Jump to content

Honor 3X (G750)

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το θεμα το ειχα και με το g700 αλλα δε με χαλουσε.Εβαλα σε ολες τις επαφες +30 και ολα καλα.

• Απαντήσεις 832
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αντε να το κανεις ομως σε 600 σχεδον επαφες......νομιζω ο tzivas31 επρεπε μαλιστα να τις ειχε δυο φορες.μια με το +30 και μια χωρις.:confused:

αντε να το κανεις ομως σε 600 σχεδον επαφες......νομιζω ο tzivas31 επρεπε μαλιστα να τις ειχε δυο φορες.μια με το +30 και μια χωρις.:confused:

Ακριβως οπως τα λες και το +30 δεν το διορθωνε γιατι γινοταν το αντιστροφο τα εβλεπε σαν ονοματα η αλλη καρτα και σαν αριθμους η αλλη καρτα. Και η μονη λυση ηταν να τα διπλογραψεις ολα μεσα στη καθε επαφη και με +30 και χωρις και ηταν τρελο μανικι. Εμενα τη μετατροπη με την ειχε κανει ενα παλικαρι μεσω skype και teamviewer ειδα οτι ηταν τοτε λαλακια και το παλικαρι μου το ξαναγυρισε σε U10 αλλα πλεον δεν τον βρισκω να δοκιμασω και τα καινουρια update του T00. Και αν δεν μου δωσει καποιος αναλυτικες οδηγιες στα ελληνικα δεν ξεκιναω να το δοκιμασω μονος μου για αυτο πρηζω τα παιδια στο xda. Αν και να πω την αληθεια τρωγομαι να το δοκιμασω αλλα δεν ξερω ποτε θα παρω την αποφαση

χαιρεται

μια ερωτηση τις εφαρμογες μπορω να τις τοποθετησω στην καρτα ή θελει να το ρουταρω για να γινει αυτο .σκεφτομαι να το παρω απο εδω .

με μια μικρη επιφυλαξη,νομιζω οτι γινεται.

καποιος που το εχει μπορει ν απαντησει στα σιγουρα;;

απο που το αγορασες και γιατί περίμενες 16αρι?

Το αγόρασα από το constantinestore.gr. Το περίμενα 16άρι γιατι έτσι έγραφε η σελίδα (και άλλες 10 από το skroutz.gr και το bestprice.gr) και μου είχε στείλει και printscreen από τον προμηθευτή του. Πλέον το έχει διορθώσει (έχει διορθωθεί και στο skroutz νομίζω, τους είχα στείλει και εκεί ερώτηση και σε άλλα site που το είχα δει). Με είχε ξενίσει το γεγονός ότι έλεγε ανάλυση 720x1280 και είχε 16GB εσωτερική μνήμη και κάπου το περίμενα να είναι λάθος... Τεσπα. Το κινητό είναι άψογο οπότε αυτό δεν με χάλασε τόσο πολύ.

Εχω αγορασει πολλες φορες απο merimοbiles.

Μονο το g750 ηρθε χωρις ζελατινα στην οθονη.Μαλλον ετσι τους τα στειλε η huawei.

Δε με χαλαει παντος για τι ετσι κι αλλιως θα την εβγαζα.

Εννοώ τις ζελατίνες οθόνη/κάμερα και πολλές φορές και στην πλάτη που δείχνουν ότι είναι καινούργιο το κινητό όχι την ζελατίνα προστασίας.

καλησπερα

τελικα το αγορασα κιεγω απο μαγαζι εδω στην ελλαδα μια και δεν το βρηκα μεταχειρισμενο

και σαν νεος εχω καποιες αποριες

στο κινητο απ οτι ειδα ο αριθμος εκδοσης ειναι G750-U10 V100R001C00B112

εδω ομως http://cn.ui.vmall.com/thread-1008327-1-1.html

βρηκα αυτη G750-U10 V100R001C00B113 που απ οτι καταλαβα ειναι η τελευταια επισημη για το κινητο

η ερωτηση μπορει να ειναι χαζη αλλα πως την περναω στο κινητο;;;(ψιλοασχετος γαρ).

το επομενο βημα ειναι να το κανω root με το root genius .μπορω ομως με το ιδιο προγραμμα να το κανω και unroot;;

ο λογος που θελω να το ροοταρω ειναι για να κοψω τις διαφημισεις και να μπορεσω να εγκαθιστω τις εφαρμογες στην καρτα (κι εδω καθε βοηθεια δεκτη ,εχω ορεξη για διαβασμα)

ευχαριστω

καλησπερα

τελικα το αγορασα κιεγω απο μαγαζι εδω στην ελλαδα μια και δεν το βρηκα μεταχειρισμενο

και σαν νεος εχω καποιες αποριες

στο κινητο απ οτι ειδα ο αριθμος εκδοσης ειναι G750-U10 V100R001C00B112

εδω ομως http://cn.ui.vmall.com/thread-1008327-1-1.html

βρηκα αυτη G750-U10 V100R001C00B113 που απ οτι καταλαβα ειναι η τελευταια επισημη για το κινητο

η ερωτηση μπορει να ειναι χαζη αλλα πως την περναω στο κινητο;;;(ψιλοασχετος γαρ).

το επομενο βημα ειναι να το κανω root με το root genius .μπορω ομως με το ιδιο προγραμμα να το κανω και unroot;;

ο λογος που θελω να το ροοταρω ειναι για να κοψω τις διαφημισεις και να μπορεσω να εγκαθιστω τις εφαρμογες στην καρτα (κι εδω καθε βοηθεια δεκτη ,εχω ορεξη για διαβασμα)

ευχαριστω

Ναι σαν ελληνικη η πιο νεα ειναι η Β113 και ναι με το root genius ειναι πανευκολο να το κανεις root και μετα αν θες με το ιδιο προγραμμα μπορεις να το κανεις και unroot. Τωρα για το κοψιμο των διαφημισεων αν εχεις κατι κατα νου πες και απο εδω γιατι ειτε με adblock ειτε με adaway ειτε αλλαζοντας το hosts παλι διαφημισεις εχω @αμώτο. Μετα στο xda οσοι εχουνε το Τ00 εχουνε βαλει και κιτ και πολλοι βρικανε τροπο να μετατρεψουν τα U10 σε Τ00. Το πως ειναι πολυπλοκο και δεν μπορω να το καταλαβω αν θες διαβασε εδω αναλυτικα και σε θερμοπαρακαλώ αν μπορεσεις να το κανεις γραψε εναν απλο οδηγο και εδω σε απλα ελληνικα λεγοντας πως να το κανουμε.

Ναι σαν ελληνικη η πιο νεα ειναι η Β113 και ναι με το root genius ειναι πανευκολο να το κανεις root και μετα αν θες με το ιδιο προγραμμα μπορεις να το κανεις και unroot. Τωρα για το κοψιμο των διαφημισεων αν εχεις κατι κατα νου πες και απο εδω γιατι ειτε με adblock ειτε με adaway ειτε αλλαζοντας το hosts παλι διαφημισεις εχω @αμώτο. Μετα στο xda οσοι εχουνε το Τ00 εχουνε βαλει και κιτ και πολλοι βρικανε τροπο να μετατρεψουν τα U10 σε Τ00. Το πως ειναι πολυπλοκο και δεν μπορω να το καταλαβω αν θες διαβασε εδω αναλυτικα και σε θερμοπαρακαλώ αν μπορεσεις να το κανεις γραψε εναν απλο οδηγο και εδω σε απλα ελληνικα λεγοντας πως να το κανουμε.

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

την Β113 πως την περναω ;;βασικα αυτο ειναι το πρωτο που θελω να κανω .

για τις διαφημισεις σ ενα samsung core που ειχα χρησιμοποιουσα το adaway και οντως εκανε δουλεια.

τωρα για την μετατροπη απο u10 σε τ00 οπως εχεις πει κι εσυ μεγαλο μπερδεμα ...... και ειδα κι αρκετο διαβασμα ..197 σελιδες :wacko::wacko::wacko:

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

την Β113 πως την περναω ;;βασικα αυτο ειναι το πρωτο που θελω να κανω .

για τις διαφημισεις σ ενα samsung core που ειχα χρησιμοποιουσα το adaway και οντως εκανε δουλεια.

τωρα για την μετατροπη απο u10 σε τ00 οπως εχεις πει κι εσυ μεγαλο μπερδεμα ...... και ειδα κι αρκετο διαβασμα ..197 σελιδες :wacko::wacko::wacko:

Α ολα και ολα εσυ ειπες εχεις ορεξη για διαβασμα.

Δεν εχεις ξανακανει αναβαθμιση με dload φακελο? Κατεβαζεις το firmware το ανοιγεις παιρνεις το update.app το πετας στην sdcard μεσα σε ενα φακελο που τον εχεις ονομασει dload και μετας πας ενημερωσεις και επιλεγεις ενημερωση με τοπικη συνδεση και ξεκιναει και το κανει μονο του

Edited by tzivas31

Για τις διαφημίσεις αν δεν κάνετε δουλειά με root+adaway τότε μάλλον θέλει κάτι ακόμα που συζητάνε στο honor 3c.

Δεν το έχω κάνει αλλά φαντάζομαι είναι το ίδιο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5499851#post5499851

Α ολα και ολα εσυ ειπες εχεις ορεξη για διαβασμα.

Δεν εχεις ξανακανει αναβαθμιση με dload φακελο? Κατεβαζεις το firmware το ανοιγεις παιρνεις το update.app το πετας στην sdcard μεσα σε ενα φακελο που τον εχεις ονομασει dload και μετας πας ενημερωσεις και επιλεγεις ενημερωση με τοπικη συνδεση και ξεκιναει και το κανει μονο του

ας προσεχα....:lol::lol:

σοβαρα τωρα οχι δεν εχω κανει ξανα αναβαθμιση .λοιπον αν καταλαβα καλα ξεζιπαρω το firmware

εχει ενα φακελο software , μεσα σ αυτο το φακελο υπαρχουν τεσσερις αλλοι

sd upgrade (μεσα εχει το update.app)

update tool (μεσα του εχει ζιπαρισμενο το sp flash tool v5.1352.01)

usb drv (μεσα εχει ζιπαρισμενα driver for factory 1.2 0504 kai driver for servers 2012 11 27 )

usb ubgrade (μεσα υπαρχουν αρκετα αρχεια ..εικονες δισκου κλπ )

εγω παιρνω απο το πρωτο φακελο το update.app ;; το βαζω στο φακελο dload που εχω φτιαξει στην sdcard .

ολο τον υπολοιπο φακελο software που τον εχω ;;

κι αυτον στην sdcard μεσα στον φακελο dload ;; ή μεσα στην sdcard αλλα εξω απο τον φακελο dload ;;

φανταζομαι πως η sdcard δεν πρεπει να εχει αλλα αρχεια και να ειναι διαμορφωμενη se fat ;

παζει να παει κατι στραβα;;

οκ σε εχω πρηξει:O:O:O

υγ1.χθες καθισα και το εκανα root οντως το adaway δεν κοβει διαφημισεις αλλα δοκιμασα και το adblock plus και μεχρι στιγμης δουλευει δεν βλεπω διαφημισεις .update 5/10 τελικα καποιες περνανε

https://adblockplus.org/en/android-install

πρωτα εγκαθιστας το adblock plus install guide κι αυτο μετα σε οδηγει για να κατεβασεις adblock plus

υγ2.εγκατασταση ,μεταφορα εφαρμογων στην καρτα εχεις ασχοληθει;;;

Edited by tengai

ας προσεχα....:lol::lol:

σοβαρα τωρα οχι δεν εχω κανει ξανα αναβαθμιση .λοιπον αν καταλαβα καλα ξεζιπαρω το firmware

εχει ενα φακελο software , μεσα σ αυτο το φακελο υπαρχουν τεσσερις αλλοι

sd upgrade (μεσα εχει το update.app)

update tool (μεσα του εχει ζιπαρισμενο το sp flash tool v5.1352.01)

usb drv (μεσα εχει ζιπαρισμενα driver for factory 1.2 0504 kai driver for servers 2012 11 27 )

usb ubgrade (μεσα υπαρχουν αρκετα αρχεια ..εικονες δισκου κλπ )

εγω παιρνω απο το πρωτο φακελο το update.app ;; το βαζω στο φακελο dload που εχω φτιαξει στην sdcard .

ολο τον υπολοιπο φακελο software που τον εχω ;;

κι αυτον στην sdcard μεσα στον φακελο dload ;; ή μεσα στην sdcard αλλα εξω απο τον φακελο dload ;;

φανταζομαι πως η sdcard δεν πρεπει να εχει αλλα αρχεια και να ειναι διαμορφωμενη se fat ;

παζει να παει κατι στραβα;;

οκ σε εχω πρηξει:O:O:O

υγ1.χθες καθισα και το εκανα root οντως το adaway δεν κοβει διαφημισεις αλλα δοκιμασα και το adblock plus και μεχρι στιγμης δουλευει δεν βλεπω διαφημισεις .update 5/10 τελικα καποιες περνανε

https://adblockplus.org/en/android-install

πρωτα εγκαθιστας το adblock plus install guide κι αυτο μετα σε οδηγει για να κατεβασεις adblock plus

υγ2.εγκατασταση ,μεταφορα εφαρμογων στην καρτα εχεις ασχοληθει;;;

Σε ενδιαφερει μονο ο φάκελος dload και να εχει μεσα το αρχειο update.app. Δεν εχει σημασια αν εχει αλλα αρχεια η καρτα σου ή όχι. Ολα τα υπολοιπα αρχεια θα σε ενδιαφερουν αν μονο προκειται να διαβασεις στο xda εκεινα που σε ειπα. Με μεταφορα εφαρμογων την κανεις με τον απλο τροπο πας διαχειριση εφαρμογων και οτι θελεις το επιλεγεις να παει στην καρτα. Το adblock το δοκιμασες εχοντας ανοιχτο ιντερνετ ειτε wifi ειτε δεδομενα?

καλησπερα

το adblock plus το δοκιμασα και με wifi και με δεδομενα τελικα δεν τις κοβει ολοτελα περνανε διαφημισεις αλλα θα του δωσω λιγο χρονο ακομη.

ευχαριστω για τη μεταφορα εφαρμογων ,απ οτι ειδα ομως ισχυει για εφαρμογες που εχουν την επιλογη μετακινηση στη καρτα.

τωρα για την αναβαθμιση ολο το αρχειο του firware που κατεβασα δεν πρεπει να ειναι καπου;; (στην καρτα ή στο τηλεφωνο;)

και φανταζομαι πως χανω ολες τις ρυθμισεις κλπ..

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η εφαρμογητου whatsup δουλευει σε καποιον ;;; μου βγαζει συνεχεια μηνυμα πως δεν μπορει να επιβεβαιωσει τον αριθμο του τηλ σε οποια θεση κι αν βαλω τη sim .:mad:

Edited by tengai

θελω να παρω αυτο το μοντελο Huawei Honor 3X pro υπαρχει καποια rom που να υποστηριζει ελληνικα ?

απο φλασαρισματα ουσιαστικα ακολουθω το Huawei Honor 3X η δεν ειναι το ιδιο

ευχαριστω

θελω να παρω αυτο το μοντελο Huawei Honor 3X pro υπαρχει καποια rom που να υποστηριζει ελληνικα ?

απο φλασαρισματα ουσιαστικα ακολουθω το Huawei Honor 3X η δεν ειναι το ιδιο

ευχαριστω

Οχι ειναι διαφορετικα το pro απο το απλο δεν μπορεις να βαλεις ρομ του 3χ στο προ. Αλλά σχεδον ολες οι ρομ πλεον βγαινουν multilanguage

Υστερα από 10 ημέρες που έχω στην κατοχή μου το Huawei 3Χ είπα να γράψω και εγώ την γνώμη μου και να βοηθήσω άτομα που πιθανόν ενδιαφέρονται για την αγορά του. Καταρχάς να πω ότι έχω στην κατοχή μου επίσης το Nokia 808, Zenfone 5, Xiaomi mi3, ενώ έχουμε στο σπίτι (Σύζυγος) το Sony Z1, ενώ είχα και το Galaxy s3 και έχω δουλέψει αρκετά με το Samsung note 3 neo. Τα αναφερώ αυτά μιας και έχω δει και δουλέψει αρκετά τηλέφωνα και θα προσπαθήσω να κρίνω το 3x αντικειμενικά.

Design/Bezels/Διαστάσεις: Είναι ένα αρκετά εμφανίσιμο τηλέφωνο με σχετικά μικρά Bezels (θα μπορουσαν να είναι και μικρότερα), λεπτό και σχετικά ελαφρύ. Συνολικά αρκετά συμπαθητικό, τίποτα εξαιρετικό άλλα και τίποτα άσχημο.

Ποιότητα κατασκευής : Επίσης συμπαθητική ποιότητα κατασκευής, δεν διεκδικεί βραβείο, άλλα δεν θα απογοητευσει και κανέναν...είναι εξολοκλήρου πλαστικό απέξω, με μια ψευδομεταλική βαφή περιμετρικά...στα ίδια πλάισια θα έλεγα με κινητά της Samsung (Note 3) και της Lg (lg2).....

Οθόνη: Η οθόνη είναι 5.5 ιντσών HD....είναι ips με πολύ όμορφα χρώματα και σχετικά καλή φωτεινότητα...έχει γρήγορη απόκριση και πιστέψτε με δεν θα ενοχλήσει κανέναν ότι δεν είναι FHD...σε τέτοιο μεγέθους οθόνη κάνει πολύ μικρή διαφορά η μετάβαση από HD σε FHD....πάμε τώρα στα αρνητικά...καταρχάς οι γωνίες θέασης αν και καλές δεν είναι στα πλαίσια μιας συσκευής με ips monitor....υστερεί σε αυτό τον τομέα σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις με ips οθόνη....επίσης απουσιά gorilla glass, χρειάζεστε οποσδήποτε προστατευτική μεμβράνη/tempered glass οθόνης. Τέλος η θέαση κάτω από τον ήλιο είναι πολύ μέτρια....ακόμα και με 100% φωτεινότητα ξεθοριάζει αρκετά και χάνει αρκετά σε ποιότητα...ναι μεν βλέπεις τι υπάρχει στην οθόνη άλλα τα βλέπεις σκοτεινά και κάπως ξεθωριασμένα...π.χ. το Note 3 neo ακόμα και σε 60% φωτεινότητα έχει καλύτερη θέαση κάτω από τον ήλιο, ενώ το Nokia 808 απλά είναι από άλλο πλανήτη....Συνολικά καλή οθόνη, άλλα η απουσία gorilla glass, μέτρια θέαση κάτω από τον ήλιο και μέτριες γωνέιες θέαση για ips οθόνη της στερούν πόντους και απλά την κάνουν μια καλή οθόνη άλλα τίποτα ιδιαίτερο....η υλοποίηση δείχνει κάπως τον περιορισμό στο κόστος για να βγει κάπως φτηνή η συσκευή.

Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών: Εχει τον Mediatek mt6592 με την κάρτα γραφικών Mali450....καλές επιδώσεις (antutu 31.000)...δεν πιάνει επιδόσεις snapdragon 800 άλλα για οθόνη HD και όχι FHD είναι υπερακετές οι δυνατότητες και θα τρέξει απροβλημάτιστα σχεδόν ότι και αν του ''ρίξετε''.... σε καθημερινή χρήση δεν θα προβληματίσει κανέναν...

Ram: Εχει 2gb και είναι υπερκετά..δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.

Εσωτερικός χώρος: έχει 8gb και παρόλο που παίρνει κάρτα μνήμης, θεωρώ ότι είναι φαουλ στην σημερινή εποχή να βγάζεις συσκευή με χωρητικότητα 8gb...έπρεπε να είχε τουλάχιστον 16gb....

Λειτουργικό σύστημα : Εχει την έκδοση 4.2.2, είναι αρκετά όμορφο το λειτουργιό όπως το έχει φτιάξει η Huawei, χωρίς περιττά πράγματα, είναι smooth και χωρίς lag...Ουσιαστικά στις 10 μέρες που το έχω δεν έχει κρασάρει ποτέ, δεν έχει laggαρει πουθενά και λειτουργεί άψογα. Μου αρέσει που δεν έχει drawer για τις εφαρνογές, προσωπικά πάντα το θεωρούσα περιττό και με μπέρδευε... Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα Kitkat Και απλά ψιλοαπαράδεκτο συσκευή που βγαίνει τον Μαιο του 2014 να μην έχει πάρει ακόμα Kitkat την στιγμή που ακόμα και το διετίας Sony z1 έχει πάρει την έκδοση 4.4.4....ευελπιστώ να δώσει η huawei το kitkat Και στα Ευρωπαικά μοντέλα...

Μπαταρία: Εδώ δεν έχω να πω κάτι, 3.000 amp μπαταρία, βγάζει άνετα (τουλάχιστον σε εμένα) 2 μέρες και με βαριά χρήση άνετα όλη την ημέρα χωρίς ρποβλήματα....

Κάμερα: Λόγω ότι χρησιμοποιώ για φωτογραφική Dslr μηχανές και έχω σαν βασικό κινητό το Nokia 808, οι μηχανές των κινητών απλά δεν είναι για μένα, παρόλαυτα η κάμερα του 3x είναι απλά στο μέσο όρο της κατηγορίας...13mp αισθητήρας από την sony, f2.2 διάφραγμα και συμπαθητική εστίαση...συμπαθητικά αποτελέσματα και θα ψιλοκαλύψει όσους δεν είναι και ιδιαίτερα απαιτητικοί από την φωτογραφική μηχανή του κινητού του...

Συνδεσιμότητα: Wifi, blutooth, Gps, όλα λειτουργούν άψογα....δυστυχώς το σήμα της κινητής είναι κάπως πεσμένο, συνεχώς μου έδειχνε 1 μπάρα κάτω από ότι σε άλλα κινητά...δεν είχα κάποιο πρόβλημα, άλλα δεν έχει την ποότητα σήματος άλλων κινητών...επίσης αραιά και που χάνει το σήμα και μετά ξαναεπανέρχεται...συνολικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα άλλα θα μπορούσε να έχει κάπως καλύτερο δέκτη κινητής.

Ακουστικό/μικρόφωνο/μεφγάφωνο: Κανενα πρόβλημα εδώ, στο μέσο όρο της κατηγορίας με σχετικά δυνατό μεγάφωνο και καλή ποίοτητα συνομιλίας.

Συνολικά θα έλεγα ότι το 3x είναι ένα αρκετά καλό κινητό, δεν υστερεί κάπου φοβερά και δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να αποτρέπει την αγορά του, δεν εντυπωσιάζει και κάπου βέβαια, άλλα λειτουργεί απροβλημάτιστα και θα ικανοποιήσει τους αγοραστές του. Θα έλεγα ότι αν είχε 16gb ram, λίγο καλύτερο σήμα, Kitkat και οθόνη με καλύτερη θέαση κάτω από τον ήλιο (στην Ελλάδα ζούμε!!!!) θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Για αγορά από Κίνα με 230-240$ είναι πολύ καλή πρόταση, 300 ευρώ από Wind ούτε για αστείο καθώς το Note 3 neo είναι πολύ καλύτερη συσκευή στα 290 ευρώ.. με καλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή/κάρτα γραφικών, Kitkat, 16gb ram, πενάκι και φυσικά καλύτερη μεταπωλητική αξία (εκτός και αν θες οποσδήποτε dual sim, προσωπικά δεν με απασχολεί το συγκεριμένο feature)... Για 250 ευρώ που έχει στο Skroutz θα έλεγα ότι είναι έτσι και έτσι τιμή, καθώς προσωπικά θα έδινα τα 40 παραπάνω για το Note 3 Neo.....Βασικά το κινητό σύμφωνα με αυτά που είδα το κοστολογώ γύρω στα 220-230 ευρώ...Φυσικά πολύ καλό Value for money αν το πάρετε από Κινα στα 240$!!!

Edited by karamela693

Καλά έκανες και τα γράφεις να βλέπουν και οι ενδιαφερόμενοι.

Εκτός από τις 2 μέρες που κρατάει η μπαταρία και είναι μια χαρά, κανε μια σύγκριση με τα άλλα κινητά.

Και με το σήμα καλό θα ήταν να κάνεις την μέτρηση με κάποιο software που να μετράει σε db και επιβεβαιώνεις ότι είσαι στο ίδιο cell.

Για την οθόνη να ρωτήσω αν δουλεύει με γάντια??

(Θα μπορούσα να απαντήσω και μόνος στα ερωτηματα γιατί έχω το κινητό αλλά δεν...

Tο έχω και το κοιτάω.

Μου το έστειλαν μεταχειρισμένο από το Merimobiles.)

Καλά έκανες και τα γράφεις να βλέπουν και οι ενδιαφερόμενοι.

Εκτός από τις 2 μέρες που κρατάει η μπαταρία και είναι μια χαρά, κανε μια σύγκριση με τα άλλα κινητά.

Και με το σήμα καλό θα ήταν να κάνεις την μέτρηση με κάποιο software που να μετράει σε db και επιβεβαιώνεις ότι είσαι στο ίδιο cell.

Για την οθόνη να ρωτήσω αν δουλεύει με γάντια??

(Θα μπορούσα να απαντήσω και μόνος στα ερωτηματα γιατί έχω το κινητό αλλά δεν...

Tο έχω και το κοιτάω.

Μου το έστειλαν μεταχειρισμένο από το Merimobiles.)

Κοίτα δεν είμαι ειδικός και απλά γράφω κάποια πράγματα που είδα. Τώρα αναλυτικά δεν έκανα κάποια σύγκριση με άλλα κινητά...θα έλεγα ότι κρατάει περισσότερο από το Xiaomi mi3 και στα ίδια πλαίσια με το sony z1..αν και πάλι είναι μπακαλίστικες μετρήσεις...συνολικά είναι εξαιρετική η μπαταρία. περαιτέρω δεν ξέρω να σου πω.

Κοίτα για το σήμα επίσης δεν έβαλα κάποιο πρόγραμμα, άλλα και πάλι κάποιες φορές πέφτει τελειώς το σήμα και έχει σχεδόν μόνιμα μια γραμμή λιγότερο σήμα από το π.χ. Nokia 808 (ίδιος πάροχος)..βέβαια η Nokia απλά είναι κορυφή σε αυτό τον τομέα και μάλλον δεν είναι και πολύ δίκαιο....άλλα ακόμα και με το xiaomi mi3 και sony z1, ένιωθα ότι πάντα ήταν λίγο πίσω...

Με γάντια δεν δουλευει η οθόνη.

Για το σήμα σε android αυτό η κάτι παρόμοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet&hl=el

Για το nokia δεν ξέρω αν και το λησμονώ πολύ!

Θα συμφωνήσω στο 90% σε αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω.

Για το σήμα δεν έχω παρατηρήσει αυτό που αναφέρει ο φίλος γιατί έτσι όπως δουλεύει το G750 έτσι δούλευαν και τα προηγούμενα μοντέλα που είχα (και ήταν αρκετά :lol: )

Επίσης αυτό με την Kitkat είναι ένα θέμα !!

Huawei Honor 8 32GB