο πρόβλημα με τις επαφές συμβαίνει και σε εμένα.Εγώ έχω 500 επαφές.Είναι πολύ σπαστικό γιατί πρέπει να πάρω τηλ ΤΩΡΑ και πρέπει να περιμένω 3 ίσως και 4 λεπτά :mad: για να ανακτήσει τις επαφές.Τις έχω στο gmail και στο τηλ διπλογραμμένες αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.Αυτό μου συμβαίνει 5 με 6 φορές την βδομάδα περίπου.Εσένα basdel σου λύθηκε το πρόβλημα με την αναβάθμηση που του έκανες?Κατά τα άλλα το κινητό είναι :Xαμάτο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα:rolleyes:.Σούπερ σε όλα του για τα χρήματα που έχει. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το U10 από την Wind έχω και εγώ εδώ και 5 μήνες.Το ίδιο πρόβλημα με τις επαφές συμβαίνει και σε εμένα.Εγώ έχω 500 επαφές.Είναι πολύ σπαστικό γιατί πρέπει να πάρω τηλ ΤΩΡΑ και πρέπει να περιμένω 3 ίσως και 4 λεπτά :mad: για να ανακτήσει τις επαφές.Τις έχω στο gmail και στο τηλ διπλογραμμένες αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα.Αυτό μου συμβαίνει 5 με 6 φορές την βδομάδα περίπου.Εσένα basdel σου λύθηκε το πρόβλημα με την αναβάθμηση που του έκανες?Κατά τα άλλα το κινητό είναι :Xαμάτο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα:rolleyes:.Σούπερ σε όλα του για τα χρήματα που έχει. ναι. λύθηκε, γιατί δεν την κάνετε κι εσείς; είναι επίσημη rom, σε 5-10 λεπτά είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 ναι. λύθηκε, γιατί δεν την κάνετε κι εσείς; είναι επίσημη rom, σε 5-10 λεπτά είσαι έτοιμος. Σίγουρα θα την κάνω γιατί υπάρχει και επίσημα:Dμέσω ρυθμίσεις>ενημερώσεις>ενημερώσεις συστήματος>ενημέρωση με σύνδεση.Μας λέει ότι μπορούμε να κάνουμε την αναβάθμιση σε Β116 μέσω του τηλεφώνου μας χωρίς να χρειαστεί να την κατεβάσουμε από κάπου και να την αντιγράψουμε στην sd κλπ κλπ. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ακολούθησα την ίδια διαδρομή δείχνει οτι δεν βρέθηκαν ενημερώσεις Εχω Β113 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ακολούθησα την ίδια διαδρομή δείχνει οτι δεν βρέθηκαν ενημερώσεις Εχω Β113 και μενα εδειχνε οτι δεν υπηρχε ενημερωση οποτε την κατεβασα την εβαλα στην καρτα και εκανα τοπικη ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ακολούθησα την ίδια διαδρομή δείχνει οτι δεν βρέθηκαν ενημερώσεις Εχω Β113 Τι να σου πω?Εγώ πάντως έχω το u10 απο wind και έχω και εγώ την Β113.Όταν παω στις ενημερώσεις μου βγάζει ότι υπάρχει η Β116.Μήπως είναι θέμα χρόνου γιατί βγήκε με ημερομηνία 28/10.Για ξαναδοκίμασε. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλημερα.Μηπως κανεις που εχει κατεβασει την Β116 για το G750 μπορει να δωσει εδω ακριβες link για download? Ευχαριστω Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλημερα.Μηπως κανεις που εχει κατεβασει την Β116 για το G750 μπορει να δωσει εδω ακριβες link για download? Ευχαριστω http://www.needrom.com/download/huawei-g750-u10/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 http://www.needrom.com/download/huawei-g750-u10/ Ευχαριστω πολυ.Την κατεβασα αλλα κολλαω στο βημα 3 και 4 στο παραπανω link στις οδηγιες λογω οτι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts